وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
ما میخوریم به الهلال
خاک بر سر afc که از مهمترین گروه باید دو تیم الدوحیل و الاهلی حذف بشن !
به شکل عجیبی قوانینشون درب و داغونه ...
قایدی رو از دست بدیم قدرتمون نصف میشه !!!به الهلالی خوردیم که صد درصد شش ماهه دیگه چندین برابر الان هزینه میکنه و قوی تر میشه - ما تهش بتونیم هفتاد هشتاد درصد قدرت الانمون رو حفظ کنیم! بازی سختی پیش رو داریم
صدرنشین گروه مرگ کماکان سخت ترین بازی ها رو پیش رو داره و بقیه تیم ها هم . . . .!
خاک تو سرشون واقعا
بازی امشب دیدم فوق العاده جذاب بود
هجومی ترین تیم ها باید حذف بشن
شارجه و الوحده دوزاری باید بیان بالا یا حتی استوقلال تاجیک
واقعا بازی زیبایی بودبازی الدحیل و الاهلی چه بازی بود واای تو لحظاتی واقعا سریع و زیبا بود
فکر کنم تابحال چنین بازی در سطح اسیا ندیده بودم با این حساسیت بالا
احتمالا زیباترین بازی انتخاب بشه
جدا از همه اینها چقدر بدشانسیم و طرف مقابل چه خوش شانسه یعنی با الهلال
امیدوارم تیم اگه تقویت نمیشه حداقل تضعیفش نکنن
فصل گذشته و بهخصوص زمان استراماچونی، ما با سیستم ۲-۵-۳ بازی میکردیم و من این آزادی عمل را داشتم تا در حملات شرکت کنم اما الان در سیستم ۴دفاع، وظیفه من دفاع کردن است نه گل زدن و پاسگل دادن. به همین دلیل من در سیستم جدید خیلی نتوانستم در کار هجومی شرکت کنم چون آزادی عمل گذشته را نداشتهام.
در پایان دیدار استقلال و پیکان در جام حذفی، دانشگر با فرشید اسماعیلی و بهزاد غلامپور دچار جروبحث شد و به همینخاطر فرهاد مجیدی او را کنار گذاشت.آن زمان گفته شد دانشگر پس از درگیری در رختکن، داستان را به فضای مجازی هم کشانده و در اینستاگرام از خجالت فرزند مربی دروازهبانهای استقلال درآمده است؛ اتفاقی که باعث شد تا وساطت خیلیها برای بازگشت این مدافع بینتیجه بماند.
مجیدی در این زمینه با بهزاد غلامپور صحبت کرده تا اگر مربی دروازهبانهای استقلال موافق است، دانشگر به تمرینات برگردد.سرمربی استقلال در بازگشت این تیم از عربستان و در هواپیما از غلامپور بابت بازگشت دانشگر اجازه گرفته و مربی گلرهای استقلال هم به سرمربی تیم گفته که کاری با این بازیکن ندارد و از همان ابتدا هم حرفی در مورد کنارگذاشتن این مدافع از تیم نزده است.
دانشگر در این ۲ ماه بارها دیگران را واسطه کرد تا به منزل غلامپور برود و حتی با دادن پیغامهای مختلف از مربی دروازهبانهای استقلال عذرخواهی کرد ولی مربی دروازهبانهای استقلال جواب پیغامهای این بازیکن را نداده و حتی دوست ندارد با دانشگر روبهرو شود.