بهترین گلزن استقلال با آقای گل فرق میکنه داداش! ارسلان هیچوقت آقای گل نشداای بابا .. چه فراموش کاری هستیم !!
امیر ارسلان مطهری با مجموع ۱۱ گل در لیگ برتر و آسیا، بهترین گلزن این فصل فوتبال ایران است و با میانگین یک گل به ازای هر ۶۶ دقیقه بازی، آماری بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است.
مطهری در ۶ بازی اخیرش با پیراهن استقلال ۲ بار دبل کرده که این هم آماری قابل توجه است و این در حالی است که گل کاملاً سالم او مقابل الاهلی با اشتباه داور مردود اعلام شد که اگر چنین نمی شد، نه تنها شمار گلهای مطهری به عدد ۱۲ می رسید، بلکه او در ۶ بازی ۳ بار موفق به دبل کردن شده بود.
------
این بازیکن مگر همچین آماری نداشت ؟
خوب چی شد ؟ همچین بازیکن با درجه کیفیتی !
ژستد - رمضانی فیکس !
گیردادی، منظورم تو مهاجم هایی که داریم بهترین بود..بهترین گلزن استقلال با آقای گل فرق میکنه داداش! ارسلان هیچوقت آقای گل نشدا
منم ارسلان رو بهتر از بقیه مهاجما میدونم....حتی سجاد آقایی خیلی مهاجم خوبی بود که راحت از دستش دادیم
بالاخره آقای گل تعریف خودشو داره، ارسلان هیچ وقت آقای گل نشده هر چند من به ارسلان اعتقاد دارم و اونو مهاجم خوبی میدونمگیردادی، منظورم تو مهاجم هایی که داریم بهترین بود..
این سبک فرهاد کارایی اینم گرفته
من واقعا نمیدونم مشکل ما هوادار چیه؟تیم زیبا بازی میکنه و نتیجه نمیگیره میگیم مهم نتیجه اس.بد بازی میکنه و نتیجه میگیره میگیم بازی زیبا مهمه و ...
ببینید با همه نارضایتی هایی داریم از تیم تا موقع تیم تو کورس قهرمانی هست نباید حرف و سخنی باشه باید حمایت کنیم.اینکه تیم زیبا بازی نمیکنه زیاد کارت میگیره و ...همه اینا در صورتی بهش ایراد وارده که تیم بیاد رتبه سه و چهار و امیدی به قهرمانی نباشه.وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.بهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
راستش من به نیم فصل دوم امیدوارم و با یک خرید خوب تو خط میانی میتونیم تیم رو متحول کنیم.فقط کاش ارسلان رو نگهدارن.واقعا با تمام وجود بازی میکنه این پسر خیلی دونده و با غیرت بازی میکنه
سه تساوی سه امتیاز داره همونطور که یک برد و دو باخت سه امتیاز داره !وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.
همونطور که باید قبول کنیم تیمی داریم که سخت گل میزنه در جریان بازی و این نکته هم به همون اندازه خیلی مهمهبهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
با این پستت خیلی موافقم..گل گفتیمن واقعا نمیدونم مشکل ما هوادار چیه؟تیم زیبا بازی میکنه و نتیجه نمیگیره میگیم مهم نتیجه اس.بد بازی میکنه و نتیجه میگیره میگیم بازی زیبا مهمه و ...
ببینید با همه نارضایتی هایی داریم از تیم تا موقع تیم تو کورس قهرمانی هست نباید حرف و سخنی باشه باید حمایت کنیم.اینکه تیم زیبا بازی نمیکنه زیاد کارت میگیره و ...همه اینا در صورتی بهش ایراد وارده که تیم بیاد رتبه سه و چهار و امیدی به قهرمانی نباشه.وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.بهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
راستش من به نیم فصل دوم امیدوارم و با یک خرید خوب تو خط میانی میتونیم تیم رو متحول کنیم.فقط کاش ارسلان رو نگهدارن.واقعا با تمام وجود بازی میکنه این پسر خیلی دونده و با غیرت بازی میکنه
قسمت دوم متوجه نشدم ! تیم بد بازی کرده نتیجه گرفته ؟من واقعا نمیدونم مشکل ما هوادار چیه؟تیم زیبا بازی میکنه و نتیجه نمیگیره میگیم مهم نتیجه اس.بد بازی میکنه و نتیجه میگیره میگیم بازی زیبا مهمه و ...
قسمت دوم متوجه نشدم ! تیم بد بازی کرده نتیجه گرفته ؟
یک جام حذفی خوشحال بودیم با همین بد بازیکردنا میگیریم ! از دست دادیم !
من شدیدا به این اعتقاد دارم ! تیم بد بازی کنه اشکال نداره ! شخصیت قهرمانی از تیم رفته بیرون !! باید قهرمان شیم !اونم لیگ ! که کمی شخصیت قهرمانی برگرده بعد میشه به سبک ایراد گرفت ! رفت سراغ ایجاد یک سبک ...
مشکلی که هستش الان بدم بازی میکنن نتیجه هم ندارن ! چرا باید مقایسه کنیم با تیم دوم چقدر امتیاز گرفته ! تیم دوم جدول حاشیه داشت اول فصل و قطعا بعد نیم فصل تمام حواشی حل میشه ولی ما بازی های ساده با همین سبک که یک گل زدی بچسب به لاک دفاعی وقت تلف کن سه امتیاز از دست دادیم یا گفتیم اول گل نخوریم بعد گل بزنیم مساوی گرفتیم !!
وقت تلف کن ؟؟
دقیقه ۹۲ بود بنظرم حسینی با مهاجمشون یه برخورد داشت با اینکه لنگ میزد پا شد و بازی رو سریع شروع کرد ! میتونست راحت بازی رو تو اون صحنه تموم کنه ...
همون تیم سوم پایتخت بازی با تراکتور دقایق اخر نیششون تا بناگوش باز بود و رو زمین ولو بودن باد بهشون میخورد پنج دقیقه رو زمین بودن
وقت تلف کردن اشاره به تعویض ارسلان دقیقه 86 !!!
بردن ارمان رمضانی دقیقه 50
---
همون اول میتونست رمضانی با ارسلان عوض کنه ! نه رضاوند بیاره تو یک مهاجم بیرون میکنه
بابک مرادی و ارسلان باید فیکس باشن !
ژستد به نظر کارایی نداره .. چون با این هافبک ها پاس درستم نمیرسه چه برسه یک سانتر درست حسابی