• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
من میدونستم استرا برنمیگرده ! مجیدی چطور نمیدونست ؟

حالا همه میگن می دونستیم استرا نمیاد

خوب اوکی پس یک زحمت بنداز زیر پست های فرهاد زمانی که تیم اومد دستش گرفت تا همین برد مقابل پرسپولیس

حتی میبرد میگفتن سعادتمند یادتباشه استرا باید باشه

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
حالا تا پول شفر رو ندن پنجره همچنان بسته خواهد موند...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
برام جالبه با اومدن فکری این همه استقلالی اومدن برای کمک به استقلال(اگر نیمه پر لیوان رو نگاه کنیم)...امروز هم نیکبخت رفت سر تمرین....به آفت هاش کار ندارم...ولی این نشون میده محمود فکری رو خیلی ها قبول دارن....و این میتونه نشونه خوبی باشه....اینو مقایسه کنیم با چند ماه قبل....

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مجیدی خودش گفت استرایی در کار نیست
پس بخاطر چی استعفا داد ؟
حالا همه میگن می دونستیم استرا نمیاد
خوب اوکی پس یک زحمت بنداز زیر پست های فرهاد زمانی که تیم اومد دستش گرفت تا همین برد مقابل پرسپولیس
حتی میبرد میگفتن سعادتمند یادتباشه استرا باید باشه
فرهاد با علم به اینکه اکثر هواداران استرا رو میخوان اومد قرارداد بست !
استراماچونی قبل از شروع فصل میخواست توافقی جدا بشه اما فتحی راضی نشد !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا رو شکر استراماچونی نیومد! والا با دلار 31 هزار تومنی و این مدیران دوره کارآموزی کی میخواست ناز این ایتالیایی رو بچرونه؟!! جالبه تو ایتالیا الان ایشون بیکاره..گمونم به همون دلارهایی که از استقلال گرفته راضیه! با همین محمود فکری زمستونو سر میکنیم! نهایتش دوباره جام نمیگیرم و دربی رو میبازیم که ایشالا با درایت محمود فکری چنین اتفاقی نمیافته!..ولی دیگه هر روز یه بامبول سرمون در نمیارن که تنمون بلرزه!!....البته امیدوارم که اینطور نشه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باز دم اون هواداری گرم که تو این کروناییه یه حرکتی کرد..هر چند امیدی ندارم نتیجه خاصی از توش در بیاد!
image_2020_10_11_19_9_27_512_iWV.jpg

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
چرا پرویز مظلومی رو گذاشتن سرپرست! یه مربی کجا میشه سرپرست. به نظرم خودش باعث حاشیه میشه برای استقلال.
فقط کافیه یه چند تا بازی فکری نتیجه نگیره تا سریع مظلومی جاشو بگیره. قضیه خیلی واضحه.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
چرا پرویز مظلومی رو گذاشتن سرپرست! یه مربی کجا میشه سرپرست. به نظرم خودش باعث حاشیه میشه برای استقلال.
فقط کافیه یه چند تا بازی فکری نتیجه نگیره تا سریع مظلومی جاشو بگیره. قضیه خیلی واضحه.
با تصمیم احمد مددی سرپرست باشگاه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مطمئن باش محمود فکری اینقدر نگران رزومه و عشقش به استقلال هست که نمیذاره چنین اتفاقی بیفته...
حالا بر فرض هم مظلومی بشه سرمربی چی میشه؟

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
مربی استقلال الان کی شده ؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حالا همه مشکلات فوتبال ایران از روز ازل افتاد گردن پرویز مظلومی!...پرویز جان یه نفرو میذاریم به عنوان سرپرست تیم داداش...برو به تیم جوانان کمک کن لدفن:)

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یه نظر سنجی گذاشته خبر ورزشی
به نظر شما محمود فکری گزینه مناسبی برای سرمربیگری استقلال است؟ بله(48.8%) خیر(51.2%)

من از همین نظر سنجی که عمومیه و همه میتونن نظر بدن متوجه شدم انتخاب محمود فکری انتخاب خوب و مناسبی بود......

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
داشتیم داش منصوریان؟ بازیکن ما رو هایجک میکنی؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ماه-هاست سوال بزرگی ذهنمو به خودش مشغول کرده !!!
تا به حال تصویر قرارداد بازیکنان و مربیان تیم دیگه-ای در دنیا در اختیار رسانه-ها قرار گرفته و منتشر شده ؟؟؟

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به نظر میرسه منصوریان یواشکی به ارسلان مطهری پیشنهاد داد باشه، ارسلانی که منصوریان خیلی دوستش داره....بعد ارسلان مطهری حواسش نبوده و اینو رسانه ای کرده و بعد منصوریان به شدت عصبانی شده! این حدس منه البته
از زمانی که هدایت تیم محبوب و پر طرفدار تراکتور را در دست گرفتم، تمام تمرکزم را بر روی مسایهل فنی گذاشته و از همه حواشی دوری کردم. اما انگار برخی از افراد سکوت من را دوست ندارند و دایهما حاشیه درست می‌کنند.متاسفانه باز هم یکی از نشریه‌های کشور (روزنامه...) که عادت کرده بر خلاف اسمش عمل کند، کاری انجام داد که بوی نفاق می‌دهد.روز گذشته مطلبی از قول ارسلان مطهری منتشر شد که این بازیکن گفته بود: (از تماس علی آقا ممنونم اما تمرکزم روی موفقیت استقلال است). مطلبی که آنقدر برای من تعجب برانگیز بود که خودم بلافاصله با ارسلان تماس گرفتم و پیگیر صحت و سقم ماجرا شدم و او گفت چنین چیزی نگفته است!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خداروشکر طلب دیاباته پرداخت شد اونم از صدقه سر حسابی که شیخ تو بانک‌های امارات داشت
ولی میلیچ به احتمال زیاد فسخ میشه چون نمیتونن پولشو پرداخت کنن. البته اونم میخواستن میتونستن مهمترین دلیلش اینه که لباسش آبیه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هم به نفع خود محمد نادریه هم به نفع ما که این وصلت شکل نگیره

راستی دیشب خسرو و روانخواه هم قاطی پیشکسوت رفته بودن مجلس.. اینا پیشکسوتان؟ تازه خسرو چقدر چیپ مصاحبه کرد!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا