خیر اینستا پرش نداره...مگر ارسلان مطهری استوری گذاشته؟ اینا رو شما کجا می بینید؟ تو اینستا که خبری نبود..اینستاتون پرش داره؟
برخی از پست های امیرارسلان نامدار:
- تا عاقلان راهی برای شادی پیدا کنند، ما هزاران بار خنده ایده ایم(اینقدر بخند که جونت در بیاد!)
-ما به کیفیت چیتارا ایمان داریم
-ادکلن چیتارا
-بزودی...
این بدبخت که چیزی نگفته..تازه اون بدبخت هم چیزی نگفته بود..افت بازیکن هم ربطی به استوری و محتواش نداره.....وریا هم هرچی گشتم چیزی منعکس نکرده بود..همش پستهای عادی بود..
حالا شما از روی دلخوری کنایه میزنی که کرونا و مصدومیتش بخاطر استوری هاشه.همه میدونیم که هیچ ربطی نداره...ولی این یه اصله بازیکن هر چی از فضای مجازی دورتر و سرش تو کار خودش بیشتر، موفق تر...این اخلاق حرفه ایه..یورگن کلوپ هم همینه بگه..بوخودا
خب خدا رو شکر من گفتم شاید پرش دارهخیر اینستا پرش نداره...
چند ماه پیش دقیقا با حسین کنعانی زادگان زد تو فاز کل کل.. کسی هم نگفت پول میگیری بازیتو بکن یا الان که افت کرده چرا کسی صداش در نمیاد بگه بخاطر اون استوریا بوده؟!
منم میگم پول میگیرن بازی کنن وظیفه شون هم هست
ولی اینکه تا یه بیچاره مصدوم بشه یا یه بازی بد باشه بیایم گودرز رو به شقیقه ربط بدیم درست نیست. اینم بر میگرده به جو سازی شدید رسانه ای خودی و غیر خودی. یادمه پارسال تو 2-3 تا از بازیهای لیگ قهرمانان بهترین بازیکن زمین شد. وسط دو نیمه و قبل اینکه بهترین بازیکن اعلام بشه یه عده شروع کرده بودن جو سازی به خاطر اینکه مثلا از یه کورس عقب افتاده... تا اینکه بهترین بازیکن اعلام میشد و خفه خون می گرفتن تا بازی بعدی!!!
استراماچونی دوساله رفته و یه پست عاطفی هم واسه استقلال نذاشته هنوز ملت دارن واسش قلب میزارن و نمیگن تیممون رو از هم پاشوند اما یکی دیگه با یه استوری که هیچ ربطی هم به باشگاه نداره تیم رو برده تو حاشیه!!! اگر منصف باشیم همه رو با یک متر و معیار ببینیم اکیه ولی نه همه انتقادات واسه یک نفر باشه که خیلی از بازیها رو واسمون درآورده...
ارسلان مگه بازی هم میکنه افت کرده باشه ؟چيزي كه جالبه كسي نمياد افت ارسلان مطهري رو به استورياش ربط بده!!! هيچ رسانه اي هم نميگه تو پول حرفه اي مي گيري گل بزني نه با مدافع تيم ملي كل كل كني!!!
اما حتي مصدوميت و كرونايي شدن وريا غفوري به خاطر استوري هاشه
افت كرده به خاطر همين فيكس نيست...ارسلان مگه بازی هم میکنه افت کرده باشه ؟
یک مهاجم که سالی 4-5گل میزده همیشه فیکس بوده
حالاهم که فیکس نیست ! تا حدودی چند دقیقه ای هم که میومده مفید بوده امسال !
وریا خیلی ادعا داره ! از لحاظ کیفی افت کردی هیچ ربطی هم به استوری نداره ! ولی اینکه میای میگی تیم ملی به دلیل غیر از فنی دعوت نمیشم خنده دار هستش !
بهترين گلزن تاريخ باشگاه استقلاله :|خدائیش دیگه قواره رئیس آکادمی استقلال برای آرش برهانی بزرگه..اقای آجورلو مگه قحط آدم بود؟
درسته با آرش از زمان پاس رفیقی ولی این آرش خان دروازه خالی رو میزد تو ساعت ورزشگاه، میترسم بجای آکادمی، بیاد تبلیغات محیطی انجام بده! آدم بهتر واقعا نبود؟!!!
بله میدونم گلایی که زده (107 گل) یک پنجم گلهاییه که میتونست بزنه و با ناشی گری نزده!..اونا رو هم گل کرده بود الان علی دایی و رونالدو رو هم رد کرده بودبهترين گلزن تاريخ باشگاه استقلاله :|
افت كرده به خاطر همين فيكس نيست...
آرمان رمضاني موثرتر بوده...
مخم هنگ کرد بس که دنبال فعل و فاعل گشتم! یعنی انشاء=0!!!! ولی تاثیر گذار بود (اول صبحی امید رو در من زنده کرد)
پست امیرخان بعد از حکم استیناف:
«چه کسی حق دارد امیدوار باشد؟ امیدواری از کیفیت میآید و کسی که برای کیفیت خود و مجموعهاش تلاشی نکرده سزاوار امید نیست.
نمایشی که بچه های من در نیمفصل اول داشتند اگر بهترین نبوده ، قطعا از سه نمایش برتر یک تیم برای رسیدن به قله است.
روزهای بی عدالتی آمده و شما را در راه رسیدن به قله عقب رانده اما چیزی تغییر نکرده. شما همان آدمها با همان توانایی و شایستگی هستید و دلیلی برای بی خیال شدن وجود ندارد. بازگشتن از این مسیر سادهترین کار و البته اشتباه ترین است. زمانی که برای بازگشت میگذاریم تفاوتی با زمان سپری شده برای صعود به قله ندارد. در کنار امید، یک اسلحه دیگر هم پر شال خود داریم؛ انگیزه!
انگیزه اگر بد بود از خصلتهای انسان نبود و باعث بقای او نمیشد. انگیزه مضاعف اگر به خودزنی نرسد به انگیزه و اراده میرسد و میشود آن چیزی که باعث پیروزی حسن یزدانی برابر تیلور شد.
فصل گذشته در همین هفته ٢٢ امتیاز را داشتیم و در پایان فصل با همه بدشانسی ها و اشتباهات داوری برای سهمیه میجنگیدیم و تنها در تفاضل گل کم آوردیم. حالا خیلی بهتریم و قطعا به آن خواهیم رسید.
ذوبآهن فصل ٩۶-٩٧ در پایان هفته شانزدهم فقط ٢٠ امتیاز داشت و نایب قهرمان لیگ شد و از گروه خود در آسیا صعود کرد.
مطمئن باشید بازنده این بازی ما نیستیم...
فردا روز دیگریست.»
مگر پول خرج کرده؟خو سالار روز اول همینو میگفتی چرا این همه پول خرج کردی
عجب! اینا مگر نصفه شب هم بیدارن؟
حردانی فسخ کرده با فولاد ولی رضاوند و کریم زاده به صورت قرضی رفتن فولاد... چرا این رضاوند از ما جدا نمیشه؟
توافق بزرگ استقلال و فولاد در نیمه شب/ مجیدی ۲ بازیکن تیمش را به نکونام داد
آرش رضاوند و متین کریمزاده ۲ بازیکن استقلال به صورت قرضی راهی فولاد خواهند شد.www.khabarvarzeshi.com
مگر پول خرج کرده؟
دوست عزیز با عرض پوزش من یکی از حامیان سر سخت امیرخان هستم و هنوز امیرخان رو بهترین مربی ادوار ایران میدونممصاحبه همین آقا بعد بازیش با تیم سوم پایتخت هم نگاه کن !
بیشتر مشکلات ما زیر سر همین به ظاهر پیشکسوتاس این آقا ، تقوی ، فکری ،...
تا یه نفر میاد استقلال و چند تا نتیجه میگیره شروع میکنن به حاشیه سازی ..
از اونطرف عالیجناب تار تار رو داریم که با تیم نونهالانش و دروازه خالی جلو یه تیمی بازی میکنه !
سلام در مورد اینکه قلعه نویی بهترین مربی ایران هست من با شما موافقم.در مورد هوادار و کلا اخلاق قلعه نویی نه من ایشون رو پر ایراد میدونم چه زمانی که ناصرخان حجازی رو دور زد وداستان هایی که بود اون زمان چه الاندوست عزیز با عرض پوزش من یکی از حامیان سر سخت امیرخان هستم و هنوز امیرخان رو بهترین مربی ادوار ایران میدونم
3 بار قهرمانی برای استقلال تو لیگ و 2 بار هم تو جام حذفی
کی این آمار رو تو استقلال داره؟
چرا باید از خودمون برونیمش؟ کسی که این همه به استقلال خدمت کرده
بله، امیرخان تو هر تیمی هست نسبت به اون تیم تعصب داره و شاید گاهی وقتها یادش میره تو استقلال بوده، البته از حق هم نگذریم که هوادارا با امیرخان خوب تا نکردن و خیلی اذیتش کردن(همون جمله اهل کوفه!)...ضمن اینکه با سپاهان هم نتایج خوبی داشت یا همین گل گهر..ولی نمیدونم چرا دو فصله همش دارن ازش امتیاز کم میکنن!!!! هی نیش میخوره میاد پایین مثل بازی مار وپله! یه مدت هم هست تو مصاحبه هاش میزنه به سیم آخر! دست خودش نیست
هنوز چهارمی تو آسیا رو یادم هست که چقدر امید داشتیم ولی بازیهای ملی ستاره سوم رو از ما گرفت...خیلی تیم خوبی داشتیم اون زمان..یادش بخیر
ما از یه آدم حرفه ای مثل قلعه نوعی نباید انتظار افرادی مثل تارتار رو داشته باشیم...
قلعه نوعی بسیار حرفه ای و با دانش هست و فقط دو ماه از پشت فنس های تیم بایرلورکوزن، شاهد تمرینات اونا بوده ولی از شوخی بگذریم نتیجه گرفتن تو ایران رو خوب بلده هر چند کم کم داره یادش میره!
دوست عزیز با عرض پوزش من یکی از حامیان سر سخت امیرخان هستم و هنوز امیرخان رو بهترین مربی ادوار ایران میدونم
3 بار قهرمانی برای استقلال تو لیگ و 2 بار هم تو جام حذفی
کی این آمار رو تو استقلال داره؟
چرا باید از خودمون برونیمش؟ کسی که این همه به استقلال خدمت کرده
بله، امیرخان تو هر تیمی هست نسبت به اون تیم تعصب داره و شاید گاهی وقتها یادش میره تو استقلال بوده، البته از حق هم نگذریم که هوادارا با امیرخان خوب تا نکردن و خیلی اذیتش کردن(همون جمله اهل کوفه!)...ضمن اینکه با سپاهان هم نتایج خوبی داشت یا همین گل گهر..ولی نمیدونم چرا دو فصله همش دارن ازش امتیاز کم میکنن!!!! هی نیش میخوره میاد پایین مثل بازی مار وپله! یه مدت هم هست تو مصاحبه هاش میزنه به سیم آخر! دست خودش نیست
هنوز چهارمی تو آسیا رو یادم هست که چقدر امید داشتیم ولی بازیهای ملی ستاره سوم رو از ما گرفت...خیلی تیم خوبی داشتیم اون زمان..یادش بخیر
ما از یه آدم حرفه ای مثل قلعه نوعی نباید انتظار افرادی مثل تارتار رو داشته باشیم...
قلعه نوعی بسیار حرفه ای و با دانش هست و فقط دو ماه از پشت فنس های تیم بایرلورکوزن، شاهد تمرینات اونا بوده ولی از شوخی بگذریم نتیجه گرفتن تو ایران رو خوب بلده هر چند کم کم داره یادش میره!