• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
راستی من بازیو کامل ندیدم..شنیدم بابک مرادی هم بازی کرده...یادم نیست ولی گمونم کرونا گرفته بود(قبل کرونا گرفتنش چقدر خوب بود).امیدوارم تو بازیهای بعدی بیشتر به تیم کمک کنه
خیلی تایم کمی بازی کرد فکر کنم سه بار توپ به پاش خورد:(بازیکن باکیفیتی به نظر میاد در اینده میتونه خیلی مفید باشه.ده دقیقه اخر بازی بجای قایدی اومد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

سه دلیل توقف الاهلی در برابر استقلال

1- شانس با الاهلی یار نبود
2- خط دفاعی خوب استقلال
3- خستگی مفرط

پ.ن: اینا بنظر ورزش 3 هست....من فقط شماره 1 رو اونم وقتی خورد به تیر دروازه ما و 3 رو تا حدی قبول دارم!
خیلی تایم کمی بازی کرد فکر کنم سه بار توپ به پاش خورد:(بازیکن باکیفیتی به نظر میاد در اینده میتونه خیلی مفید باشه.ده دقیقه اخر بازی بجای قایدی اومد
قبل کروناش، تازه رو دور افتاده بود..حیف شد

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
اشتباه اس
تفاضل مهم نیست اسیا
دحیل اول هست
ما دوم
جدول درسته . بازی رو در رو بین 3 تیم هم امتیاز حساب میشه
عراق رو حذف کنید ; در جدول 3 تیمی الاهلی 2 امتیاز با تفاضل داغون داره الدحیل 5 و استقلال 5 امتیاز با یه تفاضل گل بیشتر

استقلال برای صدرنشینی حتما باید ببره و الدحیل هم نبره
مساوی کنه تراکتور 7 امتیازی و النصر 8 امتیازی نباید ببرن تا با 9 امتیاز صعود کنه
تساوی استقلال و تساوی دحیل و اهلی = استقلال اول _الدحیل دوم
این اشتباهه . امتیاز رو در رو الدحیل بیشتر میشه میره صدر

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
یا ایزد منّان!!!!!

احتمالش زیاده...
چون قایدی هم بدش نمیاد با استرا کار کنه و پیشرفت کنه
قایدی با استرا خیلی پیشرفت کرد کلا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ربطی به خواست استرا نداره !
اگه اشتباه نکنم 1 سال دیگه به پایان قرارداد قایدی باقی مونده و اگه باشگاه بخواد (که قطعا میخواد) چیزی از ترانسفر قایدی گیرش بیاد چاره ای نداره جز اینکه در پایان همین فصل بفروشتش !
ضمنا فراموش نکنید که طلب استراماچونی خیلی خیلی سنگینه !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آفرین...بازی همیشگی تونو بکنید حالا یا در قامت تیم اول ی تیم دوم، صعود کردیم...فقط بقول خود فرهاد بازیکنا خودشون باشن

زندانی های با 20 سال سابقه هم عفو میخورن...بابا این ممد دانشگر گردن شکسته رو عفو کن برگرده سر تیم:)

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
مثل اینکه برا صعود حتما باید بازی رو ببریم و این خودش انگیزه میده بچه ها از تمام توانشون استفاده کنند.به امید یه برد دلچسب
در ضمن اینو هم اضافه کنم به دور از هر نتیجه ای که اتفاق بیوفته چه ببریم و چه بازنده باشیم یا به هر دلیلی صعود نکنیم.من کاملا از کارکرد تیم راضیم واقعا با این شرایط فراتر از انتظار ظاهر شدند و کارشون قابل تقدیره.به تمامشون افتخار میکنم.
روز همگی خوش

Last edited:

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
من پرسپولیسی ام ولی امیدوارم استقلال و بقیه تیما بتونن دهن این عربارو سرویس کنن که هیچی بارشون نیست

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
ممنون.
وللا من مدتهاست دارم به دوستان خودم و گاهی در مجازی میگم دیگه باید این عرب ستیزی رو تموم کنیم.شکی نیست زمانی ما پادشاهی داشتیم و آقایی میکردیم اونا تو بیابون ها صحرانشینی میکردن و...یا اینکه چقدر عربها به ما صدمه زدند اینها رو همه میدونیم.ولی دیگه گذشت و الان عربها چنان پیشرفت کردند که حالا حالا ها کار داره بهشون برسیم.ما دو تا ورزشگاه خوب تو کشور بیشتر نداریم.تو کشور اونم یکیش مدیون قبل از انقلابیم
میخوام بگم این اشتباهه که نتونیم با همسایه هامون تعامل داشته باشیم و همیشه همدیگرو ضعیف کنیم.باید از یجا شروع کرد
تو همه جای دنیا ادمهای خوب و بد هستند اعراب هم ادم های فهمیده و درست و درمون زیاد داره خصوصا اینکه با بیشتر کشورهای جهان اولی مراودات اجتماعی داره
فعلا با همین فرمون بریم فکر کنم تو سالهای اینده تو منطقه فقط ما باشیم که با دنیا قطع رابطه کردیم و ...میگیم فقط نژاد آریایی
جالب اینه ما اصلا خودمون رو نژاد پرست نمیدونیم ولی به گواه بیشتر دوستانی که رفتند تو اروپا زندگی میکنند میگن از موقعی که مهاجرت کردند فهمیدند چقدر نژادپرست بودند.
به امید روزی که همه انسانها بخاطر انسانیت و فراتر از مرزها و نژادها و این شکل طبقه بندی ها با هم مهربون باشند

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
متاسفانه ممد نادری مصدوم شده و حتی تو مرحله گروهی هم نمیتونه تیمو همراهی کنه:(

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ممنون.
وللا من مدتهاست دارم به دوستان خودم و گاهی در مجازی میگم دیگه باید این عرب ستیزی رو تموم کنیم.شکی نیست زمانی ما پادشاهی داشتیم و آقایی میکردیم اونا تو بیابون ها صحرانشینی میکردن و...یا اینکه چقدر عربها به ما صدمه زدند اینها رو همه میدونیم.ولی دیگه گذشت و الان عربها چنان پیشرفت کردند که حالا حالا ها کار داره بهشون برسیم.ما دو تا ورزشگاه خوب تو کشور بیشتر نداریم.تو کشور اونم یکیش مدیون قبل از انقلابیم
میخوام بگم این اشتباهه که نتونیم با همسایه هامون تعامل داشته باشیم و همیشه همدیگرو ضعیف کنیم.باید از یجا شروع کرد
تو همه جای دنیا ادمهای خوب و بد هستند اعراب هم ادم های فهمیده و درست و درمون زیاد داره خصوصا اینکه با بیشتر کشورهای جهان اولی مراودات اجتماعی داره
فعلا با همین فرمون بریم فکر کنم تو سالهای اینده تو منطقه فقط ما باشیم که با دنیا قطع رابطه کردیم و ...میگیم فقط نژاد آریایی
جالب اینه ما اصلا خودمون رو نژاد پرست نمیدونیم ولی به گواه بیشتر دوستانی که رفتند تو اروپا زندگی میکنند میگن از موقعی که مهاجرت کردند فهمیدند چقدر نژادپرست بودند.
به امید روزی که همه انسانها بخاطر انسانیت و فراتر از مرزها و نژادها و این شکل طبقه بندی ها با هم مهربون باشند
حرف شما کاملا درسته..این البته از تناقضات زندگی ایرونی جماعته. همین الانش هم اسم و فامیل نود درصدبازیکنا و حتی مردم خودمون عربیه بعد از بد بودن اعراب حرف میزنن!!!
یادمون نره ما چند سال هست تو ملی و باشگاهی قهرمان آسیا نشدیم ولی اونا چی؟!
همین الانشم اگر اینا نبودن محال بود لیگ قهرمانان آسیا حداقل تو منطقه غرب برگزار بشه
زمینی که ما داریم اونجا بازی میکنیم زمین دوم ورزشگاه ملک عبداله هست!!! یعنی زمین دومش هم قابلیت برگزاری بازی بین المللی داره!!! حالا مقایسه کنید با زمین دوم ورزشگاه آزادی...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تقریبا همه تیم های دوم سایر گروه ها، حداقل 10 امتیاز رو دارن..پس مساوی امشب یعنی حذف از رقابتها
ضمنا اصلا کاری به برد بازی رفت نداریم...الشرطه ای که الدحیل رو 2-1 برد میتونه ما رو هم براحتی ببره اگر حواسمون نباشه و خودمون هم نباشیم
نگران این هم نیستیم که بازی ما زودتر برگزار میشه..در هر صورت ما باید ببریم...الاهلی و الدحیل هم ناچار به بردن هستند..مساوی و باخت هم بدرد اونها نمیخوره
امشب شبی هست که همه باید ببرن تا صعود کنن....البته باخت ما و مساوی الدحیل و الاهلی= حذف ما...پس امیدوارم این حالت خیلی بد اتفاق نیافته!
امشب نادری و فرشید اسماعیلی رو نداریم... استفاده از داریوش شجاعیان هم درست نیست....بابک مرادی شاید امشب به کارمون بیاد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امشب نادری و فرشید اسماعیلی رو نداریم... استفاده از داریوش شجاعیان هم درست نیست....بابک مرادی شاید امشب به کارمون بیاد
بازیساز امشب نداریم
فرشید انصافا این دوره عالی بود
یا وریا بازی بده یا احمد موسوی= دوتا بهم کنار هم خوب نبودن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازیساز امشب نداریم
فرشید انصافا این دوره عالی بود
یا وریا بازی بده یا احمد موسوی= دوتا بهم کنار هم خوب نبودن
البته قبلا هم بازیساز نداشتیم..ولی تو این بازیها فرشید حسابی خوش درخشید..کلا سالی چند ماه فرشید خوبه:)
امیدوارم وریا اگر بازی کرد فقط پنالتی نده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا