• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بازی با آلومینیوم بود ، داور مثل نقل و نبات کارت زرد میداد.
البته کلا داورها علاقه زیادی دارن که کارت ....... رو بین بازیکنان استقلال پخش کنن!تیم های خاص دیگه هستن خطا در حد کارت قرمز انجام میدن ، داور خطا هم اعلام نمیکنه . . .
همین کارت زرد های الکی نتیجش این شد مثلافردا یامگا نیست وممکنه تو بازی های مهم دیگه هم بازیکنان اصلی دیگه ای رو ازدست بدیم
ببین این پنالتی های به حق گرفتن شده پاشنه آشیله تیم ما..شما نگاه کن تو او بازی یک پنالتی به حق برای ما گرفت اما بعدش نتیجش چی شد؟ تمام سوتها تا اخر بازی به نفع آلمینیوم شد..باور کنین تو اون بازی من وقتی نیم اول تموم شد گفتم این کاشکی پنالتی رو کلا نمی گرفت..چون اگر اون پنالتی گرفته نمیشد مطمئن باش اون بازی اینقدر سوت به ضرر استقلال زده نمیشد..همیشه میگم بعد پنالتی هایی که بعضی داورها میگیرن برای استقلال بعدش کلا روند ذاتی داور به کل تغییر میکنه و تمام سوتها میره یک سمته دیگه.
تو ایران یادتون باشه بدترین چیز برای استقلال پنالتی گرفتن تو دقایق اولیه بازی براش هست..چون بعد از اون باید منتظر تماما سوتهای اونوری باشیم.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مذاکره و طاق زدن بازیکن با تیمی مثل فولاد، اشتباه محض بود و وقت تلف کردن!!! خصوصا زمانی که نکونام سرمربی باشه و گرشاسبی مدیرعامل!!
بنظرم باشگاه نباید با هر کسی و هر تیمی مذاکره کنه
این گیر دادن به حردانی هم اشتباه فرهاد هست !! حالا تیم ملی امید دعوتش کردی دلیل نمیشه تا اخر دنبالش باشی یا بازیکن خوبی در بیاد

آزادی اوردیش هیچی نشد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این گیر دادن به حردانی هم اشتباه فرهاد هست !! حالا تیم ملی امید دعوتش کردی دلیل نمیشه تا اخر دنبالش باشی یا بازیکن خوبی در بیاد

آزادی اوردیش هیچی نشد
آرمان رمضانی رو آوردی یه چیزی شد..ممد نادری رو آوردی یه چیزی شد..زیبر نیک نفس رو اوردی یه چیزی شد..امیر حسین حسین زاده رو آوردی یه چیزی شد...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آرمان رمضانی رو آوردی یه چیزی شد..ممد نادری رو آوردی یه چیزی شد..زیبر نیک نفس رو اوردی یه چیزی شد..امیر حسین حسین زاده رو آوردی یه چیزی شد...

تیم به ستاره نیاز داره
نادری تو این لیست عالی بود .. که البته میلیچ بهتر از دست دادیم :(

رمضانی اوردی ، دیاباته و قادری رو اوت کردی
--

مجیدی میدونست از گرشاسبی و نکو نمیشه بازیکن گرفت ! دو هفته اس علاف این بازیکن شدن ! دفاع راست هست حردانی!!!!

فردا بازی داریم ! و ده روز دیگه نقل و انتقالات تمام میشه

هیچ ورودی نداشتیم !! درصورتی که نقطه ضعف تیم از هفته اول عیان بود .. برای هافبک هیچ اقدامی نشده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم به ستاره نیاز داره
نادری تو این لیست عالی بود .. که البته میلیچ بهتر از دست دادیم :(

رمضانی اوردی ، دیاباته و قادری رو اوت کردی
--

مجیدی میدونست از گرشاسبی و نکو نمیشه بازیکن گرفت ! دو هفته اس علاف این بازیکن شدن ! دفاع راست هست حردانی!!!!

فردا بازی داریم ! و ده روز دیگه نقل و انتقالات تمام میشه

هیچ ورودی نداشتیم !! درصورتی که نقطه ضعف تیم از هفته اول عیان بود .. برای هافبک هیچ اقدامی نشده
دیاباته و قایدی رو مجیدی اوت نکرد..کار مدیرای نالایق بود که عرضه نداشتن پول بیارن

خود حردانی دوست داره بیاد استقلال..مدیرعامل و جواد نکو نمیذارن..اذری امروز گفته حردانی بخواد فسخ کنه باید 5 میلیارد بده

هنوز نقل و انتقالات تموم نشده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بفرما...میگم آجورلو و مجیدی بیکار ننشستن

آمانوف- هافبک 24 ساله ازبکستانی گزینه نهایی استقلال برای جذب در پست هافبک وسط است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بازیکن بیاد یا نیاد دست مربی نیست
دست عوامل باشگاست
به مربی بیچاره چه ربطی داره

همون ممد نادری که بهش میگن ستاره دیپورت شده بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اگر یکی باشه در حد جباروف خیلی عالی میشه....البته میگن این آمانوف مورد توجه تیمهای دیگه روسی و اماراتی هم هست:

01688383.jpg

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بازیکن بیاد یا نیاد دست مربی نیست
دست عوامل باشگاست
به مربی بیچاره چه ربطی داره

همون ممد نادری که بهش میگن ستاره دیپورت شده بود
فرهاد قهرو ، مدیر دلخواهش سعادتمند نبود ، سردار بود و گفته بود رضایت کامل دارم

عارف دادن فولاد ، حردانی گرفتن !

! عارف چرا خریدی میدونستی دفاع وسط زیاد داری هزینه صرف هافبک نکردی

البته دفاع راست لازم بود البته ، حردانی امیدوارم بکار بیاد

البته میگن سنش کمه آینده داره

مهم این هستش تو تیم جا بیفته وگرنه شش ماه دیگه اینم بیرونه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
اگر یکی باشه در حد جباروف خیلی عالی میشه....البته میگن این آمانوف مورد توجه تیمهای دیگه روسی و اماراتی هم هست:

01688383.jpg
یکی دیگه هم باید بگیرن داخلی این پست

خارجی ممکن جواب نده

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فرهاد قهرو ، مدیر دلخواهش سعادتمند نبود ، سردار بود و گفته بود رضایت کامل دارم

عارف دادن فولاد ، حردانی گرفتن !

! عارف چرا خریدی میدونستی دفاع وسط زیاد داری هزینه صرف هافبک نکردی

البته دفاع راست لازم بود البته ، حردانی امیدوارم بکار بیاد

البته میگن سنش کمه آینده داره

مهم این هستش تو تیم جا بیفته وگرنه شش ماه دیگه اینم بیرونه
آها پس چون گفته رضایت کامل داره مسئول بازیکن گرفتن و نگرفتن سرمربیه!!!
سعادتمند هم خیلی مدیر خوبی بود و فرهاد باید ازش تعریف می کرد... سعادتمند نرفته بود احتمالا الان بهتر ننیجه می گرفتیم!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عارف آقاسی و رضاوند رو به جای حردانی بدن به نظر معامله نابرابریه
هرچند نیم فصل همه بازیکنای خوب قرارداد دارند

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آها پس چون گفته رضایت کامل داره مسئول بازیکن گرفتن و نگرفتن سرمربیه!!!
سعادتمند هم خیلی مدیر خوبی بود و فرهاد باید ازش تعریف می کرد... سعادتمند نرفته بود احتمالا الان بهتر ننیجه می گرفتیم!!!
چرا گپ من را به سمت دیگه ای که خودت تمایل داری میبری عزیز؟ مسئول کی گفتم سرمربی؟

مسئول سرمربی نیست

سرمربی اگر پلنی داره تو بازیکن گیری رو در وایسی باید بگذارد کنار ،

چیزی که مشخص نمیدونه چی میخواد

لیست خروج با سرمربی نیست؟

بابک مرادی رد کنی
سعید مهری نگه داری ؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
چرا گپ من را به سمت دیگه ای که خودت تمایل داری میبری عزیز؟ مسئول کی گفتم سرمربی؟

مسئول سرمربی نیست

سرمربی اگر پلنی داره تو بازیکن گیری رو در وایسی باید بگذارد کنار ،

چیزی که مشخص نمیدونه چی میخواد

لیست خروج با سرمربی نیست؟

بابک مرادی رد کنی
سعید مهری نگه داری ؟
شما خودت اومدي ميگي گيردادن به حرداني اشتباهه فرهاده!!
گفته اين بازيكن رو ميخوام باشگاه اول فصل و الان نتونسته بازيكن رو جذب كنه فرهاد چه اشتباهي داشته؟!
بازيكن جذب كردن وظيفه كادر مديريته
اول فصل هم ميگفتن رضا اسدي رو هايجك كردن و فرهاد رفته سراغ حسين زاده كه كسي نميشناسه!!! معلوم شد كه مربي از هوادار بيشتر رو تيم شناخت داشت
بابك مرادي و سعيد مهري هيچ فرقي ندارن... بابك مرادي كجا موثر بوده مثلا؟ نصف ميليچ و نادري هم نبود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فقط دوست دارم این صالح حردانی بیاد ببینیم چی داره که این همه سرش داریم قمار می کنیم و ترکمانچای می بندیم و بخاطرش مینی بوس مینی بوس بازیکن میفرستم اهواز!!!
عارف چه گناهی کرده بود آخه؟
هر چند حرف آخر رو سرمربی میزنه و اون بهترمیدونه کی باید بره کی باید بمونه
اینوسط نه آجورلو کنار میاد، نه فرهاد، نه گرشاسبی، نه جواد نکونام!! فقط میترسم نصف تیم رو طاق بزنن با فولاد تا حردانی رو بگیرن!!!
میترسم آخرسر کارشون به دعوا و کشت و کشتار و آدم ربایی بکشه.....
فرهاد هم ول نمیکنه این حردانی رو:) شده از این قزل آلاهای گنده که صیاد رو با تورش میکشه وسط آب!!!
بابك مرادي كجا موثر بوده مثلا؟
1- ماشین سازی تبریز
2- سیستم گرمایش نیمکت استقلال!

بازی بهش ندادن خیلی..نخسوزن تو این فصل

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این آمانوف ازبک گزینه خوبی به نظر میرسه..
هم ملی پوشه هم 173 سانت قدشه، تو اکثر رده های سنی ملی پوش بوده
24 سال هم بیشتر نداره
اخلاقشم خوب باشه بازیکن خوبیه...من موافقم که بیاد:)

ضمنا من نمیدونستم...ایلنا گفته:
-آقاسی: قطعی
-رضاوند(قرضی)

+صالح حردانی(قطعی)
---------------------------------------------
-؟ !!!!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
یه موردی هست که باید در نظر داشت حتی وقتی بازیکن بزرگ هم میگیری گاهی تو تیم جواب نمیده و عملکرد مناسبی نداره
چه برسه به اینکه تیم داره بازیکن جوون میگیره مشخصه که همه جواب نمیدن
من موافق کامل جوانگرایی هستم فقط کاش قراردادهای بلندمدت ببندن که در اینده براشون سودآوری داشته باشه.
من برعکس خیلی دوستان که میگن جام بگیریم جام بگیریم میگم اولویت باید تو ثبات تیمی باشه.وقتی سرمربی و مربی و کادر مدیریت مچ شدن باید یکی دو سال زمان بدیم که تیم پا بگیره جوونها برسن به پختی کامل و تیمی بشه سالها بتونه حرفی داشته باشه برا گفتن.
همون زمان حجازی که اگه یادتون باشه با 10 تا بازی تیم رو از دست ناصر خان با اونهمه افتخاری که قبل از اون اورده بود دراوردن چی شد؟
تا الان که خوب بوده شرایط اینطور انتقادها هست وای اگه روزی چهار تا بازی تیم ببازه
من بدترین شرایط برا ادامه فصل رو هم ببینم قطعا از کل تیم حمایت میکنم
از همه خواهش میکنم به تیم فرصت بدیم این تیم پتانسیل اینو داره دو سه سال اینده تو آسیا هم حرف داشته باشه برا گفتن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
حالا که بحث حردانی هست ، تو بازی تیم ملی دقت کردید گزارشگر چطور گزارش میکرد ؟

اوف فلانی چه توپی گرفت ، اوف فلانی چیکار کرد اما وقتی حردانی توپ میگرفت یا موقعیت رو از حریف میگرفت گزارشگر خفه خون میگرفت !

فقط یجا یادمه که مجبور شد از عملکرد حردانی تمجید کنه ...

بنظرم حردانی آینده خوبی داره حالا تو هر تیمی باشه چون هنوز ۲۳ سالشه ؛ تیم ملی دعوت شده و کلی از عمر فوتبالیش مونده ، بیاد استقلال قطعا با پیشنهاد خارجی روبرو میشه ، ای کاش قرار داد محکمی باهاش ببندن ...

البته فرهاد از قرار معلوم این بازیکن رو خوب میشناسه ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
این مظاهری هم شده شبیه این دخترا که هر خواستگاری میاد یه عیبی روش میذاره..جدیدا سپاهان با گل و شیرینی تشریف آوردن...امیدوارم یه رنگ رو انتخاب کنه وبره...کاش سپاهان هم نشه ..چون سپاهان رقیب ماست
یه موردی هست که باید در نظر داشت حتی وقتی بازیکن بزرگ هم میگیری گاهی تو تیم جواب نمیده و عملکرد مناسبی نداره
چه برسه به اینکه تیم داره بازیکن جوون میگیره مشخصه که همه جواب نمیدن
من موافق کامل جوانگرایی هستم فقط کاش قراردادهای بلندمدت ببندن که در اینده براشون سودآوری داشته باشه.
من برعکس خیلی دوستان که میگن جام بگیریم جام بگیریم میگم اولویت باید تو ثبات تیمی باشه.وقتی سرمربی و مربی و کادر مدیریت مچ شدن باید یکی دو سال زمان بدیم که تیم پا بگیره جوونها برسن به پختی کامل و تیمی بشه سالها بتونه حرفی داشته باشه برا گفتن.
همون زمان حجازی که اگه یادتون باشه با 10 تا بازی تیم رو از دست ناصر خان با اونهمه افتخاری که قبل از اون اورده بود دراوردن چی شد؟
تا الان که خوب بوده شرایط اینطور انتقادها هست وای اگه روزی چهار تا بازی تیم ببازه
من بدترین شرایط برا ادامه فصل رو هم ببینم قطعا از کل تیم حمایت میکنم
از همه خواهش میکنم به تیم فرصت بدیم این تیم پتانسیل اینو داره دو سه سال اینده تو آسیا هم حرف داشته باشه برا گفتن
قطعا در بدترین شرایط ما از تیم حمایت می کنیم..
اگر دست منه من دو فصل دیگه هم به فرهاد مهلت میدم
ولی لطفا یه نگاهی بندازید به جام ها و قهرمانی های تیم
ما از 92 قهرمانی تو لیگ نداشتیم..آقا فرهاد هم قربونش برم چند سالی میشه در خدمتشون هستیم
از اونطرف نباید خیلی استرس به کادر فنی وارد کرد و هی جام جام کرد...
ولی دیگه صبر هوادار هم حدی داره.....فرهاد مجیدی محبوبیت زیادی داشت و انصافا بد هم کار نکرده..ولی از شفر و مفر و محمود فکری و استراماچونی و مرحوم ناصر حجازی عزیز ...بیشتر سرمربی بوده...بنظرم دیگه وقتشه فرهاد ما رو خوشحال کنه و یکی دوتا جام پاک! مهمونمون کنه..خصوصا اینکه امسال پشتش به آجورلو گرمه..
نیم فصل امسال خیلی امیدوارمون کرد..فیروز کریمی هم کلی تعریف کرد از تیم..یه کار خوبی هم که این فصل فرهاد کرد اوردن پین بود که دفاع رو بیمه کرد...امیدوارم امسال جام قهرمانی برای ما باشه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا