خدا رو شکر که گل بیت سعید مردود شد والا بازیو مساو میکردیم!
آخرش خوردیم گلی که نباید میخوردیم!!!...................آهااااااای فرهاد مجیدی...
جالبه اکثر بازیها هم میزبان بودیم...5بازی - 8 امتیاز !!!
تیم ها ؟ یکی از دیگری ضعیف تر !!!!!
نگفتم بازی بعدی حنیف و آرش میان تو زمین؟افتضاح افتضاح افتضاح
تیم نه تاکتیک داره نه شادابی
نه میتونن موقعیت حمله خلق کنن
فکری هم تا الان ناامید کننده بوده.زود برو برای فکری بیاد استقلال
آخه این چه تصمیمیه که هر بازی دانشگرو میفرسته به عنوان مهاجم
این همه بازیکن چند میلیاردی و پر ادعا آخرش هم هیچ
فقط شانس داشتیم رشید مظاهری تو دروازه بود وگرنه همین یک امتیازم نمیگرفتیم
فاتحه تیمی که فرشید باقری بازیکن ثابت ترکیب باشه خوندس..
و در نهایت مهدی قایدی هم مصدوم شد رفت تا یکی دو هفته دیگه
فرهاد مجیدی تیم آماده-ی استراماچونی رو تحویل گرفت !! خودش تیم نبستدرد و بلای فرهاد قهرو تو سر هرچی بی سواد و لمپین مثل فکری و عبدالصمد مرفاوی !!
کیفیت تیم فرهاد برید مقایسه کنید با این تیم ترسو و بزدل !!
شاه جمله های فرهاد " مهم نیست چندتا میخوریم مهم اینه بتونیم دو برابرش بزنیم "
مهندس ها کارشون رو خوب بلدند، مثل چهار سال گذشته. سیرک تکراری. الان مدیر عامل واقعی استقلال کیه؟ سلطانی فر معلوم الحال. کی باید شوک بدشون؟ لابد مددی5بازی - 8 امتیاز !!!
تیم ها ؟ یکی از دیگری ضعیف تر !!!!!
فعلا که حسابی رفتیم تو حاشیه..تا این حاشیه ها جمع نشن تیم درست نمیشه..هر چند بازم میگم برای فکری زود بود بیاد استقلال..اصولا باید به سرمربی جدید تا پایان نیم فصل فرصت داد ...
هرچند که به نظر من بخاطر اون فحاشی باید اخراج میشد
یعنی اگر تیم ما هم مثل بعضی تیمها مدیرعامل درست و حسابی داشت الان محمود فکری رو هم باید مثل منصوریان برکنار میکردیم؟
تیم ما فقط 2 امتیاز بیشتر از تیم اونا داره و ما به فولاد باختیم ولی اونا با فولاد مساوی کردن...
اینجاست که فرق تیم خصوصی و دولتی مشخص میشه. اگر تیم ما هم دولتی نبود شاید الان فکری برکنار شده بود..
من فکری رو دوستش دارم و تا وقتی سرمربیه ازش حمایت میکنم. دو سه هفته هم هست مصدوم کم نداریم رشید مظاهری هم که دوجلسه محروم شد. ولی بنظرم فکری زودتر باید دور و برش خلوت کنه و تیم رو از این وضعیت خارج کنه. هفته 5 امه دیگه
فعلا که حسابی رفتیم تو حاشیه..تا این حاشیه ها جمع نشن تیم درست نمیشه..هر چند بازم میگم برای فکری زود بود بیاد استقلال..
از محرومیت خود فکری بخاطر فحاشی بگیرکه کلی برای تیم حاشیه درست کرد تا محکومیت 2.5 میلیاردیش بابت قراردادش با نساجی..
محرومیت احتمالی دو جلسه ای مظاهری
محرومیت 4 ماهه مرادی
مصدومیتهای زیاد
نداشتن مدیر عامل
کاملا موافقمزمانی که طرفداران استقلال برای بسته بودن پنجره هاش و منع استفاده از بازیکن های جدید حدود دوماه مقابل وزارت اعتراض کردن
و فکری و مظلومی گفتن سنگ انداز ها نمیخوان نتیجه بگیریم
دقیقا همونجا فهمیدم این مرتیکه دنبال پاچه خواری هستش ! کوچکترین طرفداری دیگه ازش نخواهم کرد ! حواشی فولاد هم که پیش اومد ! ( ده دقیقه بازیکن نیست تو زمین نتیجه میخواهی 10نفر بازی میکنی میگی دانشگر کو !! دیاباته بهترین مهاجم لج میکنی بازی نمیدی فهمیم لیاقتش همان دسته یک هست !!!!!! ) اونجا بود باید اخراج میشد ! چه میشد مگه ؟ هفته چهارم اخراج کن وقتی میدونی تهش هیچی نیست
بارها بارها گفتیم مربی ایرانی باید کادر قوی داشته باشه و انالیزور حرفه ای داشته باشه
درجا داریم میزنیم !!
اخه عبدالصمد مرفاوی !!! حنیف و ارش؟