• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
همونطور که تحت هر شرایطی پشت محمود فکری موندن ؟؟!!
درود.نه من خودم اوایل با فرصت دادن به فکری موافق بودم وقتی دیدم تیم هماهنگ نیست و بازی زیبا نمیکنه و همه بازیکن ها افت کردند دیگه فرصت دادن رو اتلاف وقت میدونستم.
در مورد مجیدی تا موقع بتونه از بازیکنها خوب بازی بگیره و تیم هماهنگ باشه به نظرم باید بهش فرصت داد خصوصا اینکه بحث این وزیر و دولت و ..باشه
یجا یک مربی میتونه مدیریت خوبی داشته باشه حالا یسال هم نتیجه نگیره و با انگیزه و تفکر پیش بره قطعا به نتیجه دلخواه میرسه
ولی اگه وسط کار وا بده و نتونه تیم رو جمع کنه دیگه باید فکر اساسی کرد.
من شخصا به مجیدی خوشبینم اینکه تو باختها میاد کنفرانس و تمام مسیولیت رو گردن میگیره کار پسندیده ای هست.فصل دیگه عیار این مرد مشخص میشه.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
درود.نه من خودم اوایل با فرصت دادن به فکری موافق بودم وقتی دیدم تیم هماهنگ نیست و بازی زیبا نمیکنه و همه بازیکن ها افت کردند دیگه فرصت دادن رو اتلاف وقت میدونستم.
در مورد مجیدی تا موقع بتونه از بازیکنها خوب بازی بگیره و تیم هماهنگ باشه به نظرم باید بهش فرصت داد خصوصا اینکه بحث این وزیر و دولت و ..باشه
یجا یک مربی میتونه مدیریت خوبی داشته باشه حالا یسال هم نتیجه نگیره و با انگیزه و تفکر پیش بره قطعا به نتیجه دلخواه میرسه
ولی اگه وسط کار وا بده و نتونه تیم رو جمع کنه دیگه باید فکر اساسی کرد.
من شخصا به مجیدی خوشبینم اینکه تو باختها میاد کنفرانس و تمام مسیولیت رو گردن میگیره کار پسندیده ای هست.فصل دیگه عیار این مرد مشخص میشه.
این هوادارها (از جمله خودتون) همونایی هستن که حتی یک فصل هم به محمود فکری فرصت ندادن
تیمی که خوب بازی کنه قطعا نتیجه هم میگیره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
13 امتیاز با صدر جدول(البته با دو بازی کمتر)
11 امتیاز با مکان دوم جدول (البته با یک بازی کمتر)
اگر ما هر دو تا بازی باقی مونده مون رو هم ببریم،(میشیم 48 امتیازه با 23 تا بازی) 8 امتیاز با صدر جدول اختلاف داریم
جبران این 8 امتیاز تو 7 تا بازی باقیمونده کار راحتی نیست و یکم شانس میخواد که اگر ماییم، شانسمون.....!
پس قهرمانی لیگ برتر بنظرم دستیافتنی نخواهد بود...
کلا بعد بازیهای آسیایی، نتونستیم خوب ریکاوری کنیم و جدایی کمالوند هم بنظرم بی تاثیر نبود
امیدوارم برای بازی حذفی با ذوب آهن که امروزه ساعت 19:35 است تیم متحول شده باشه و بخودش بیاد!
ماشالا دیاباته

2851523.jpg
یادش بخیر....وقتی دیاباته، دیاباته بود!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
این هوادارها (از جمله خودتون) همونایی هستن که حتی یک فصل هم به محمود فکری فرصت ندادن
ببینید من کاملا شفاف ایده و نظرم رو گفتم.
مربی که میاد تیم میخواد خارجی باشه یا ایرانی مطمینا باید بهش زمان داد اما زمان مشخص(برا خارجی بیشتر) نه اینکه شما میبینی هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه هر روز بازی ها خسته کننده تر و بازیکنها بی روحیه تر و بازی هیچ استراتژی و تاکتیک خاصی نداره بعضی بازیکنها با مربی نمیتونن کار کنند با اینحال به نظر شخص خودم به اندازه کافی به فکری فرصت داده شد بیشتر از اون زمان رو از دست میدادیم و خب اگه فکری بود شاید الان همون بازی های اسیایی رو هم نبرده بودیم و صعود نکرده بودیم.با همه این احوال مجیدی انقدر بد نبوده که بفکر تعویض باشیم و تو لیگ اونقدر خوب عمل نکرده که ازش حمایت کنیم.من تمام حرفم اینه وقتی تیم بدور از حاشیه اس و بچه ها با هم همدل و هماهنگ شدن دیگه شُک به تیم دادن کار درستی نیست تو اسیا هم که شانس داریم و حذفی هم امروز مشخص میشه اگه این بازیها نتیجه معقول گرفتیم باید برا فصل اینده به مجیدی فرصت داد که مهره هایی میخواد رو بیاره و ادامه بده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با این وضع باشگاه اگر زمانی هوادار بخواد سرمربی عوض بشه یا باشگاه بخواد سرمربی دیگه بیاره قشنگ یه فصل دیگه رو هم از دست میدیم ...

من خودم هجومی بازی کردن تیم رو دوست دارم اما نمیدونم مشکل کجاست که بازیکنا یه بازی در اوج هستن یه بازی هم بشدت افت میکنن ..

شما بازی های رفت آسیایی رو ببین تمام توپ های برگشتی تو زمین حریف به ما میرسید نتیجه هم میداد ...

الان چی شده که پشت محوطه جریمه حریفمونو خالی میکنیم و روی همین توپ های برگشتی ضدحمله و حتی گل میخوریم ؟

نمیدونم چرا احساس میکنم سرمربی اون چند تا بازی یکی دیگه بوده ...

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
با این وضع باشگاه اگر زمانی هوادار بخواد سرمربی عوض بشه یا باشگاه بخواد سرمربی دیگه بیاره قشنگ یه فصل دیگه رو هم از دست میدیم ...

من خودم هجومی بازی کردن تیم رو دوست دارم اما نمیدونم مشکل کجاست که بازیکنا یه بازی در اوج هستن یه بازی هم بشدت افت میکنن ..

شما بازی های رفت آسیایی رو ببین تمام توپ های برگشتی تو زمین حریف به ما میرسید نتیجه هم میداد ...

الان چی شده که پشت محوطه جریمه حریفمونو خالی میکنیم و روی همین توپ های برگشتی ضدحمله و حتی گل میخوریم ؟

نمیدونم چرا احساس میکنم سرمربی اون چند تا بازی یکی دیگه بوده ...
بازی با تیمایی که برنامه دارند به مراتب راحت‌تر از بازی با تیمهای بدون برنامه‌ست.
مثل کنسول بازی کردن. کسی که بازی بلده رو می تونی ببری و کسی که بلد نیست و فقط دسته تو دستشه و فشار میده احتمال باختتم هست:D

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خروجی های احتمالی تیم بنظر من:
1- داریوش شجاعیان
2- عارف غلامی
3-محمد دانشگر( گمونم تصمیم کادر فنی و هیئت مدیره باشه)
4- محمد حسین مرادمند
5- سبحان خاقانی
6- سعید مهری
7-سیدحسین حسینی(مگر اینکه امروز دروازه رو بیمه کنه و تا اخر بتونه از حیثیت خودش دفاع کنه)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازی با تیمایی که برنامه دارند به مراتب راحت‌تر از بازی با تیمهای بدون برنامه‌ست.
مثل کنسول بازی کردن. کسی که بازی بلده رو می تونی ببری و کسی که بلد نیست و فقط دسته تو دستشه و فشار میده احتمال باختتم هست:D

این مورد به تنهایی نیست احساس ترس از باخت هم هست ..
چند بازی اول بشدت از مجیدی حمایت میشد تا بازی الدوحیل که باعث شد رسانه های دو زاری و پولکی که شرافتشونو زیر پا گذاشتن تیترهای رنگی بزنن و حتی هوادارای استقلال رو نا امید کنن ...

اینجاست که جای خالی بزرگای تیم احساس میشه ، مثل یه پدر که حمایتت کنه ..

مرورگر رو که باز میکنی خبرهای رنگی علیه فرهاد مجیدی و استقلال صفحه رو پر کرده

هوادار باید کنار فرهاد مجیدی شخصیت برنده بودن استقلال رو زنده کنه ، مجیدی بدون استقلال معنی نداره و تو صفحات استقلال گم میشه اما الان شاید تنها نفریه که از همه استقلالی تره و میخواد که استقلال به روزای اوجش برگرده ، قطعا اگر روزی ازش بخوایم که بذاره بره اینکارو میکنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مددی در مورد تناقض حضور دستیار خارجی در استقلال با قانون ممنوعیت جذب مربیان و بازیکنان خارجی تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم برای او کارت بگیریم. بلکه وی مشاور فنی سرمربی می‌شود و فقط در تمرینات حاضر خواهد شد. ان‌شاءالله دستیار جدید پس از تعطیلات به تیم اضافه می‌شود.

این مورد به تنهایی نیست احساس ترس از باخت هم هست ..
چند بازی اول بشدت از مجیدی حمایت میشد تا بازی الدوحیل که باعث شد رسانه های دو زاری و پولکی که شرافتشونو زیر پا گذاشتن تیترهای رنگی بزنن و حتی هوادارای استقلال رو نا امید کنن ...

اینجاست که جای خالی بزرگای تیم احساس میشه ، مثل یه پدر که حمایتت کنه ..

مرورگر رو که باز میکنی خبرهای رنگی علیه فرهاد مجیدی و استقلال صفحه رو پر کرده

هوادار باید کنار فرهاد مجیدی شخصیت برنده بودن استقلال رو زنده کنه ، مجیدی بدون استقلال معنی نداره و تو صفحات استقلال گم میشه اما الان شاید تنها نفریه که از همه استقلالی تره و میخواد که استقلال به روزای اوجش برگرده ، قطعا اگر روزی ازش بخوایم که بذاره بره اینکارو میکنه
چقدر این دو خط آخرتو دوست داشتم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چه ترکیب خاطره انگیزی!

ترکیب احتمالی استقلال مقابل ذوب آهن:
سیدحسین حسینی – سیاوش یزدانی – محمد دانشگر – محمد نادری – سیداحمد موسوی – مسعود ریگی – مهدی مهدی پور – فرشید اسماعیلی – وریا غفوری – مهدی قایدی – ارسلان مطهری

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حق با خانم دکتر بود!
به گزارش "ورزش سه"، چالش ها بر سر حضور یا عدم حضور او روی نیمکت تیم آبی ادامه دارد و در تازه ترین اظهار نظر از سوی سازمان **** پزشکی مدرک پزشکی عمومی او تا سال 94 اعتبار داشته است اما اعتبار مدرک داندانپزشکی و هم چنین مدرک تخصصی جراحی دهان – فک و صورت او دائمی است که به نظر می رسد به دلیل عدم حضور در ایران برای تمدید اعتبار مدرک پزشکی عمومی خود اقدام نکرده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تو اسیا هم که شانس داریم و حذفی هم امروز مشخص میشه اگه این بازیها نتیجه معقول گرفتیم باید برا فصل اینده به مجیدی فرصت داد که مهره هایی میخواد رو بیاره و ادامه بده
و در صورتی که در مرحله بعد از آسیا حذف بشیم و جام حذفی هم نتونیم بگیریم و حتی سهیه رو هم از دست بدیم نباید برای فصل بعد به مجیدی فرصت داده بشه ؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خبر ورزشی میگه بزرگترین حامی مجیدی یعنی خلیل زاده چون تو زندانه پس مجیدی رفتنیه!

آیا سرمربی مشهور و سرشناس= امیر قلعه نوعی؟؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا این آقای آنجلو آلسیو چرا باید یککاره از ایتالیا بلند شه بیاد ایران دستیار فرهاد مجیدی بشه!! اونم بدون کارت و فقط تو تمرینات حضور داشته باشه!
138561.jpg

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
و در صورتی که در مرحله بعد از آسیا حذف بشیم و جام حذفی هم نتونیم بگیریم و حتی سهیه رو هم از دست بدیم نباید برای فصل بعد به مجیدی فرصت داده بشه ؟
اعتقاد دارم باید برا فصل اینده هم بهش فرصت داد حتی اگه تو اسیا و حذفی موفق نشه.البته در صورتی که بتونه تیم رو مدیریت کنه و اختلاف و قهر و...نارضایتی تو تیم نباشه.اگه تیم یکدل باشن و فرهاد تیمش بتونه همچنان هماهنگ بازی کنه فارغ از نتیجه باید بهش فرصت داد.اما اگه تیم چند دسته بشه و بچه ها از سرمربی تبعیت نکنند اون موقع دیگه باید بفکر مربی جدید بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ما چرا همش تو ریباند گل میخوریم
هم سید حسین هم رشید ک، اینا مشت کردن بلد نیستن؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
احتمالا دو تا دربی دیگه در پیش داشته باشیم
یکی دربی حذفی یکی هم دربی تو آسیا
اگر تیم هماهنگ باشه میتونیم انتقام بازی قبلی رو از تیم آذری جهرمی و سلطانی بگیریم
راستی علیمنصور انتقامشو از تیم سابقش گرفت. علی منصور بازیکن و کاپیتان و سرمربی سابق استقلال بود بهمین خاطر اسمشو آوردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا