• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مثل این که باگ های خط دفاعی واسه تیم ها معلوم شده!!!
دقایق آخر همش داریم گل می خوریم
اگر در دقایق پایانی بازی مساوی میشد، همه-شونو باید توی همون ورزشگاه آزادی تیرباران میکردن 😄

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
یامگا همچنان میگم بهترین بازیکنمون هست !! نه به خاطر پنالتی هایی که گل میزنه ..

تنها بازیکنی هست که سرعت میده به بازی

همه بازیکن ها پر اشتباه بودن !

حسینی درس عبرت نمیشه براش وقت تلف نکنه !! شانس اورد کارت نگرفت !

مس انصافا تیم خوبی هست ! ولی خط دفاعی فاجعه بود !

دوبار دانشگر - یزدانی سوتی بد دادند ..

2تا گلم خوردیم ! یکیش انصافا الکی بود اشتباه دفاع.. یکی هم اشتباه فردی مرادمند ! توپی که مال خودش بود زمان بندی اشتباه کرد پنالت داد

---
جمع بندی
حالا نه گل میزنیم راحتم گل میخوریم

دریغ از یک کار تیمی !!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مرادمند کشتی گیر خوبی شده!

حیف نان پدر! ......یه روز لیز میخوری...یه روز سالتو بارانداز میزنی!!!! سربازی نمیخوای بری مراد؟؟!!!!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد:
آن زمان که می گفتند دنبال بهانه هستم این روزها را می دیدم. تیم ما با چه وضعیتی در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الهلال قرار گرفت. مدیران وقت چهار روز جواب تلفن من را ندادند. با شیمبا صحبت کرده بودیم و ایشان نیز موافقت کرده بود به استقلال بیاید اما در نهایت بدون بازیکن خارجی به آسیا رفتیم.

باید هم تیم هایی مانند الهلال قهرمان آسیا شوند. ما نه امکاناتش را داریم، نه حرفه ای هستیم و نه فدراسیون زور دارد. الان 2 سال است که همه بازی های تیم های ایرانی خارج از کشور بوده است. وقتی تیم من سرگروه شده است، چرا باید در دربی با الهلال بازی کنم؟ مگر تیم ملی سوریه در ایران بازی نکرده است؟ برای آنها کرونایی وجود نداشت و فقط برای تیم های باشگاهی عربستانی است؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شانس آوردیم بازیکن مس اشتباه کرد وگرنه شاید بازی مساوی میشد
یک کار تیمی عالی داشتن مسی ها ! که البته خط دفاعمون اونجا هم اشتباه کرد !

که نتیجه شد برخورد توپ به تیرک دروازه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کلا در این بازی شانس با مجیدی یار بود :D
این تیم واسه مجیدی نیست واسه هواداره
اینکه بشینیم ببینیم ببازیم و بعد خوشحال باشیم مجیدی باخت مسیر اشتباهی است!!!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

فوتبال همینه ، روز خوش داره ناخوش هم داره ...

تیم های لیگ خیلی بهم نزدیک شدن بار فنی مربیا و بازیکنا بالا رفته حتی وقتی با یه تیم ته جدولی بازی داره به هیچ عنوان نتیجه قابل پیش بینی نیست ...

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فرهاد نظم رو برقرار کرده از اونطرف مدیر عامل قشنگ میفهمه باید چیکار کنه ، من به این تیم امیدوارم فقط فرهاد باید درس بگیره از اشتباهاتش ، در این چند سال هیچوقت به این اندازه به قهرمانی نزدیک نبودیم و این رو مدیون فرهادیم که در بدترین شرایط از همه ما استقلالی تر بود و از اعتبار و از جیب خودش خرج کرد و تیم رو سرپا نگهداشت ، این شرایط آسون بدست نیومده سختی کشیدیم زجر کشیدیم ، من هوادار نقد میکنم اما تمام قد از این تیم حمایت میکنم یادمون نرفته این چند سال چه بر ما گذشت ...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بهتر شانس آوردیم

من خوشحال نمیشم امتیاز ازدست بدیم

ولی نباید مجازی ها انقدر هندونه زیر بغل بزارن عیب تیم فراموش کنه

نیم فصل دوم فاجعه رخ بده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
این تیم واسه مجیدی نیست واسه هواداره
اینکه بشینیم ببینیم ببازیم و بعد خوشحال باشیم مجیدی باخت مسیر اشتباهی است!!!
اینکه بدونیم با این سبک بازی کردن قهرمان نخواهیم شد و باز هم حمایت کنیم، خیانت در حق باشگاه تاجه !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اینکه بدونیم با این سبک بازی کردن قهرمان نخواهیم شد و باز هم حمایت کنیم، خیانت در حق باشگاه تاجه !!!
در حال حاضر
بیشترین امتیاز
بیشترین تعداد برد
بدون باخت
بهترین خط حمله
بهترین خط دفاع
لیگ رو داریم!!! بعد بیایم بگیم تیم بده خارج از انصافه... همه میدونن تیم هماهنگ نیست اما نمیشه از الان قضاوت کرد پایان فصل چی میشه
تیم مظلومی نیم فصل با اختلاف هم قهرمان شد خیلی هم بازی های چشم نوازی داشت ولی آخرش قهرمان نشد!!! خیلی زود واسه این حرفا هنوز...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
در حال حاضر
بیشترین امتیاز
بیشترین تعداد برد
بدون باخت
بهترین خط حمله
بهترین خط دفاع
لیگ رو داریم!!! بعد بیایم بگیم تیم بده خارج از انصافه... همه میدونن تیم هماهنگ نیست اما نمیشه از الان قضاوت کرد پایان فصل چی میشه
تیم مظلومی نیم فصل با اختلاف هم قهرمان شد خیلی هم بازی های چشم نوازی داشت ولی آخرش قهرمان نشد!!! خیلی زود واسه این حرفا هنوز...
فرهاد نظم رو برقرار کرده از اونطرف مدیر عامل قشنگ میفهمه باید چیکار کنه ، من به این تیم امیدوارم فقط فرهاد باید درس بگیره از اشتباهاتش ، در این چند سال هیچوقت به این اندازه به قهرمانی نزدیک نبودیم و این رو مدیون فرهادیم که در بدترین شرایط از همه ما استقلالی تر بود و از اعتبار و از جیب خودش خرج کرد و تیم رو سرپا نگهداشت ، این شرایط آسون بدست نیومده سختی کشیدیم زجر کشیدیم ، من هوادار نقد میکنم اما تمام قد از این تیم حمایت میکنم یادمون نرفته این چند سال چه بر ما گذشت ...

شاید هوادارانی مثل من و وكيل الرعايا چیزهایی رو میبنیم که شماها نمیبینید

۹ اردیبهشت ۱۳۹۱

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
در حال حاضر
بیشترین امتیاز
بیشترین تعداد برد
بدون باخت
بهترین خط حمله
بهترین خط دفاع
این جای بحث داره !

ولی خلاصه اش میشه ::.. تیم فرهاد از پیش فصل بهترین شرایط داشت ،خروجی زیاد نداشتیم !! شیخ دیاباته نتونست خوب ازش بازی بگیره و حتی قایدی هم رفت فرهاد گذاشت بره !!

توانست بازیکن ها داخلی و خارجی های دلخواهش را جذب کنه ! فولاد شخم زد !!
و یک سری بازیکن جوان گرفت با تفکر اینکه من آرسن ونگر هستم ! خیلی کارامد هم نبودن نیم فصل!

سایر تیم ها لیگ برتری که مشکلات شدید اقتصادی و مدیریتی داشتن! پدیده که یک جورایی گربه سیاهمون بود .. تراکتور .. ذوب آهن و حتی همین فولادی که بردیمشون مربی و مدیر و بازیکن های زیادی از دست داد

یک سری تیم های صنعتی موندن مثل گلگهر - مس ، آلومینیوم! و ( که دیپورتی های تیم های پایتخت رو جذب کردن )) نتونستیم امتیاز و بازی دلچسب داشته باشیم !!

درکل امسال مشکل بازیکن با کیفیت داره لیگ ما !! راه امارات باز شد نتیجه :: کل لیگ سطح ضعیفی تجربه میکرد و صدرنشین بودن ما به این علت هستش !!!

و یک نکته مهم : فرهاد دوسال شناخت نسبت به این تیم داشت ! انتظار زیادی نیست ازش انتظار هم بازی دلچسب و دلنواز و امتیاز داشته باشیم

اتفاقا چون بازی های نیم فصل اول تیم مظلومی دیدیم و در اخر با شش هفته حاشیه جام از دست رفت میگم نیم فصل اول باید امتیاز بیشتری کسب میکردیم !!

تیم مظلومی هم اصلا بازیکن برای نیم فصل دوم نداشت تا جایی که یادم هست ! ستاره تیم محسن کریمی بود !!!! ولی مشکل گلزنی نداشیم تاجایی که خاطرم هست !!

---
چیزی که مشخص است ما سبک و تاکتیک درستی نداریم !! نیم فصل دوم حتما به مشکل میخوریم !

حالا بیشترین امتیاز و کمترین باخت داریم خیلی عالیه .. اما فکرمیکنید با این روند نیم فصل دوم با خستگی و فشردگی میشه بازهم همینقدر امتیاز جمع کرد؟ ایا تضمینی هست رقیب های دیگه مثل سپاهان و پیروزی امتیاز بازهم از دست بدهند ؟؟

وقتی پیروزی کلی حاشیه داره و سپاهان کلی مهره از دست داد ، آیا توجیه درستی هست که بگیم اشکال نداره نساجی - فجر - صنعت - گلگهر مساوی گرفتیم چون سایر تیم ها گند زدند ؟ شناختی که از فرهاد دارم درست بهترین زمان هایی که میتونست کلی اختلاف زیاد کنه بچسبه به صدر برای نیم فصل دوم خیالش راحت کنه( بازی های سخت و مخصوصا وقتی مهمان هستی ) فرصت ازدست داد..این اتفاق صد در صد نیم فصل دومم میفته

-------
من وقتی اعصابم خورد میشه از این سبک بازی و انتقاد میکنم فقط و فقط به خاطر نیم فصل دوم هستش ! که فرهاد شب ها با این فکر کمترین گل خورده به خواب زمستانی نره !! فکرکنه فرمول قهرمانی این هست !! چون بشدت جوگیر هستش !!

-------

در اخر اگر بازهم از روی فرصت و کار تیمی گل بزنیم و یک گل سه امتیاز بشه اصلا نگران نیستم !! ولی هرگل مهمی هم زدیم یا اشتباه دروازه بان یا دفاع اخر حریف بوده
یا شروع مجدد و پنالتی این نگران کننده است !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا