ممنون.
وللا من مدتهاست دارم به دوستان خودم و گاهی در مجازی میگم دیگه باید این عرب ستیزی رو تموم کنیم.شکی نیست زمانی ما پادشاهی داشتیم و آقایی میکردیم اونا تو بیابون ها صحرانشینی میکردن و...یا اینکه چقدر عربها به ما صدمه زدند اینها رو همه میدونیم.ولی دیگه گذشت و الان عربها چنان پیشرفت کردند که حالا حالا ها کار داره بهشون برسیم.ما دو تا ورزشگاه خوب تو کشور بیشتر نداریم.تو کشور اونم یکیش مدیون قبل از انقلابیم
میخوام بگم این اشتباهه که نتونیم با همسایه هامون تعامل داشته باشیم و همیشه همدیگرو ضعیف کنیم.باید از یجا شروع کرد
تو همه جای دنیا ادمهای خوب و بد هستند اعراب هم ادم های فهمیده و درست و درمون زیاد داره خصوصا اینکه با بیشتر کشورهای جهان اولی مراودات اجتماعی داره
فعلا با همین فرمون بریم فکر کنم تو سالهای اینده تو منطقه فقط ما باشیم که با دنیا قطع رابطه کردیم و ...میگیم فقط نژاد آریایی
جالب اینه ما اصلا خودمون رو نژاد پرست نمیدونیم ولی به گواه بیشتر دوستانی که رفتند تو اروپا زندگی میکنند میگن از موقعی که مهاجرت کردند فهمیدند چقدر نژادپرست بودند.
به امید روزی که همه انسانها بخاطر انسانیت و فراتر از مرزها و نژادها و این شکل طبقه بندی ها با هم مهربون باشند
حرف شما کاملا درسته..این البته از تناقضات زندگی ایرونی جماعته. همین الانش هم اسم و فامیل نود درصدبازیکنا و حتی مردم خودمون عربیه بعد از بد بودن اعراب حرف میزنن!!!
یادمون نره ما چند سال هست تو ملی و باشگاهی قهرمان آسیا نشدیم ولی اونا چی؟!
همین الانشم اگر اینا نبودن محال بود لیگ قهرمانان آسیا حداقل تو منطقه غرب برگزار بشه
زمینی که ما داریم اونجا بازی میکنیم زمین دوم ورزشگاه ملک عبداله هست!!! یعنی زمین دومش هم قابلیت برگزاری بازی بین المللی داره!!! حالا مقایسه کنید با زمین دوم ورزشگاه آزادی...