• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
برترین گلزنان :

8گلگادوین منشا (مس رفسنجان)
6 گل کوین یامگا (استقلال)

لوسیانو پریرا (فولاد)
4 گل عیسی آل کثیر (پرسپولیس)

کریم اسلامی (نساجی مازندران)

مهدی عبدی (پرسپولیس)

پیمان بابایی (تراکتور)

سعید صادقی (گل گهرسیرجان)

علیرضا کوشکی (پیکان)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
پاس گل:
1641676564361.png

یعنی بیشترین گل زده داریم ! ولی فقط یک مهدی پور با آمار 3 پاس گل تو رنکینگ هست !!

و آقای گلمون یک دفاع هستش!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من جای فرهاد بودم بازی بعد رشید رو فیکس میکردم
حسینی دو بازیه کلین شیت نکرده

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
صبح دوستان بخیر.من همچنان میگم عملکرد تیم خوب بوده با تمام مشکلات و ایرادات.بهرحال فرهاد جوون هست و طبیعیه تجربه کسب کنه حالا یکی میاد میگه برای کسب تجربه نباید تو استقلال باشه یکی هم مث من میگه باید بتونیم هزینه کنیم و یکی مثل فرهاد رو برا اینده نگهداریم.اگه فقط تصور کنید اگه فرهاد 10 سال سرمربی بمونه چه اتفاقی میوفته؟
اره به نظر من هم خریدهای خوبی نداشتیم یا حداقل نتونستیم از خریدهامون استفاده کافی رو ببریم نمونه اش قاسمی نژاد با اینهمه داستانی که سر اومدنش بود و سن بالایی داره چقدر برا ما کارایی داشت؟
من مطمینم کادر فنی بهتر از من و شما نقاط ضعف تیم رو فهمیدن و تو نیم فصل قطعا بازیکن با کیفیت جذب میشه من نیم فصل دوم رو بهتر از نیم فصل اول میبینم و اگه اتفاق خاصی نیوفته(دشمنی های بیرون زمین)ما جام رو بالا میگیریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم چغری رو بردیم(و این چیز کمی نیست، آنتی سون(َAnti-7) ها حواسشون نیست)...قهرمان نیم فصل شدیم بدون باخت....صفحه هوادارای نوشته که استقلال همیشه در نیمه های فصل دوم به امتیاز 32 میرسید! ,ولی امسال تو هفته 14 ام..
امروز رادیو ورزش با سید صالحی کارشناس برنامه صحبت میکرد، می گفت نظم دفاعی سه نفره تیم حاصل تفکرات ایتالیایی کادر فنی هست...بنظرم پین اگر همین یه کار رو کرده باشه خدمت بزرگی به تیم کرده....اول نیمه پر لیوان رو ببینیم و مثل گِلام غر نزنیم!
ولی در ادامه نه قهرمانی نیم فصل و نه این 32 امیتاز هیچ کدوم ملاک نیست، حواسمون هم هست دو تا گل بازی دیروز پنالتی بود، گل سوم هم رو اشتباه دفاعشون، میخوام نتیجه بگیرم که هنوز هافبک ها و مهاجما وظیفه خودشونو به درستی انجان ندادن، که امیدوارم در نیم فصل دوم این هماهنگی بیشتر بشه، ولی تیمای دیگه مگر چطور میبرن؟ پنالتی چطور ساخته میشه؟ آیا پنالتی غیر از نفوذ هافبک یا مهاجم به منطقه 18 قدم ساخته میشه؟ باز همون صفحه هواداری نوشته بود یامگا و ژستد 50 درصد رو گلها تاثیر داشتن.تیم سوم پایتخت که فصل پیش بیشتر بازی هاشو 1-0 تو دقیقه 89 یا 90 میبرد، یعنی زوم کرده بود رو خستگی دفاع تیمهای رقیب، بنظرم این تیم حمایت میخواد فقط...امتحان مدارس و دانشگاه ها داره حضوری میشه، اگر ورزشگاه ها هم باز بشه اوضاعمون بهتر میشه...به امید خدا با جذب یکی دو تا بازیکن وضعیتمون بهتر میشه...خیالمون رو هم راحت کردن که امسال آسیا نداریم!
جالبه علی خطیر میگه ای اف سی اصلا کاری به خصوصی سازی دو تا باشگاه نداره و ما هوشیارشون کردیم..بحث ای اف سی فقط مالکیت دو تا باشگاه بود که یه مالک نمیتونه دو تا باشگاه داشته باشه.....الزامی برای خصوصی بودن این دو تا باشگاه نبوده به گفته علی خطیر
من جای فرهاد بودم بازی بعد رشید رو فیکس میکردم
حسینی دو بازیه کلین شیت نکرده
بنظرم فرهاد اصلا اعتقادی به رشید نداره، اتفاقات فرودگاه و مسائل دیگه ای هست که ما خبر نداریم...بذاریم به عهده سرمربی..همه که نباید راضی باشن

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
راست میگه دیگه... چکار داری به این کارا ؟ سرمربی باید سرش تو کار خودش باشه...ولی واقعا دبی چه خبر بوده؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بهرحال فرهاد جوون هست و طبیعیه تجربه کسب کنه حالا یکی میاد میگه برای کسب تجربه نباید تو استقلال باشه یکی هم مث من میگه باید بتونیم هزینه کنیم و یکی مثل فرهاد رو برا اینده نگهداریم.اگه فقط تصور کنید اگه فرهاد 10 سال سرمربی بمونه چه اتفاقی میوفته؟
خون مجیدی رنگینتر از علی منصور و محمود فکریه که هزینه کنیم و 10 سال بهش فرصت بدیم ؟؟
مجیدی اگه امسال نتونه تیم رو قهرمان کنه (با وجود ضعف رقبا) باید اخراج بشه ! و البته عاشقانش هم به همراهش اخراج خواهند شد !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مدیریت جدید باشگاه در حالی فعالیت خود را آغاز کرد که زمان مفید برای اقدامات لازم سپری شده بود و تقریبا سه روز از وقت اضافه مانده بود که اتفاقا در همین سه روز صفحات بسیار زیادی در سامانه بارگذاری شد. باعث تاسف است که اعلام کنیم از مهلت طولانی مدت اسفندماه ۱۳۹۹ تا پایان شهریور ۱۴۰۰ جهت آماده‌سازی تکمیل و ارسال مدارک در باشگاه استقلال استفاده نشده است که در این میان حتما مقامات سابق وزارت ورزش و باشگاه باید پاسخگو باشند. لازم است این واقعیت به صورت صریح گفته شود که فرآیند حرفه‌ای‌سازی نیازمند برنامه‌ریزی بلند مدت و حداقل یک ساله است که بخش‌های مختلف زیرساختی، ورزشی، مالی، حقوقی و پرسنلی را دربرمی‌گیرد.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خون مجیدی رنگینتر از علی منصور و محمود فکریه که هزینه کنیم و 10 سال بهش فرصت بدیم ؟؟
مجیدی اگه امسال نتونه تیم رو قهرمان کنه (با وجود ضعف رقبا) باید اخراج بشه ! و البته عاشقانش هم به همراهش اخراج خواهند شد !
اصلا خونش رنگینتر نیست.ولی شما به من بگو تا کی باید مربی بیاریم دو فصل باشه و اخراج کنیم؟با این رویه به کجا میرسیم؟به نظر من در 4 سال اینده تیمی موفق میشه که ثبات داشته باشه چه تو مدیریت چه تو بحث فنی.فصل قبل با تمام مشکلاتی که بود چطور فرهاد تیم رو با روحیه فرستاد اسیا؟اینکه امسال اخراج بشه یا نه اصلا برا من یکی مهم نیست اگه سرمربی بعدی بیاد و جام بگیره.ولی هر سرمربی بیاد میگه سال اول که قول نمیدم سال دوم هم...تنها تفاوتی که فرهاد مجیدی با سرمربی های ایرانی دیگه داره جوون بودن و شوق به یادگیریش هست.حالا اگه معجزه شد و ریال ما ارزشمند شد پول تو تیم ها تزریق شد چه اشکال داره سرمربی بهتر از استراماچونی یا حتی مربی از لیگ انگلیس بیاریم و همین فردا فرهاد رو اخراج کنیم.ما مشکلی داریم شرایط و اوضاع کشور رو نگاه نمیکنیم فکر میکنیم سرمربی عوض کنیم شرایط بهتر میشه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جان؟ا
این یعنی چی؟ ه چند یه خبر خودنم که ارسلان تا پایان قراردادش میمونه..

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یعنی اخراجیهامون اینایین که زیر پتون؟!!!!
187249.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فرهادم از بابک مرادی گفته راضیم...ولی همه چیز آخر فصل معلوم میشه

جفتشون با تعصب هستن اما الان وقت دیده شدنشونه ، بابک یه مصدومیت و نیمکت نشینی از روزای اوجش دورش کرد ، جفتشون بازیکن های با استعدادی هستن که باید تلاششون رو برای رفتن به تیم ملی و تحمیل کردنشون به ترکیب ثابت انجام بدن از طرفی ترافیک بازیکن تو استقلال زیاده و فرصت بهشون داده نمیشه ...

+ ارسلان و جعفر و سید حسین و سیاوش بنظرم از تیم ما دعوت شده بودن اردوی تیم ملی دقیق یادم نیست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت
موضوع بسته شده است.