وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
من میدونستم استرا برنمیگرده ! مجیدی چطور نمیدونست ؟
مجیدی خودش گفت استرایی در کار نیست
پس بخاطر چی استعفا داد ؟مجیدی خودش گفت استرایی در کار نیست
فرهاد با علم به اینکه اکثر هواداران استرا رو میخوان اومد قرارداد بست !حالا همه میگن می دونستیم استرا نمیاد
خوب اوکی پس یک زحمت بنداز زیر پست های فرهاد زمانی که تیم اومد دستش گرفت تا همین برد مقابل پرسپولیس
حتی میبرد میگفتن سعادتمند یادتباشه استرا باید باشه
بازی مدیریت !پس بخاطر چی استعفا داد ؟
و فرهاد باز هم بازی خورد !بازی مدیریت !
تکرار مکررات هست بازگو کردن اینا
با تصمیم احمد مددی سرپرست باشگاه ...چرا پرویز مظلومی رو گذاشتن سرپرست! یه مربی کجا میشه سرپرست. به نظرم خودش باعث حاشیه میشه برای استقلال.
فقط کافیه یه چند تا بازی فکری نتیجه نگیره تا سریع مظلومی جاشو بگیره. قضیه خیلی واضحه.
مطمئن باش محمود فکری اینقدر نگران رزومه و عشقش به استقلال هست که نمیذاره چنین اتفاقی بیفته...چرا پرویز مظلومی رو گذاشتن سرپرست! یه مربی کجا میشه سرپرست. به نظرم خودش باعث حاشیه میشه برای استقلال.
فقط کافیه یه چند تا بازی فکری نتیجه نگیره تا سریع مظلومی جاشو بگیره. قضیه خیلی واضحه.
از زمانی که هدایت تیم محبوب و پر طرفدار تراکتور را در دست گرفتم، تمام تمرکزم را بر روی مسایهل فنی گذاشته و از همه حواشی دوری کردم. اما انگار برخی از افراد سکوت من را دوست ندارند و دایهما حاشیه درست میکنند.متاسفانه باز هم یکی از نشریههای کشور (روزنامه...) که عادت کرده بر خلاف اسمش عمل کند، کاری انجام داد که بوی نفاق میدهد.روز گذشته مطلبی از قول ارسلان مطهری منتشر شد که این بازیکن گفته بود: (از تماس علی آقا ممنونم اما تمرکزم روی موفقیت استقلال است). مطلبی که آنقدر برای من تعجب برانگیز بود که خودم بلافاصله با ارسلان تماس گرفتم و پیگیر صحت و سقم ماجرا شدم و او گفت چنین چیزی نگفته است!!