• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دفاع راسته
آیا ما دفاع راست لازم داشتیم؟
بیشتر بازیساز مبخوایم
به نظرم خرید غیر منطقی نمیتونه باشه اگر کیفتش بالا باشه
وریا شاید 2 سال دیگه نهایت بازیکن 90 دقیقه ای باشه و آروم آروم وقت خداحافظیش میرسه باید به فکر باشیم
رو یامگا نمیشه حساب کرد دو روز پولش عقب بیوفته یا پیشنهاد بهتر بیاد میره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
دفاع راسته
آیا ما دفاع راست لازم داشتیم؟
بیشتر بازیساز مبخوایم

بنظرم بازیکن جایگزین وریا باید تو ترکیب جا بیوفته و در غیبت وریا یامگا رو شارژ کنه ، کاری به سیاسی بازی وریا ندارم ممکنه محروم بشه یا چند کارته یا مصدوم ، یامگا نمیتونه جاشو پر کنه بلکه نیاز داره یکی تغذیه اش کنه ، باید خرید خوبی باشه ...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم بازیکن جایگزین وریا باید تو ترکیب جا بیوفته و در غیبت وریا یامگا رو شارژ کنه ، کاری به سیاسی بازی وریا ندارم ممکنه محروم بشه یا چند کارته یا مصدوم ، یامگا نمیتونه جاشو پر کنه بلکه نیاز داره یکی تغذیه اش کنه ، باید خرید خوبی باشه ...
خب سید احمد موسوی رو داشتیم دیگه
برای چی ردش کردیم؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
موسوی ؟

حردانی بنظرم بازیکن بهتری باشه
تا نیاد لباس آبی نپوشه و بازی نکنه مشخص نمیشه، حتی اگر بهترین دفاع راست ایران باشه
موسوی بنظرم در حد خودش خوب بود، مجیدی ازش خوشش نمیومد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ژان کارلوس برزیلی که خیلی وقته دنبالشن، میخواد درسشو ادامه بده!
فعلا دنبال محمد محبی هستن
علی کریمی هم دوست داره برگرده استقلال...کاش برگرده
بازی با هوادار هم شد چهارشنبه 6 بهمن(حالا چه عجله ای بود؟) فک کنم با ذخیره هامون باید جلوی هوادار بازی کنیم
بنده خدا ژستد، خانواده اش هم درگیر کرونا شدن، بخاطر رعایت نکردن پِروتکل، میخوان استقلال رو جریمه کنن، بنظرم سرپرست و پزشک تیم رو جریمه کنن کافیه
این قضیه مظاهری هم داره معمایی میشه برای خودش، فکر نمیکردم اینقدر میارزه ، فولاد بخاطرش باید 10-11 میلیارد هزینه کنه
بنظرم نگهش داریم..شدیم ملانصرالدین که هی زنشو طلاق میداد، وبرای اینکه کسی نگیرتش دوباره میرفت باهاش ازدواج میکرد!

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پژمان منتظری اسمش تو سر زبونا افتاده !

امیدوارم به هیچ عنوان واقعیت نداشته باشه ، حتی شایعه اش هم قشنگ نیست ...

میگن میخواد بیاد استقلال خداحافظی کنه ، خو یه بازی دوستانه با پیشکسوتان بذارن بیاد خداحافظی کنه بره ...

الان تنها فرصت برای ساختن ادامه مسیر قهرمانیه ، اگر ابزار و شرایط لازم رو فراهم نکنیم قهرمانی و تمام زحمات از دست میره ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پژمان منتظری اسمش تو سر زبونا افتاده !

امیدوارم به هیچ عنوان واقعیت نداشته باشه ، حتی شایعه اش هم قشنگ نیست ...

میگن میخواد بیاد استقلال خداحافظی کنه ، خو یه بازی دوستانه با پیشکسوتان بذارن بیاد خداحافظی کنه بره ...

الان تنها فرصت برای ساختن ادامه مسیر قهرمانیه ، اگر ابزار و شرایط لازم رو فراهم نکنیم قهرمانی و تمام زحمات از دست میره ...
در مورد علی کریمی هم یکی از پیجها نوشته چرا وقتی تو اوج نیست میخواد بیاد استقلال؟
ولی من از این بابت نگرانی ندارم یعنی بعیده فرهاد، مهدی پور رو نیمکت نشین کنه و بجاش علی کریمی رو(اگر بیاد استقلال و رو فرم نباشه) رو بذاره تو ترکیب!
نمونه اش روزبه چشمی بود که چون خیلی اماده نیست تو ترکیب هم خیلی جایی نداره
پژمان منتظری هم به همین ترتیب....فرهاد به اسمها نگاه نمیکنه و آماده ترین ها رو میذاره..البته اشتباهاتی هم داره
ولی من بابت پژمان و علی کریمی خیالم راحته، اگر بیان استقلال...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
در مورد علی کریمی هم یکی از پیجها نوشته چرا وقتی تو اوج نیست میخواد بیاد استقلال؟
ولی من از این بابت نگرانی ندارم یعنی بعیده فرهاد، مهدی پور رو نیمکت نشین کنه و بجاش علی کریمی رو(اگر بیاد استقلال و رو فرم نباشه) رو بذاره تو ترکیب!
نمونه اش روزبه چشمی بود که چون خیلی اماده نیست تو ترکیب هم خیلی جایی نداره
پژمان منتظری هم به همین ترتیب....فرهاد به اسمها نگاه نمیکنه و آماده ترین ها رو میذاره..البته اشتباهاتی هم داره
ولی من بابت پژمان و علی کریمی خیالم راحته، اگر بیان استقلال...

علی کریمی یه مصدومیت آورد دیگه آدم قبل نشد من نمیدونم چرا میرن دنبال همچین بازیکنایی ، اینا دوباره رو فرم بیان بازم میپیچونن !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سازمان لیگ طول درمان کرونا رو نمیدونه یا خوشش میاد؟!!
علی کریمی یه مصدومیت آورد دیگه آدم قبل نشد من نمیدونم چرا میرن دنبال همچین بازیکنایی ، اینا دوباره رو فرم بیان بازم میپیچونن !
اینا نمیپیچونن..خرجشون بالاست..منم اگر چنین پولایی بهم بدن مثل اونا میرم یه تیم دیگه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سازمان لیگ یه جوری برنامه ریزی کرده که تا 6 بهمن همه کرونایی های استقلال باید خوب شن! و در دوران نقاهت و بیماری هم تمرین کنن که برای 6 بهمن آماده باشن!!

آدم حیرت میکنه:
بر اساس توافق مدیران سابق استقلال با مدیربرنامه های میلیچ این شخص باید مبلغ 40 هزار دلار از باشگاه استقلال دریافت می کرد که به این خاطر شکایتش را در فدراسیون جهانی ثبت کرده بود.
با خسارت تاخیر دیرکرد که تقریبا دو سال از آن گذشته این مبلغ به بیش از 52 هزار دلار رسید اما مصطفی آجورلو مدیرعامل استقلال برای توافق با او اقدام کرد. در نهایت با رایزنی های صورت گرفته در حالی که طرف مقابل می توانست بیش از 60 هزار دلار از استقلال دریافت کند اما او با 25 هزار دلار رضایت داد و پرونده اش مختومه شد.
استقلالی ها حالا باید برای ورود به بخش دوم پرونده مطالبات میلیچ و دفاع از لایحه مورد نظر خودشان در خصوص طلب خود این بازیکن آماده باشند.
گفتنی است؛ میلیچ از فیفا حدود 550 هزار دلار درخواست کرده اما باشگاه استقلال زیر بار این مبلغ نمی رود و به همین خاطر دفاعیات خود را به فیفا مستند کرده و منتظر حکم نهایی است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
صدای اسکوچیچ هم دراومده...میگه من 3 بهمن ملی پوشامو میخوام از استقلال!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پیج ها مخالف اومدن علی کریمی هستن و معتقدن مصدومه......من که میگم هر چی کادر فنی صلاح بدونه..والا!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پیج ها مخالف اومدن علی کریمی هستن و معتقدن مصدومه......من که میگم هر چی کادر فنی صلاح بدونه..والا!
چشمی رو یادته مخالف اومدنش بودم ؟

کلا اینا عشق و حال و اوج فوتبالیشون رو میرن با بقیه بعد واسه خداحافظی یا گذروندن دوران مصدومیت و احیا شدن میان سهمیه یه بازیکن رو پر میکنن ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چشمی رو یادته مخالف اومدنش بودم ؟

کلا اینا عشق و حال و اوج فوتبالیشون رو میرن با بقیه بعد واسه خداحافظی یا گذروندن دوران مصدومیت و احیا شدن میان سهمیه یه بازیکن رو پر میکنن ...
ولی پول خوبی گیرشون میاد:) فقط این وسط حیف باشه قایدی!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
ولی پول خوبی گیرشون میاد:) فقط این وسط حیف باشه قایدی!
قائدی هم ما هوادارا زود گندش کردیم هوا برش داشت و الا بهترین تیم های اروپایی خریدارش بودن ، چند بازی آخرش افت کرده بود میترسید مصدوم بشه نتونه پیشرفت کنه !

والا ، برج خلیفه است چیه هر چی عکس داره با همونه ، آقا میموندی خودم واست هزار تا عکس با برج خلیفه برات درست میکردم ..

همین علی کریمی از وقتی که رفته کلا تو ۱۶ بازی حضور داشته که فکر نکنم تو همش هم پای ثابت بوده باشه صفر گل زده !

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
علی کریمی و پژمان در حال حاضر کذب محضه و هیچکدومشون تو لیست نیست. علی کریمی در صورتی که با کارلوس به توافق نرسن و گزینه دومش هم به توافق نرسن احتمال داره باهاش مذاکره کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا