![www.khabarvarzeshi.com](/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fmedia.khabarvarzeshi.com%2Fd%2F2020%2F12%2F24%2F4%2F111507.jpg&hash=de00206b3a0ad1e93a2b578aa04ab467&return_error=1)
شایعات داغ اطراف باشگاه استقلال/ دیدار مهم آجرلو؛ مدیرعامل جدید استقلال مشخص شد؟
استقلال همچنان درگیر حاشیههای مختلف است و اخبار زیادی پیرامون این تیم شنیده میشود.
Last edited:
کانال:
رشید مظاهری و فرشید اسماعیلی دو بازیکن فصل گذشته استقلال تا این لحظه با تیمی قرارداد نبسته اند و این امکان وجود دارد که با انتخاب مدیرعامل جدید آبیپوشان، این دو نیز در استقلال ماندنی شوند.
من از لحاظ فنی فرشید رو خیلی قبول داشتم و دارم، ولی بعد این اتفاقات گوربابای جفتشون! فرشید اسماعیلی که تو بازی الهلال به درد تیمم نخوره، میخوام صد سال سیاه برنگرده استقلالفقط فرشید ...
من از لحاظ فنی فرشید رو خیلی قبول داشتم و دارم، ولی بعد این اتفاقات گوربابای جفتشون! فرشید اسماعیلی که تو بازی الهلال به درد تیمم نخوره، میخوام صد سال سیاه برنگرده استقلال
اون مظاهری هم که بره دیگه برنگرده!
حضور مددی و فریادشیران در باشگاه استقلال
مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال همراه با معاون خود در ساختمان باشگاه استقلال دقایقی قبل حضور پیدا کردند.
به گزارش "ورزش سه" در شرایطی که روز گذشته و در جلسهای در ساختمان وزارت ورزش، احمد مددی از سمت مدیرعاملی استقلال استعفا کرده بود و به نظر میرسید که جلسهای فوری برای انتخاب جانشین وی برگزار شود، اما این مسئله به شکل عجیبی از سوی ناصر فریادشیران معاون اجرایی مددی تکذیب شد و گفت که مددی به کار خود در استقلال ادامه دهد! همچنین صبح امروز خبرگزاری میزان در خبری اعلام کرد که مددی از استعفای خود پشیمان شده و میخواهد آن را پس بگیرد.
حالا از ساختمان باشگاه استقلال خبر میرسد که دقایقی قبل احمد مددی همراه با ناصر فریاد شیران در ساختمان باشگاه حاضر شده است.
هنوز علت حضور این دو چهره در باشگاه استقلال مشخص نیست و به نظر میرسد پس از گذشت 24 ساعت از اتفاقات جنجالی روز گذشته در مقابل ساختمان وزارت ورزش و تجمع هواداران آبیپوش که منجر به استعفای مددی شد، حالا یک روز پر التهاب دیگر در انتظار هواداران استقلال است.
از قدیم گفتن دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه!احساسی نباید تصمیم گرفت فرشید یه خبط و خطایی کرده اما اشتباه نکنم هشت سال براش وقت صرف شده و برای هر دقیقه بازیش کلی پول رفته ، بنظرم بی منفعت و مفتی نباید بره یه تیم دیگه ....
آجرلو تو استیل آذین چیکار کرد؟ تو تراکتور چیکار کرد؟ این چقدر سواد داره مثلا میخواد مدیر عامل بشه؟! تیم های دیگش بجز درگیری با بازیکن کار دیگه ای نکردهظاهرا مدیرعاملی آجورلو داره جدی میشه..
بنظرم مدیر بدی نیست و از خیلی از این کوتوله ها بهتره، حداقل یه نظم و انضباطی به باشگاه میده..
هر چند من با آذری و فتح ا..زاده موافق تر بودم..سعید آذری خیلی مدیر آپدیتی هست ..البته شاید اون میومد نکونام رو میاورد
من از زمانی که تو پاس بود خاطره خوبی دارم..آجرلو تو استیل آذین چیکار کرد؟ تو تراکتور چیکار کرد؟ این چقدر سواد داره مثلا میخواد مدیر عامل بشه؟! تیم های دیگش بجز درگیری با بازیکن کار دیگه ای نکرده
همچین کم سواد هم نیست اما چون سپاهیه جور در نمیاد مدیرعامل باشگاه تاج بشهآجرلو تو استیل آذین چیکار کرد؟ تو تراکتور چیکار کرد؟ این چقدر سواد داره مثلا میخواد مدیر عامل بشه؟! تیم های دیگش بجز درگیری با بازیکن کار دیگه ای نکرده
خب اگه یکی بدتر از مددی رو بزارن جاش چیکار میخواید بکنید ؟همونطور که چند روز پیش هم گفتم فقط با تجمع تعداد زیاد هوادار میشه کاری کرد که همینم شد.