خوب کادر فنی فعلی استقلال دربی باز بودن و دستاورد دیگه ای ندارنفرهاد مجیدی باید مثل نکونام از لیگ 1 شروع کنه چند سال بعد تجربه کسب کرد بعدش بیاد استقلال -دلیل نمیشه که چون پرسپولیس رو برده بگیم مربی خوبی هستش -اتفاقا اصلا تجربه کافی رو نداره
چرا قصاص قبل از جنایت میکنی دوست عزیز؟هر کسی اشتباهاتی داره فرهاد پخته نیست !
ولی با رفتن سعادتمند و کار با جوان ها همین فرهاد مناسب ترین گزینه بود
احتمالا دلنچسب ترین فصل استقلال در سبک بازی خواهد بود
خوشحال میشم ماهم دلچسب بازی نکنیم برد اقتصادی بیاریم
درمورد الکس نوری یا فرهاد صحبت نمیکنیم ها !هنوز که لیگ شروع نشده شما مطمئنی بقول خودت دلنچسب بازی خواد کرد استقلال؟
الان مشکلت صمده؟درمورد الکس نوری یا فرهاد صحبت نمیکنیم ها !
صمد ده سال رو نیمکتمون بوده
فکری انسان صادقیهالان هم اینقدر شرایط تیم بحرانی بود فکری که انتخاب شد من گفتم خدا پدر و مادر فکری رو بیامرزه که اومد؟
با تجربه صمده !الان مشکلت صمده؟
ولی گمونم فکری سرمربی مون باشه ها
تو صمدو نبین ولی نساجی رو ببین که فکری با کادرش از جمله صمد با استقلال و پرسپولیس مساوی کرد... صمد رو تو تلویزیون دیدی دستتو بگیر جلوی چشمات نبینی اش...
یک خاطره ای از صمد استقلال حذفی با صبا بازی داشت تو ازادیالان مشکلت صمده؟
ولی گمونم فکری سرمربی مون باشه ها
تو صمدو نبین ولی نساجی رو ببین که فکری با کادرش از جمله صمد با استقلال و پرسپولیس مساوی کرد... صمد رو تو تلویزیون دیدی دستتو بگیر جلوی چشمات نبینی اش...
منم بودم همین کارو میکردم!فکری انسان صادقیه
خودش گفت سریع از نساجی اومدم بیرون که بیام رو نیمکت استقلال کس دیگه ای نیاد
سیروس؟ رفته بود من غصه ام شده بود اتفاقا...با تجربه صمده !
حنیف و سیروس چه کارکنم !!
الان من نگرفتم صمد مربی صبا بود یا استقلال؟ بعد این چه ربطی داشت به مساوی نساجی؟ میخوای بگی نساجی هم تو بازی با استقلال خوابید؟ بابا بازی که چند ماه بیشتر ازش نگذشته. تو آرشیو ورزش 3 هست. اتفاقا بازی تهاجمی ای بود. صمن اینکه هر بازی شرایط خودشو داره. چرا فکری رو نمی بینی. فکری آدم نیست؟ کسی که دو تا تیم لیگ یکی بیاره لیگ برتره نمیتونه آدم بی برنامه ای باشه. البته من قضاوت نمیکنم ولی امیدوارم فکری از مجیدی هم بهتر نتیجه بگیره. ولی از آینده کسی خبر ندارهیک خاطره ای از صمد استقلال حذفی با صبا بازی داشت تو ازادی
صمد هم تیمش 120دقیقه رو زمین خوابید بالاخره مساوی گرفت تو پنالتی حذف شدن
تو مصاحبه بعد بازی گفت ! تا صبحم بازی میکردیم استقلال نمیتونست مارو ببره !!!!
در جواب اون مساوی !!
کل حرفم اینهالان من نگرفتم صمد مربی صبا بود یا استقلال؟ بعد این چه ربطی داشت به مساوی نساجی؟ میخوای بگی نساجی هم تو بازی با استقلال خوابید؟ بابا بازی که چند ماه بیشتر ازش نگذشته. تو آرشیو ورزش 3 هست. اتفاقا بازی تهاجمی ای بود. صمن اینکه هر بازی شرایط خودشو داره. چرا فکری رو نمی بینی. فکری آدم نیست؟ کسی که دو تا تیم لیگ یکی بیاره لیگ برتره نمیتونه آدم بی برنامه ای باشه. البته من قضاوت نمیکنم ولی امیدوارم فکری از مجیدی هم بهتر نتیجه بگیره. ولی از آینده کسی خبر نداره
من بحثم فنی بود...مدیریت یه مبحث دیگه س...تا اونجایی هم که یادمه شما بحثت سر فکری بود..حالا تغییر فاز میدی به بحث یه موضوع دیگه سکل حرفم اینه
من انگشت اشاره نشون میدم اونجا رو ببین شما نوک انگشتم میبینی
مگر این مدیر نگفت استرا میاره ؟ خوب روز دربی رفت ایتالیا و خبر مذاکره با استرا اومد !
مجیدی رو به بهونه ی اوردن استرا فراری دادن رفت آخر سر رسیدن به فکری!!
شما بوق و سوت میزنی که فکری مربی خوبیه !
از آینده خیلی خوبم خبر داریم ! دو حالت اگر فکری نتیجه بگیره یا بازیکن فراری یا خبر استرا و مربی خارجی باز میپیچه
یک حلقه do while که تمام نمیشه
اما مجیدی انسان صادقی نیست ! وقتی پست زیر رو گذاشت که قرارداد بسته بود !فکری انسان صادقیه
خودش گفت سریع از نساجی اومدم بیرون که بیام رو نیمکت استقلال کس دیگه ای نیاد
من میدونستم استرا برنمیگرده ! مجیدی چطور نمیدونست ؟مگر این مدیر نگفت استرا میاره ؟ خوب روز دربی رفت ایتالیا و خبر مذاکره با استرا اومد !
مجیدی رو به بهونه ی اوردن استرا فراری دادن رفت آخر سر رسیدن به فکری!!
ما میگیم در شرایط فعلی فکری و پاشازاده گزینه-های خوبی هستن !شما بوق و سوت میزنی که فکری مربی خوبیه !