بازیکن خوبیه ، خودش خواسته بره فولاد ، ۵۱ بازی تو فولاد داشتهعارف آقاسی با مهر مصاحبه کرده گفته خودم از نیم فصل خواهش کردم از آجورلو که بخاطر مشکلات شخصی و شرایط روحی ام برگردم به اهواز! و با این شرایطم نمیتونم به استقلال کمک کنم!!!!!!!
قرضی رفته دوباره برمیگرده.. احتمالا میره فولاد ژاوی میشه برمیگرده!همه اونايي كه مي گفتن چرا به رضاوند بازي ميده الان خشمگينن كه چرا رضاوند رفته!!!
اصولا عارف با حرداني معامله شده كه همچين تركمنچاي نيست
من اولش فكر كردم رضاوند قطعي رفته
آخه عارف فرموده خودم دلم میخواست برگردم اهواز!!!این همه می گفتید بازیساز بازیساز، بفرما اینم بازیساز، اینقدر عادی برخورد می کنید آدم خیال میکنه داریوش شجاعیان برگشته!!
انتقال آمانوف از لوکوموتیو به استقلال نهایی شد
باشگاه ازبکستانی در صفحه رسمی خود از انتقال هافبک ملیپوش به استقلال خبر داد.www.varzesh3.com
قرضی رفته دوباره برمیگرده.. احتمالا میره فولاد ژاوی میشه برمیگرده!
2 تا بازیکن خالی کنی یکی بگیری همچین پایاپای نیست، من جای رضاوند بودم بهم برمیخورد که نصف حردانی هم نیستم!
در هر صورت به انتخاب مجیدی احترام میذاریم
بله منم موافقم رضاوند سالای قبل بهتر بودآخه عارف فرموده خودم دلم میخواست برگردم اهواز!!!
رضاوند بچه با تعصبیه انصافا به جز امسال سالهای پیش بد نبوده امیدوارم ژاوی برگرده واسمون
تبریک میگم تو روز بدمون بردیم
این چه مرضی داره که تیمو میبره به حاشیه ؟جالبه
مجیدی:یزدانی میارزد به کل دفاعهات آقای اسکوچیچ!
سرمربی استقلال به انتقاد از سرمربی تیم ملی و برخی مسئولان برگزاری مسابقات لیگ برتر پرداخت.www.varzesh3.com