• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صدر جدولو داشته باش..چه خوشگل شده:)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دروازبان اونا شلغم
دروازبان ما عالی
وگرنه گلگهر بهتر بود ولی اصلا برام بهتر بازی کردن مهم نیست
فقط امتیاز
ما ۴ ،۵ساله که میگیم اقا تیم بهتر بازی کنه با همین فکر تمام جامهای مارو جمع کردن
بنظرم ولش این قضایا فقط امتیاز بگیریم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
نه هیجان زده شد و جلو دوربین دووید یس نشون بده ! نه پست میزاره بعد هر بازی سیو فارغ از نتیجه

رشید تو خدایی خدا ..

این تا 7-8 سیو صد در صد جلو باخت تیم میگیره

حسینی هم که با یک سیو حتی میباختیمم دنبال تیم ملی بود

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رشید
مرادمند
موسوی هم خوبه ولی این بازی خوب نبود
این ۳تا حز بازیکنهای خوب این فصل که خریدیم بودن

رو نظم دفاعی باید کار کنن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دروازبان اونا شلغم
دروازبان ما عالی
وگرنه گلگهر بهتر بود ولی اصلا برام بهتر بازی کردن مهم نیست
فقط امتیاز
ما ۴ ،۵ساله که میگیم اقا تیم بهتر بازی کنه با همین فکر تمام جامهای مارو جمع کردن
بنظرم ولش این قضایا فقط امتیاز بگیریم

بار فنی تیم 5دقیقه اول خوب بود

افتضاح بودیم

ارایش خط دفاع افتضاح

دوندگی بی فایده امیر ارسلان

وریا و رشید نداشتیم کجای جدول بودیم؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
زحمت رشیدبا یک دفاع احمقانه به باد دادند
واقعا گلی خوردیم ک از هیچ گل زدند

نه هیجان زده شد و جلو دوربین دووید یس نشون بده ! نه پست میزاره بعد هر بازی سیو فارغ از نتیجه

رشید تو خدایی خدا ..

بیرانوند بدون سیو کلین شیت میکرد

این تا 7-8 سیو صد در صد جلو باخت تیم میگیره

حسینی هم که با یک سیو حتی میباختیمم دنبال تیم ملی بود

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji838]حسین کاظمی: در نیمه اول تمام توپ‌های سوم را ریگی جمع می‌کرد اما سوال اینجاست چرا محمود فکری او را تعویض کرد؟!

[emoji843]یکی از نقص‌های استقلال این است که خیلی زود به فاز دفاعی می‌رود.

[emoji843]روحیه برد با بازی‌های پرگل به بازیکنان لیگ القا نشده است.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
[emoji838]حسین کاظمی: در نیمه اول تمام توپ‌های سوم را ریگی جمع می‌کرد اما سوال اینجاست چرا محمود فکری او را تعویض کرد؟!

[emoji843]یکی از نقص‌های استقلال این است که خیلی زود به فاز دفاعی می‌رود.

[emoji843]روحیه برد با بازی‌های پرگل به بازیکنان لیگ القا نشده است.

وای دقیقا میخواستم همینو بگم یعنی فکری نگاه میکنه بببینه کدوم بازیکن خوب بازی میکنه تعویضش کنه.بازی قبل هم تعویض اشتباه داشت.من فکر میکنم فکری بهیچ وجه نمیخواد بازیکن تو زمین فراتر از تیم خودشو نشون بده یا ستاره بشه.دیاباته و قایدی و ...این تفکر به نظرم اشتباه هست.اینکه دو تا بازیکن بتونن زوج بشن و کل فصل رو هماهنگ بازی کنن و نتیجه بگیرن ارزوی هر هواداری هست.دو بازی اگه قایدی و دیاباته کنار هم زیبا بازی کنند کنارشون وریا هم راه میوفته و تیم انگیزه میگیره.اینکه بیای ریگی رو تعویض کنی قایدی رو تعویض کنی با دیاباته سرشاخ بشی و..تنها انگیزه بازی رو از بچه ها میگیری.من صادقانه بگم این فصل هیچ امیدی به تیم ندارم.اینکه اخر فصل با همین کادر بمونیم بعیده ولی اگه موندیم و تو سه تا تیم اول بودیم من میام از همه عذرخواهی میکنم و میگم اشتباه کردم.این تیم با همین کادر اخر فصل بین 6 تا تیم اول بمونه کار کرده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
حالا تعویض درست بکنه مشکلی نیست.مشکل اینه میاد ریگی که عالی بود رو میبره بیرون جاش کینگ فرشید باقری رو میاره که روند تیم عوض میشه
وای دقیقا میخواستم همینو بگم یعنی فکری نگاه میکنه بببینه کدوم بازیکن خوب بازی میکنه تعویضش کنه.بازی قبل هم تعویض اشتباه داشت.من فکر میکنم فکری بهیچ وجه نمیخواد بازیکن تو زمین فراتر از تیم خودشو نشون بده یا ستاره بشه.دیاباته و قایدی و ...این تفکر به نظرم اشتباه هست.اینکه دو تا بازیکن بتونن زوج بشن و کل فصل رو هماهنگ بازی کنن و نتیجه بگیرن ارزوی هر هواداری هست.دو بازی اگه قایدی و دیاباته کنار هم زیبا بازی کنند کنارشون وریا هم راه میوفته و تیم انگیزه میگیره.اینکه بیای ریگی رو تعویض کنی قایدی رو تعویض کنی با دیاباته سرشاخ بشی و..تنها انگیزه بازی رو از بچه ها میگیری.من صادقانه بگم این فصل هیچ امیدی به تیم ندارم.اینکه اخر فصل با همین کادر بمونیم بعیده ولی اگه موندیم و تو سه تا تیم اول بودیم من میام از همه عذرخواهی میکنم و میگم اشتباه کردم.این تیم با همین کادر اخر فصل بین 6 تا تیم اول بمونه کار کرده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حالا تعویض درست بکنه مشکلی نیست.مشکل اینه میاد ریگی که عالی بود رو میبره بیرون جاش کینگ فرشید باقری رو میاره که روند تیم عوض میشه
یه تویت جالب حوندم :D :D :D
میگفت :
قسم میخورم فکری دچار عشق در یک نگاه نسبت به فرشید باقری شده وگرنه این حجم از اصرار به بازی دادن این دلیل منطقی نداره.
لامصب ریگی دیگه امشب کاسمیرو هم گذاشته بود تو جیب چرا کشیدیش بیرون باقریو اوردی؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چطور میشه یک مربی 2.0 جلوعه : میتونه بهترین استفاده ببره با ضدحمله های حساب شده گل های بعدی بزنه

در نیمه دوم تغییر تاکتیک میده و بکش زیرش راه میندازه

بازیکن های خوبش هم بیرون میره !

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چطور میشه یک مربی 2.0 جلوعه : میتونه بهترین استفاده ببره با ضدحمله های حساب شده گل های بعدی بزنه

در نیمه دوم تغییر تاکتیک میده و بکش زیرش راه میندازه

بازیکن های خوبش هم بیرون میره !
برد با اختلاف بالا در ذهن مربی های ایرانی جایی نداره
تا 2تا گل میزنن اکثرا میکشن دفاع

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تنها نکته ای که بنظرم نقطه قوت حساب میشه اینه که ما از این ۸ تا بازی ۵ تاش رو مهمان بودیم و چند تا از بازیهای سختمون مثل فولاد و گل گهر و ذوب رو تو خونه حریف انجام دادیم و امتیاز گرفتیم.از سه بازی پشت سر هم خارج خانه پدیده و ذوب و گل گهر ۷ امتیاز گرفتیم که عالیه.
اگر مشکل بی برنامه بودن تیم و تعویضهای غلط درست بشه میشه به تیم امیدوارتر شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا