• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ذوب آهن تیم اصلیش نبود تازه..چند تا از بازیکنای ثابت تیم بخاطر کرونا نبودن
ذوب اهن اولین بازی بود تو این چند هفته که گل نخورده بود!!

ببینید چقدر داغونیم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من به فکری توهین نمیکنم
ولی واقعا با این تفکری که مهدی قایدی رو نیمکت نشین می کنه و دقیقه 69 با 4 دقیقه تاخیر که بدلیل ناآشنایی پرویزمظلومی با اصول سرپرستی تیمه وارد زمین میکنه مشکل دارم!! وقتی شنیدم قايدی گفته هیچ مصدومیتی نداشته دود از کله ام بلند شد! بازی بعد دربی داریم اونوخ تیم به ترکیب واحد نرسیده و به جوونا بازی میده!
جای علی کریمی رو کسی نتونسته پرکنه. حدسم اینه فکری به دیاباته هم اعتقادی نداره و میخواد با بازیکنای جوون خودش نتیجه بگیره. امیدوارم حدسم اشتباه باشه

me22

Registered User
لایک‌ها
574
بازی بی‌برنامه
بدنسازی فوق ضعیف
ناهماهنگی عجیب!
عملاً انگار سرمربی و کادرفنی بالای سر تیم نیست. آقای فکری شما که مربی خارجی نیستی برای شناخت بازیکن‌ها و فضای بازی ایران نیاز به زمان بیشتر از این داشته باشی!
بنظرم برای مربی ایرانی 4-5 هفته زمان کافیه.

me22

Registered User
لایک‌ها
574
- شاید وضعیت تیم در جدول بد نباشه ولی باید به این نکته توجه کرد که ما هنوز با تیم‌های مدعی بازی نکردیم.
- نکته‌ای که ترس داره همین سینوسی بازی کردن تیمه، نتایج بالا و پایین، بازی متوسط و بد (بدون ثبات)!
- هیچ نشانه‌ای از روند روبه‌رشد از تیم و بازیکن‌ها و کادرفنی نمی‌بینیم و این موضوع خطرناکه.
- تنها شانسی که آوردیم خرید رشید مظاهری بود، وگرنه با حسینی در بهترین حالت الان 9 امتیازه و در رتبه‌های هفتم هشتم جدول می‌بودیم.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
- شاید وضعیت تیم در جدول بد نباشه ولی باید به این نکته توجه کرد که ما هنوز با تیم‌های مدعی بازی نکردیم.
- نکته‌ای که ترس داره همین سینوسی بازی کردن تیمه، نتایج بالا و پایین، بازی متوسط و بد (بدون ثبات)!
- هیچ نشانه‌ای از روند روبه‌رشد از تیم و بازیکن‌ها و کادرفنی نمی‌بینیم و این موضوع خطرناکه.
- تنها شانسی که آوردیم خرید رشید مظاهری بود، وگرنه با حسینی در بهترین حالت الان 9 امتیازه و در رتبه‌های هفتم هشتم جدول می‌بودیم.
رشید مظاهری رو هم دو تا بازی محروم کردن....امیدوارم دربی محروم نباشه
فرهاد مجیدی هر بدی ای که داشت تیمو از هم نمی پاشوند! به زوج فیل و فنجون قایدی و دیاباته دست نمیزد..این همه مربی سابق دورش جمع نمیکرد که پراکندگی فکری براش درست کنن!خوب یا بد فقط یه مجید نامجو مطلق بود... مطمئنم اگر قلعه نوعی هم بیکار بود الان کنار دست فکری داشت مشاوره میداد:)))

ضمنا در مورد قلعه نوعی به عنوان مربی سابق استقلال: قلعه نوعی مربی بزرگیه...همین الان که صدر جدوله با گل گهر و از جنازه منشا آقای گل ساخته نشون میده که مربی کاربلدیه..علت اینکه دو تا بازی پشت سر هم به فرهاد مجیدی باخت این بود که مجیدی قایدی و دیاباته رو داشت و قلعه نوعی نداشت..امسال که رفته سراغ جنازه منشا دقیقا نشون میده که این فصل کمبود فصل قبلشو جبران کرده با آوردن منشا..اونوخ فکری، قایدی و دیاباته رو میذاره رو نمیکت! به همین سادگی!

Last edited:

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
اگر تیم استقلال می خواد نتیجه بگیره اول باید نیمکت مربیانش را سبک کنه.. چون بازیکن های خوبی داره... در مرحله بعد روی مربی فعلی خودش با توجه به دانش کم و حواشی که داره حساب باز نکنه... روی تیم استقلال فقط مربی با دانش خارجی جواب میده و گرنه وقت تلف کردنه، هوادار باید به پای تصمیمات غلط و دلخواسته یکسری مثلا دلسوز تباه بشه...

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
سلام دوستان ...

اهمیت برنامه داشتن - مدیریت داشتن و استراتژی مناسب برای هر تیم فوتبالی سالهاست که مشخص شده ... فینال آسیا دیروز رو کامل دیدم - اینکه یه تیم چقدر می تونه آنالیزر خوبی داشته باشه - مربیان این تیم چطور می تونن آنالیز رو به طور کامل دریافت کنن و اون رو به بازکنان منتقل کنند ... و بازیکنانی به زیبایی تاکتیک اصلی تیم رو فراموش کرده و به صورت هماهنگ تاکتیک جدید رو پیاده سازی می کنن... همه حلقه های این زنجیر در کنار امکانات و سیستم مدیریتی خوب ( از اسپانسر و بازیکنان با کیفیت گرفته تا ... ) همه و همه حسرت همه ما هوادارای تیم های ایرانی ... تعصب و غیرت تا یکجایی ما رو بالا می بره ...

تیم های شرق با هوش و با برنامه هستن ... هیچ وقت اون فرمت بازی جلوی بقیه تیم ها رو روبروی ما غربی ها بازی نمی کنن ... همونطور که توی دو تا فینال ۳ سال گذشته دیدیم اومدند جلوی ما و بازی رو به ما دادند و چون ما هیچ برنامه ای برای این نداشتیم ؛ انها به سبک خود ما ، ما رو بردن ....در صورتی که اگر این بازی گروهی بود یا دوستانه بود مطمئنا جور دیگری بازی می کردند و نتیجه دیگری رقم می خورد... همه تیم های ما علیرغم شایستگی و غیرت و تعصب توی فاکتور های مهم تر شکست می خورند... و ما هر دفعه باید بگیم که از ارزش های ما کم نشد ...

در حال حاضر همین استقلال متاسفانه به شرایط اسفناکی رسیده ... یه زمانی شما تغییراتی توی سبک بازی می بینید یا برنامه ای که هنوز بازیکنان نمی تونن اجراش کنن ... خب اینجا باید به خودمون بگیم که صبر کنیم فرصت بدهیم هنوز اول فصله ... ولی وقتی شما هیچ چیز نمی بینید و تیم ۹۰ دقیقه به دنبال اتفاق و سانتر های بی هدف هستش می فهمید که تیم بزرگ مربی بزرگ می خواد ... ما به اندازه کافی چند سال گذشته موش آزمایشگاهی بودیم ... نباید بعد از هر بازی از دیدن بازی پشیمون باشیم ...
امیدوارم که تغییری در سبک مدیریت باشگاه و مدیریت فنی ببینیم و به روز های خوب برگردیم ...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
اگر تیم استقلال می خواد نتیجه بگیره اول باید نیمکت مربیانش را سبک کنه.. چون بازیکن های خوبی داره... در مرحله بعد روی مربی فعلی خودش با توجه به دانش کم و حواشی که داره حساب باز نکنه... روی تیم استقلال فقط مربی با دانش خارجی جواب میده و گرنه وقت تلف کردنه، هوادار باید به پای تصمیمات غلط و دلخواسته یکسری مثلا دلسوز تباه بشه...
photo_2020-12-20_11-56-04.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مهمتر از قهرمانی تیمم و اینکه هجومی بازی کنه، چیزی که برای من مهمتره اینه که فقط و فقط اون الدنگی که این اطلاعات رو فاش میکنه مثل یه دستمال نجس پرتش کنن بیرون!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشگاه سراغ فرشید اسماعیلی رفت که بخشی از مبلغ دریافتی‌اش را پس بدهد که این بازیکن شیرازی ادعا کرده ۲/۵ میلیاردی که در حسابش ریخته است را از علی نامداری از مشاوران مالی مدیران باشگاه استقلال هدیه گرفته و ربطی به قراردادش ندارد.
در این بین فرشید اسماعیلی در مذاکراتی که در همین ارتباط با محمود فکری داشت درباره احمد مددی، مدیرعامل استقلال طوری حرف زد که سرمربی تیم تاب تحملش را نداشت و او را از همراهی تیم در تمرینات محروم کرد و مقرر شد اسماعیلی در کمیته انضباطی حضور پیدا کند. جدا از آن اسماعیلی در مکالمه‌ای که با شخص مددی داشته هم مرتکب تخلف شده است.
پس از تشکیل جلسه هیئت‌مدیره باشگاه استقلال همین بازیکن به دستور مسئولان باشگاه به ساختمان استقلال در سعادت‌آباد رفت. فرشید اسماعیلی که به اتفاق وکیلش در جلسه با اعضای هیئت‌مدیره شرکت کرده بود درباره وضعیت دریافتی و مسائل موجود بین خودش و علی نامداری حرف زد.
پیش از او نامداری با ارائه سندی بابت پول‌هایی که در این مدت به باشگاه استقلال داده، اسنادی ارائه کرد که من این پول‌ها را به باشگاه قرض داده‌ام و حالا درخواست عودت آنها هستم. در واقع مفهوم حرف نامداری در حضور اعضای هیئت‌مدیره و فرشید اسماعیلی و وکیلش این بود که او به کسی هدیه‌ای نداده است! چراکه هدیه را هرگز پس نمی‌گیرند و یا تقاضای مرجوع شدنش را نمی‌کنند.
بحث مدیران باشگاه هم بر این اصل بود که اگر این مبلغ خارج از بحث هدیه بوده، در شرایطی که تاکنون بازیکنان استقلال ۱۰درصد از قرارداد این فصل‌شان را دریافت کرده‌اند، فرشید اسماعیلی با احتساب این رقم، بیش از این مقدار را دریافت کرده است. اسماعیلی که تا پیش از دیدن اسناد نامداری و باشگاه استقلال (درباره پول‌هایی که به باشگاه قرض داده است) تصوراتی دیگر درباره پولی که از نامداری دریافت کرده، داشت، با دیدن این اسناد تاحدودی قانع شد و وکیلش هم همه چیز را تأیید کرد. با این شرایط باز هم فرشید اسماعیلی نسبت به همه هم‌تیمی‌هایش بیشتر دریافتی داشته و حالا حالاها قادر به دریافت پولی از باشگاه نیست تا سقف دریافتی‌اش با دیگر بازیکنان تیم یکی شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آقای منصوریان از تراکتور برکنار شدی چرا تیم ما رو بهم میریزی؟ چرا حرفی میزنی که صمد برگرده اینطوری جوابتو بده؟

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

درست است که با استراماچونی به پیشرفتهای خوبی رسیده بود ولی این گونه هم نبوده که هرگز با سرمربی ایرانی نتوانسته خوب کار کند و امیر قلعه نوعی به عنوان مثال دستاوردهای بسیار خوبی هم در استقلال داشته و یک سرمربی کارکشته به شمار می رود فقط حیف که شرایط به گونه ای نشد که چند سال بماند و یک تیم درست و حسابی بسازد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام
چقدر زود دیر میشه...
دلم تنگ شد گفتم بیام سلامی بکنم....
داشتم فکر میکردم که سال هایی نه چندان دور...در این تالار چه کل کل هایی میکردیم با دوستان ....حالا که این سال ها گذشته مطمئنم که ارزشش رو نداشت...
کاش میشد همه دوستان قدیمی استقلالی و پرسپولیسی که از اینجا رفتن و میدیدم و از همه اونهایی که آزردم عذرخواهی میکردم..

مراقب خودتون باشید.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سلام
چقدر زود دیر میشه...
داشتم فکر میکردم که سال هایی نه چندان دور...در این تالار چه کل کل هایی میکردیم با دوستان ....حالا که این سال ها گذشته مطمئنم که ارزشش رو نداشت...
کاش میشد همه دوستان قدیمی استقلالی و پرسپولیسی که از اینجا رفتن و میدیدم و از همه اونهایی که آزردم عذرخواهی میکردم..

مراقب خودتون باشید.
به به!!!
همین سلامت کلی ما رو خوشحال کرد :)
ایشالا که بیشتر ببینیمت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جدال دیاباته و منشا روز چهارشنبه دیدنیه:
01557281.jpg

سلام
چقدر زود دیر میشه...

مراقب خودتون باشید.
بس که آزردی منو...دیگر...:) :)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
از معدود دفعاتی که جواد نکونام حرف درست و حسابی زده باشه، همین یکباره!!! جواد جان گل فرمایش کردی!

امیدوارم مشکل بابک مرادی هم حل شه:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فتح ا..زاده:
بعد از 6 سال که برگشتم دیدم اصلا اوضاع مساعد نیست ، یعنی من نمی‌توانم افرادم را خودم انتخاب کنم، در حالی که جواب هوادار را من باید می‌دادم و به این نتیجه رسیدم که اینجا جای من نیست و آدم های اطراف وزارتخانه ، ای کاش آدم های سطح بالایی بودند، جالب است آدم های معمولی وزارت ورزش از من انتظار داشتند که افراد خودشان را به من تحمیل کنند ومن حرف آن ها را گوش نکردم تا اینکه دیدم زورم به آن ها نمی‌رسد و به هر قیمتی حاضر به ماندن و مدیرعاملی در استقلال نشدم. من که تصمیم گیرنده در باشگاه نبودم و با حکمی من را انتخاب و با حکمی من را برکنار می کردند. آن کسی که این اختیارات را به یک فرد می‌دهد مقصر است، آن یک فرد در سطح وزیر و معاون وزیر نبوده بلکه بالاتر از این‌ها بوده است، و این نکته را یادآور شوم وقتی رییس جمهور کسی را به عنوان وزیر انتخاب می کند نمی شود دوتا تیم را که باهم رقیب هستند، یک رقیب را به عنوان وزیر برگزیند و عملا تیم مقابل نتواند کاری از پیش بردارد و این کار اشتباه است که تمام اختیارات و مالکیت دو تیم را به یک شخص و به یک وزارتخانه دهند، الان این خلاف قانون است که یک نفر رییس مجمع دو باشگاه باشد، بهتر بود یکی از تیم ها را به یک وزیر دیگری می‌سپردند آیا اشکالی بوجود می آمد؟

در پاسخ به اینکه در حال حاضر مددی این توانایی را دارد امورات باشگاه استقلال را بگذراند یا خیر گفت: با توجه به اینکه اختیار انتخاب مدیر عامل با هیات مدیره است آیا هیات مدیره تشخیص نمی دهد که این فرد می تواند یا نمی‌تواند؟ اگر نمی تواند چرا انتخابش کردند؟ مشکل بزرگ اینجاست که مدیرعامل استقلال را هیات مدیره انتخاب نکرده است و او را معاون وزیر پیشنهاد داده است و آن ها مجبور شده اند که آن حکم را بپذیرند و چون از روی اجبار حکم را پذیرفته اند پس طبیعتا همسو نیستند و خود احمد مددی برای این سطح از مدیریت باشگاه استقلال ضعف دارد و این موضوع را هم اضافه کنید که هیات مدیره با او مخالف باشند و ببینید که چه اتفاقی می افتد و با این فرمانی که استقلال در پیش گرفته است سخت بتواند امسال مقام خوبی را کسب کند.

مصدومان استقلال در روز چهارشنبه 10 دی مقابل گل گهر: شیخ دیاباته، داریوش شجاعیان و محمد نادری

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا