• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
زمانی که طرفداران استقلال برای بسته بودن پنجره هاش و منع استفاده از بازیکن های جدید حدود دوماه مقابل وزارت اعتراض کردن

و فکری و مظلومی گفتن سنگ انداز ها نمیخوان نتیجه بگیریم

دقیقا همونجا فهمیدم این مرتیکه دنبال پاچه خواری هستش ! کوچکترین طرفداری دیگه ازش نخواهم کرد ! حواشی فولاد هم که پیش اومد ! ( ده دقیقه بازیکن نیست تو زمین نتیجه میخواهی 10نفر بازی میکنی میگی دانشگر کو !! دیاباته بهترین مهاجم لج میکنی بازی نمیدی فهمیم لیاقتش همان دسته یک هست !!!!!! ) اونجا بود باید اخراج میشد ! چه میشد مگه ؟ هفته چهارم اخراج کن وقتی میدونی تهش هیچی نیست

بارها بارها گفتیم مربی ایرانی باید کادر قوی داشته باشه و انالیزور حرفه ای داشته باشه
درجا داریم میزنیم !!
اخه عبدالصمد مرفاوی !!! حنیف و ارش؟
تو که از روز اول با فکری مخالف بودی و شمشیر رو از رو بسته بودی
ولی من بیشتر از مظلومی انتظار داشتم ریش سفیدی کنه
تیم بزرگتر نداره هنوز.. مددی این کاره نیست و نمیتونه حواشی رو جمع کنه
خیلی وقته نقش مدیرعامل در تیم ما پررنگ نیست
فکری تا قبل اینکه بیاد استقلال خیلی چهره موجهی بود و از لحاظ فنی کم نداشت ولی خوب سرمربیگری تو استقلال کاملا متفاوته
مطمئن باش فکری بره سه تا گزینه بیشتر نداریم:
صمد مرفاوی. پرویز مظلومی. عیرضا منصوریان.
بنفعمونه خودمونو گول بزنیم با این توجیه که تیم مصدوم داشته و هنوز تول فصلیم و ایشالا روزهای بهتری جلوی رومون باشه.
ضمنا واقعا سرمربی باید بی سلیقه و کا نابلد باشه که با آدم با اخلاقی مثل دیاباته به مشکل بخوره و دقایق پایانی بیارتش تو زمین. امیدوارم همه اینا شایعه باشه و دیاباته زودتر برگرده. دیاباته مثل بنزیه که تو جلوی خونه پارک‌ کنی و با موتور گازی بری سرکار!
الان قلعه نوعی با جنازه گادوین منشا داره امتیاز میگیره.. اوج بی هنریه که از دیاباته استفاده نشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آرش برهانی:
حاج محمود(فکری) به حنیف گفت که به مرادمند بگوید برود جلو. چون پیکان 11 نفره دفاع می‌کرد. حنیف لب خط آمد و این دستور را بدهد، همان موقع توپ روی خط دفاعی ما بود و آقا صمد به حنیف گفت الان که وقتش نیست. منظورش این بود که الان که توپ روی خط دفاعی ماست وقت حضور مرادمند روی دروازه حریف نبود. حنیف پیغام آقای فکری را باید به مرادمند می‌رساند و آمد فقط همان را گفت.
پ.ن: ماشالا چقدرهم هماهنگن!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مسئله ای که هستش ! زود و دیر نداره

اصلا هیچ وقت نباید بیان تو تیم محبوبشون !!

قرار نیست هرکسی ستاره بوده .. بیاد نیمکت تیمش بشینه !
10سال بره یک رزومه جمع کنه در دسته های برتر اون وقت میشه یک فکری هست

5ساله درگیر اسطوره هامون شدیم ! همون احترامم از دست میدن
کی رو میاوردیم بعد از اینکه وزیر ورزش با اومدن اسکوچیچ مخالفت کرد ؟؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من فکر می‌کنم استقلال باید در تعویض‌ها دقت بیش‌تری داشته باشد و دیر تعویض نکنند و نفراتی که عملکرد خوب نداشتند، به نمیکت بروند تا انگیزه‌ای برای دیگران هم ایجاد شود. تا این‌جای کار ترکیب و تاکتیک استقلال روشن بوده است و نفرات ثابتی در ترکیب حضور داشتند. باید تعویض‌ها با دقت بیش‌تری انجام شود و تاکتیک مورد نظر با تعویض‌ها هماهنگی‌های لازم انجام شود.
به نظر من دست استقلال تا یک اندازه قابل توجهی رو شده است. آن‌ها باید تغییر تاکتیک بدهند و روی تاکتیک‌های دیگر تمرکز کنند. استقلال به نظر می‌رسد این روزها درگیر حاشیه‌ها شده است. آن‌ها کار فنی را کنار گذاشته‌اند و به حاشیه‌ها می‌پردازند. الان در فوتبال ما جنگ نیمکت‌ها شده است و مربی‌ها روی نیمکت‌ها با یکدیگر جنگ دارند و این برای فوتبال ما زیبا نیست.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگللللللللللللللللللل دوم....دانشگر

پس بگو تیم، یاغی نداشت!!!! مشکلمون دانشگر بود که تو زمین نبود!!:)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تبریک میگم..

فقط خلاصه بازی دیدم !!

تیرک از ابتدا باهامون یار بود و رشید و ناصر خانم تو یک پیراهن داشتن دفاع میکردن از دروازه

تیم خوب بود ؟

وسط زمین انگار مشکل داره بازم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
تبریک به دوستان...
نسبت به بازیهای قبل خیلی بهتر بودیم..

تمام خریدهای این فصل یک طرف..رشید مظاهری یک طرف..یک تنه نتیجه رو برای تیم نگه داشت..

مهدی پور هم بد نبود..میشه امیدوار بود بهش.

ولی همچنان در فاز دفاعی افتضاح هستیم..چقدر موقعیت و تک به تک به تیم حریف دادیم..امیدوارم فکری به حال ضعف دفاعی بکنن..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
رشید مظاهری حداقل دو تا تک به تک مسلم رو گرفت.
حسینی بود حداقل یکیشو خورده بود
امیدوارم نادری مصدومیتش جدی نباشه
وریا و دیاباته برگردن وضعیتمون بهتر میشه
تا وقتی دیاباته نیاد قایدی هم راه نمیافته

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خوشحالم که امتیاز کامل این بازی رو گرفتیم ولی بهیچ وجه بازی خوبی نبود بیشتر از یک نیمه شهر خودرو ده نفره بود
به امید روزهای اینده بلکه تغییر اساسی تو عملکرد تیم دیده بشه با این بازی ها امیدی به تیم نیست میانه میدان یکی مث ابراهیمی واقعا نیاز داریم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بازی تماشا کردم

بازهم بی برنامه - بدون هیچ تاکتیکی

بازهم گل رو دو اتفاق !

دو تیرک
دو مهار عالی رشد مظاهری

حق شهرخودرو در این مساوی حداقل تساوی بود حتی ده نفره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
داریوش شجاعیان باید رو اعصابش بیشتر کنترل داشته باشه ! خطاهای بی مورد -- نتیجه اش کارت های فراوان !
چه خبرته

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اتفاقا من درباره همین موضوع با قائدی حرف زدم. گفتم تو خودت بازیکنی هستی که به هر حال از توانایی بسیار بالایی برخورداری. اینکه در فضای مجازی و بحث‌های کارشناسی می‌گویند قائدی بدون شیخ توانایی‌اش را از دست می‌دهد، من این بحث را اصلا قبول ندارم. به مهدی گفتم شما در بازی تیم ملی مقابل بوسنی 5دقیقه به زمین آمدی، یک پاس گرفتی و همان توپ را تبدیل به گل کردی. آنجا هم مگر دیاباته بود که این پاس گل را داده باشد و تو گل بزنی؟!‍ چنین بحث‌هایی که اگر شیخ در زمین بود قائدی هم خوب است و اگر در زمین نباشد او هم خوب نیست، این دیگر بستگی به خود قائدی دارد که چقدر ذهنش را درگیر این موضوع بکند. ضمن اینکه ما هم باید او را توجیه کنیم که از این فضا بیرون بیاید. وگرنه ما یک بازیکن جوان‌تر (خاقانی) را در بازی با شهرخودرو به زمین فرستادیم و از موقعیتی که داشت استفاده کرد. حالا مگر شیخ در زمین بود که او توانست گل بزند؟‍! خاقانی مهاجم ماست و از فرصت استفاده کرد و گل زد. وقتی یک بازیکن درگیر چنین تفکری باشد، هم ما باید روشنش کنیم هم اینکه خودش باید سعی کند از این نوع تفکرات آزاد شود. مهدی قائدی باید بداند خودش توانمندی زیادی دارد که هم گل بزند و هم گل‌سازی کند. فقط نباید ارضا شده باشد که برای تیم‌ملی بازی می‌کند و در استقلال فیکس است و یا اینکه پیشنهاد میلیون دلاری دارد. اتفاقا من به او گفتم پیشنهاد میلیون دلاری هنوز برایت نیامده که فکر کنی به آن رسیده‌ای! هنوز نرسیدی و باید تلاش کنی. راه خیلی زیادی داری تا هم از لحاظ فنی به جاهای بالاتر برسی و هم اینکه از لحاظ اقتصادی ثروت بیشتری به دست بیاوری. فقط هم ما باید روی مسائل روحی و روانی با او کار کنیم، به شرط اینکه خودش هم تلاش کند از این فضا بیرون بیاید. وگرنه شاید دیاباته حالا حالاها نرسد، مهدی که نباید افتش ادامه داشته باشد تا دیاباته برگردد. شاید هم وقتی دیاباته بیاید او مصدوم شود. آن موقع باید چه اتفاقی بیفتد؟ امیدوارم این مساله که بیشتر ذهنی هم هست برای قائدی برطرف شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خب بسلامتی مددی هم مدیرعامل شد تا اینم 2 واحد کارآموزی تو باشگاه استقلال بگذرونه!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
واقعا افتضاح بازی میکنیم.این نیمه اول چهار تا پاس درست ندادیم دو تا پاس بلند درست ندادن.تو تمرین چیکار میکنن این بازیکنا نمیدونم.باز خوبه تیم مقابل هم بد بازی میکنه ولی با این شکل بازی به نظرم نیمه دوم گل میخوریم

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
چقدر بد و بی خیال بازی می کنند... بدتر از بد بازی کردن، اصلآ میل بردن ندارند، اون قدر بد بازی می کنند که چند بار خوابم برد

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
به نظرم کار فکری تمومه این کادر فنی به جایی نمیرسه
دو تعویض ملیچ و غفوری اشتباه بود همین دو نفر بودن که میشد کمی رو پاس هاشون حساب باز کرد این دو تا رو هم اورد بیرون پس کی باید به قایدی پاس میداد؟فکر کنم تو تایمی که قایدی بازی کرد دو بار بیشتر توپ به پاش نخورد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یک بازی افتضاح و خواب آور دیگه..نه تاکتیکی نه موقعیت گلی..
تاکتیک تیم که قبل بازی به بازیکنا گفته میشه:برید تو زمین به امید خدا از یک اتفاقی چیزی گل بسازید..

آرش رضاوند هم داره با فرشید باقری مسابقه میده تو بد بازی کردن..انگار جون بازی کردن نداره

فرصتم به اندازه کافی داشتن ولی هیچ تغییر مثبتی در تیم دیده نمیشه.شانس آوردیم ذوب آهن تو حال و روز خوبی نبود وگرنه شاید همین یک امتیازم نمیگرفتیم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این چه بدبختیه تو عمق کار نمیکنیم

همش کناره ها سانتر برای قایدی و مطهری

گمشو بیرون همین حالا

مردیکه، میگه به من مثل استرا فرصت بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا