میلیچ صبر کرد تا دو ماه از عدم دریافت حقوقش بگذرد تا به صورت قانونی فسخ کند.
میلیچ صبر کرد تا دو ماه از عدم دریافت حقوقش بگذرد تا به صورت قانونی فسخ کند.
به خاطر پول نبوده
ناچاریم با امثال همین عارف غلامی بسازیم چون بازیکنان خوبمون رو حفظ نکردن ! این واضحه ...یک لرد دوزاری مثل عارف فیکسه تیمته ..
کی حفظ نشده ؟ لرد بزرگ روزبه چشمی؟یا سهرابیان ؟ناچاریم با امثال همین عارف غلامی بسازیم چون بازیکنان خوبمون رو حفظ نکردن ! این واضحه ...
به نظرم این فیک نیوز هست"نه شیخ را میخواهم نه میلیچ؟؟؟!!!"
این جمله رو میگن محمود فکری تو جلسه سه نفره با حجت نظری و خلیل زاده قبل دربی گفته..گفته تو تفکرات من جایی ندارن و خیلی هم بی نظمن!
سالها آرزومون بود یکی مثل دیاباته و ملیچی داشت باشیم اونوخ.....
فاصله-شون زیاد نبود بلکه بازیکنی مثل علی کریمی نبود که این خطوط رو پیوند بده !فاصله دفاع - هافبک - مهاجم انقدر زیاد بود بازیکنهای پیروزی هرکار دلشون میخواست میکردن
فیک باشه یا نباشه، فکری گفته باشه یا نگفته باشه، الان میلیچ ایران نیست، دیاباته هم شده یکی مثل سجاد آقایی برامون....زینت بخش نیمکت...به نظرم این فیک نیوز هست
سید مجید حسینی !!کی حفظ نشده ؟ لرد بزرگ روزبه چشمی؟یا سهرابیان ؟
خیلی دیگه برگشتی به گذشته !سید مجید حسینی !!
حسینی زیر نظر نامداری بهترین دروازه بان بود !خیلی دیگه برگشتی به گذشته !
یکم بریم جلوتر ، میرسیم به نبودن پیروز و محمود !علت مطمعن نبودن خط دفاع
استقلال شفر با سهرابیان - چشمی - دانشگر
رکورد زد !!
قطعا سیاوش - - مرادمند
خیلی بهتر هستن تا چشمی - سهرابیان
اینا بهونه اس !
حسینی زیر نظر شفر بهترین دروازه بان بود زیر نظر غلامپور افتضاح
خط دفاع هم همینطور !!
عملاً تیم تاکتیک و پلن B نداشت. توانایی بازیکنها سهم بیشتری در دو گل تیم داشت تا تاکتیک کادرفنی. گل اول دوندگی بیامان مطهری و گل دوم اعتماد بنفس قایدی و چارچوب شناسی
دو دفاع مرکزی واقعا ناهماهنگ و پر اشتباه مثل بازی قبل در مقابل آلومینیوم. وقتی غلامی و مرادمند رو بازی استقلال آلومینیوم دیدم ترس برم داشت برای بازی دربی (بخصوص غلامی) که مطمئن شدم ترسم بیدلیل نبوده.
- غفوری تکرویهای بیمورد زیاد داشت که منجر به لو رفتن توپ میشد و فعلا با وریای فصل پیش خیلی فاصله داره
- مسعود ریگی نمونه بارز بازیکن در خدمت تیم! در بیشتر دقایق بازی عملکرد خوبی داشت و با پرت کردن خودش جلو توپ مانع از شکست قطعی در دربی و به بحران کشیده شدن تیم شد.
من با رضاوند هم مشکل دارم
به شدت تنبل ! زهر آلود نیست
فرشید لعنتی اماده باشه .. یکم وزن کم کنه .. خیلی خوب دفاع حریف بهم میریزه
فکر میکنی فکری بره چه کسی رو بعنوان سرمربی انتخاب میکنن ؟؟؟فکری که عقیده کادر خوب گرفتن برای خودشو نداره
پس بهتره بره با این طرز فکر ما جام نمیتونیم بگیریم
افراد شایسته بیشتری تو لیست هستنفکر میکنی فکری بره چه کسی رو بعنوان سرمربی انتخاب میکنن ؟؟؟
از استعفای مجیدی زمان زیادی نمیگذره !افراد شایسته بیشتری تو لیست هستن
خود فرهاد
پاشازاده
نکونام
حداقل اینا به کادر خوب اعتقاد دارن