• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این مظاهری هم یه دلش استقلاله یه دلش فولاد...فکر کنم دل نمیکنه کجا بره از اینجا بهتر..مددی بود حتما میرفت!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مگر ارسلان مطهری استوری گذاشته؟ اینا رو شما کجا می بینید؟ تو اینستا که خبری نبود..اینستاتون پرش داره؟:)
برخی از پست های امیرارسلان نامدار:
- تا عاقلان راهی برای شادی پیدا کنند، ما هزاران بار خنده ایده ایم(اینقدر بخند که جونت در بیاد!)
-ما به کیفیت چیتارا ایمان داریم
-ادکلن چیتارا
-بزودی...

این بدبخت که چیزی نگفته..تازه اون بدبخت هم چیزی نگفته بود..افت بازیکن هم ربطی به استوری و محتواش نداره.....وریا هم هرچی گشتم چیزی منعکس نکرده بود..همش پستهای عادی بود..
حالا شما از روی دلخوری کنایه میزنی که کرونا و مصدومیتش بخاطر استوری هاشه.همه میدونیم که هیچ ربطی نداره...ولی این یه اصله بازیکن هر چی از فضای مجازی دورتر و سرش تو کار خودش بیشتر، موفق تر...این اخلاق حرفه ایه..یورگن کلوپ هم همینه بگه..بوخودا
خیر اینستا پرش نداره...
چند ماه پیش دقیقا با حسین کنعانی زادگان زد تو فاز کل کل.. کسی هم نگفت پول میگیری بازیتو بکن یا الان که افت کرده چرا کسی صداش در نمیاد بگه بخاطر اون استوریا بوده؟!
منم میگم پول میگیرن بازی کنن وظیفه شون هم هست
ولی اینکه تا یه بیچاره مصدوم بشه یا یه بازی بد باشه بیایم گودرز رو به شقیقه ربط بدیم درست نیست. اینم بر میگرده به جو سازی شدید رسانه ای خودی و غیر خودی. یادمه پارسال تو 2-3 تا از بازیهای لیگ قهرمانان بهترین بازیکن زمین شد. وسط دو نیمه و قبل اینکه بهترین بازیکن اعلام بشه یه عده شروع کرده بودن جو سازی به خاطر اینکه مثلا از یه کورس عقب افتاده... تا اینکه بهترین بازیکن اعلام میشد و خفه خون می گرفتن تا بازی بعدی!!!
استراماچونی دوساله رفته و یه پست عاطفی هم واسه استقلال نذاشته هنوز ملت دارن واسش قلب میزارن و نمیگن تیممون رو از هم پاشوند اما یکی دیگه با یه استوری که هیچ ربطی هم به باشگاه نداره تیم رو برده تو حاشیه!!! اگر منصف باشیم همه رو با یک متر و معیار ببینیم اکیه ولی نه همه انتقادات واسه یک نفر باشه که خیلی از بازیها رو واسمون درآورده...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خیر اینستا پرش نداره...
چند ماه پیش دقیقا با حسین کنعانی زادگان زد تو فاز کل کل.. کسی هم نگفت پول میگیری بازیتو بکن یا الان که افت کرده چرا کسی صداش در نمیاد بگه بخاطر اون استوریا بوده؟!
منم میگم پول میگیرن بازی کنن وظیفه شون هم هست
ولی اینکه تا یه بیچاره مصدوم بشه یا یه بازی بد باشه بیایم گودرز رو به شقیقه ربط بدیم درست نیست. اینم بر میگرده به جو سازی شدید رسانه ای خودی و غیر خودی. یادمه پارسال تو 2-3 تا از بازیهای لیگ قهرمانان بهترین بازیکن زمین شد. وسط دو نیمه و قبل اینکه بهترین بازیکن اعلام بشه یه عده شروع کرده بودن جو سازی به خاطر اینکه مثلا از یه کورس عقب افتاده... تا اینکه بهترین بازیکن اعلام میشد و خفه خون می گرفتن تا بازی بعدی!!!
استراماچونی دوساله رفته و یه پست عاطفی هم واسه استقلال نذاشته هنوز ملت دارن واسش قلب میزارن و نمیگن تیممون رو از هم پاشوند اما یکی دیگه با یه استوری که هیچ ربطی هم به باشگاه نداره تیم رو برده تو حاشیه!!! اگر منصف باشیم همه رو با یک متر و معیار ببینیم اکیه ولی نه همه انتقادات واسه یک نفر باشه که خیلی از بازیها رو واسمون درآورده...
خب خدا رو شکر من گفتم شاید پرش داره:)
من اصلا در جریان قضیه ارسلان نبودم..احتمالا اون مدت سرم شلوغ بوده..ضمن اینکه واقعا فرصت چک کردن ایسنتای همه بازیکنا رو ندارم..شاید این وظیفه مدیر رسانه ای تیم باشه..ولی اگر اینکار رو کرده خصوصا با شخص نامبرده، کار بسیار اشتباهی کرده و از دایره حرفه ای گری خارج شده، همین جا بود با گیتارش میزدم تو مخش!
وریا هم همینطور..اصلا همه همینطور..وریا قبل از مصدویت هم افت کرده بود...ولی همین وریا یه تنه تیم رو زمان مددی و سعادتمند و ...جمع میکرد..خصوصا اون وقتایی که پول نبود..تیم دچار حاشیه میشد..من نقش وریا رو فراموش نکردم
یوقتایی هم بقول شما بهترین بازیکن تیم بود...چندین بازی رو برامون درآورد..گمونم تو همین فصل یا فصل قبل بود با گلای وریا بازیای مهمی رو بردیم..ما بی انصاف نیستیم..ما از اون خانواده هاش نیستیم عرفان عزیز...ما زحمات وریا را مثل بقیه فراموش نکردیم
حرف من و اون دوستمون اینه که بازیکن حرفه ای باید همین کار ها رو بکنه، نه بیاد شلم شوربا راه بندازه..خصوصا زمانی که افت کرده...البته وریا چیزی هم نگفته یا شاید من ندیدم..البته یه اصطلاحی شما بکار بردی گفتی منعکس کننده صدای مردم یه مقدار حساسیت برانگیز بود..اصلا من نمیدونم دعوا سرچیه؟ من قاطی کردم...واقعا یکی بمن بگه این بحث الان دقیقا سر چیه؟:)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
چيزي كه جالبه كسي نمياد افت ارسلان مطهري رو به استورياش ربط بده!!! هيچ رسانه اي هم نميگه تو پول حرفه اي مي گيري گل بزني نه با مدافع تيم ملي كل كل كني!!!

اما حتي مصدوميت و كرونايي شدن وريا غفوري به خاطر استوري هاشه :)
ارسلان مگه بازی هم میکنه افت کرده باشه ؟

یک مهاجم که سالی 4-5گل میزده همیشه فیکس بوده

حالاهم که فیکس نیست ! تا حدودی چند دقیقه ای هم که میومده مفید بوده امسال !

وریا خیلی ادعا داره ! از لحاظ کیفی افت کردی هیچ ربطی هم به استوری نداره ! ولی اینکه میای میگی تیم ملی به دلیل غیر از فنی دعوت نمیشم خنده دار هستش !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدائیش دیگه قواره رئیس آکادمی استقلال برای آرش برهانی بزرگه..اقای آجورلو مگه قحط آدم بود؟
درسته با آرش از زمان پاس رفیقی ولی این آرش خان دروازه خالی رو میزد تو ساعت ورزشگاه، میترسم بجای آکادمی، بیاد تبلیغات محیطی انجام بده! آدم بهتر واقعا نبود؟!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حقانیت تیم حقوقی استقلال ثابت شد...( قابل توجه میثاقیان!)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ارسلان مگه بازی هم میکنه افت کرده باشه ؟

یک مهاجم که سالی 4-5گل میزده همیشه فیکس بوده

حالاهم که فیکس نیست ! تا حدودی چند دقیقه ای هم که میومده مفید بوده امسال !

وریا خیلی ادعا داره ! از لحاظ کیفی افت کردی هیچ ربطی هم به استوری نداره ! ولی اینکه میای میگی تیم ملی به دلیل غیر از فنی دعوت نمیشم خنده دار هستش !
افت كرده به خاطر همين فيكس نيست...
آرمان رمضاني موثرتر بوده...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خدائیش دیگه قواره رئیس آکادمی استقلال برای آرش برهانی بزرگه..اقای آجورلو مگه قحط آدم بود؟
درسته با آرش از زمان پاس رفیقی ولی این آرش خان دروازه خالی رو میزد تو ساعت ورزشگاه، میترسم بجای آکادمی، بیاد تبلیغات محیطی انجام بده! آدم بهتر واقعا نبود؟!!!
بهترين گلزن تاريخ باشگاه استقلاله :|

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بهترين گلزن تاريخ باشگاه استقلاله :|
بله میدونم گلایی که زده (107 گل) یک پنجم گلهاییه که میتونست بزنه و با ناشی گری نزده!..اونا رو هم گل کرده بود الان علی دایی و رونالدو رو هم رد کرده بود
هنوز قیافه اش زمانی که توپ رو میزد تو اوت و مثل انار ترش صورتشو جمع میکرد تو ذهنمه...خیلی از توپا رو زد بیرون..ولی من دوسش داشتم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینا آبی رو ملی پوش نمیکنن، بلکه ملی پوش رو آبی میکنن!
(بنظرم طاق زدن رضاوند و حردانی یه معامله پایاپای و win-win بود)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مخم هنگ کرد بس که دنبال فعل و فاعل گشتم! یعنی انشاء=0!!!! ولی تاثیر گذار بود (اول صبحی امید رو در من زنده کرد)
پست امیرخان بعد از حکم استیناف:
«چه کسی حق دارد امیدوار باشد؟ امیدواری از کیفیت می‌آید و کسی که برای کیفیت خود و مجموعه‌اش تلاشی نکرده سزاوار امید نیست.
نمایشی که بچه های من در نیم‌فصل اول داشتند اگر بهترین نبوده ، قطعا از سه نمایش برتر یک تیم برای رسیدن به قله است.
روزهای بی عدالتی آمده و شما را در راه رسیدن به قله عقب رانده اما چیزی تغییر نکرده. شما همان آدم‌ها با همان توانایی و شایستگی هستید و دلیلی برای بی خیال شدن وجود ندارد. بازگشتن از این مسیر ساده‌ترین کار و البته اشتباه ترین است. زمانی که برای بازگشت می‌گذاریم تفاوتی با زمان سپری شده برای صعود به قله ندارد. در کنار امید، یک اسلحه دیگر هم پر شال خود داریم؛ انگیزه!
انگیزه اگر بد بود از خصلت‌های انسان نبود و باعث بقای او نمی‌شد. انگیزه مضاعف اگر به خودزنی نرسد به انگیزه و اراده می‌رسد و می‌شود آن چیزی که باعث پیروزی حسن یزدانی برابر تیلور شد.
فصل گذشته در همین هفته ٢٢ امتیاز را داشتیم و در پایان فصل با همه بدشانسی ها و اشتباهات داوری برای سهمیه می‌جنگیدیم و تنها در تفاضل گل کم آوردیم. حالا خیلی بهتریم و قطعا به آن خواهیم رسید.
ذوب‌آهن فصل ٩۶-٩٧ در پایان هفته شانزدهم فقط ٢٠ امتیاز داشت و نایب قهرمان لیگ شد و از گروه خود در آسیا صعود کرد.
مطمئن باشید بازنده این بازی ما نیستیم...
فردا روز دیگریست.»

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مخم هنگ کرد بس که دنبال فعل و فاعل گشتم! یعنی انشاء=0!!!! ولی تاثیر گذار بود (اول صبحی امید رو در من زنده کرد)
پست امیرخان بعد از حکم استیناف:
«چه کسی حق دارد امیدوار باشد؟ امیدواری از کیفیت می‌آید و کسی که برای کیفیت خود و مجموعه‌اش تلاشی نکرده سزاوار امید نیست.
نمایشی که بچه های من در نیم‌فصل اول داشتند اگر بهترین نبوده ، قطعا از سه نمایش برتر یک تیم برای رسیدن به قله است.
روزهای بی عدالتی آمده و شما را در راه رسیدن به قله عقب رانده اما چیزی تغییر نکرده. شما همان آدم‌ها با همان توانایی و شایستگی هستید و دلیلی برای بی خیال شدن وجود ندارد. بازگشتن از این مسیر ساده‌ترین کار و البته اشتباه ترین است. زمانی که برای بازگشت می‌گذاریم تفاوتی با زمان سپری شده برای صعود به قله ندارد. در کنار امید، یک اسلحه دیگر هم پر شال خود داریم؛ انگیزه!
انگیزه اگر بد بود از خصلت‌های انسان نبود و باعث بقای او نمی‌شد. انگیزه مضاعف اگر به خودزنی نرسد به انگیزه و اراده می‌رسد و می‌شود آن چیزی که باعث پیروزی حسن یزدانی برابر تیلور شد.
فصل گذشته در همین هفته ٢٢ امتیاز را داشتیم و در پایان فصل با همه بدشانسی ها و اشتباهات داوری برای سهمیه می‌جنگیدیم و تنها در تفاضل گل کم آوردیم. حالا خیلی بهتریم و قطعا به آن خواهیم رسید.
ذوب‌آهن فصل ٩۶-٩٧ در پایان هفته شانزدهم فقط ٢٠ امتیاز داشت و نایب قهرمان لیگ شد و از گروه خود در آسیا صعود کرد.
مطمئن باشید بازنده این بازی ما نیستیم...
فردا روز دیگریست.»

خو سالار روز اول همینو میگفتی چرا این همه پول خرج کردی :D

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
عجب! اینا مگر نصفه شب هم بیدارن؟
حردانی فسخ کرده با فولاد ولی رضاوند و کریم زاده به صورت قرضی رفتن فولاد... چرا این رضاوند از ما جدا نمیشه؟:)

خو سالار روز اول همینو میگفتی چرا این همه پول خرج کردی :D
مگر پول خرج کرده؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
عجب! اینا مگر نصفه شب هم بیدارن؟
حردانی فسخ کرده با فولاد ولی رضاوند و کریم زاده به صورت قرضی رفتن فولاد... چرا این رضاوند از ما جدا نمیشه؟:)

مگر پول خرج کرده؟

بالاخره این و اون باید به نوایی برسن تا لاپوشونی کنن در این سطح وسیع اونم واسه همچین پرونده رویی ....

حاجی یادت نرفته که همین آقا بر علیه استقلال مصاحبه کرد و کلی سر و صدا بپا کرد ؟

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مصاحبه همین آقا بعد بازیش با تیم سوم پایتخت هم نگاه کن !

بیشتر مشکلات ما زیر سر همین به ظاهر پیشکسوتاس این آقا ، تقوی ، فکری ،...

تا یه نفر میاد استقلال و چند تا نتیجه میگیره شروع میکنن به حاشیه سازی ..‌

از اونطرف عالیجناب تار تار رو داریم که با تیم نونهالانش و دروازه خالی جلو یه تیمی بازی میکنه !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مصاحبه همین آقا بعد بازیش با تیم سوم پایتخت هم نگاه کن !

بیشتر مشکلات ما زیر سر همین به ظاهر پیشکسوتاس این آقا ، تقوی ، فکری ،...

تا یه نفر میاد استقلال و چند تا نتیجه میگیره شروع میکنن به حاشیه سازی ..‌

از اونطرف عالیجناب تار تار رو داریم که با تیم نونهالانش و دروازه خالی جلو یه تیمی بازی میکنه !
دوست عزیز با عرض پوزش من یکی از حامیان سر سخت امیرخان هستم و هنوز امیرخان رو بهترین مربی ادوار ایران میدونم
3 بار قهرمانی برای استقلال تو لیگ و 2 بار هم تو جام حذفی
کی این آمار رو تو استقلال داره؟
چرا باید از خودمون برونیمش؟ کسی که این همه به استقلال خدمت کرده
بله، امیرخان تو هر تیمی هست نسبت به اون تیم تعصب داره و شاید گاهی وقتها یادش میره تو استقلال بوده، البته از حق هم نگذریم که هوادارا با امیرخان خوب تا نکردن و خیلی اذیتش کردن(همون جمله اهل کوفه!)...ضمن اینکه با سپاهان هم نتایج خوبی داشت یا همین گل گهر..ولی نمیدونم چرا دو فصله همش دارن ازش امتیاز کم میکنن!!!! هی نیش میخوره میاد پایین مثل بازی مار وپله! یه مدت هم هست تو مصاحبه هاش میزنه به سیم آخر! دست خودش نیست
هنوز چهارمی تو آسیا رو یادم هست که چقدر امید داشتیم ولی بازیهای ملی ستاره سوم رو از ما گرفت...خیلی تیم خوبی داشتیم اون زمان..یادش بخیر
ما از یه آدم حرفه ای مثل قلعه نوعی نباید انتظار افرادی مثل تارتار رو داشته باشیم...
قلعه نوعی بسیار حرفه ای و با دانش هست و فقط دو ماه از پشت فنس های تیم بایرلورکوزن، شاهد تمرینات اونا بوده:) ولی از شوخی بگذریم نتیجه گرفتن تو ایران رو خوب بلده هر چند کم کم داره یادش میره!

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دوست عزیز با عرض پوزش من یکی از حامیان سر سخت امیرخان هستم و هنوز امیرخان رو بهترین مربی ادوار ایران میدونم
بله، امیرخان تو هر تیمی هست نسبت به اون تیم تعصب داره و شاید گاهی وقتها یادش میره تو استقلال بوده، البته از حق هم نگذریم که هوادارا با امیرخان خوب تا نکردن و خیلی اذیتش کردن(همون جمله اهل کوفه!)...ضمن اینکه با سپاهان هم نتایج خوبی داشت یا همین گل گهر..ولی نمیدونم چرا دو فصله همش دارن ازش امتیاز کم میکنن!!!! هی نیش میخوره میاد پایین مثل بازی مار وپله! یه مدت هم هست تو مصاحبه هاش میزنه به سیم آخر! دست خودش نیست
هنوز چهارمی تو آسیا رو یادم هست که چقدر امید داشتیم ولی بازیهای ملی ستاره سوم رو از ما گرفت...خیلی تیم خوبی داشتیم اون زمان..یادش بخیر
ما از یه آدم حرفه ای مثل قلعه نوعی نباید انتظار افرادی مثل تارتار رو داشته باشیم...
قلعه نوعی بسیار حرفه ای و با دانش هست و فقط دو ماه از پشت فنس های تیم بایرلورکوزن، شاهد تمرینات اونا بوده:) ولی از شوخی بگذریم نتیجه گرفتن تو ایران رو خوب بلده هر چند کم کم داره یادش میره!
سلام در مورد اینکه قلعه نویی بهترین مربی ایران هست من با شما موافقم.در مورد هوادار و کلا اخلاق قلعه نویی نه من ایشون رو پر ایراد میدونم چه زمانی که ناصرخان حجازی رو دور زد وداستان هایی که بود اون زمان چه الان
قلعه نویی اون موقع اگه بیشتر از اینکه به حواشی و لیدرها بپردازه به مربی گری میپرداخت قطعا شرایط بهتر بود.یادمه زمانی هر مربی برا خودش لیدر داشت تو هوادارها و داستان...حتی تا همین زمان منصوریان هم کم و بیش اینطور بود ولی صادقانه بگم تنها تیمی که بعد از مدتها بدون حاشیه و صادقانه داره کار میکنه همین تیم هست.کلا هوادار خیلی قلعه نویی رو دوست نداشت.مردم خوب تفاوت انسان درست از نادرست رو تشخیص میدن یکی مثل منصور خان یکی ناصر خان و...یکی هم مثل قلعه نویی
ولی صادقانه میگم اگه قلعه نویی 10 سال مربی تیم بود ما الان پر افتخارترین تیم اسیا بودیم البته در صورتی مدیریت هم باهاش همسو بود.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

قلعه نویی آمار خوبی داره اما شاید یادتون نیاد زمانی که مربی استقلال بود چه باخت بدی رو مقابل یه تیمی داد و اون باخت هنوزم سوژه است ....

من خودم طرفدارش بودم خیلی شاید بیشتر از شما اما خودشو درگیر حاشیه داره خصوصا با پسرش که خودشو پدرشو تافته جدا بافته میدونه و برای بالا بردن خودشون پا روی تمام منافع باشگاه بذاره ...

داستان وریا رو تو کلیپ اول میتونید ببینید وقتی بحث چهل سال میشه معلومه بهش ضربه میزنن ، قرار نیست بهش پاداش بدن که !

امیر قلعه نویی یادمه با ذوب آهن همه کار کرد که یه قهرمانی رو ازمون بگیره بله ایشون تعصب دارن رو تیمشون خصوصا وقتی با استقلال بازی میکنن ...

همین مصاحبه های آخرش بعد بازی با یه تیمی رو ببینید چقدر شاد و خوشحاله ...

خارجی های استقلال تو همین بازی با گلگهر بود که بازی نکردن (اگر اشتباه نکرده باشم) اما ایشون بعد شکایت استقلال تو بازی بعدی هم بازیکن خارجیش رو آورد تو بازی !

بماند که ایمیل های جعلی و ..‌ هنوز بررسی نشده ببینن از کجا و توسط کی ارسال شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا