خوشبختانه خلیل زاده با مجیدی اوکی هست...ولی بعیده الان مجیدی بیاد...اگر هم بزور بخوان بیاد مجیدی نمیاد..تورو خدا دیگه اسم مجیدی رو برای مربیگری نیارین، حداقل تا 6-7 سال دیگه!
ردیف | نام | گلها | بازیها |
---|---|---|---|
۱ | شیخ دیاباته | ۱۹ | ۳۱ |
۲ | مامه بابا تیام | ۱۲ | ۱۳ |
۳ | جی لوید ساموئل | ۱۰ | ۹۲ |
۴ | گوران یرکوویچ | ۹ | ۲۶ |
۵ | فابیو جانواریو | ۸ | ۷۸ |
ردیف | نام | بازیها |
---|---|---|
۱ | جیلوید ساموئل | ۹۲ |
۲ | فابیو جانواریو | ۷۸ |
۳ | هرایر مکویان | ۷۶ |
۴ | آوسنتی گیلائوری | ۴۴ |
۵ | لئاندرو پادوانی | ۴۱ |
۶ | سرور جپاروف | ۴۰ |
۷ | هروویه میلیچ | ۳۷ |
۸ | رابسون جانواریو | ۳۶ |
۹ | کرار جاسم | ۳۵ |
۱۰ | شیخ دیاباته | ۳۱ |
۱۱ | گوران یرکوویچ | ۲۶ |
۱۲ | فلیپ آلوز دسوزا | ۲۵ |
یعنی حداقل 6-7 سال بیکار بمونه ؟؟ بعیده بتونه تحمل کنهتورو خدا دیگه اسم مجیدی رو برای مربیگری نیارین، حداقل تا 6-7 سال دیگه!
مشکل اینجاست تقریبا استقلال توو این دو تا دولت شده محل عرضه اندام مربیهای تازهکاریعنی حداقل 6-7 سال بیکار بمونه ؟؟ بعیده بتونه تحمل کنه![]()
دقیقا درسته هیچ کدوم رزومه درست حسابی واسه خودشون درست نکردن و بازیکن ایرانی هم زیدان و پیرلو و ... نیستن که بلافاصله بیان مربیگری کنن چون زیر دست مربیای برزگ کار کردن هم دانششو داشته باشن هم تجربه میدان های بزرگمشکل اینجاست تقریبا استقلال توو این دو تا دولت شده محل عرضه اندام مربیهای تازهکار
فکری یا مجیدی سر جمع 2 سال سرمربی تیم لیگ برتری نبودن، رو چه حسابی انتخاب شدن نمیدونم!
کلا با اومدن مجیدی مخالف بودم. مجیدی بهتر بود بجای قبول سرمربیگری استقلال، چند سال توو تیم پایههای اروپایی دستیاری میکرد، دستیار یا کمک چهارتا مربی درست درمون میشد بعد میومد استقلال
استقلال و کلا تیمهای بزرگ جای مربیهای معمولی نیست (حتی نکونام که خیلی دارن دربارهش صحبت میکنن)، مربی بزرگ باید شخصیت کاریزماتیک داشته باشه، روانشناس باشه و صد البته صاحب سبک و تاکتیک باشه.
شما پیشنهادت کیه؟ استراماچونی؟ مربی خارجی؟مشکل اینجاست تقریبا استقلال توو این دو تا دولت شده محل عرضه اندام مربیهای تازهکار
فکری یا مجیدی سر جمع 2 سال سرمربی تیم لیگ برتری نبودن، رو چه حسابی انتخاب شدن نمیدونم!
کلا با اومدن مجیدی مخالف بودم. مجیدی بهتر بود بجای قبول سرمربیگری استقلال، چند سال توو تیم پایههای اروپایی دستیاری میکرد، دستیار یا کمک چهارتا مربی درست درمون میشد بعد میومد استقلال
استقلال و کلا تیمهای بزرگ جای مربیهای معمولی نیست (حتی نکونام که خیلی دارن دربارهش صحبت میکنن)، مربی بزرگ باید شخصیت کاریزماتیک داشته باشه، روانشناس باشه و صد البته صاحب سبک و تاکتیک باشه.
عرفان جان از تو توقع نداشتم نظرت روی مافیا باشهدقیقا درسته هیچ کدوم رزومه درست حسابی واسه خودشون درست نکردن و بازیکن ایرانی هم زیدان و پیرلو و ... نیستن که بلافاصله بیان مربیگری کنن چون زیر دست مربیای برزگ کار کردن هم دانششو داشته باشن هم تجربه میدان های بزرگ
تنها گزینه ایرانی که میشه روش فکر کرد امیر قلعه نوعیه
آفرینشاید به ذائقهی خیلیهاتون خوش نیاد ولی:
در حال حاضر با توجه به تجربهی این 5-6 سال اخیر، شدیدا نظرم اینه که باید حمایت بشه فکری و حتی فصل بعد هم بهش فرصت داده بشه؛ نباید از یه سوراخ نباید چند بار گزیده بشیم
در حال حاضر و حتی فصل بعد فقط در صورتی موافقم فکری عوض بشه که کسی مثل استرا قرار باشه برگرده، در غیر اینصورت هیچکدوم از گزینههای موجود بهتر از فکری نیستن.
متاسفانه این سالها خیلی ضربه از پیجهای به اصطلاح تاجی خوردیم با هجمه بر علیه تیم و مدیریت و مربی.
در کنار تمام انتقادها لازم دونستم که اشاره کنم به:
در حال حاضر و در ترکیب اصلی تیم چهار بازیکن نسبت به پارسال تغییر داشتیم که از دروازهبان فاکتور بگیریم، سه تا بازیکن در پستهای کلیدی تغییر داشتیم. نادری، مرادمند و مهدیپور. اگر با سایر بازیکنان ترکیب اصلی مچ بشن خب طبیعتاً ساختار دفاع و وسط خیلی بهتر میشه.
انگیزه بازیکنان نوک خیلی بالاست و خوب دارن باهم هماهنگ میشن
خط وسط اگه به ساختار مطلوب برسه کارآیی این خط حمله بهتر هم میشه
فکر کردن بهش هم خوشآیند نیست!دقیقا درسته هیچ کدوم رزومه درست حسابی واسه خودشون درست نکردن و بازیکن ایرانی هم زیدان و پیرلو و ... نیستن که بلافاصله بیان مربیگری کنن چون زیر دست مربیای برزگ کار کردن هم دانششو داشته باشن هم تجربه میدان های بزرگ
تنها گزینه ایرانی که میشه روش فکر کرد امیر قلعه نوعیه
من به شخصه مخالف شدید قلعه نویی بودم ولی اعتراف می کنم نظرم عوض شده...عرفان جان از تو توقع نداشتم نظرت روی مافیا باشه
ضمن اینکه امیرخان تیم داره
ضمن اینکه همین فرهاد مجیدی بی رزومه و بی دانش مربیگری دو تا بازی پشت سر هم سپاهان قلعه نوعی رو برد!!!
واقعا گل فرمایش کردی عرفان جان....با تک تک جملاتت موافقم...این است و جز این نیست..دمت گرم داداشمن به شخصه مخالف شدید قلعه نویی بودم ولی اعتراف می کنم نظرم عوض شده...
کسی که هر تیمی رفته تونسته تو اون تیم از لحاظ فنی کلی تاثیر گذار باشه نمیشه بهش گفت مافیا
مافیا کسی هست که فقط با یک تیم میتونه موفق بشه و هرجا بره اخراج می شه...
مافیا رو کسانی باب کردن که همیشه علیه استقلال موضع گرفتن و دارن تیشه می زنن
قلعه نویی رو نمیتونستن از لحاظ فنی به چالش بکشن و پیش هوادار بدش کنن اومدن بحث مافیا و... پیش کشیدن!!!
همین الانشم از موفقیت احتمالی تیم ترسیدن و شروع کردن به حاشیه سازی بی خود واسه فکری
الان تیم فکری هر جوری باشه امتیازات رو جمع کرده دیگه این همه هجمه واسه چیه؟! جالبه حتی یه سری پیج به ظاهر هواداری دنبال تعویض مربی هستن...
حرف از نکونام هست...!!! نکونام الان امسال خوب نتیجه گرفته!؟ کجا کار کرده که نتیجه فراتر از انتظار گرفته؟! پاشازاده چی؟! فرهاد مجیدی شهامتش رو داشت تا آخر می ایستاد و بعدش میرفت... یا همین امسال مربیگری می کرد
این حرفا متاسفانه یه سری جبهه گیری رسانه ای هست که به هوادار هم القا شده که فلانی تیمش خوب بازی نمیکنه و اون یکی مافیاست و دیگری سنتیه که نزارن تیم ثبات داشته باشه
قلعه نوعی خوبه اما 7 ساله که هیچ جامی نگرفته ! هیچ جامی ...تنها گزینه ایرانی که میشه روش فکر کرد امیر قلعه نوعیه
اما این تصمیش داشت به یک فاجعه تاریخی منجر میشد چون یک مدافع رو بیرون کشید !!از اشتباهات و نکات منفی تصمیمات فکری در دربی که بگذریم بنظرم یه نکته مثبت هم دیده شد و اون هم آوردن دیاباته به بازی بود.
پشت این تصمیم به نظر من شجاعت دیده میشد. بر خلاف این سالها که وقتی دربی یا بازیهای بزرگ جلو میافتادیم به دفاع اتوبوسی رو میآوردیم اینبار تصمیم فکری خلاف اون مواقع بود.