• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

(اینم میشه یکی مثل علی بیرانوند که منصوریان نمیذاشت از نفت بره پرسپولیس!، بنظرم با خیال راحت راهو براش باز کنن، اتفاقی نمیفته! این بشر از اولش هم استقلالی نبود، میخواست صرفا بیاد یه تیم تهرانی)

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
با استقلال دو سال دیگه تمدید کرده و بصورت قرضی رفته تیم هوادار ...

بنظرم تصمیم خوبی بوده
مگه بچه ۱۷ سالس؟ یا از هوادار میخواسته به اروپا برسه

حرکت خنده داری بود از سردار

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به قهرمان نیم فصل جام نمیدن ! پس اینقدر صدر جدول صدر جدول نکنید ! مگه نمیدونید مجیدی بی جنبه توی فضای مجازی پلاسه ؟؟ توی باد همین صدر جدول نیم فصل میخوابه و قهرمانی از دست میره ...
اگه توی کمپ اسپایر اردو زده بودیم نمیگفتم حیف و میل شده ...
پارسال میگفتی استرا قهرمان نیم فصل نشده ، فرهاد ولی شد

جشن بگیر دیگه

استقلال همیشه نیم فصل دوم عالی میشده، حتی زمان علی منصور

پس این یک امید هست برای قهرمانی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مگه بچه ۱۷ سالس؟ یا از هوادار میخواسته به اروپا برسه

حرکت خنده داری بود از سردار

با این حرکت بابک هنوز بازیکن استقلاله و راحت میتونه برگرده ، بابک مردای بعد از مصدومیت بازی بهش نرسید و در پست غیر تخصصی خودش بازی کرد حالا میتونه در نقش وینگر بازی کنه و احیا بشه و جای خودش بعنوان وینگر تو استقلال باز بکنه !

سردار بنظر میاد با این حرکت آینده رو دیده و احتمالاتی رو در نظر گرفته که من و شما از اون بی خبریم !

من مثل بقیه ی دوستان سبک بازی مرادی و تعصبش به استقلال رو دوست دارم ، مرادی شاگرد خطیبی تو ماشین سازی بود که خوش درخشید و از اونجا یکطرفه فسخ کرد و به استقلال اومد ، شاید فرصتی باشه که با سبک خطیبی یا عنایتی و بازی های بیشتر احیا بشه و در صورتی که بهش نیازی بود به استقلال برگرده

در مورد واگذاری قرضی بازیکن باشگاه هیچوقت از سود خودش نمیگذره و این به نوعی درآمد زایی هم هست ، فصل بعد باشگاه مقصد شاید درخواست انتقال قطعی بکنه و یا درخواست تعویض بازیکن کنه که میتونه عایداتی رو واسمون داشته باشه ... !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
با این حرکت بابک هنوز بازیکن استقلاله و راحت میتونه برگرده ، بابک مردای بعد از مصدومیت بازی بهش نرسید و در پست غیر تخصصی خودش بازی کرد حالا میتونه در نقش وینگر بازی کنه و احیا بشه و جای خودش بعنوان وینگر تو استقلال باز بکنه !

سردار بنظر میاد با این حرکت آینده رو دیده و احتمالاتی رو در نظر گرفته که من و شما از اون بی خبریم !

من مثل بقیه ی دوستان سبک بازی مرادی و تعصبش به استقلال رو دوست دارم ، مرادی شاگرد خطیبی تو ماشین سازی بود که خوش درخشید و از اونجا یکطرفه فسخ کرد و به استقلال اومد ، شاید فرصتی باشه که با سبک خطیبی یا عنایتی و بازی های بیشتر احیا بشه و در صورتی که بهش نیازی بود به استقلال برگرده

در مورد واگذاری قرضی بازیکن باشگاه هیچوقت از سود خودش نمیگذره و این به نوعی درآمد زایی هم هست ، فصل بعد باشگاه مقصد شاید درخواست انتقال قطعی بکنه و یا درخواست تعویض بازیکن کنه که میتونه عایداتی رو واسمون داشته باشه ... !
مشکل لج بازی فرهاد با او هستش !

صد در صد بهش تو پست وینگر و مهاجم بازی نمیرسه

بازی های بابک تو ماشین سازی فوق العاده بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بابک تیم هایی که میخواستنش حاضر نبودن پول رضایت نامشو بدن و میخواستن مفتی ببرن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با اینکه خودم گهگاهی بهش نقد کردم
سر فصل قبل ک نباید میرفت
سر فصل اخر بازی کردنش یهو نباید میرفت
و اینکه الان استقلال نتیجه میگیره و بازی خوب انجام نمیده
قبول دارم مرادمند خنگ و رضاوند خنگتر بازی میده
ولی وقتی گل میزنه ببینید مثل یک هوادار متعصب فریاد میزنه ...

و اینکه برای قهرمانی نیم فصل همه خوشحالن اما مهم اخر فصله \\ولی (برید تیم رقیب ببینید یا سالهای گذشته ببینید متوجه میشید واسه اونا مشکلی نداشت و واسه ما .... داشت )
همه نوک پیکانها رو گرفتن سمتش هم خودی هم دشمن ...
حالا فرهاد ادم دنیای مجازیه ؟اوکی قبول .وقتی کاری از دستمون برنمیاد پس خرابش نکنیم

یه پستی میگفت ماری شجااااع یک ماهی رو از غرق شدن نجات داد = چیزی که رسانه امروز میتونه بهت القا کنه
\\\\ حواستون باشه دیگه
یکم هوشیار تر باشیم
یاحق

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
به قهرمان نیم فصل جام نمیدن ! پس اینقدر صدر جدول صدر جدول نکنید ! مگه نمیدونید مجیدی بی جنبه توی فضای مجازی پلاسه ؟؟ توی باد همین صدر جدول نیم فصل میخوابه و قهرمانی از دست میره ...
اگه توی کمپ اسپایر اردو زده بودیم نمیگفتم حیف و میل شده ...
چی بگیم که شما راضی باشی؟
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جالبه که رشید هیچ پیشنهادی بطور رسمی از سپاهان و تیم سوم پایتخت نداره
البته میگن یه پبیشنهاد از یه تیم ژاپنی داره و جدی ترین پیشنهادش هم از فولاده
باشگاه هم به مظاهری گفته از هر تیمی پیشنهاد داری به این باشگاه معرفی کن ، اگر ما تایید کردیم حالا یا به صورت قرضی و یا قطعی ما موافقت میکنیم
اینو مقایسه کنیم با زمان قبل، اونا بودن تا الان مظاهری رو رد کرده بودن یه تیم رقیب!
یا دیاباته و قایدی به همین ترتیب، کاش این دوتا زمان آجورلو بودن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بله کاملا سلیقیه ایه.....چرا جای دور میریم...همین فرهاد....چون استقلالی بود دعوت نمیشد تیم ملی..البته سایه علیدایی هم خیلی سنگین بود!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
هروقت قهرمان شدیم جشن میگیرم ! الان فقط صدر جدولیم
عنوان "قهرمان نیم فصل" از نظر من منطقی نیست !
مرحبا حرف ما هم همینه میگیم تا موقع تیم نتیجه میگیره و شانس قهرمانی بالاس کاملا از تیم حمایت میکنیم و سراغ حاشیه نمیریم.این دیگه کمترین کاریه که هوادار باید انجام بده.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
😄 فقط با قهرمانی در پایان این فصل راضی میشم !
اون موقع هم امثال شما می گن این تیم باید قهرمان میشد و مربی کاری نکرده... دستیارش قوی بود... ستاره داشت باید قهرمان میشد.. شانس باهاش بود.. رقبا ضعیف بودند!!!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
IMG21480452.jpg

ساموئل جزو محبوب ترین خارجی های استقلال بود ، اصلا فوت ساموئل قابل باور نبود ، عکس بنظرم واسه بازی های آسیاییه با سرمربیگری امیرقلعه نویی ...

کاش این بازیکنا قدر جایگاهشون رو بدونن ، بفهمن این لباسی که میپوشن از کی بهشون امانت رسیده چه اشک ها و لبخندهایی منحصر به این شماره ها شده ...

ساموئل اینقدر با تعصب و دوست داشتنی بود که وقتی یادش میوفتم دلم میگیره ...

ساموئل بعنوان مدافع و هافبک با استقلال یک قهرمانی جام حذفی و یک قهرمانی لیگ برتر و یک نیمه نهایی آسیا رو تجربه کرد ...

شماره ۳ ساموئل دست محمد حسین مرادمنده
...

روحش شاد شماره سه دوست داشتنی 💙:cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا