• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
o_O

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ضعف رقبا چه صیغه ایه باب شده؟!
همین سپاهان پرمهره ترین سپاهان چندسال اخیره
تیم خودمون هم از لحاظ مهره ای قابل مقایسه با تیم چند سال پیش شفر و یا حتی پارسال نیست...

بین تیم های مدعی بیشترین بازیکن تاثیگذار رو از دست دادیم باز هم تا اینجا اینجوری هماهنگ شدن جای شکرش باقیه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تنها تفاوتی که فرهاد مجیدی با سرمربی های ایرانی دیگه داره جوون بودن و شوق به یادگیریش هست.
آره مجیدی مثل بچه ای که تازه میخواد بره مدرسه شوق یادگیری داره اما به جای کلاس اول نشوندنش کلاس ششم
به همین دلیل معلم خصوصی (گابریل پین) برای خودش گرفته
اگه امسال نتونه تیم رو قهرمان لیگ کنه باید بره بشینه کلاس اول و بصورت اصولی یاد بگیره بیاد بالا

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آره مجیدی مثل بچه ای که تازه میخواد بره مدرسه شوق یادگیری داره اما به جای کلاس اول نشوندنش کلاس ششم
اگه امسال نتونه تیم رو قهرمان لیگ کنه باید بره بشینه کلاس اول و بصورت اصولی یاد بگیره بیاد بالا
اگر قهرمان نکرد کیو بیاریم مربی بشه؟ نظر شما رو چه کسیه؟ کی میتونه استقلال رو به قهرمانی برسونه؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
اصلاً نمیتونم این صحبتت رو درک کنم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
از بعضی پستها و حرفها بسادگی عبور کنید
من که جفت پا از روشون میرم پست بعدی
وقت و اعصابتون ارزشش خیلی بیشتره

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنده خدا بابک مرادی، اشکش دراومده سر تمرین
یعنی واقعا جعفر سلمانی خیلی بهتره؟
به منم از بازی اول بازی میدادن تا حالا 4-5 تا گل زده بودم!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بنده خدا بابک مرادی، اشکش دراومده سر تمرین
یعنی واقعا جعفر سلمانی خیلی بهتره؟
به منم از بازی اول بازی میدادن تا حالا 4-5 تا گل زده بودم!

بابک بهترین بازیش تو ملوان بوده که موتورش راه افتاده و اجازه بازی بهش دادن از هر سه بازی تو یکیش گل زده بود بعد از مصدومیت و با ترافیک بازیکن تو استقلال فرصت پیدا نکرد به امید موفقیتش تو هر تیمی هست ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بابک بهترین بازیش تو ملوان بوده که موتورش راه افتاده و اجازه بازی بهش دادن از هر سه بازی تو یکیش گل زده بود بعد از مصدومیت و با ترافیک بازیکن تو استقلال فرصت پیدا نکرد به امید موفقیتش تو هر تیمی هست ...
خیلی از استایل و سبک بازیش خوشم میاد اما خب مجیدی نمیتونه ازش بازی بگیره

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اگر قهرمان نکرد کیو بیاریم مربی بشه؟ نظر شما رو چه کسیه؟ کی میتونه استقلال رو به قهرمانی برسونه؟
فکر میکنی آجرلو کی رو میاره ؟

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که در قرارداد ۳ ساله استقلال با فرهاد مجیدی بندی وجود دارد که در یک صورت امکان فسخ یک طرفه آن را به باشگاه خواهد داد! گویا در این قرارداد آمده است درصورتی که استقلال با سرمربیگری فرهاد مجیدی شانس قهرمانی را از دست بدهد، باشگاه می‌تواند یک طرفه این قرارداد را فسخ کند!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فکر میکنی آجرلو کی رو میاره ؟

شنیده‌ها حکایت از آن دارد که در قرارداد ۳ ساله استقلال با فرهاد مجیدی بندی وجود دارد که در یک صورت امکان فسخ یک طرفه آن را به باشگاه خواهد داد! گویا در این قرارداد آمده است درصورتی که استقلال با سرمربیگری فرهاد مجیدی شانس قهرمانی را از دست بدهد، باشگاه می‌تواند یک طرفه این قرارداد را فسخ کند!
نه من کاری به آجرلو ندارم...
شخصا نظر شما واسم مهمه... می خوام ببینم شما که همیشه منتقد مربی ها بودی کی رو می پسندی؟!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
نه من کاری به آجرلو ندارم...
شخصا نظر شما واسم مهمه... می خوام ببینم شما که همیشه منتقد مربی ها بودی کی رو می پسندی؟!
منتقد مربیها ؟ شفر بعد از ساناک و استراماچونی منظورته ؟ در مورد کدومشون اشتباه میکردیم ؟
قحط الرجال نیست ! جواد نکونام، رسول خطیبی، ساکت الهامی و ...
در همین بازی قبلی دیدین که حتی ربیعی هم از مجیدی بهتره !

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
منتقد مربیها ؟ شفر بعد از ساناک و استراماچونی منظورته ؟ در مورد کدومشون اشتباه میکردیم ؟
واقعا عجیبه چنین حرفی شما میزنید.سرمربی تیم هایی مث مس و ...بودن خیلی راحتتره اینا بیان سرمربی استقلال بشن یک سوم تواناییشون رو هم ندارن.فشاری که تو استقلال روی سرمربی هست رو با اینجور تیمها مقایسه نکنید.من به جد میگم تو ایران بجز قلعه نویی هیچ مربی نداریم که بتونه یک تیم بزرگ رو هدایت کنه.اگه یروز قرار بر این باشه مجیدی اخراج بشه فقط مربی خوب خارجی

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا عجیبه چنین حرفی شما میزنید.سرمربی تیم هایی مث مس و ...بودن خیلی راحتتره اینا بیان سرمربی استقلال بشن یک سوم تواناییشون رو هم ندارن.فشاری که تو استقلال روی سرمربی هست رو با اینجور تیمها مقایسه نکنید.من به جد میگم تو ایران بجز قلعه نویی هیچ مربی نداریم که بتونه یک تیم بزرگ رو هدایت کنه.اگه یروز قرار بر این باشه مجیدی اخراج بشه فقط مربی خوب خارجی
من نمیخواستم دوباره اینجا امیرخان امیرخان کنم ولی اتفاقا داشتم دیروز جدول لیگ رو میدیدم بیادش افتادم، الان گل گهر 20 امتیاز داره با احتساب 7 امتیازی که کسر شده ازشون 27 امتیاز داشتن و الان باید نیمه بالای جدول میبودن، البته بعضی وقتا هم کارایی میکنه عجیب، مثل سپاهان پیروزی و اون 3 امتیاز یا همین بازیکن گابنی که میگن اطرافیانش آوردن، ولی اگر تو این چند سال تو استقلال بود حداقل یکی دو بار قهرمان بودیم.
ولی با شما موافقم هر کی بخواد سرمربی بشه فشار زیادی روشه که میشه مثل محمود فکری، تازه محمودخان تاریخچه استقلال بود، تو بعضی از بازی‌ای فصل پیش واقعا به مربیگری فرهاد ایمان آوردم، بیخود نیست که هوادار 3 سال فرهاد رو بدون جام پذیرفتن
بعضیا به کمتر از استراماچونی رضایت نمیدن ولی با این شرایط دیگه فقط به خواب ببینیم
یه عده هم که خیال میکنن استقلال تیمی در حد نساجی و فوتبال رو فقط از اینترنت شناختن، میگن ساکت الهامی،
از فرهاد صدر نشین بدون باخت انتقاد میکنن بعد میگن تیمو بدیم ساکت الهامی!
بیا پایین بابا!!!!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جدا شدن رشید مظاهری خسارت محضه!
هر تیمی بجای ما بود خصوصا تیم سوم پایتخت، هر جوری بود با یکی دو تا بازی دادن به رشید تا آخر فصل نگهش میداشت
نه اینکه دو دستی تقدیمش کنیم به فولاد یا سپاهان که رقیبامون هستن!!! البته رشید گفته فولاد نمیرم، رفتن رشید به سپاهان بزرگترین ضرر برای استقلاله!
امیدوارم عقلشون برسه و رشید رو نگه دارن اون رضایی رو رد کنن بره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
پس به نظر شما ربیعی نکونام خطیبی الهامی اینا مناسبن واسه استقلال و بیان استقلال نتیجه میگیرن؟!
البته این اسامی جالبه امسال هیچکدومشون نتونستن استقلال رو ببرن!!!

ربیعی مربی بدی نبود اما اگر عالی بود حداقل میتونست یک امتیاز بگیره . اتفاقا دیروز اشتباه همین مربی که تیمشو هجومی چیده بود به ما کمک کرد ببریم...!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من نمیخواستم دوباره اینجا امیرخان امیرخان کنم ولی اتفاقا داشتم دیروز جدول لیگ رو میدیدم بیادش افتادم، الان گل گهر 20 امتیاز داره با احتساب 7 امتیازی که کسر شده ازشون 27 امتیاز داشتن و الان باید نیمه بالای جدول میبودن، البته بعضی وقتا هم کارایی میکنه عجیب، مثل سپاهان پیروزی و اون 3 امتیاز یا همین بازیکن گابنی که میگن اطرافیانش آوردن، ولی اگر تو این چند سال تو استقلال بود حداقل یکی دو بار قهرمان بودیم.
ولی با شما موافقم هر کی بخواد سرمربی بشه فشار زیادی روشه که میشه مثل محمود فکری، تازه محمودخان تاریخچه استقلال بود، تو بعضی از بازی‌ای فصل پیش واقعا به مربیگری فرهاد ایمان آوردم، بیخود نیست که هوادار 3 سال فرهاد رو بدون جام پذیرفتن
بعضیا به کمتر از استراماچونی رضایت نمیدن ولی با این شرایط دیگه فقط به خواب ببینیم
یه عده هم که خیال میکنن استقلال تیمی در حد نساجی و فوتبال رو فقط از اینترنت شناختن، میگن ساکت الهامی،
از فرهاد صدر نشین بدون باخت انتقاد میکنن بعد میگن تیمو بدیم ساکت الهامی!
بیا پایین بابا!!!!!!
قلعه نویی این چند ساله بود اگر مباحث مسعود اجازه میداد راحت سه بار تیم رو قهرمان میکرد....
استراماچونی هم اتفاقا میفرمودند مربی نیست و بدرد نمیخوره از یونان آواره شده اومده ایران پناهنده بشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دلم بدجوری برای این بچه سوخت امشب، بابک مرادی رو میگم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
استراماچونی هم اتفاقا میفرمودند مربی نیست و بدرد نمیخوره از یونان آواره شده اومده ایران پناهنده بشه
دستاورد استراماچونی در ایران چی بود دقیقا ؟ حتی نموند تیم رو قهرمان نیم فصل کنه ! و به محض اینکه شرایط فسخ یکطرفه محیا شد رفت و خونه نشینی اختیار کرد تا کل مبلغ قراردادشو بگیره !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
مجیدی هم بره سرمربی اون تیمها بشه یک سوم امتیازهایی که با استقلال گرفته رو نمیتونه کسب کنه !
همونقدر که در تیمهای بزرگ فشار هست حمایت هم هست !
البته خود مجیدی میدونه که سرمربیگری در اون تیمها بسیار سختتره و به همین دلیل از اون تیمها شروع نکرد کارشو !
قلعه نوعی مربی خوبیه اما هفت هشت ساله که حتی جام حذفی هم نتونسته بگیره !
مربی خوب خارجی نمیتونیم بیاریم چون غرامت استرا بسیار سنگینه !

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا