به واژه 40 سال آلرژی دارنقلعه نوعی رو نقره داغ کردن.. سه ماه محرومیت؟
من باوم نمیاد چنین محرومیتی رو
تازه بعلاوه سیصد میلیون تومن
کاش حداقل یکسال محرومش میکردن بیشتر استراحت میکرد
نگران سلامتیش هستم
قلعه نوعی رو نقره داغ کردن.. سه ماه محرومیت؟
من باوم نمیاد چنین محرومیتی رو
تازه بعلاوه سیصد میلیون تومن
کاش حداقل یکسال محرومش میکردن بیشتر استراحت میکرد
نگران سلامتیش هستم
به واژه 40 سال آلرژی دارن
قایدی هم که همین دفعه پیش پنالتیش رو گند زد. کلا سطح پنالتی زنای استقلال همین بود دیگه - همشون بارها آزمایش شده بودن و گند زده بودن - تو کل استقلال فقط یه دیاباته مطمئن بود که اونم نیمومد.واقعا چرا قایدی رو نذاشت برای پنالتی دوم یا سوم؟
قلعه نویی به استقلال نگفت حروم لقمه...تو تاریخ فوتبال ایران یک بار بیارید که سرمربی تیم مقابل تو مصاحبه بعد بازی جلوی این همه دوربین رسما به کادرفنی و بازیکنای تیم مقابل بگه حروم زاده و حروم لقمه!قلعه نویی همیشه وقتی جلوی استقلال میبازه انگار به ...... دست درازی شده!اگه یه ذره تعصب و تلاشی که برای نباختن جلوی استقلال داره رو جلوی تیم های دیگه داشت ؛ هر سال تیم هاش با اختلاف قهرمان ایران میشدن . . .
حالا به تماشاگر استقلال ! یا داوری که میدونه سه سال علیه استقلال دارن میگیرن ! اما تو رویای خودش فکرمیکنه همه چی به نفع استقلال گرفته میشهقلعه نویی به استقلال نگفت حروم لقمه...
اصلا معلوم نبود منظورش کی بود فقط خیلی ناراحت بودحالا به تماشاگر استقلال ! یا داوری که میدونه سه سال علیه استقلال دارن میگیرن ! اما تو رویای خودش فکرمیکنه همه چی به نفع استقلال گرفته میشه
چرا دو هفته قبل پنالتی صد در صدشو گرفتن و هوچی گری یحیی راه انداخت چیزی نگفت؟
مگه از شرایط باشگاه آگاه نبود مجیدی ؟به نظر من کوچکترین چیزی نمیشه به مجیدی گفت - وقتی خود باشگاه پشت سرمربی و بازیکنان نباشه، میخواین نتیجه چی بشه؟؟؟؟؟؟یه روز آرامش فکری و روحی نداشتن! مگه بازی محلاته که رو هوا تیم فهرمان بشه- کل مجموعه کارخون هفولاد و مدیریت باشگاه پشتشون بودن و تمرین های زیادی داشتن و بیشتر از همه آرامش ذهنی مناسب داشتن
بیخیال !تو بازی با فولاد و سپاهان وقتی فروزان زیاد امد جلو داور بجا داد..تو بار دوم هم فروزان باز امد جلو..این دفعه بیشتر امد جلو ولی اینبار داور به جا نداد..داور هم بیژن حیدری بود..اگر قرار به اجرای قانون هست این پایی که ما میبینیم خیلی بیشتر از رشید امده بود جلو..این صحنها وقتی اتفاق می افته که یکیرو بخوان به راحتی سرشو ببرن.
اگر قراره با بریدن سر استقلال ، خوزستان پر آب بشه ما مشکلی نداریم.
مشاهده پیوست 1254909
اینم صحنه رشید
مشاهده پیوست 1254911
قضاوت با خودتون
پس طبق قانون شما..این دفعه استقلال بد بازی کرد داور حق داره سر استقلال ببره..دنبال بهونم نباشیم..دمت گرم.بیخیال !
بهونه اس !
برادر چرا مثل این نوجوان ها چسبیدیم به فرع ! نه اصل !پس طبق قانون شما..این دفعه استقلال بد بازی کرد داور حق داره سر استقلال ببره..دنبال بهونم نباشیم..دمت گرم.
چرا نمی خواهی قبول کنی اگر ضربه اول رشید قبول میشد روحیه تیم به شدت بالا می رفت؟ پنالتی خیلیش به روحیه بر می گرده..روحیه خوبی نداشته باشی بازنده ایی.برادر چرا مثل این نوجوان ها چسبیدیم به فرع ! نه اصل !
مربی تیم میدونسته دروازه بان اصلی نداره ! میدونی بازی حذفی قبل دوبار پنالتی تکرار شد !
میدونه فوتبال برتر رو این قضیه زوم کردن
باید به رشید هشدار میداد که جلو نیا و بهونه دست داور نده !!
اوکی شوت فرشید هم داخل بود ! داور فوت کرد رفت بیرون
ما انتظار داشتیم کار تیم مجیدی به ضربات پنالتی نکشهچرا نمی خواهی قبول کنی اگر ضربه اول رشید قبول میشد روحیه تیم به شدت بالا می رفت؟ پنالتی خیلیش به روحیه بر می گرده..روحیه خوبی نداشته باشی بازنده ایی.
این که 70 درصد بازیکنها باید از تیم برن و اصلا در حد استقلال نیسن شکی نیست..ولی اگر قانون قراره اجرا بشه باید سفتو سخت اجرا بشه نه من دراری..هروقت دلش خواست بگیره هر وقت عشقش کشید نگیره..نه اقا این خبرا نیست.
فرهاد مسئولیت گردن گرفتما انتظار داشتیم کار تیم مجیدی به ضربات پنالتی نکشه
شایدم دوس نداشتن ملت بریزن تو خیابون جشن بگیرن...تو بازی با فولاد و سپاهان وقتی فروزان زیاد امد جلو داور بجا داد..تو بار دوم هم فروزان باز امد جلو..این دفعه بیشتر امد جلو ولی اینبار داور به جا نداد..داور هم بیژن حیدری بود..اگر قرار به اجرای قانون هست این پایی که ما میبینیم خیلی بیشتر از رشید امده بود جلو..این صحنها وقتی اتفاق می افته که یکیرو بخوان به راحتی سرشو ببرن.
اگر قراره با بریدن سر استقلال ، خوزستان پر آب بشه ما مشکلی نداریم.
مشاهده پیوست 1254909
اینم صحنه رشید
مشاهده پیوست 1254911
قضاوت با خودتون
اتفاقا دقیقا ،خیلی واضح به استقلال گفت -عین صحبتاش رو یه بار دیگه مرور میکنیم : ما تو یک هیچ هم اومدیم فوتبال بازی کردیم وسه تا موقعیت داشتیم،ولی تا دو-یک شدن دیدین چقدر وقت تلف کردن- ما هم میتونستیم تو یک-هیچ خیلی کارا کنیم ولی ما هم لقممون سالمه و هم نتفمون . . . .!!!!!قلعه نویی به استقلال نگفت حروم لقمه...
اگر اینجوریه که هیج کسی نباید میومد مربی استقلال بشه- صحبت شما وقتی درسته که خود فرهاد اینا رو بهونه میکرد - ولی ما هوادارا میدونیم که تو چه شرایطی فقط به خاطر عشقی که به استقلال داشت تونست دووم بیاره - مربی های تیم های دیگه از بازیکنان حق حساب میگیرن - فرهاد بالعکس!مگه از شرایط باشگاه آگاه نبود مجیدی ؟
اگه مجیدی نمیومد فکری سرمربی میمونداگر اینجوریه که هیج کسی نباید میومد مربی استقلال بشه-
به نظر من نه دانششو داره و نه تجربهشوکاملا شناخت بدست اورده این سه سال, پس حتما باید قهرمان لیگ شه