• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
فرهاد مجیدی باید مثل نکونام از لیگ 1 شروع کنه چند سال بعد تجربه کسب کرد بعدش بیاد استقلال -دلیل نمیشه که چون پرسپولیس رو برده بگیم مربی خوبی هستش -اتفاقا اصلا تجربه کافی رو نداره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فرهاد مجیدی باید مثل نکونام از لیگ 1 شروع کنه چند سال بعد تجربه کسب کرد بعدش بیاد استقلال -دلیل نمیشه که چون پرسپولیس رو برده بگیم مربی خوبی هستش -اتفاقا اصلا تجربه کافی رو نداره
خوب کادر فنی فعلی استقلال دربی باز بودن و دستاورد دیگه ای ندارن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سعید عزیزیان رو یاد
هر کسی اشتباهاتی داره فرهاد پخته نیست !
ولی با رفتن سعادتمند و کار با جوان ها همین فرهاد مناسب ترین گزینه بود

احتمالا دلنچسب ترین فصل استقلال در سبک بازی خواهد بود

خوشحال میشم ماهم دلچسب بازی نکنیم برد اقتصادی بیاریم
چرا قصاص قبل از جنایت میکنی دوست عزیز؟
هنوز که لیگ شروع نشده شما مطمئنی بقول خودت دلنچسب بازی خواهد کرد استقلال؟
بذار 5 تا بازی بگذره بعد. خود پرویز مظلومی که سرمربی بود آخرای نیم فصل همیشه صدر جدول بودیم با اختلاف. بعد تقی به توقی می‌خورد و فرهادمجیدی بخاطر تیام میرفت یا جباری لگد میزد به کلمن تیم میرفت به حاشیه و تا آخر فصل برای صدر میجنگیدیم و نهایتا حذفی قهرمان می‌شدیم!
فرهاد همیشه به جام‌های ما.. یده!
ولی حال اسمشو نیارو بخوبی کرده تو قوطی! دمش گرم
ما هم دوست داشتیم فرهاد این فصل با تیم ادامه بده و جام بگیره و تیم نپاشه از هم.. الان رفته چکار کنیم؟ قیمه قیمه کنیم خودمونو؟ وقتی هوادار و استقلال لنگ در هوا براش ارزشی نداره و شرایط رو تحمل نمیکنه چکار کنیم؟ وقتی تو اهواز از فولاد میبازه و تو اینستا پست میذاره نشون میده از لحاظ پرسونالیتی کم داره.. ولی انصافا با تیم خوب مچ شد و دربی که برد رو من هنوز باورم نمیشه که برد...
الان هم اینقدر شرایط تیم بحرانی بود فکری که انتخاب شد من گفتم خدا پدر و مادر فکری رو بیامرزه که اومد
کیو دوست داشتی بود؟ با ما راحت باش.. استراماچونی؟ قلعه نوعی؟ آلکس نوری؟ ما تو پول کنعانی زادگان موندیم میخوایم آلکس نوری رو بیاریم؟ یه نگاهی به بدهي شفر بندازه.. تو این چند سال یه اسمشو نیار اگر میخواست استقلال رو به زمین بکوبه بهتر از این میتونست؟ باز دم فکری گرم تو این شرایط اومد تیمو جمع کرد.. حالا قشنگ بازی نکنه.. دفاع خطی بشه مربعی.. علی اصغری بازی کنه اصلا.. دربی رو هم نبره حتی.... جمع کردن تیم تو این شرایط که 20 روز دیگه لیگ شروع میشه از اهمیت زیادی برخوردار بود.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
هنوز که لیگ شروع نشده شما مطمئنی بقول خودت دلنچسب بازی خواد کرد استقلال؟
درمورد الکس نوری یا فرهاد صحبت نمیکنیم ها !

صمد ده سال رو نیمکتمون بوده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درمورد الکس نوری یا فرهاد صحبت نمیکنیم ها !

صمد ده سال رو نیمکتمون بوده
الان مشکلت صمده؟
ولی گمونم فکری سرمربی مون باشه ها
تو صمدو نبین ولی نساجی رو ببین که فکری با کادرش از جمله صمد با استقلال و پرسپولیس مساوی کرد... صمد رو تو تلویزیون دیدی دستتو بگیر جلوی چشمات نبینی اش...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان هم اینقدر شرایط تیم بحرانی بود فکری که انتخاب شد من گفتم خدا پدر و مادر فکری رو بیامرزه که اومد؟
فکری انسان صادقیه

خودش گفت سریع از نساجی اومدم بیرون که بیام رو نیمکت استقلال کس دیگه ای نیاد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان مشکلت صمده؟
تو صمدو نبین ولی نساجی رو ببین که فکری با کادرش از جمله صمد با استقلال و پرسپولیس مساوی کرد... صمد رو تو تلویزیون دیدی دستتو بگیر جلوی چشمات نبینی اش...
با تجربه صمده !
حنیف و سیروس چه کارکنم !!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان مشکلت صمده؟
یک خاطره ای از صمد استقلال حذفی با صبا بازی داشت تو ازادی

صمد هم تیمش 120دقیقه رو زمین خوابید بالاخره مساوی گرفت تو پنالتی حذف شدن

تو مصاحبه بعد بازی گفت ! تا صبحم بازی میکردیم استقلال نمیتونست مارو ببره !!!!

در جواب اون مساوی !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکری انسان صادقیه

منم بودم همین کارو میکردم!
بنظرت نیمکت یه تیم دو ستاره مطرح تو آسیا با این همه افتخارات رو میشه بیخیال شد؟ آفرین به زرنگی و صداقت و تعصب فکری! . فقط امیدوارم در کنارش نتیجه هم بگیره

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با تجربه صمده !
حنیف و سیروس چه کارکنم !!
سیروس؟ رفته بود من غصه ام شده بود اتفاقا...
سیروس محشره.. کلی بازیکن امید معرفی کرده تا حالا مطمئن باش بازهم معرفی میکنه
قبلا حاشیه ای نداشت امیدوارم بعد از اینم نداشته باشه. بنظرم تا همین حالاشم خیلی کمک کرده به استقلال.

ولی در مورد بچه غول هیچ قولی نمیتونم بدم. حنیف رو خصوصا برای بازی‌های دربی باید بفرستن یه چند روزی بره شمال غورباقه صید کنه که یوخ حاشیه درست نکنه.
آرش برهانی هم که بابا اقیانوس آرام. دخترا که خیلی دوسش داشتن. حالا درسته ما بخاطر گل نزدن اش بهش فحش می‌دادیم. الانم که زن گرفته پسر مامانی شده. فقط نباید بذارن دورو بر دیاباته و قایدی و ارسلان بچرخه که اونا رو هم مثل خودش نکنه!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یک خاطره ای از صمد استقلال حذفی با صبا بازی داشت تو ازادی

صمد هم تیمش 120دقیقه رو زمین خوابید بالاخره مساوی گرفت تو پنالتی حذف شدن

تو مصاحبه بعد بازی گفت ! تا صبحم بازی میکردیم استقلال نمیتونست مارو ببره !!!!

در جواب اون مساوی !!
الان من نگرفتم صمد مربی صبا بود یا استقلال؟ بعد این چه ربطی داشت به مساوی نساجی؟ میخوای بگی نساجی هم تو بازی با استقلال خوابید؟ بابا بازی که چند ماه بیشتر ازش نگذشته. تو آرشیو ورزش 3 هست. اتفاقا بازی تهاجمی ای بود. صمن اینکه هر بازی شرایط خودشو داره. چرا فکری رو نمی بینی. فکری آدم نیست؟ کسی که دو تا تیم لیگ یکی بیاره لیگ برتره نمیتونه آدم بی برنامه ای باشه. البته من قضاوت نمیکنم ولی امیدوارم فکری از مجیدی هم بهتر نتیجه بگیره. ولی از آینده کسی خبر نداره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ما پانزده نفر بودیم!(در سینماهای تهران)
556307_219.jpg

یکم شبیه میثم مجیدی خدا بیامرز و یکم هم شبیه داریوش شجاعیانه..نفر سمت راستی کیه؟
556372_274.jpg

پریوز مظلومی: حاضر!
556360_141.jpg

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
الان من نگرفتم صمد مربی صبا بود یا استقلال؟ بعد این چه ربطی داشت به مساوی نساجی؟ میخوای بگی نساجی هم تو بازی با استقلال خوابید؟ بابا بازی که چند ماه بیشتر ازش نگذشته. تو آرشیو ورزش 3 هست. اتفاقا بازی تهاجمی ای بود. صمن اینکه هر بازی شرایط خودشو داره. چرا فکری رو نمی بینی. فکری آدم نیست؟ کسی که دو تا تیم لیگ یکی بیاره لیگ برتره نمیتونه آدم بی برنامه ای باشه. البته من قضاوت نمیکنم ولی امیدوارم فکری از مجیدی هم بهتر نتیجه بگیره. ولی از آینده کسی خبر نداره
کل حرفم اینه
من انگشت اشاره نشون میدم اونجا رو ببین شما نوک انگشتم میبینی

مگر این مدیر نگفت استرا میاره ؟ خوب روز دربی رفت ایتالیا و خبر مذاکره با استرا اومد !

مجیدی رو به بهونه ی اوردن استرا فراری دادن رفت آخر سر رسیدن به فکری!!

شما بوق و سوت میزنی که فکری مربی خوبیه !
از آینده خیلی خوبم خبر داریم ! دو حالت اگر فکری نتیجه بگیره یا بازیکن فراری یا خبر استرا و مربی خارجی باز میپیچه

یک حلقه do while که تمام نمیشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کل حرفم اینه
من انگشت اشاره نشون میدم اونجا رو ببین شما نوک انگشتم میبینی

مگر این مدیر نگفت استرا میاره ؟ خوب روز دربی رفت ایتالیا و خبر مذاکره با استرا اومد !

شما بوق و سوت میزنی که فکری مربی خوبیه !
از آینده خیلی خوبم خبر داریم ! دو حالت اگر فکری نتیجه بگیره یا بازیکن فراری یا خبر استرا و مربی خارجی باز میپیچه

یک حلقه do while که تمام نمیشه
من بحثم فنی بود...مدیریت یه مبحث دیگه س...تا اونجایی هم که یادمه شما بحثت سر فکری بود..حالا تغییر فاز میدی به بحث یه موضوع دیگه س:)
من میگم خیرالموجودین الان فکریه....نگفتم گواردیولاست که...
میگم امیدوارم نتیجه بگیره..من هیچ وقت برای کسی بوق و سوت نزده و نمیزنم
انقدر آش شور شد که خبروروزشی و ورزش 3 هم فهمیدن که وزارت به ضرر استقلال کار میکنه
ایندفعه فکری و پیشکسوتها خواستن جاپاشونو محکم کنن...اینه که همه اومدن...البته در عرض یه روز میشه همشونو برکنار کرد..
تا این فوتبال خصوصی نشه و خصوصا تا 1400 همین آشه و همین کاسه.... امیدوارم خدا تو حلقه اشون Break بزنه!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فکری انسان صادقیه

اما مجیدی انسان صادقی نیست ! وقتی پست زیر رو گذاشت که قرارداد بسته بود !

مجیدی در این پست اینستاگرامی نوشت: «در ورزش اگر یک نکته یاد گرفته باشم این است که ورزشکار هویت حرفه ای خود را از باشگاه و هوادارانش می گیرد. استقلال تا ابد خانه من است و با هوادارانش احساس مشترک دارم و در هر مسیری همراهشان هستم، مثل دو هفته اخیر که با آنها بدترین روزها را گذراندم. با سپاس از باشگاه استقلال که برای سرمربیگری به من اعتماد کرد، باید اعلام کنم فقط روزی به خانه ام برمی گردم که هواداران – صاحبان اصلی آن خانه – منتظرم باشند و پای دعوتنامه امضای معنوی آنها باشد. سپاسگزارم از محبت بازیکنان عزیز استقلال که در این روزگار به شدت مظلوم واقع شدند.»

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

من میدونستم استرا برنمیگرده ! مجیدی چطور نمیدونست ؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بهتاش فریبا: «وزیر گفت مدیران بزرگ و اسم و رسم‌دار می‌ترسند فحش بخورند و جلو نمی‌آیند»،

خدائیش اول خودت بکش کنار استعفا بده، اینقدر آدم لایق داریم برای این پست...تو بلد نیستی مدیرعامل انتخاب کنی!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا