• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خب بسلامتی 99درصد حذف شدیم از آسیا

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ای بابا .. چه فراموش کاری هستیم !!

امیر ارسلان مطهری با مجموع ۱۱ گل در لیگ برتر و آسیا، بهترین گلزن این فصل فوتبال ایران است و با میانگین یک گل به ازای هر ۶۶ دقیقه بازی، آماری بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است.

مطهری در ۶ بازی اخیرش با پیراهن استقلال ۲ بار دبل کرده که این هم آماری قابل توجه است و این در حالی است که گل کاملاً سالم او مقابل الاهلی با اشتباه داور مردود اعلام شد که اگر چنین نمی شد، نه تنها شمار گلهای مطهری به عدد ۱۲ می رسید، بلکه او در ۶ بازی ۳ بار موفق به دبل کردن شده بود.

------

این بازیکن مگر همچین آماری نداشت ؟

خوب چی شد ؟ همچین بازیکن با درجه کیفیتی !

ژستد - رمضانی فیکس !
بهترین گلزن استقلال با آقای گل فرق میکنه داداش!:) ارسلان هیچوقت آقای گل نشدا

منم ارسلان رو بهتر از بقیه مهاجما میدونم....حتی سجاد آقایی خیلی مهاجم خوبی بود که راحت از دستش دادیم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بهترین گلزن استقلال با آقای گل فرق میکنه داداش!:) ارسلان هیچوقت آقای گل نشدا

منم ارسلان رو بهتر از بقیه مهاجما میدونم....حتی سجاد آقایی خیلی مهاجم خوبی بود که راحت از دستش دادیم
گیردادی، منظورم تو مهاجم هایی که داریم بهترین بود..
این سبک فرهاد کارایی اینم گرفته

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گیردادی، منظورم تو مهاجم هایی که داریم بهترین بود..
این سبک فرهاد کارایی اینم گرفته
بالاخره آقای گل تعریف خودشو داره، ارسلان هیچ وقت آقای گل نشده هر چند من به ارسلان اعتقاد دارم و اونو مهاجم خوبی میدونم

متاسفانه فرهاد جام نیار خوبیه و این فصل دیگه باید طلسم رو بشکنه، امیدوارم از بازی‌های بعد تیم اول نتیجه بگیره و ببره و بعد اگر فرصت کرد خوب بازی کنه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
زمزمه های رفتن ارسلان در نیم فصل مطرح شده و معاوضه حردانی با مظاهری ...

یسری هستن تو فضای مجازی با نیت تخریب تیم میان هر چی دلشون میخواد بلغور میکنن اینا رو بذارید تو آب نمک ....

بله فرهاد نتیجه نگرفته و باید عذرخواهی کنه چشم رو حقیقت نباید بست ، هوادار وقتی بازی بد میبینه پاس رو به عقب میبینه دق مرگ میشه ، بچه ۷ ساله هم میفهمه رضاوند دو زار بارش نیست چرا میذاریش تو ترکیب !

دو امتیاز بازی گلگهر حق مسلم استقلاله اما اگر رای برگرده جدول تغییر میکنه ، برای قهرمانی یک برد و یک باخت بهتر از دو مساویه ...

تو دو بازی ۱۱ کارت زرد گرفتیم این فاجعه است ..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من از خدامه اون 2 امتیازی رو که اضافه کردن پس بگیرن تا آخر فصل شاهد غرغرهای کنیزهای کفگیرخورده در تیمهای رقیب نباشیم!!! مهرم آزاد جونم حلال! نخواستیم اون 2 امتیاز کوفتی رو!!!

کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اعلام کرد که اعمال رأی کمیته انضباطی این فدراسیون درباره باشگاه گل‌گهر سیرجان جنبه نمادین دارد و نتایج مسابقات ملاک اعتبار است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درود به شرفت..اینا بدجوری به بابامسعود عادت کردن! یکی باید جلوشون می ایستاد

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
من واقعا نمیدونم مشکل ما هوادار چیه؟تیم زیبا بازی میکنه و نتیجه نمیگیره میگیم مهم نتیجه اس.بد بازی میکنه و نتیجه میگیره میگیم بازی زیبا مهمه و ...
ببینید با همه نارضایتی هایی داریم از تیم تا موقع تیم تو کورس قهرمانی هست نباید حرف و سخنی باشه باید حمایت کنیم.اینکه تیم زیبا بازی نمیکنه زیاد کارت میگیره و ...همه اینا در صورتی بهش ایراد وارده که تیم بیاد رتبه سه و چهار و امیدی به قهرمانی نباشه.وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.بهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
راستش من به نیم فصل دوم امیدوارم و با یک خرید خوب تو خط میانی میتونیم تیم رو متحول کنیم.فقط کاش ارسلان رو نگهدارن.واقعا با تمام وجود بازی میکنه این پسر خیلی دونده و با غیرت بازی میکنه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
من واقعا نمیدونم مشکل ما هوادار چیه؟تیم زیبا بازی میکنه و نتیجه نمیگیره میگیم مهم نتیجه اس.بد بازی میکنه و نتیجه میگیره میگیم بازی زیبا مهمه و ...
ببینید با همه نارضایتی هایی داریم از تیم تا موقع تیم تو کورس قهرمانی هست نباید حرف و سخنی باشه باید حمایت کنیم.اینکه تیم زیبا بازی نمیکنه زیاد کارت میگیره و ...همه اینا در صورتی بهش ایراد وارده که تیم بیاد رتبه سه و چهار و امیدی به قهرمانی نباشه.وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.بهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
راستش من به نیم فصل دوم امیدوارم و با یک خرید خوب تو خط میانی میتونیم تیم رو متحول کنیم.فقط کاش ارسلان رو نگهدارن.واقعا با تمام وجود بازی میکنه این پسر خیلی دونده و با غیرت بازی میکنه

شما واقعا حرصت نمیگیره از بازی حذفی با اون ترکیب یا بازی رو به عقب تیم و توپ لو دادنا ؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
وقتی تیم تا به الان باخت نداشته بیاییم بگیم مساوی بدتر از باخته که درست نیست.
سه تساوی سه امتیاز داره همونطور که یک برد و دو باخت سه امتیاز داره !
دو تساوی پشت سر هم دو امتیاز نصیب تیم میکنه اما یک برد و یک باخت سه امتیاز ...
تساویها بسیار فریبنده هستن !!

بهرحال باید قبول کرد تیمی داریم سخت گل میخوره و این نکته خیلی مهمی هست.
همونطور که باید قبول کنیم تیمی داریم که سخت گل میزنه در جریان بازی و این نکته هم به همون اندازه خیلی مهمه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با این پستت خیلی موافقم..گل گفتی

ارسلان بازیکن خلاقیه..هنوز خاطره اون گل زاویه بسته اش تو همین فصل رو یادم نرفته..فرهاد بیشتر باید به ارسلان بازی بده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
قسمت دوم متوجه نشدم ! تیم بد بازی کرده نتیجه گرفته ؟

یک جام حذفی خوشحال بودیم با همین بد بازیکردنا میگیریم ! از دست دادیم !

من شدیدا به این اعتقاد دارم ! تیم بد بازی کنه اشکال نداره ! شخصیت قهرمانی از تیم رفته بیرون !! باید قهرمان شیم !اونم لیگ ! که کمی شخصیت قهرمانی برگرده بعد میشه به سبک ایراد گرفت ! رفت سراغ ایجاد یک سبک ...

مشکلی که هستش الان بدم بازی میکنن نتیجه هم ندارن ! چرا باید مقایسه کنیم با تیم دوم چقدر امتیاز گرفته ! تیم دوم جدول حاشیه داشت اول فصل و قطعا بعد نیم فصل تمام حواشی حل میشه ولی ما بازی های ساده با همین سبک که یک گل زدی بچسب به لاک دفاعی وقت تلف کن سه امتیاز از دست دادیم یا گفتیم اول گل نخوریم بعد گل بزنیم مساوی گرفتیم !!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
قسمت دوم متوجه نشدم ! تیم بد بازی کرده نتیجه گرفته ؟

یک جام حذفی خوشحال بودیم با همین بد بازیکردنا میگیریم ! از دست دادیم !

من شدیدا به این اعتقاد دارم ! تیم بد بازی کنه اشکال نداره ! شخصیت قهرمانی از تیم رفته بیرون !! باید قهرمان شیم !اونم لیگ ! که کمی شخصیت قهرمانی برگرده بعد میشه به سبک ایراد گرفت ! رفت سراغ ایجاد یک سبک ...

مشکلی که هستش الان بدم بازی میکنن نتیجه هم ندارن ! چرا باید مقایسه کنیم با تیم دوم چقدر امتیاز گرفته ! تیم دوم جدول حاشیه داشت اول فصل و قطعا بعد نیم فصل تمام حواشی حل میشه ولی ما بازی های ساده با همین سبک که یک گل زدی بچسب به لاک دفاعی وقت تلف کن سه امتیاز از دست دادیم یا گفتیم اول گل نخوریم بعد گل بزنیم مساوی گرفتیم !!

وقت تلف کن ؟؟

دقیقه ۹۲ بود بنظرم حسینی با مهاجمشون یه برخورد داشت با اینکه لنگ میزد پا شد و بازی رو سریع شروع کرد ! میتونست راحت بازی رو تو اون صحنه تموم کنه ...

همون تیم سوم پایتخت بازی با تراکتور دقایق اخر نیششون تا بناگوش باز بود و رو زمین ولو بودن باد بهشون میخورد پنج دقیقه رو زمین بودن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
وقت تلف کن ؟؟

دقیقه ۹۲ بود بنظرم حسینی با مهاجمشون یه برخورد داشت با اینکه لنگ میزد پا شد و بازی رو سریع شروع کرد ! میتونست راحت بازی رو تو اون صحنه تموم کنه ...

همون تیم سوم پایتخت بازی با تراکتور دقایق اخر نیششون تا بناگوش باز بود و رو زمین ولو بودن باد بهشون میخورد پنج دقیقه رو زمین بودن

وقت تلف کردن اشاره به تعویض ارسلان دقیقه 86 !!!

بردن ارمان رمضانی دقیقه 50

---
همون اول میتونست رمضانی با ارسلان عوض کنه ! نه رضاوند بیاره تو یک مهاجم بیرون میکنه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
وقت تلف کردن اشاره به تعویض ارسلان دقیقه 86 !!!

بردن ارمان رمضانی دقیقه 50

---
همون اول میتونست رمضانی با ارسلان عوض کنه ! نه رضاوند بیاره تو یک مهاجم بیرون میکنه

وقت تلف کردن نبود ، خیر سرشون میخواستن یه تغییر مثبت انجام بدن ، کلا تعویض ها اشتباه بودن ....

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
تعویضا که افتضاح بود اما سوال من اینه ارسلان مطهری حقش نیست بیشتر از این مهاجمان بازی کنه؟
ارسلان اگه رو فرم باشه خیلی زهرداره

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بابک مرادی و ارسلان باید فیکس باشن !

ژستد به نظر کارایی نداره .. چون با این هافبک ها پاس درستم نمیرسه چه برسه یک سانتر درست حسابی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بابک مرادی و ارسلان باید فیکس باشن !

ژستد به نظر کارایی نداره .. چون با این هافبک ها پاس درستم نمیرسه چه برسه یک سانتر درست حسابی

بابک بنظرم هنوز آماده نیست ، نمیدونم چرا احساس میکنم تو تمرینات بهشون سختگیری نمیشه ...

نیمکت نشینا باید مثل ترکیب دوم سخت تمرین داده بشن تا هم تجربه کسب کنن و هم اینکه دستمون رو تو پوست گردو نذارن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
میثم منیعی:
اگر سال گذشته بازی پرسپولیس با سپاهان 3 بر صفر نمی‌شد یا روی ماجرای مهدی طارمی سرپوش نمی‌گذاشتند، الان این حرف‌ها زده نمی‌شد. اگر استقلال در چند فصل اخیر مدیران درست و حسابی داشت، قهرمان لیگ می‌شد. اینهایی که چنین صحبت‌هایی را انجام می‌دهند، می‌دانند در سال‌های گذشته چه خیانت‌هایی به فوتبال ایران کردند تا پرسپولیس قهرمان شود. آنها کاری کردند که حرمت خیلی چیزها در فوتبال از بین رفت. در هشت سال دولت قبلی خیلی کارها برای‌شان عادت شده بود و دوست دارند تکرار شود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا