واقعا عجیبه چنین حرفی شما میزنید.سرمربی تیم هایی مث مس و ...بودن خیلی راحتتره اینا بیان سرمربی استقلال بشن یک سوم تواناییشون رو هم ندارن.فشاری که تو استقلال روی سرمربی هست رو با اینجور تیمها مقایسه نکنید.من به جد میگم تو ایران بجز قلعه نویی هیچ مربی نداریم که بتونه یک تیم بزرگ رو هدایت کنه.اگه یروز قرار بر این باشه مجیدی اخراج بشه فقط مربی خوب خارجی
من نمیخواستم دوباره اینجا امیرخان امیرخان کنم ولی اتفاقا داشتم دیروز جدول لیگ رو میدیدم بیادش افتادم، الان گل گهر 20 امتیاز داره با احتساب 7 امتیازی که کسر شده ازشون 27 امتیاز داشتن و الان باید نیمه بالای جدول میبودن، البته بعضی وقتا هم کارایی میکنه عجیب، مثل سپاهان پیروزی و اون 3 امتیاز یا همین بازیکن گابنی که میگن اطرافیانش آوردن، ولی اگر تو این چند سال تو استقلال بود حداقل یکی دو بار قهرمان بودیم.
ولی با شما موافقم هر کی بخواد سرمربی بشه فشار زیادی روشه که میشه مثل محمود فکری، تازه محمودخان تاریخچه استقلال بود، تو بعضی از بازیای فصل پیش واقعا به مربیگری فرهاد ایمان آوردم، بیخود نیست که هوادار 3 سال فرهاد رو بدون جام پذیرفتن
بعضیا به کمتر از استراماچونی رضایت نمیدن ولی با این شرایط دیگه فقط به خواب ببینیم
یه عده هم که خیال میکنن استقلال تیمی در حد نساجی و فوتبال رو فقط از اینترنت شناختن، میگن ساکت الهامی،
از فرهاد صدر نشین بدون باخت انتقاد میکنن بعد میگن تیمو بدیم ساکت الهامی!
بیا پایین بابا!!!!!!