• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشه آقای دقیقی، فقط بخاطر تو ! آقا توقع داره استقلال رو بذارن کنار از جام حذفی...تیم خودت هم بود همینو می گفتی؟ نکنه میخوای بازی نکرده بری یه مرحله بالاتر؟ !!! پیشنهاد داده با اون یازده نفری که کرونا ندارن بازی کنیم! رشید مظاهری که منفیه تستش رو میفرستیم هافبک، خود فرهاد هم که تستش منفیه میاد مهاجم وایمیسته، پیشنهاد دیگه ای نداری سعیدجان؟!!

مدیر تیم فوتبال پیکان ادامه داد: چند ماه قبل در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ما شاهد آن بودیم که تیم الهلال عربستان به عنوان قهرمان قاره آسیا اسیر ویروس کرونا شد و تعداد زیادی از اعضای این تیم مبتلا شدند. به خاطر دارم که در آن مقطع کنفدراسیون فوتبال آسیا بازی این تیم را لغو نکرد و حتی به آنها اعلام شد که با 11 بازیکن هم باید در زمین حاضر شوند. در نهایت الهلالی‌ها از رقابت های لیگ قهرمانان کنار گذاشته شدند. مگر ما بزرگ تر از الهلال در سطح قاره آسیا داریم؟ طبق اطلاعاتی که ما داریم تیم استقلال بیشتر از 35 بازیکن در اختیار دارد و حتی اگر براساس اعلام کمیسیون ستاد مبارزه با کرونا در ورزش 17 نفر از آنها هم مبتلا شده باشند، با سایر نفرات می‌توانند در زمین حاضر شوند و بازی کنند. چطور اینقدر راحت بازی را به تعویق می‌اندازند؟

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
وریا هم اعصاب واسمون نذاشته ، بکوب استوری سیاسی میذاره ...

یه حساب و کتاب نمیکنه دود این آتیش تو چشم هوادار میره ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جلال چراغپور مدرس و کارشناس فوتبال:
  • استقلال در فصل جدید GAME می‌کند نه PLAY: گیم یعنی بازی که شما در آن برنده شوید. این در حالی است که PLAY بازی است که برای بیننده خوشایند باشد ولی ضمانتی در کسب پیروزی در آن وجود ندارد. ممکن است برنده شوید، ممکن است مساوی کنید یا حتی ببازید. بنابراین دو نظریه متفاوت وجود دارد.
  • سبک استقلال بازی جهت دار یعنی نتیجه بخش است.
  • عملکرد استقلال حتی با ۵ مساوی قابل احترام است.
  • یامگا چهره متفاوت دور رفت بود.
  • اگر فرهاد مجیدی نظم تیمی‌اش در سبک فوتبال شارپ یا همان تیزِ رو به جلو را بیشتر کند و فوتبالش را رونده تر ارائه بدهد، ممکن است نتایج بازی‌هایش در دور برگشت به جای یک بر صفر با گل‌های بیشتری هم به پایان برسد.
  • لیورپول و چلسی هم کم پاسکاری می‌کنند ولی نتیجه می‌گیرند.
  • به فرهاد مجیدی می‌گوییم که تیمت خیلی خوب بازی می‌کند. همین که تیمش در هفت بازی آخر، شش برد و یک مساوی آورده و یک نیم‌فصل نباخته قطعاً فوتبال بازی کرده و فوتبال را هم زیبا فهمیده است. حالا اگر مجیدی می‌خواهد یکی دو مهره به تیمش اضافه و یا از تیمش خارج کند این ایرادی ندارد ولی باید بدانند که زیبایی فوتبال، اول برنده شدن است و بعد PLAY یا همان بازی کردن، نه اینکه اول ببازیم و بعد بگوییم زیبا بازی میکنیم.
  • آنهایی هم که از استقلال انتقاد می‌کنند به نظر من چندان خیرخواه این تیم نیستند.

وریا هم اعصاب واسمون نذاشته ، بکوب استوری سیاسی میذاره ...

یه حساب و کتاب نمیکنه دود این آتیش تو چشم هوادار میره ...
من چیزی ندیدم...چی گفته مگه بنده خدا؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
تجزیه طلب به نظر میرسه وریا
دشمن استقلال هم این حرف رو نمیزنه.اینکه مشکلات مردم رو میگه شد تجزیه طلب؟؟؟؟اقا این حرفو نزن چرا داری اینطور مینویسی؟مثلا متفاوتی؟واقعا متاسفم برات

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت بازی با هوادار رو هواست...بد موقعی کرونا زد به تیم!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امروز خبرنگار به آجورلو میگه نظرتون در مورد مصاحبه سعید دقیقی چیه؟ دستشو میاره جلو یعنی من حرفی ندارم و چیزی نمیگم! خبرنگار زمینو گاز میزنه و اصرار که یه چیزی بگو..آجورلو میره سوار ماشین میشه! این یعنی تجربه...این یعنی دور کردن حاشیه از تیم....اون صدری هر چی از دهنش میومد به آجورلو گفت یک کلمه جوابشو نداد! تا اینکه صدری برکنار شد! چقدر از این رفتار حکیمانه آجورلو خوشم میاد..تو این سالها کمتر دیدم از این رفتارا....یه عده هم چرت و پرت زیاد میگن تو این تاپیک! قبلا هم می گفتن! به اینا نه جواب بدید ونه همکلام شید! ارزش همکلام شدن ندارن...پست هاشون بیشتر به درد سامانه شاد و توئیتر زیر پست های سیاسی میخوره که هی بهم بپرن! من چند سال پیش یه رفیق داشتم همش نگاهش منفی بود، هر وقت همکلام میشدم باهاش فکر میکردم من چقدر بدبختم! و ما چرا موفق نمیشیم؟!دورش خط قرمز کشیدم و ولش کردم...اعصابم راحت شد و امیدم به زندگی بیشتر شد! اینا یه سری آدمای تنگ نظر ناامید هستند که فقط نیمه خالی لیوان رو می بینن....اصلا به حرفشون توجه نکنید....در عمل حرف طرفدارای تیم رقیب رو میزنن ولی میخوان اثبات کنن طرفدار استقلالن.....بیاییم از موفقیت های تیممون لذت ببریم..گوربابای بقیه!

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم بیژن طاهری هم خیلی نباید جواب بده چون ارزش نداره...بذار تو خیال خوش خودشون باقی بمونن..این جوابها هم در شان ما نیست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به نکته بسیار مهمی اشاره کرد....عوامل تیم و کادر فنی باید حواسشون باشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این کرونایه چی بود
حالا چرا فقط تیم ما عجیبه...
یه عده می گن خیرش بیشتره ولی نمیدونم چرا بدبینم و احساس می کنم روند تیم رو میگیره

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فرهادی که شو اف میکنه برادرم جریمه کردم

این بار دوم کل تیم کرونایی میشوند !!

پس اون نظم کو؟

زورش به بابک مرادی فقط رسید؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
شنیده ها حاکی از آنست که ما 4 تا ملی پوش تو لیست اسکوچیچ داشتیم: دکتر(یزدانی)، مرادمند(لیزخور)، جعفر(سلمانی) و مهندس(مهدی پور)
بخاطر کرونا این 4 تا هم خط خوردن
من موندم این پیکان جوانان گوجه ای با چه رویی میگه ما مخصوص کرونا گرفتیم؟!!!!
الان خیلی به نفعمونه که از کورس مسابقات رفتیم کنار؟ واقعا بعضیا فازشون چیه؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
شنیده ها حاکی از آنست که ما 4 تا ملی پوش تو لیست اسکوچیچ داشتیم: دکتر(یزدانی)، مرادمند(لیزخور)، جعفر(سلمانی) و مهندس(مهدی پور)
بخاطر کرونا این 4 تا هم خط خوردن
من موندم این پیکان جوانان گوجه ای با چه رویی میگه ما مخصوص کرونا گرفتیم؟!!!!
الان خیلی به نفعمونه که از کورس مسابقات رفتیم کنار؟ واقعا بعضیا فازشون چیه؟

پیکان و ولش کن اصلا در حدی نیست کسی بخواد جوابشونو بده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باز اگر دکتر به تیم ملی دعوت میشد، تا اخر فصل مشکلی نداشت برای سربازی

پیکان و ولش کن اصلا در حدی نیست کسی بخواد جوابشونو بده
باریکلا....داری راه میفتیا:)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
با مسئولین تیم سوم پایتخت هم این رفتار رو میکردن اینقدر حاشیه تو لیگ برتر نبود :

IMG_20220119_143207_808.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مثل اینکه رشید قبول کرده بره فولاد
حالا نمیدونم این حردانی اینقدر بازیکن خوبیه؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا