قبول دارمچرا نمیخواین بپذیرین که علت افت رشید و سید حسین مربی دروازه بان ها-ست ؟؟
سید حسین با وجود اشکان نامداری تبدیل شده بود به سوپر گلر !!
به این راحتی نیست چون قرارداد دارن همه-شونمجیدی تیم خودش نبسته
این تیم پر از لرد هست
باید همه ریخته بشن بیرون !
داداش رشید افت نکرده -این دفاع فاجعه استقلال هستش که بدجوری افت کرده (البته سید حسین رو قبول دارم افت کرده -ولی گلهایی که رشید خورده هر دروازه بانی هم بود گل میخوردچرا نمیخواین بپذیرین که علت افت رشید و سید حسین مربی دروازه بان ها-ست ؟؟
سید حسین با وجود اشکان نامداری تبدیل شده بود به سوپر گلر !!
همین گل اولی که دو بازی قبل رشید از ذوب آهن خورد رو سید حسین آماده میفرستاد توی اوتداداش رشید افت نکرده -این دفاع فاجعه استقلال هستش که بدجوری افت کرده (البته سید حسین رو قبول دارم افت کرده -ولی گلهایی که رشید خورده هر دروازه بانی هم بود گل میخورد
هر سه تادرود بر شرفت بزرگوار
خدایا چی می بینم؟ جدول لیگ برتر داره با آدم حرف میزنه!
گل گهر سیرجان امیر قلعه نوعی هم امتیاز با آلومینیوم اراک علیمنصور ، هر دوشون با یک امتیاز بالاتر از استقلال در رده سوم و چهارم جدول! یعنی ما در حق علیمنصور و قلعه نوعی اجحاف کردیم؟ یا در حق محمود فکری؟
درود داداش گلم وللا با یکی دو بازی نمیشه بگی افت داشته یا نه ولی به نظر من این بازی رشید اشتباهاتی داشت چند مورد اشتباه و عجله تو پاس دادن که خطرناک بود و همین سیو ناقص اگه مطمین نیستی توپ رو مشت کن بزن اوت.ببین یچیزایی باید برا بازیکنها تفهیم بشه زمانی که فشار روی تیم ما نیست و تیم مقابل عقب نیست که با تمام توان هجوم بیاره بازی خیلی نرمال پیش میره پس دلیلی نداره شما ترس از حملات پشت سر هم و ...داشته باشی و بخوای با سیو کامل بازی رو اروم کنی.داداش رشید افت نکرده -این دفاع فاجعه استقلال هستش که بدجوری افت کرده (البته سید حسین رو قبول دارم افت کرده -ولی گلهایی که رشید خورده هر دروازه بانی هم بود گل میخورد
چطور انتظار داری که تیم نره توی حاشیه وقتی سرمربیش در نشست خبری پیش از بازی میاد میگه: همین کارها شده که تیم ما دو سال با دلالی بسته میشود.حالا گذشت و امیدوارم تیم نره تو حاشیه و کارش رو با فرهاد ادامه بده
ظاهرا کمالوند داره از سایپا استعفا میده..اگر قبول کنن استعفاشو، بنظرم بد نیست دوباره برگرده استقلال...از وقتی رفته همش داریم میبازیم!
یه دستیار ایتالیایی میخواستن بیارن که خیلی بعیده فدراسیون بذاره، بعدشم تا اون دستیار بیاد با شرایط تیم اداپته بشه فصل تموم شدهفکر نکنم بذارن برگرده ، اسم یه دستیار خارجی رو میگفتن که قراره بیاد ایران ...
هر چند فراز هم از نظر من با استعداد وبا تجربه است بشرطی که بمونه ...
شانس اوردیم نزدیک انتخابات هست اگه نه شک نکنید فرهاد الان سرمربی نبود.گاهی صبر میکنند یکم ابها از اسیاب بیوفته و جو یکم اروم بشه بعد شروع میکنن به تخریب و ...امیدوارم هوادارها تحت هر شرایطی پشت سرمربی تیم بموننخدا رو شکر تقریبا یک هفته گذشت و از برکناری مجیدی خبری نیست! من گفتم با توجه به اینکه در مورد شعور وزیر صحبت کرده تا حالا کله پاش کردن!
خداکنه کمالوند هم برگرده..دانشگر هم بیاد..شاید اگر بابک مرادی مصدوم نبود و تو دربی استفاده میشد و ممد دانشگر هم میومد وضعیتمون بهتر میشد تو دربی
درسته احتمالا همینطورهشانس اوردیم نزدیک انتخابات هست اگه نه شک نکنید فرهاد الان سرمربی نبود.گاهی صبر میکنند یکم ابها از اسیاب بیوفته و جو یکم اروم بشه بعد شروع میکنن به تخریب و ...امیدوارم هوادارها تحت هر شرایطی پشت سرمربی تیم بمونن
همونطور که تحت هر شرایطی پشت محمود فکری موندن ؟؟!!امیدوارم هوادارها تحت هر شرایطی پشت سرمربی تیم بمونن