• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مخم هنگ کرد بس که دنبال فعل و فاعل گشتم! یعنی انشاء=0!!!! ولی تاثیر گذار بود (اول صبحی امید رو در من زنده کرد)
پست امیرخان بعد از حکم استیناف:
«چه کسی حق دارد امیدوار باشد؟ امیدواری از کیفیت می‌آید و کسی که برای کیفیت خود و مجموعه‌اش تلاشی نکرده سزاوار امید نیست.
نمایشی که بچه های من در نیم‌فصل اول داشتند اگر بهترین نبوده ، قطعا از سه نمایش برتر یک تیم برای رسیدن به قله است.
روزهای بی عدالتی آمده و شما را در راه رسیدن به قله عقب رانده اما چیزی تغییر نکرده. شما همان آدم‌ها با همان توانایی و شایستگی هستید و دلیلی برای بی خیال شدن وجود ندارد. بازگشتن از این مسیر ساده‌ترین کار و البته اشتباه ترین است. زمانی که برای بازگشت می‌گذاریم تفاوتی با زمان سپری شده برای صعود به قله ندارد. در کنار امید، یک اسلحه دیگر هم پر شال خود داریم؛ انگیزه!
انگیزه اگر بد بود از خصلت‌های انسان نبود و باعث بقای او نمی‌شد. انگیزه مضاعف اگر به خودزنی نرسد به انگیزه و اراده می‌رسد و می‌شود آن چیزی که باعث پیروزی حسن یزدانی برابر تیلور شد.
فصل گذشته در همین هفته ٢٢ امتیاز را داشتیم و در پایان فصل با همه بدشانسی ها و اشتباهات داوری برای سهمیه می‌جنگیدیم و تنها در تفاضل گل کم آوردیم. حالا خیلی بهتریم و قطعا به آن خواهیم رسید.
ذوب‌آهن فصل ٩۶-٩٧ در پایان هفته شانزدهم فقط ٢٠ امتیاز داشت و نایب قهرمان لیگ شد و از گروه خود در آسیا صعود کرد.
مطمئن باشید بازنده این بازی ما نیستیم...
فردا روز دیگریست.»

لقب مافیا باید از امیر خان بردارند دیگه

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
از اونطرف عالیجناب تار تار رو داریم که با تیم نونهالانش و دروازه خالی جلو یه تیمی بازی میکنه !
یک حرفایی میزنید خنده اش میگیره !

جمع سپاهان استقلال گل گهر = چندبار تونستن در این 4سال اون تیم رو ببرند که انتظار داریم تارتار ببره

همین فولاد و جواد نکونام مساوی هم نتونسته بگیره تابهحال

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام در مورد اینکه قلعه نویی بهترین مربی ایران هست من با شما موافقم.در مورد هوادار و کلا اخلاق قلعه نویی نه من ایشون رو پر ایراد میدونم چه زمانی که ناصرخان حجازی رو دور زد وداستان هایی که بود اون زمان چه الان
قلعه نویی اون موقع اگه بیشتر از اینکه به حواشی و لیدرها بپردازه به مربی گری میپرداخت قطعا شرایط بهتر بود.یادمه زمانی هر مربی برا خودش لیدر داشت تو هوادارها و داستان...حتی تا همین زمان منصوریان هم کم و بیش اینطور بود ولی صادقانه بگم تنها تیمی که بعد از مدتها بدون حاشیه و صادقانه داره کار میکنه همین تیم هست.کلا هوادار خیلی قلعه نویی رو دوست نداشت.مردم خوب تفاوت انسان درست از نادرست رو تشخیص میدن یکی مثل منصور خان یکی ناصر خان و...یکی هم مثل قلعه نویی
ولی صادقانه میگم اگه قلعه نویی 10 سال مربی تیم بود ما الان پر افتخارترین تیم اسیا بودیم البته در صورتی مدیریت هم باهاش همسو بود.
سلام دوست عزیز، گل بی خار کجا هست؟ همین فرهاد مجیدی که میگید بدون حاشیه و صادقانه کار میکنه که منم قبول دارم و اتفاقا تا الان حمایت کردم ازش، مگر رفتارهای نسنجیده کم نداشته؟ بالاخره هیچکس کامل نیست...نقاط ضعف رو همه دارند یکی کمتر یکی بیشتر...آدم ها هم کاملا با هم فرق دارند...یکی محبوب میشه، یکی نه...بازیکنای قدیمی هنوز مثل چی از قلعه نوعی میترسن..چون تو کارش جدی بود..یادش بخیر چقدر کنار زمین حرص میخورد..خب متالش این شکلیه...توپولوژی این آدم همینه
منم معتقدم بیشتر از اینا میتونستیم از قلعه نوعی استفاده کنیم و کلکسیون جام ها و موفقیت هامونو تکمیل تر کنیم

قلعه نویی آمار خوبی داره اما شاید یادتون نیاد زمانی که مربی استقلال بود چه باخت بدی رو مقابل یه تیمی داد و اون باخت هنوزم سوژه است ....

من خودم طرفدارش بودم خیلی شاید بیشتر از شما اما خودشو درگیر حاشیه داره خصوصا با پسرش که خودشو پدرشو تافته جدا بافته میدونه و برای بالا بردن خودشون پا روی تمام منافع باشگاه بذاره ...

داستان وریا رو تو کلیپ اول میتونید ببینید وقتی بحث چهل سال میشه معلومه بهش ضربه میزنن ، قرار نیست بهش پاداش بدن که !

امیر قلعه نویی یادمه با ذوب آهن همه کار کرد که یه قهرمانی رو ازمون بگیره بله ایشون تعصب دارن رو تیمشون خصوصا وقتی با استقلال بازی میکنن ...

همین مصاحبه های آخرش بعد بازی با یه تیمی رو ببینید چقدر شاد و خوشحاله ...

خارجی های استقلال تو همین بازی با گلگهر بود که بازی نکردن (اگر اشتباه نکرده باشم) اما ایشون بعد شکایت استقلال تو بازی بعدی هم بازیکن خارجیش رو آورد تو بازی !

بماند که ایمیل های جعلی و ..‌ هنوز بررسی نشده ببینن از کجا و توسط کی ارسال شده
دیگه فوتباله...یه بازی دو بازی که ملاک نیست هر چند این بازی که میگید رو من یادم نمیاد
حقیقتش من اینا رو حاشیه نمیدونم..یه سر برید تیم رقیب اونجا معنی حاشیه بیشتر مشخص میشه
شاید بنده خدا میخواست با ذوب آهن قهرمان بشه..خب ما هم تلاش میکردیم ما قهرمان بشیم...میشه مثل همون قضیه تارتار...هر کی برای موفقیت باید بجنگه واین اصلا قابل سرزنش نیست
در هر صورت من عملکرد یه آدم رو با خروجی هاش و امتیازهایی که برای ما داشته جمع میزنم
بنظرم استقلال رو بالا برده.....الان چند ساله ما بعد قلعه نوعی قهرمان لیگ نشدیم! یکی میومد که هیچی محبوبیت هم نداشت ولی استقلال رو قهرمان لیگ میکرد !! یکی از دلایل کاهش محبوبیت قلعه نوعی اینه که 8 ساله به نفع استقلال کاری نکرده و از اخرین جامش برای استقلال 8 سال میگذره!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کی فکرشو میکرد سعید مهری بمونه، رضاوند بره!

سعید مهری بنظرم کاملا انگیزه داره اما فوتبالش دیگه جوابگو نیست ، امیدوارم نظرم اشتباه باشه و حضورش تو استقلال جواب بده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مذاکره و طاق زدن بازیکن با تیمی مثل فولاد، اشتباه محض بود و وقت تلف کردن!!! خصوصا زمانی که نکونام سرمربی باشه و گرشاسبی مدیرعامل!!
بنظرم باشگاه نباید با هر کسی و هر تیمی مذاکره کنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فردا ساعت 5 بعد از ظهر با تیم هوادار- تیم غلومرضا عنایتی- بازی داریم..چه زود 15 بهمن شد!
امیدوارم بعد کرونا تیم خودشو پیدا کرده باشه..احتمالا تهران فردا هوا سرد باشه و بارندگی ها هم شروع بشه....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ما سمت راست وریا رو داریم..خیلی نیازی به حردانی نداریم..ما به یک هافبک تکنیکی ، سرعتی و بازیساز نیاز داریم بیشتر..اینقدر وقت رو الکی تلف نکنین و..همینجوری روزها الکی داره میگذره و همه اخبار پی حردانیه.

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ما سمت چپ وریا رو داریم..خیلی نیازی به حردانی نداریم..ما به یک هافبک تکنیکی ، سرعتی و بازیساز نیاز داریم بیشتر..اینقدر وقت رو الکی تلف نکنین و..همینجوری روزها الکی داره میگذره و همه اخبار پی حردانیه.
احتمالا منظورتون سمت راست بوده دوست عزیز....بله کانالها هم میگن حردانی رو ول کنید برید سراغ بازیساز
فکر کنم تا وقت هست بهتره یه دستی به سر و روی مجتبی جباری بکشن و یه دست شمع روسی بوش بندازن روش، انژکتورش رو هم تمیز کنن،پولوس هاش رو هم عوض کنن، باهاش یه قرارداد ببندن بیاد برامون بازی کنه!!! اینجور که پیش میره ما هر سال دنبال بازیسازیم و هیشکی گیرمون نمیاد!!!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
احتمالا منظورتون سمت راست بوده دوست عزیز....بله کانالها هم میگن حردانی رو ول کنید برید سراغ بازیساز
فکر کنم تا وقت هست بهتره یه دستی به سر و روی مجتبی جباری بکشن و یه دست شمع روسی بوش بندازن روش، انژکتورش رو هم تمیز کنن،پولوس هاش رو هم عوض کنن، باهاش یه قرارداد ببندن بیاد برامون بازی کنه!!! اینجور که پیش میره ما هر سال دنبال بازیسازیم و هیشکی گیرمون نمیاد!!!

فکر کنم فرهاد داره یکارایی میکنه این حردانی هم که هی تیتر میخوره واسه بی خبری رسانه هاست ....

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکر کنم فرهاد داره یکارایی میکنه این حردانی هم که هی تیتر میخوره واسه بی خبری رسانه هاست ....
منم همین احساس رو دارم..گفته بودن غیر از ژان کارلوس یکی دو تا گزینه خارجی هم دارن...
شاید هم فولاد رو گذاشته باشن سر کار....

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بله منظورم چپ بود..اشتباه نوشتم...ژان کارلوس هم که قبلا گفتن منتفی شده.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
منظورش کدوم علی کریمیه؟ علی کریمی که قبلا تو استقلال بازی میکرد؟ !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد:
من قبلا هم گفته بودم که 2 امتیاز نه تیمی را قهرمان می کند و نه شانس قهرمانی را از تیمی می گیرد. من نمی خواهم به این مسائل ورود کنم ولی می خواهم چیزی را به صورت کلی درباره خودم بگویم. من نمی دانم که چند سال مربیگری خواهم کرد و اکنون در ابتدای این راه هستم و باید خیلی تلاش کنم، مطالعه ام را بیشتر کنم تا چیزهای زیادی را یاد بگیرم. ولی اگر در آینده مثلا در برنامه 90 آقای فردوسی پور یا شب های فوتبالی آقای توتونچی دعوت شدم و من روی صندلی نشستم و روی تابلو قهرمانی‌هایم را نشان دادند، ترجیح می دهم یک قهرمانی باشد ولی آن قهرمانی پاک باشد.

از زمانی که من سرمربی استقلال شده ام، این امتیاز را نداشته ام.

لیستی که مدنظرم بوده است را به باشگاه ارائه داده‌ام. امیدوارم این اتفاق رخ بدهد ولی تاکنون که بازیکنی به جمع ما اضافه نشده است. باشگاه در تلاش است تا بازیکنان مدنظر ما جذب شود.

پ.ن: قابل توجه آرکاداش مجیدی! لازم به ذکره که 2 امتیازی که از پنجول سازمان لیگ و کمیته استیناف به امتیازات ما اضافه میشه از شیر مادر و نان پدر حلالتره...(همون سازمان لیگی که نذاشت خارجی های ما برن تو زمین تو همون بازی با گل گهر) ......لذا نگران پاکی اون 2 امتیاز نباید بود..احتمالا منظور فرهاد این بوده که حرف و حدیثی توش نباشه...که منم موافقم....البته درِ دهن بعضیا رو نمیشه بست! شما آقا فرهاد زحمت بکش همین فصل تیم رو نهایتا با 3 امتیاز اختلاف قهرمان کن که دیگه تو این 2 امتیاز هم حرف و حدیثی نباشه و بقیه بجای حرف زدن خفه خون بگیرن...

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فردا یامگا نمیتونه بازیکنه....4 کارته است...این کارتا رو کی گرفت؟این بشر چقدر عشق کارته؟!! امیدوارم ببریم بازی فردا رو..

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فردا یامگا نمیتونه بازیکنه....4 کارته است...این کارتا رو کی گرفت؟این بشر چقدر عشق کارته؟!! امیدوارم ببریم بازی فردا رو..
تو یه بازی داور بهمون ۷ کارت داد !

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بازی با کجا بود؟ خیلی تلاش کردیم ظاهرن..
بازی با آلومینیوم بود ، داور مثل نقل و نبات کارت زرد میداد.
البته کلا داورها علاقه زیادی دارن که کارت ....... رو بین بازیکنان استقلال پخش کنن!تیم های خاص دیگه هستن خطا در حد کارت قرمز انجام میدن ، داور خطا هم اعلام نمیکنه . . .
همین کارت زرد های الکی نتیجش این شد مثلافردا یامگا نیست وممکنه تو بازی های مهم دیگه هم بازیکنان اصلی دیگه ای رو ازدست بدیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازی با آلومینیوم بود ، داور مثل نقل و نبات کارت زرد میداد.
البته کلا داورها علاقه زیادی دارن که کارت دعوت ....... رو بین بازیکنان استقلال پخش کنن!تیم های خاص دیگه هستن خطا در حد کارت قرمز انجام میدن ، داور خطا هم اعلام نمیکنه . . .
همین کارت زرد های الکی نتیجش این شد مثلافردا یامگا نیست وممکنه تو بازی های مهم دیگه هم بازیکنان اصلی دیگه ای رو ازدست بدیم
تو بازی با هوادار خیلی به یامگا نیاز داشتیم ...خصوصا بعد کرونا گرفتن تیم...حضورش یه نظم خاصی میده به تیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا