• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این قصه سر دراز دارد! مطمئنم اگر رشید این فصل نره پرسپولیس، فصل بعد قطعا پرسپولیسیه...یه چیزی مشابه علی بیرانوند...محمود فکری و فرهاد علنا مظاهری رو پرسپولیسش کردن! آخه کی میره از یه شماره، تو دست کت و شلوار بخره؟!

حسینی سرتر از مظاهریه داستان علی کریمی و مهدی پوره که دارن تکرارش میکنن ...

باور کن رضایی بهتر از مظاهریه ، این بشر لیاقت پیراهن تاج رو نداره ببین چطور خودشو نشون میده بذار این پاش به ولایت تیم دست سه ای بی افتخار مملکت برسه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هافبک دفاعی اشتباه نکنم
تصورش هم برام ممکن نیست! یاد ندارم(بقول شما مشهدیا) که وریا هافبک دفاعی بازی کرده باشه! اگر بازی کرده لطفا با رسم شکل برام توضیح بدید زمان کی بوده؟:)
حسینی سرتر از مظاهریه داستان علی کریمی و مهدی پوره که دارن تکرارش میکنن ...

باور کن رضایی بهتر از مظاهریه ، این بشر لیاقت پیراهن تاج رو نداره ببین چطور خودشو نشون میده بذار این پاش به ولایت تیم دست سه ای بی افتخار مملکت برسه ...
قبول دارم حسینی بهتر از مظاهری و اینکه مظاهری استقلالی نیست رو خیلی وقت پیش گفتم و از محمود فکری هم بابت بازکردن پای به مظاهری به استقلال دلخورم
ولی اینکه پاش برسه به جاهای دیگه رو مطمئن نیستم...میترسم بشه مثل علی بیرانوند فیکس تیم ملی! پنالتی رونالدو رو هم بگیره!:)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
تصورش هم برام ممکن نیست! یاد ندارم(بقول شما مشهدیا) که وریا هافبک دفاعی بازی کرده باشه! اگر بازی کرده لطفا با رسم شکل برام توضیح بدید زمان کی بوده؟:)

قبول دارم حسینی بهتر از مظاهری و اینکه مظاهری استقلالی نیست رو خیلی وقت پیش گفتم و از محمود فکری هم بابت بازکردن پای به مظاهری به استقلال دلخورم
ولی اینکه پاش برسه به جاهای دیگه رو مطمئن نیستم...میترسم بشه مثل علی بیرانوند فیکس تیم ملی! پنالتی رونالدو رو هم بگیره!:)

برگام ، این سوتی رو قاب میگیرم میذارم سر در تالار افتخاراتم .

بذارن بره طرف ۳۳ سالشه با افتی که کرده نمیتونه ستون یه تیم باشه سید حسین چندین ساله تو استقلاله هنوز ۲۹ سالشه !

خیلی زودتر از این حرفا باید میذاشتن بره .‌‌..

طرف از تیم دسته سه پایتخت درخواست یک میلیون یورویی کرده ، بابت چند سال نیمکت نشینی .‌‌‌‌.. بذارن اینم بره یکم پول گیرش بیاد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اللهیار/هال سیتی...نان پدر حلالت!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مس رفسنجان تو خونه ی خودش سه تا به سپاهان زده از اونطرف دومین گل سریع لیگ برتر رو هم خورده !

کلا به این تیم نباید نیش زد !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مس رفسنجان تو خونه ی خودش سه تا به سپاهان زده از اونطرف دومین گل سریع لیگ برتر رو هم خورده !

کلا به این تیم نباید نیش زد !
عجیب ترین نتیجه ای که به کاغذ نمیچسبه!

من توهم توطئه ندارم ولی 20 درصد ممکنه تیم ما رو کرونای کرده باشن تا از کورس بیفتیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
عجیب ترین نتیجه ای که به کاغذ نمیچسبه!

من توهم توطئه ندارم ولی 20 درصد ممکنه تیم ما رو کرونای کرده باشن تا از کورس بیفتیم

شک برانگیز که هست !

الان نتیجه استیناف چی شد ؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
درسته که تیم سوم پایتخت با یه بازی بیشتر هم امتیاز ما شد، ولی ما به یه بازی کمتر هنوز صدر جدولیم
البته کرونای بد موقعی بود!
بازی های بعدی هم چندان راحت نیست: هوادار- ذوب-تراکتور، یه حذفی هم با پیکان، بازیکنای کرونا گرفته هم باید تمرین کنن
دیگه فرصت اشتباه کردن و مساوی کردن نداریم...انتقال فولادی هم کنسل شد..ما موندیم و بزرگوار رشید مظاهری!

شک برانگیز که هست !

الان نتیجه استیناف چی شد ؟
خبر ندارم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کارلوس هم منتفی شد
مثل این که یه باشگاه برزیلیه دیگه پیشنهاد بهتری داده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
احسنت به سردار ، شدیم الگوی باشگاه های دسته سه ای که به زور هوچیگری و بند بازی به افتخارات محدودی رسیدن اونم فقط کشوری ..!

اولین اقدامات باشگاه بزرگ استقلال جهت گرفتن حق پخش تلویزیونی در حال شکل گیری است ...

لحظاتی قبل «خبر فوری» هم قرارداد رسمی با باشگاه امضا کرد ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
برای اولین بار به تیم ملی دعوت شی بعد بخاطر کرونا نتونی بازی کنی. واقعا سخته

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ورزش ۳ نوشته تیم سوم پایتخت علیرغم مشکلات فراوان همچنان مدعی قهرمانیه یه تعداد از مشکلاتشون:
۱-استقلال بر خلاف سال‌های قبل مدیرعامل خائن نداره.
۲-استقلال به دنبال زمین تمرین مناسب برای نیم فصل دومه تا شرایطشون برابر بشه
۳- بی پدر شدن و پرداختیشون تا اینجای فصل راضیشون نکرده و.....

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من اصلا نگران رای کمیته استیناف نیستم..اصلا دعا میکنم اون 7 امتیاز گل گهر برگرده و ما دو امتیاز ازمون کم بشه! تا دیگه تا آخر فصل غر زدنای هوادارای تیم سوم پایتخت رو نشنویم..جالبه اگر 2 امتیازمون کم بشه و بازی با هوادار رو ببریم، بازهم صدر جدولیم....چه کردی مجیدی که کرونا بگیریم و حقمونو هم بخورن باز صدر جدولیم!
من بیشتر نگران یامگا هستم که رفته فرانسه برامون امیکرون فرانسوی سوغاتی نیاره!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استقلال باید در تاریخ‌های 15 و 19 بهمن، دو دیدار معوقه خود برابر هوادار و پیکان را برگزار کند.

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
ای کسانی که گفتید وریا اشتباه میکنه که استوری میده و فلان وفلان
اشخاصی مثل وریا سرمایه و اینده تیم هستند.ببینید چقدر جوونها به خاطر وریا استقلالی میشن و چقدر وجه ی تیم بالا میره.
ما افتخار میکنیم به ناصر حجازی ها و پورحیدری ها و غفوری ها.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با بعضی از حرفای محمد نوری پیشکسوت استقلال موافقم، ضمن اینکه کرونا زد به تیم و ما نتونستیم ملی پوش داشته باشیم تو بازی آخر تیم ملی
ولی به تیم ملی ادوار مختلف نگاه کنیم می بینیم خیلی حق استقلال خورده شده
از فرهاد مجیدی بگیر تا همین اواخر
خیلی از استقلالی‌ها تو تیم ملی یا بکارگیری نشدن یا نیمکت نشین بودن
من گفتم دیگه این بازی از سیاوش یزدانی بجای کنعانی زادگان استفاده میشه که نشد
حتی زمانی که قایدی تو اوج بود تو تیم ملی جایی نداشت و نهایتا دقیقه 85 میومد تو زمین!
همین ارسلان، یا سید مهدی رحمتی یا سیدحسین حسینی،
دیگه سن و سال ما جوری نیست که متهم کنیم اسکوچیچ یا کی‌روش یا وزیرورزش رو پرسپولیسی باشن ولی شاید افرادی باشند که نظرسازی کنن و دیدگاه سرمربی رو تغییر بدن.
شما دقت کنید خشم کی‌روش از رحمتی باعث میشه تا رحمتی دیگه رنگ تیم ملی رو نببینه ولی در زمان اسکوچیچ طارمی و کنعانی زادگان دوباره به خدمت گرفته شدن!!!
حقیقتا برام سواله تیمی که کمترین گل خورده رو داره ملی پوش چندانی نداشته باشه تو تیم ملی!
حتی این موضوع به لژیونرها هم سرایت کرده، واقعا چرا کاوه رضایی جایگاهی نداره تو تیم ملی ولی قدوس بازی میکنه؟!!!
همین یکسونگری هاست که حقد و کینه ها رو زیاد میکنه

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خوبه نگفتن بدید یه دور باهاش بزنیم!

پیشنهاد عجیب نساجی به استقلال!
باشگاه نساجی پیشنهاد داده در ازای دریافت رضایت‌نامه متین کریم‌زاده چند پرواز را به‌صورت چارتر برای استقلال انجام دهد./خبرورزشی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ای کسانی که گفتید وریا اشتباه میکنه که استوری میده و فلان وفلان
اشخاصی مثل وریا سرمایه و اینده تیم هستند.ببینید چقدر جوونها به خاطر وریا استقلالی میشن و چقدر وجه ی تیم بالا میره.
ما افتخار میکنیم به ناصر حجازی ها و پورحیدری ها و غفوری ها.
منش پهلواني و پشت مردم ايستادن خيلي ارزشش از قهرماني بيشتره...
ولي متاسفانه خيلي از مردم دنبال سلبريتي هاي دو هزاري هستن كه از همين ملت دارن پول در ميارن ولي هيچ موقع در مشكلات با مردم نبودن و صداي مردم رو به خاطر منافعشون منعكس نكردن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا