عالیمو به تنم سیخ شد از این سیو رشید
یبازی کمترصدر جدولو داشته باش..چه خوشگل شده![]()
دروازبان اونا شلغم
دروازبان ما عالی
وگرنه گلگهر بهتر بود ولی اصلا برام بهتر بازی کردن مهم نیست
فقط امتیاز
ما ۴ ،۵ساله که میگیم اقا تیم بهتر بازی کنه با همین فکر تمام جامهای مارو جمع کردن
بنظرم ولش این قضایا فقط امتیاز بگیریم
نه هیجان زده شد و جلو دوربین دووید یس نشون بده ! نه پست میزاره بعد هر بازی سیو فارغ از نتیجه
رشید تو خدایی خدا ..
بیرانوند بدون سیو کلین شیت میکرد
این تا 7-8 سیو صد در صد جلو باخت تیم میگیره
حسینی هم که با یک سیو حتی میباختیمم دنبال تیم ملی بود
صدر جدولو داشته باش..چه خوشگل شده![]()
وای دقیقا میخواستم همینو بگم یعنی فکری نگاه میکنه بببینه کدوم بازیکن خوب بازی میکنه تعویضش کنه.بازی قبل هم تعویض اشتباه داشت.من فکر میکنم فکری بهیچ وجه نمیخواد بازیکن تو زمین فراتر از تیم خودشو نشون بده یا ستاره بشه.دیاباته و قایدی و ...این تفکر به نظرم اشتباه هست.اینکه دو تا بازیکن بتونن زوج بشن و کل فصل رو هماهنگ بازی کنن و نتیجه بگیرن ارزوی هر هواداری هست.دو بازی اگه قایدی و دیاباته کنار هم زیبا بازی کنند کنارشون وریا هم راه میوفته و تیم انگیزه میگیره.اینکه بیای ریگی رو تعویض کنی قایدی رو تعویض کنی با دیاباته سرشاخ بشی و..تنها انگیزه بازی رو از بچه ها میگیری.من صادقانه بگم این فصل هیچ امیدی به تیم ندارم.اینکه اخر فصل با همین کادر بمونیم بعیده ولی اگه موندیم و تو سه تا تیم اول بودیم من میام از همه عذرخواهی میکنم و میگم اشتباه کردم.این تیم با همین کادر اخر فصل بین 6 تا تیم اول بمونه کار کرده[emoji838]حسین کاظمی: در نیمه اول تمام توپهای سوم را ریگی جمع میکرد اما سوال اینجاست چرا محمود فکری او را تعویض کرد؟!
[emoji843]یکی از نقصهای استقلال این است که خیلی زود به فاز دفاعی میرود.
[emoji843]روحیه برد با بازیهای پرگل به بازیکنان لیگ القا نشده است.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
وای دقیقا میخواستم همینو بگم یعنی فکری نگاه میکنه بببینه کدوم بازیکن خوب بازی میکنه تعویضش کنه.بازی قبل هم تعویض اشتباه داشت.من فکر میکنم فکری بهیچ وجه نمیخواد بازیکن تو زمین فراتر از تیم خودشو نشون بده یا ستاره بشه.دیاباته و قایدی و ...این تفکر به نظرم اشتباه هست.اینکه دو تا بازیکن بتونن زوج بشن و کل فصل رو هماهنگ بازی کنن و نتیجه بگیرن ارزوی هر هواداری هست.دو بازی اگه قایدی و دیاباته کنار هم زیبا بازی کنند کنارشون وریا هم راه میوفته و تیم انگیزه میگیره.اینکه بیای ریگی رو تعویض کنی قایدی رو تعویض کنی با دیاباته سرشاخ بشی و..تنها انگیزه بازی رو از بچه ها میگیری.من صادقانه بگم این فصل هیچ امیدی به تیم ندارم.اینکه اخر فصل با همین کادر بمونیم بعیده ولی اگه موندیم و تو سه تا تیم اول بودیم من میام از همه عذرخواهی میکنم و میگم اشتباه کردم.این تیم با همین کادر اخر فصل بین 6 تا تیم اول بمونه کار کرده
یه تویت جالب حوندمحالا تعویض درست بکنه مشکلی نیست.مشکل اینه میاد ریگی که عالی بود رو میبره بیرون جاش کینگ فرشید باقری رو میاره که روند تیم عوض میشه
برد با اختلاف بالا در ذهن مربی های ایرانی جایی ندارهچطور میشه یک مربی 2.0 جلوعه : میتونه بهترین استفاده ببره با ضدحمله های حساب شده گل های بعدی بزنه
در نیمه دوم تغییر تاکتیک میده و بکش زیرش راه میندازه
بازیکن های خوبش هم بیرون میره !