یعنی قول داده بازی بعدی رو ببره ؟قول داده بازی بعدی جبران کنه
یعنی قول داده بازی بعدی رو ببره ؟قول داده بازی بعدی جبران کنه
ارهیعنی قول داده بازی بعدی رو ببره ؟
استقلال جلوی تیم هایی که بازی رو کامل میبندن هیچ برنامه ای نداره و هیچ کاری نمیتونه کنه.شوت و گرفتن خطا پشت هجده یکی از راهکارهاست که اصلا تو برنامه استقلال دیده نمیشه!
واقعا تو تمرین ها بازیکنان نمیتونن تمرین استپ در حرکت و سانتر کنن؟؟؟فاجعه هستن تو این دو مورد.
دلیل موفقیت نسبی در آسیا هم این بود که تیم های مقابل به شدت تیم های داخلی بسته بازی نکردن!
همون سانتر کردن رو درست انجام بدن مشکل حلهاستقلال جلوی تیم هایی که بازی رو کامل میبندن هیچ برنامه ای نداره و هیچ کاری نمیتونه کنه.شوت و گرفتن خطا پشت هجده یکی از راهکارهاست که اصلا تو برنامه استقلال دیده نمیشه!
واقعا تو تمرین ها بازیکنان نمیتونن تمرین استپ در حرکت و سانتر کنن؟؟؟فاجعه هستن تو این دو مورد.
دلیل موفقیت نسبی در آسیا هم این بود که تیم های مقابل به شدت تیم های داخلی بسته بازی نکردن!
خیلیا منتظر انتخاباتن که خیلی چیزا درست شه.. ضمنا این تیم بزرگتر هم میخوادایشالا که زود انتخابات بشه و یکم اوضاع تغییر کنه
هرچند دشمنی این جماعت با ما ریشه ای تر از این حرفاست و اگه از دستشون برمیومد همون موقع که اسم تیم رو تغییر دادن، تیم رو منحل میکردن
ارنج تیم تو بازی با ذوب خوب نبود..شاید فرهاد مجبور بود..بنظرم بازی با ذوب آهن رو باید فراموش کنیم...
واقعا خبر خوبیه...فرشید میتونه بازی رو به جریان بندازه
این کلمه شکست ناپذیری بدجوری فکر منو درگیر کرده!
رفیق فابریک سلطانی فر بازداشت شد ...ایشالا که زود انتخابات بشه و یکم اوضاع تغییر کنه
هرچند دشمنی این جماعت با ما ریشه ای تر از این حرفاست و اگه از دستشون برمیومد همون موقع که اسم تیم رو تغییر دادن، تیم رو منحل میکردن
کیه رفیق فابریکش؟رفیق فابریک سلطانی فر بازداشت شد ...
اسماعیل خلیل زادهکیه رفیق فابریکش؟
ما میخواستیم رسانه باشگاه را هم عوض کنیم، گفتند از وزارت ورزش و آقای مبین موافق نیستند. ایشان چه کاره هستند؟ همین کارها را کردید که استقلال با دلالها بسته میشود. الان خانم هراتیان چه کاره است که درباره نیمکت من تصمیم میگیرد؟ من به بزرگتر از او هم این اجازه را نمیدهم. این کارها برای قدیم است و لزومی ندارد قبل از دربی این کار را کنند. مربی ای که برای تیم امید اجازه داشته، الان برای تیم ما اجازه نمیدهند؟ مدارکش را ای اف سی تائید کرده اما ایفمارک نه! اجازه بدهید تیم ما بازی جوانمردانه انجام بدهد. ما دو تغییر داشتیم اما وزارت ورزش پدر ما را درآورد. امیدوارم این مسائل حل شوند و این مسائل حاشیه ای را برای بازیکنان و مربیان درست نکند. چون من دکتر ایفمارک رابه خاطر کیفیت پایین بیرون کردم، اجازه نمیدهید؟
اینم کشت مارو با این حاشیه هاشخانم دکتر مستدل و منطقی پاسخ داد.. آخه فرهاد موقع این حرفها الانه؟![]()
واکنش هراتیان به صحبتهای تند سرمربی استقلال
مدیر ایفمارک میگوید که پزشک مورد تایید فرهاد مجیدی، مدرک پزشکی یا معادل سازی مورد تایید وزارت ورزش را ارائه نکرده است.www.varzesh3.com
کدوم جامو گرفت؟اینم کشت مارو با این حاشیه هاش
مسخره دفعه قبل ول کردی رفتی جام گرفتی
حالاهم خودت ضایع کردی
بیا درمورد داوری صحبت کن نه پزشک دوزاری تیمت