محمود خان فکری:
من خودم اولش از فکری حمایت میکردم ولی با بازیهایی که از تیم دیدم آینده درخشانی رو نمیدیدم و خودم موافق بودم فکری بره، البته الانم جامی نگرفتیم!
ولی در ادامه مجیدی بهتر با تیم نتیجه گرفت...
اگر ارکان باشگاه درست بود و بازیکنایی مثل میلیچ و دیاباته میموندن، به ضرس قاطع و قطعا جام میگرفتیم
یه بخشایی از حرفاش درسته ولی خب از کجا معلوم شما بودی بهتر میشد؟..تو اون برهه زمانی یادمه هوادار بازهای قشنگی از تیم نمیدید و تیم به بن بست تاکتیکی رسیده بود!در مورد عدم اعتماد باید بگویم مدیران تا جایی که توانستند حمایت کردند ولی فضای مسمومی که ایجاد کردند و همه مردم میدانند از کجا آب میخورد و خیلی نمیخواهم در موردش حرف بزنم ولی فضایی به وجود آوردند که تیم ضربه خورد. به نظرم استقلال شایستگی و توانایی این را داشت که این فصل حداقل یک جام بگیرد ولی خب متاسفانه فضای ایجاد شده مانع کار کردن ما شد و از طرف دیگر شاید مد نظرشان کادرفعلی بود ولی کادرفعلی هم عملکردش را دیدیم. اینکه میگویند ما چند هفته زودتر میرفتیم تیم قهرمان میشد خب ما لیگ را اینطور در نظر میگیریم که دیر رفتیم و شما جام ار از دست دادید، هر چند که ما با 4 امتیاز اختلاف تحویل شما دادیم و آن را به 11 امتیاز اختلاف رساندید. حالا جام حذفی را چه میگویید؟ جام حذفی را هم به خاطر دیر رفتن من از دست دادید؟ برخی از مردم ما متاسفانه خیلی راحت فریب میخورند و گوششان به سمت دروغها کشش بیشتری دارد تا واقعیتها. آن عدم اعتمادی که گفتید هم از طرف یک سری از دوستان ایجاد شد و مدیریت که تا حد توان حمایت کرد و اگر بیشتر از آن از من حمایت میکردند خودشان باید میرفتند. به هر حال گذشت و باید ببینیم خدا چه میخواهد.
من خودم اولش از فکری حمایت میکردم ولی با بازیهایی که از تیم دیدم آینده درخشانی رو نمیدیدم و خودم موافق بودم فکری بره، البته الانم جامی نگرفتیم!
ولی در ادامه مجیدی بهتر با تیم نتیجه گرفت...
اگر ارکان باشگاه درست بود و بازیکنایی مثل میلیچ و دیاباته میموندن، به ضرس قاطع و قطعا جام میگرفتیم