• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درود بر شرفت بزرگوار

خدایا چی می بینم؟ جدول لیگ برتر داره با آدم حرف میزنه!
گل گهر سیرجان امیر قلعه نوعی هم امتیاز با آلومینیوم اراک علیمنصور ، هر دوشون با یک امتیاز بالاتر از استقلال در رده سوم و چهارم جدول! یعنی ما در حق علیمنصور و قلعه نوعی اجحاف کردیم؟ یا در حق محمود فکری؟

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مجیدی تیم خودش نبسته

این تیم پر از لرد هست

باید همه ریخته بشن بیرون !

چرا ما انقدر صبرمون کم شده..

بازی برد باخت داره

درصورتی که این تیم که ادعاش میشه فینال اسیا رفته هیچ بار فنی نداشت با تک شوت مرده تو چارچوب و اشتباه وریا ( انفرادی یا رشید) یا هردو گل خوردیم

پنالتیمون هم گرفته نشد ..

باید صبور باشیم دیگه ... این تیم حذفی رو باید بگیره سهمیه داشته باشه باقیش مهم نیست

باید تمرکز رو اسیا داشته باشیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

stockpc

Registered User
لایک‌ها
144
چرا نمیخواین بپذیرین که علت افت رشید و سید حسین مربی دروازه بان ها-ست ؟؟
سید حسین با وجود اشکان نامداری تبدیل شده بود به سوپر گلر !!
داداش رشید افت نکرده -این دفاع فاجعه استقلال هستش که بدجوری افت کرده (البته سید حسین رو قبول دارم افت کرده -ولی گلهایی که رشید خورده هر دروازه بانی هم بود گل میخورد

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
داداش رشید افت نکرده -این دفاع فاجعه استقلال هستش که بدجوری افت کرده (البته سید حسین رو قبول دارم افت کرده -ولی گلهایی که رشید خورده هر دروازه بانی هم بود گل میخورد
همین گل اولی که دو بازی قبل رشید از ذوب آهن خورد رو سید حسین آماده میفرستاد توی اوت

atrenice

Registered User
لایک‌ها
48
درود بر شرفت بزرگوار

خدایا چی می بینم؟ جدول لیگ برتر داره با آدم حرف میزنه!
گل گهر سیرجان امیر قلعه نوعی هم امتیاز با آلومینیوم اراک علیمنصور ، هر دوشون با یک امتیاز بالاتر از استقلال در رده سوم و چهارم جدول! یعنی ما در حق علیمنصور و قلعه نوعی اجحاف کردیم؟ یا در حق محمود فکری؟
هر سه تا

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
درود داداش گلم وللا با یکی دو بازی نمیشه بگی افت داشته یا نه ولی به نظر من این بازی رشید اشتباهاتی داشت چند مورد اشتباه و عجله تو پاس دادن که خطرناک بود و همین سیو ناقص اگه مطمین نیستی توپ رو مشت کن بزن اوت.ببین یچیزایی باید برا بازیکنها تفهیم بشه زمانی که فشار روی تیم ما نیست و تیم مقابل عقب نیست که با تمام توان هجوم بیاره بازی خیلی نرمال پیش میره پس دلیلی نداره شما ترس از حملات پشت سر هم و ...داشته باشی و بخوای با سیو کامل بازی رو اروم کنی.
من هنوزم میگم تیم ما یه ترس از شکست تو وجودش هست که همین باعث میشه که اگه گل بخوریم و عقب بیوفتیم تیم نظمش از بین بره و همه دچار استرس میشن.عجله میکنن و...
اگه این مشکل هم رفع بشه به نظرم تیم میشه همونی که بعد از بردهای پیاپی بیاییم و خوشحالی کنیم
این پرسپولیس حتی اگه دو گل هم جلو بود بچه ها بازی خودشون رو میکردم باور کنید سه دو میبردیمش.حالا گذشت و امیدوارم تیم نره تو حاشیه و کارش رو با فرهاد ادامه بده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا تصمیم فرهاد نیمکت نشینی رشید هست و استفاده از حسینی در بازی حذفی با ذوب آهن
یادش بخیر، تو بعضی از بازی‌ها سید مهدی رحمتی جور دفاع و حمله و سرمربی رو همه رو با هم می کشید!!! تاکید می‌کنم بعضی از بازیا... یه پنالتی هایی میگرفت 3 امتیازی!
کجایی سید مهدی رحمتی؟!! سال به سال دریغ از چهارسال پیش!!!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وزیر نباید گل بزنه ولی یه خلیل زاده میندازه تو دامن استقلال چند ساله اوضاع تیم بهم ریخته است الانم که زندانه حساب استقلال هم مسدود!!!
نفت مسجد سلیمان فکری با دو بازی بیشتر فقط 7 امتیاز کمتر از ما داره!!!
مشکل تیم علاوه بر نداشتن بازیکن مناسب در بعضی پستها مثل دفاع، به شدت مربی بدنساز و ریکاوری تیمه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حالا گذشت و امیدوارم تیم نره تو حاشیه و کارش رو با فرهاد ادامه بده
چطور انتظار داری که تیم نره توی حاشیه وقتی سرمربیش در نشست خبری پیش از بازی میاد میگه: همین کارها شده که تیم ما دو سال با دلالی بسته می‌شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا کمالوند داره از سایپا استعفا میده..اگر قبول کنن استعفاشو، بنظرم بد نیست دوباره برگرده استقلال...از وقتی رفته همش داریم میبازیم!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ظاهرا کمالوند داره از سایپا استعفا میده..اگر قبول کنن استعفاشو، بنظرم بد نیست دوباره برگرده استقلال...از وقتی رفته همش داریم میبازیم!

فکر نکنم بذارن برگرده ، اسم یه دستیار خارجی رو میگفتن که قراره بیاد ایران ...

هر چند فراز هم از نظر من با استعداد وبا تجربه است بشرطی که بمونه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکر نکنم بذارن برگرده ، اسم یه دستیار خارجی رو میگفتن که قراره بیاد ایران ...

هر چند فراز هم از نظر من با استعداد وبا تجربه است بشرطی که بمونه ...
یه دستیار ایتالیایی میخواستن بیارن که خیلی بعیده فدراسیون بذاره، بعدشم تا اون دستیار بیاد با شرایط تیم اداپته بشه فصل تموم شده
بنظرم برگشتن کمالوند بهترین گزینه است
اگر آدم درست و حسابی بالا سر تیم بود هیچ وقت نمیذاشت تو این شرایط کمالوند جدا بشه..مگر اینکه با فرهاد اختلاف پیدا کرده باشه که تو ظاهر چیزی پیدا نیست.
این کمالوند هم مارکوپولویی شده برای خودش!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا رو شکر تقریبا یک هفته گذشت و از برکناری مجیدی خبری نیست! من گفتم با توجه به اینکه در مورد شعور وزیر صحبت کرده تا حالا کله پاش کردن!
خداکنه کمالوند هم برگرده..دانشگر هم بیاد..شاید اگر بابک مرادی مصدوم نبود و تو دربی استفاده میشد و ممد دانشگر هم میومد وضعیتمون بهتر میشد تو دربی

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خدا رو شکر تقریبا یک هفته گذشت و از برکناری مجیدی خبری نیست! من گفتم با توجه به اینکه در مورد شعور وزیر صحبت کرده تا حالا کله پاش کردن!
خداکنه کمالوند هم برگرده..دانشگر هم بیاد..شاید اگر بابک مرادی مصدوم نبود و تو دربی استفاده میشد و ممد دانشگر هم میومد وضعیتمون بهتر میشد تو دربی
شانس اوردیم نزدیک انتخابات هست اگه نه شک نکنید فرهاد الان سرمربی نبود.گاهی صبر میکنند یکم ابها از اسیاب بیوفته و جو یکم اروم بشه بعد شروع میکنن به تخریب و ...امیدوارم هوادارها تحت هر شرایطی پشت سرمربی تیم بمونن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شانس اوردیم نزدیک انتخابات هست اگه نه شک نکنید فرهاد الان سرمربی نبود.گاهی صبر میکنند یکم ابها از اسیاب بیوفته و جو یکم اروم بشه بعد شروع میکنن به تخریب و ...امیدوارم هوادارها تحت هر شرایطی پشت سرمربی تیم بمونن
درسته احتمالا همینطوره
خیلی در مورد این بگومگو اظهار نظر کردن از جمله امروز حاجی مایلی...خدا رو شکر که ...مسعود فعلا حواسش به جای دیگه است
ولی امیدوارم قضیه ختم به خیر بشه

ظاهرا اومدن حسینی هم داره جدی تر میشه..بازی با ذوب پنج شنبه 29 اردیبهشت 19:35

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چه عجب یه بار غزال تیز پا به نفع ما حرف زد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا