AMIN-MOGHADDAM
Registered User
حسینی و یزدانی دو تا گل رو خریدن ...
+ کینگ رضاوند چی میگه ...
+ کینگ رضاوند چی میگه ...
اگر در دقایق پایانی بازی مساوی میشد، همه-شونو باید توی همون ورزشگاه آزادی تیرباران میکردنمثل این که باگ های خط دفاعی واسه تیم ها معلوم شده!!!
دقایق آخر همش داریم گل می خوریم
شانس آوردیم بازیکن مس اشتباه کرد وگرنه شاید بازی مساوی میشدجمع بندی
حالا نه گل میزنیم راحتم گل میخوریم
دریغ از یک کار تیمی !!
یک کار تیمی عالی داشتن مسی ها ! که البته خط دفاعمون اونجا هم اشتباه کرد !شانس آوردیم بازیکن مس اشتباه کرد وگرنه شاید بازی مساوی میشد
کلا در این بازی شانس با مجیدی یار بودیک کار تیمی عالی داشتن مسی ها ! که البته خط دفاعمون اونجا هم اشتباه کرد !
که نتیجه شد برخورد توپ به تیرک دروازه
این تیم واسه مجیدی نیست واسه هوادارهکلا در این بازی شانس با مجیدی یار بود![]()
کلا در این بازی شانس با مجیدی یار بود![]()
بهتر شانس آوردیمکلا در این بازی شانس با مجیدی یار بود![]()
اینکه بدونیم با این سبک بازی کردن قهرمان نخواهیم شد و باز هم حمایت کنیم، خیانت در حق باشگاه تاجه !!!این تیم واسه مجیدی نیست واسه هواداره
اینکه بشینیم ببینیم ببازیم و بعد خوشحال باشیم مجیدی باخت مسیر اشتباهی است!!!
اما شانس تا یه جایی یارهبهتر شانس آوردیم
من خوشحال نمیشم امتیاز ازدست بدیم
ولی نباید مجازی ها انقدر هندونه زیر بغل بزارن عیب تیم فراموش کنه
نیم فصل دوم فاجعه رخ بده
در حال حاضراینکه بدونیم با این سبک بازی کردن قهرمان نخواهیم شد و باز هم حمایت کنیم، خیانت در حق باشگاه تاجه !!!
در حال حاضر
بیشترین امتیاز
بیشترین تعداد برد
بدون باخت
بهترین خط حمله
بهترین خط دفاع
لیگ رو داریم!!! بعد بیایم بگیم تیم بده خارج از انصافه... همه میدونن تیم هماهنگ نیست اما نمیشه از الان قضاوت کرد پایان فصل چی میشه
تیم مظلومی نیم فصل با اختلاف هم قهرمان شد خیلی هم بازی های چشم نوازی داشت ولی آخرش قهرمان نشد!!! خیلی زود واسه این حرفا هنوز...
فرهاد نظم رو برقرار کرده از اونطرف مدیر عامل قشنگ میفهمه باید چیکار کنه ، من به این تیم امیدوارم فقط فرهاد باید درس بگیره از اشتباهاتش ، در این چند سال هیچوقت به این اندازه به قهرمانی نزدیک نبودیم و این رو مدیون فرهادیم که در بدترین شرایط از همه ما استقلالی تر بود و از اعتبار و از جیب خودش خرج کرد و تیم رو سرپا نگهداشت ، این شرایط آسون بدست نیومده سختی کشیدیم زجر کشیدیم ، من هوادار نقد میکنم اما تمام قد از این تیم حمایت میکنم یادمون نرفته این چند سال چه بر ما گذشت ...
این جای بحث داره !در حال حاضر
بیشترین امتیاز
بیشترین تعداد برد
بدون باخت
بهترین خط حمله
بهترین خط دفاع
لیگ رو داریم!!! بعد بیایم بگیم تیم بده خارج از انصافه... همه میدونن تیم هماهنگ نیست اما نمیشه از الان قضاوت کرد پایان فصل چی میشه
تیم مظلومی نیم فصل با اختلاف هم قهرمان شد خیلی هم بازی های چشم نوازی داشت ولی آخرش قهرمان نشد!!! خیلی زود واسه این حرفا هنوز...