• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
محمود خان فکری:

در مورد عدم اعتماد باید بگویم مدیران تا جایی که توانستند حمایت کردند ولی فضای مسمومی که ایجاد کردند و همه مردم می‌دانند از کجا آب می‌خورد و خیلی نمی‌خواهم در موردش حرف بزنم ولی فضایی به وجود آوردند که تیم ضربه خورد. به نظرم استقلال شایستگی و توانایی این را داشت که این فصل حداقل یک جام بگیرد ولی خب متاسفانه فضای ایجاد شده مانع کار کردن ما شد و از طرف دیگر شاید مد نظرشان کادرفعلی بود ولی کادرفعلی هم عملکردش را دیدیم. اینکه می‌گویند ما چند هفته زودتر می‌رفتیم تیم قهرمان می‌شد خب ما لیگ را اینطور در نظر می‌گیریم که دیر رفتیم و شما جام ار از دست دادید، هر چند که ما با 4 امتیاز اختلاف تحویل شما دادیم و آن را به 11 امتیاز اختلاف رساندید. حالا جام حذفی را چه می‌گویید؟ جام حذفی را هم به خاطر دیر رفتن من از دست دادید؟ برخی از مردم ما متاسفانه خیلی راحت فریب می‌خورند و گوششان به سمت دروغ‌ها کشش بیشتری دارد تا واقعیت‌ها. آن عدم اعتمادی که گفتید هم از طرف یک سری از دوستان ایجاد شد و مدیریت که تا حد توان حمایت کرد و اگر بیشتر از آن از من حمایت می‌کردند خودشان باید می‌رفتند. به هر حال گذشت و باید ببینیم خدا چه می‌خواهد.
یه بخشایی از حرفاش درسته ولی خب از کجا معلوم شما بودی بهتر میشد؟..تو اون برهه زمانی یادمه هوادار بازهای قشنگی از تیم نمیدید و تیم به بن بست تاکتیکی رسیده بود!
من خودم اولش از فکری حمایت میکردم ولی با بازیهایی که از تیم دیدم آینده درخشانی رو نمیدیدم و خودم موافق بودم فکری بره، البته الانم جامی نگرفتیم!
ولی در ادامه مجیدی بهتر با تیم نتیجه گرفت...
اگر ارکان باشگاه درست بود و بازیکنایی مثل میلیچ و دیاباته میموندن، به ضرس قاطع و قطعا جام میگرفتیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فریدون زندی:
*کار فکری درباره منتشر کردن آن استوری بعد از شکست استقلال در فینال درست نبود و نباید هواداران را ناراحت می کرد.
*وقتی به نقل و انتقالات الهلال نگاه می‌کنم و آن را مقایسه می‌کنم با شرایط استقلال، واقعاً افسوس می‌خورم. شنیدیم الهلال یک بازیکن ۶۰۰ میلیاردی گرفت، استقلال که حریف این تیم است هنوز نتوانسته با بازیکنانش تسویه حساب کند تا آنها را برای برای تمدید پای میز مذاکره بکشاند.
*وقتی به میدان مسابقه می‌رسیم همه غیرتی می‌شوند و می‌گویند تیم ایرانی و تیم عربستانی و از این قبیل صحبت‌ها اما کسی نمی‌بیند تیم عربستانی با چه بودجه‌ای، با چه مدیریتی و با چه شکلی تجهیز می‌شود و متاسفانه تیم ایرانی از حداقل‌ها هم محروم است
*فرهاد مجیدی امروز حتی نمی‌داند برای دیدار با الهلال کدام بازیکنانش را به طور قطع در اختیار دارد یا خیر.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پنالتی اسماعیلی و داریوش گل شده بود و پنالتی ای که مظاهری گرفته بود تکرار نمیشد، الان این بحثا اینجا نبود که دفترچه خاطرات استقلال رو مرور کنیم
خوشم میاد فقط هیشکی نمیگه فرهاد مجیدی استعفا بده
خدا رو شکر هوادار بالاتفاق به این نتیجه رسیدن که واقعا فرهاد تو این شرایط برای استقلال مفیده
مجیدی خیلی خوبه فقط یه عیب کوچولو داره و اونم اینه که جام نمیاره!
به نظر من اصلا نباید فرهاد رو چون جام نیورده سرزنش کرد....ببین باید منطقی باشیم.
اول فصل تیم با مددی بسته شد..یعنی اگر یادتون باشه هر هفته میرفت می دید کی ارزون تره همونو برا استقلال می گرفت..فرهادم گفت این تیم رو من نبستم..در واقع تیمی رو که مددی بسته بود افتاد دست مجیدی و مجیدی به نظر من با این بازیکنها بهترین نتایج رو گرفت..نگاه نکنین استقلال سوم شده و یا از گروه مرگ تو اسیا صعود کردیم پس بازیکنانمون خوب بودن...خودمونم خوب می دونیم تو اسیا قایدی و اسماعیلی و یکی 2 تا دیگه بازیهارو برامون دراوردن وگرنه خیلی از بازیکنها اصلا در حد نام استقلال نیستن.

فرهاد مجیدی اگر تیم رو خودش ببنده بعد نتیجه نگیره اونوقت باید نقدش کرد..تیمی رو که مددی بسته اونم مدیری که پشیزی هوادارا قبولش ندارن رو نباید بگیم مجیدی مقصره.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
به نظر من اصلا نباید فرهاد رو چون جام نیورده سرزنش کرد....ببین باید منطقی باشیم.
اول فصل تیم با مددی بسته شد..یعنی اگر یادتون باشه هر هفته میرفت می دید کی ارزون تره همونو برا استقلال می گرفت..فرهادم گفت این تیم رو من نبستم..در واقع تیمی رو که مددی بسته بود افتاد دست مجیدی و مجیدی به نظر من با این بازیکنها بهترین نتایج رو گرفت..نگاه نکنین استقلال سوم شده و یا از گروه مرگ تو اسیا صعود کردیم پس بازیکنانمون خوب بودن...خودمونم خوب می دونیم تو اسیا قایدی و اسماعیلی و یکی 2 تا دیگه بازیهارو برامون دراوردن وگرنه خیلی از بازیکنها اصلا در حد نام استقلال نیستن.

فرهاد مجیدی اگر تیم رو خودش ببنده بعد نتیجه نگیره اونوقت باید نقدش کرد..تیمی رو که مددی بسته اونم مدیری که پشیزی هوادارا قبولش ندارن رو نباید بگیم مجیدی مقصره.
پس چرا فکری اینقدر مورد سرزنش قرار گرفت ؟؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

ما کی مجیدی رو نقد کردیم؟! اتفاقا تا همین جا هم که رسیدیم خیلیه..همین که مجیدی به بازیکنا پاداش میده نشون میده وضعیت تیم رو
آخه شما اینجا نبودی...یه زمان این جا میخواستن مجیدی را دار بزنن! ما حمایت میکردیم
ولی خب مجیدی جام نمیگیره دیگه....باید کم کم نقدش کنیم که جام بگیره
آخه آقای مجیدی این چه وقت چیرپ زدن بود؟ چه موقعش بود که پنالتی رو بدی داریوش شجاعیان؟ دایوش از بس رو نیمکت نشسته به قالب نیمکت دراومده! ااونوخ پنالتی فینال حذفی رو میدی داریوش؟ یا همون فرشید اسمعیلی سابقه دار که یه پنالتی تو دربی خراب کرد؟آقای مجیدی تو بازی با گل گهر بیجا کردی اخراج شدی! یعنی چی؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم رقیب داره بازیکن میخره(همین الان اولیشو خرید)، اونوخ مدیرعامل ما داره یه قل دو قل بازی میکنه! (وزیر که گل نمیزنه!!)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به گزارش فرارو، شرایط در این باشگاه به گونه‌ای است که دست کم ۱۰ ستاره استقلال احتمال جدایی دارند؛ ۵ بازیکن که قطعا جدا می‌شوند و ۵ بازیکن دیگر هم در ماندنشان شک و تردید زیادی است. مهدی قایدی، شیخ دیاباته، هروویه میلیچ، محمد نادری و داریوش شجاعیان بازیکنانی هستند که جدایی شان از استقلال قطعی است.
به غیر از این ۵ بازیکن، ۵ ستاره دیگر هم تمایلی به ماندن ندارند: رشید مظاهری، فرشید اسماعیلی، سیاوش یزدانی، محمد دانشگر و سعید مهری نفراتی هستند که یا قراردادشان با استقلال تمام شده یا اینکه با مسئولان باشگاه بر سر مسائل مالی اختلاف نظر شدید دارند. البته سعید مهری هیچ کدام از این دو مشکل را ندارد و فقط در اندیشه‌های تاکتیکی فرهاد مجیدی جایی ندارد. البته که یکی دو نفر از این فهرست هم با پیشنهادات مالی بسیار خوبی از سوی دیگر باشگاه‌ها روبرو شده اند.

هرچه که هست، اما کار برای استقلال در نقل و انتقالات بسیار سخت خواهد بود؛ فرهاد مجیدی پیش از این گفته بود اگر به غیر از مهدی قایدی یک نفر دیگر از بازیکنانش از استقلال بروند در این تیم نخواهد ماند. آنطور که ظاهر امر نشان می‌دهد، اما مشکل فرهاد مجیدی نه یک نفر دیگر، بلکه ۹ بازیکنی است که ماندنشان در استقلال قطعی نیست.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ظاهرا امین قاسمی نژاد باز هم میخواد بیاد استقلال....ایندفعه ببینیم چه بازی ای در میارن؟

صحبت از اومدن ابوالفضل جلالی مدافع چپ جوان سایپا هم هست....نادری هم میخواد بره ترکیه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
  • دروازه‌بان؛ رشید بماند، حسینی تمدید کند
  • در این شرایط مجیدی خواهان تمدید با یزدانی و ماندگاری دانشگر است
  • برای این پست مجیدی ابوالفضل جلالی و آرمین سهرابیان را در نظر گرفته است.( با آرمین خیلی موافقم)
  • سرمربی آبی ها نام محمدزبیر نیک‌نفس و صالح حردانی، دو بازیکن فولاد را در لیست خود قرار داده است.(عمرن اگر بهت بدن!)
  • امین قاسمی‌نژاد که در نیم فصل هم تا آستانه استقلالی‌شدن پیش رفت، اصلی ترین گزینه مجیدی برای حضور در خط حمله است.
من از خیلی وقت پیش به انتخاب های فرهاد مجیدی اعتقاد داشتم فقط حیف که جام نمیگیره!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینم لیست طرفداری: (هر کی یه لیست داده برای خودش)

صالح حردانی، روزبه چشمی، قاسمی نژاد، میثم تیموری، آرمین سهرابیان، فرشاد محمدی مهر، میلاد محمدی، شیمبا، رضا اسدی، نوید عاشوری، سجاد شهباززاده، سعید صادقی و ابوالفضل جلالی

بنظرم جذب روزبه چشمی از نون شب واجبتره
همینطور میثم تیموری، آرمین سهرابیان، فرشاد محمدی مهر....اینا رو گمونم اون ایتالیایی بدسلیقه بیرون کرده بود؟ این چند نفر چقدر تو این یکی دوسال خیلی بدردمون میخوردن

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
صالح حردانی، روزبه چشمی، قاسمی نژاد، میثم تیموری، آرمین سهرابیان، فرشاد محمدی مهر، میلاد محمدی، شیمبا، رضا اسدی، نوید عاشوری، سجاد شهباززاده، سعید صادقی و ابوالفضل جلالی
:(:(:(
یک جین بازیکنن!!!!!!!
سروش رفیعی هم خوبع اگه بیاد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
‏این محمد نادری چقدر آدمیزاد بود
نه حاشیه، نه کل‌کل، نه کری. فقط بازیش رو می‌کرد و با دلقک‌بازی دنبال محبوبیت نبود.
جزو بازیکنای مورد علاقه‌ام تو استقلال بود. امیدوارم تو تیم جدیدش موفق باشه و هر وقت موقعیتش بود برگرده استقلال.
توییت زیبا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فرهاد مجیدی سرمربی استقلال در گفت‌وگو با سایت رسمی این باشگاه، در خصوص مسائل مختلفی صحبت کرد که مشروح آن به شرح زیر است:

▫️وضعیت نقل و انتقالات استقلال به کجا رسید؟

در دو روز گذشته من با چند بازیکن مورد نظر مذاکرات فنی را انجام دادم و باهم به توافق رسیدیم. این بازیکنان از دوشنبه هفته آینده مذاکرات مالی و اصلی را با آقای مددی انجام خواهند داد تا به تیم اضافه بشوند. البته بازیکنان داخلی و خارجی دیگری هم احتمال دارد به استقلال بپیوندند و مذاکرات ما با آنها ادامه دارد.

▫️تکلیف بازیکنان تمدیدی به کجا رسید؟

من امروز چندین مرتبه با باشگاه و آقای مددی درباره امور نقل و انتقالات صحبت کردم و باهم در تماس هستیم. به من گفته‌اند که در حال مذاکره هستند. برای تمدید چند بازیکن لازم است که منابع مالی تامین شود که امیدواریم تا اوایل هفته با کمک اسپانسر این مسائل حل شود.

▫️آیا اختلاف نظرها بین شما و اسپانسر حل شده است؟

قبلا هم گفتم، من با هیچ کس مشکل شخصی ندارم. اگر هم بحثی بوده بر سر منافع استقلال است. من در اولین مصاحبه‌ام بعد از عربستان گفتم که اسپانسر به تعهداتش عمل کرده اما بعدا اتفاقاتی افتاد که باعث شد، از کم کاری بگویم. این وسط عده‌ای هم شیطنت کردند. من بعد از آشنایی با آقای میری، مدیرعامل های‌وب در عربستان متوجه شدم که ایشان یک استقلالی دو آتیشه هستند. قطعا ایشان منافع استقلال را بالاتر از این مسائل می‌بینند. الآن زمانی نیست که ما بخواهیم درباره کدورت‌ها حرف بزنیم. استقلال در شرایط فعلی به حمایت های‌وب نیاز دارد. سرنوشت تمام فصل در همین روزها مشخص می‌شود. برای بستن یک تیم خوب همه باید از خودگذشتگی داشته باشیم و قبل از هر چیز لازم بود این مسائل را درباره های‌وب بگویم. امیدوارم با حمایت آقای میری اتفاق‌های خوبی در هفته آینده برای استقلال رقم بخورد.

▫️شنیده می‌شود که شما به دوبی رفته‌اید.

من ظرف یکی دو روز آینده به تهران برمی‌گردم. مدام با تهران و همکارانم در تیم و باشگاه در تماس هستم. سفر من کاری هم بوده و به مسائل استقلال مربوط می‌شود اما صلاح نیست که فعلا درباره‌اش توضیح بدهم.

▫️شایعاتی درباره پیوستن سجاد شهباززاده، امید سینک، وحید محمدزاده، فلاح‌زاده، محمدی‌مهر و‌ میثم تیموری به استقلال به گوش می‌رسد. آیا این اخبار صحت دارد؟

تمام بازیکنانی که نام بردید، از بهترین‌های لیگ ما هستند و حتما خواهان زیادی دارند اما تا این لحظه در لیست من قرار ندارند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
‏شیخ واقعا مظلومانه از استقلال رفت ، کفش طلاشو که گرفت ، بازی آخرم نداشت ولی همیشه لبخندا و مهربونیاش و انسانیتش تو یادمون میمونه :)
شیخ دیاباته در فهرست خرید پرسپولیس؟ | اقتصاد24

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
امیدوارم جدیده هم لقمش و هم نطفش سالم باشه و مثل لجن قبلی ایراد نداشته باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا