• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پس چرا این شخص بحرینی چند ساله یک تیم از کشورش رو راه نداده به آسیا؟! چرا الاهلی و النصر و الاتحاد عربستان که اتفاقا پرهوادار هم هستن رو محروم کردن؟!
برادر تاریخ انقضای این حرفا گذشته... همه فوتبال ایران رو میبینیم می دونیم چه خبره..اگه فقط ایرانیا رو حذف میکردن باز یه چیزی
تو همین ایرانشم فولاد و سپاهان مجوز گرفتن!!!
قبول دارم فوتبال ایرانو
ولی بنظرم میتونستن با این دو تیم تیم پرطرفدار بهتر رفتار کنن، خصوصا در مورد استقلال
جدای ازحذف از آسیا، من بکگراند حکمایی که ای اف سی هر سال به ضرر استقلال میده رو هم در نظر میگیرم
کلا خیلی متعصبانه و جانبدارانه و سختگیرانه حکم میدن
همیشه ما محکومیم. قبول دارم این طرف بد عمل میکنن ولی اونطرف هم خیلی سخت میگیرن. تو میزبانی تیم وقتی با تیمای عربستانی بازی دارن فراموش کردی؟ بنظرم الهلال هم باگر حمایت ای اف سی نبود قهرمان نمیشد

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
قبول دارم فوتبال ایرانو
ولی بنظرم میتونستن با این دو تیم تیم پرطرفدار بهتر رفتار کنن، خصوصا در مورد استقلال
جدای ازحذف از آسیا، من بکگراند حکمایی که ای اف سی هر سال به ضرر استقلال میده رو هم در نظر میگیرم
کلا خیلی متعصبانه و جانبدارانه و سختگیرانه حکم میدن
همیشه ما محکومیم. قبول دارم این طرف بد عمل میکنن ولی اونطرف هم خیلی سخت میگیرن. تو میزبانی تیم وقتی با تیمای عربستانی بازی دارن فراموش کردی؟ بنظرم الهلال هم باگر حمایت ای اف سی نبود قهرمان نمیشد
سلام به دوست خوبم.با احترام به شما کاملا مخالف نظر شما هستم.اتفاقا کاش همه این محکومیت ها و جرایم خیلی سریعتر انجام میشد.چطور ما خودمون تو کشور هر اتفاقی میوفته میگن قانون اینو میگه و شما موظفی قانون رو رعایت کنی حتی اگه کاملا درست هم نباشه.خب قانون بین الملل هم هست که ما باید بهش احترام بزاریم و قبولش کنیم.این باعث پیشرفت ما میشه هر چند این به کفایت مدیران و سیاسیون برمیگرده.اینکه همه جا ما محکوم میشیم باز هم بخاطر کم دانشی و بی لیاقتی کسانی هست که در راس امور تیم ها هستند.وقتی زبان انگلیسی خوب نمیدونن وقتی یه قرارداد درست و حسابی نمیتونن تنظیم کنن و...خب باید انقدر محکوم بشیم تا بیاموزیم.هر چند تا زمانی که هزینه تیم ها از جیب ملت هست و کسی براش مهم نیست یک سفره ای پهن هست از جیب ملت هر کی میاد یکم میخوره و میره حالا جریمه هم بده چه اشکال داره.ولی اگه تیم ها خصوصی باشه درسته شاید مثل پاس از بین برن ولی اسم ها که میمونن مطمین باشین روزی دوباره همون پاس هم با قدرت برمیگرده.در نهایت ما اگه بخواهیم تیم هامون با اینهمه طرفدار در سطح اسیا یا حتی جهان بدرخشن فقط باید خصوصی باشند و البته تاوان اشتباهاتشون رو کامل پرداخت کنیم.اتفاقا من کاملا خوشحالم از این حذف تیمهامون کاش انقدر سخت بگیرن که برا سالهای اینده دولت مجبور بشه کاری انجام بده و این فساد تو فوتبال کم بشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام به دوست خوبم.با احترام به شما کاملا مخالف نظر شما هستم.اتفاقا کاش همه این محکومیت ها و جرایم خیلی سریعتر انجام میشد.چطور ما خودمون تو کشور هر اتفاقی میوفته میگن قانون اینو میگه و شما موظفی قانون رو رعایت کنی حتی اگه کاملا درست هم نباشه.خب قانون بین الملل هم هست که ما باید بهش احترام بزاریم و قبولش کنیم.این باعث پیشرفت ما میشه هر چند این به کفایت مدیران و سیاسیون برمیگرده.اینکه همه جا ما محکوم میشیم باز هم بخاطر کم دانشی و بی لیاقتی کسانی هست که در راس امور تیم ها هستند.وقتی زبان انگلیسی خوب نمیدونن وقتی یه قرارداد درست و حسابی نمیتونن تنظیم کنن و...خب باید انقدر محکوم بشیم تا بیاموزیم.هر چند تا زمانی که هزینه تیم ها از جیب ملت هست و کسی براش مهم نیست یک سفره ای پهن هست از جیب ملت هر کی میاد یکم میخوره و میره حالا جریمه هم بده چه اشکال داره.ولی اگه تیم ها خصوصی باشه درسته شاید مثل پاس از بین برن ولی اسم ها که میمونن مطمین باشین روزی دوباره همون پاس هم با قدرت برمیگرده.در نهایت ما اگه بخواهیم تیم هامون با اینهمه طرفدار در سطح اسیا یا حتی جهان بدرخشن فقط باید خصوصی باشند و البته تاوان اشتباهاتشون رو کامل پرداخت کنیم.اتفاقا من کاملا خوشحالم از این حذف تیمهامون کاش انقدر سخت بگیرن که برا سالهای اینده دولت مجبور بشه کاری انجام بده و این فساد تو فوتبال کم بشه
سلام ودرود بر شما دوست عزیز، همه دوست داریم یه روزی حل بشه این مشکلات، اما اگر امسال حذف شدیم و باز هم حل نشد چی؟ مشکل اینجاست که این مسیر درست شدنی نیست،

قربانزاده: واگذاری به این شکل شکست می‌خورد/تا زمانی که این دو باشگاه منبع درآمدزایی مستمر و پایداری نداشته باشند که سودآوری این باشگاه ها را تضمین کند عملا هر نوع انتقال و واگذاری آنها با شکست مواجه می شود.​

ضمن اینکه شما مطمئن باش سال بعد آسیا رو هم از دست دادیم! سال دیگه هم یه بامبول دیگه...من عادت به ناامیدی ندارم ولی یه کشور هم جدیدا اضافه شده دیگه مطمئن باشید مشکلات چندین برابر میشه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ترکیب احتمالی استقلال برابر مس رفسنجان:
سیدحسین حسینی – سیاوش یزدانی – حسین مرادمند – عارف آقاسی – مهدی مهدی پور – زبیر نیک نفس – جعفر سلمانی (ابوالفضل جلالی) – وریا غفوری – کوین یامگا – امیرحسین حسین زاده – رودی ژستد

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا چی میشه فولاد که تو آسیا اومده جای بعضی تیما، بره تا فینال و قهرمان بشه:)

نه ظاهرا اینا دست بردار نیستن! امیدوارم همون مرحله مقدماتی حذف شن! اینا ول کن دکتر نیستن!

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام ودرود بر شما دوست عزیز، همه دوست داریم یه روزی حل بشه این مشکلات، اما اگر امسال حذف شدیم و باز هم حل نشد چی؟ مشکل اینجاست که این مسیر درست شدنی نیست،

قربانزاده: واگذاری به این شکل شکست می‌خورد/تا زمانی که این دو باشگاه منبع درآمدزایی مستمر و پایداری نداشته باشند که سودآوری این باشگاه ها را تضمین کند عملا هر نوع انتقال و واگذاری آنها با شکست مواجه می شود.​

همیشه تغییر سخته خصوصا وقتی اجباری نباشه.در نهایت تغییر میکنیم و مجبوریم شرایط دنیا رو بپذیریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همیشه تغییر سخته خصوصا وقتی اجباری نباشه.در نهایت تغییر میکنیم و مجبوریم شرایط دنیا رو بپذیریم
منم امیدوارم..ولی اینطور که پیش میره من فکر کنم دنیا خسته بشه و بجای ما، دنیا تغییر کنه!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فکرمیکنم تاریخ در حال تکرار هست !!

به علی منصورم میگفتن زیبا بازی نمیکنی !

بعد گفتن : فوتبال مالکانه انجام نمیدی !

--
و حالا همین انتقاد ها به فرهاد هست
---------

نتیجه بازی امروز پیش بینی کنید؟
من نظرم 1-0 هست

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
واقعا چی میشه فولاد که تو آسیا اومده جای بعضی تیما، بره تا فینال و قهرمان بشه:)

نه ظاهرا اینا دست بردار نیستن! امیدوارم همون مرحله مقدماتی حذف شن! اینا ول کن دکتر نیستن!
این بیچاره به امدادهای غیبی وزارت عادت داره. زیاد نمیشه به چرت و پرتاش خورده گرفت

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگللللللللللللللللللللللللل سوم!!!!

منتقدین فرهاد مجیدی چه پاسخی دارند؟!!! با آلومینیوم تو اراک مساوی کردیم، تیم رقیب تو مشهد با پدیده مساوی کرد،امروزم ما 3 تا زدیم..تعویض طلایی فرهاد مجیدی

درود خدا بر فرهاد مجیدی !!!!! سلام بر وریا، عصای دست مجیدی
تاثیرگذار بود قاسمی نژاد!
این بیچاره به امدادهای غیبی وزارت عادت داره. زیاد نمیشه به چرت و پرتاش خورده گرفت
😀😀

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدائیش گفتم از مس میبازیم...نباختیم ولی
یامگا جلو بازی کنه، وریا هم اومده ، چشمی هم بنظرم بیشتر باید بازی کنه..فقط نگران ارسلانم..کاش ژستد رو میذاشتن رو نیمکت برای چند بازی و بجاش گیتاریست میومد بازی میکرد
دانشگر از وقتی که دیگه یاغی گری نمیکنه افت کرده....بچه خوبی شده ولی بازیش افت کرده

ایشالا تا آخر فصل همینه
دیگه باید همین صدر جدولو بچسبیم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
فقط حمایت حمایت، این" ما موفق نمیشیم ها" رو هم جارو کنیم بریزیم بیرون:)

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اعصاب و روانم به عظما رفت این چه بازی کردنه ، من هنوز معنی پاس به عقب های اعصاب خورد کن رو نمیفهمم این حسین زاده اعصابمو ترکونده د پسر خوب چرا رو به عقب بازی میکنی موقعیت ها رو از بین میبری ، جعفر هم همینطور ...

خدا بیامورزه پدر یامگا و ژستد رو ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا