• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فیلمش هست از پشت دروازه هوادار میره ، میاد لب خط بعد گل وارد زمین میشه ...

دایورت کنید
باشگاه استقلال هم همینو میگه ولی خبر ورزشی اعتقاد داره که باشگاه اشتباه میکنه و حسین زاده وارد زمین شده! لینکشو دو سه تا پست بالاتر گذاشتم
خداکنه اینجوری نباشه!

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
اگر این طور هم باشه، نصف بازی ها مربی حواسش نیست، پاش توی زمینه، باید سه هیچ بشه. بی مسعودی بد دردی برای آل مسعود شده

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بعید میدونم این مطلب درست باشه ولی اگه اینطور باشه باید به بازیکنهامون تبریک بگیم یکی بیخودی کارت قرمز بگیره یکی برا میانبر بزنه از تو زمین رد بشه و...
چرت و پرت میگن.فیلم دوربین پشت دروازه باشگاه هم هست همون لحظه گل بازیکن داره از پشت دروازه و جلوی دوربین رد میشه.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باشگاه هوادار شکایت کرده و حدس من اینه برای اینکه تو حکم استیناف گل گهر 2 امتیاز به استقلال داده شده، اینجا هر جور هست به ضرر استقلال حکم میدن و بازی 3-0 برده رو مساوی اعلام میکنن و دوباره 2 امتیاز کم میکنن! شایدم 3-0 بازنده بشیم! درست مثل زمانی که داور یه پنالتی به نفع ما میگیره و تو بازی سعی میکنه برای جبران اون پنالتی ، برای حریف ما هم یه پنالتی بگیره یا به ضرر ما سوت بزنه! البته امیدوارم این حدس من اشتباه باشه و قضیه ختم بخیر بشه
(آقای حسین زاده نمیشد بری یه جا خودتو گم و گور کنی؟؟!!! مشارکت تو شادی گلت بخوره تو سرت!! هنر داشتی خودت یه گل میزدی!)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
باشگاه هوادار شکایت کرده و حدس من اینه برای اینکه تو حکم استیناف گل گهر 2 امتیاز به استقلال داده شده، اینجا هر جور هست به ضرر استقلال حکم میدن و بازی 3-0 برده رو مساوی اعلام میکنن و دوباره 2 امتیاز کم میکنن! شایدم 3-0 بازنده بشیم! درست مثل زمانی که داور یه پنالتی به نفع ما میگیره و تو بازی سعی میکنه برای جبران اون پنالتی ، برای حریف ما هم یه پنالتی بگیره یا به ضرر ما سوت بزنه! البته امیدوارم این حدس من اشتباه باشه و قضیه ختم بخیر بشه
(آقای حسین زاده نمیشد بری یه جا خودتو گم و گور کنی؟؟!!! مشارکت تو شادی گلت بخوره تو سرت!! هنر داشتی خودت یه گل میزدی!)

هیچ اثری روی نتایج نداره ، خیالت راحت که حسین زاده بیرون بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امین قاسمی نژاد تو بازی با هوادار واقعا عالی کار کرد، یه پنالتی برامون گفت و از همه زیباتر صحنه ای بود که از سمت راست نفوذ کرده بود و درجا پاس داد به ژستد، پاس قشنگی بود..حیف که ژستد...این بشر کی میخواد غیر از پنالتی برامون گل بزنه؟!!
آمانوف هم منتظر جواب تست کروناس
فردا هم با پیکان تو حذفی بازی داریم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فابیو اومده ایران ...

چقدر من این بشر رو دوست دارم ....

فابیو یک قهرمانی لیگ با استقلال و دو قهرمانی با سپاهان داره ...

[ .... زمانی که از او پرسیدند چرا از استقلال شکایت نمیکنی گفت : استقلال خانواده من است و هیچ کس از خانواده خودش شکایت نمی کند. رابطه من با هواداران استقلال میلیون ها دلار ارزش دارد ]

unnamed.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
امیدوارم این حرفای فرهاد حاشیه نشه واسه تیم. درسته واسه بازیکن دلگرم کنندست اما در مورد اسکوچیچ بی انصافیه...
اسکوچیچ فوتبال باشگاهی که به دست مسعود و کیروش تک قطبی شده بود رو دوباره زنده کرد و اون حس رقابت الان بین همه تیم ها هست و ثمره همین هم هست که تیم ملی خوب نتیجه گرفته اما خوب مثل اکثر مربی های کروات ترسو هست و از تغییر ترکیب میترسه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
امیدوارم این حرفای فرهاد حاشیه نشه واسه تیم. درسته واسه بازیکن دلگرم کنندست اما در مورد اسکوچیچ بی انصافیه...
اسکوچیچ فوتبال باشگاهی که به دست مسعود و کیروش تک قطبی شده بود رو دوباره زنده کرد و اون حس رقابت الان بین همه تیم ها هست و ثمره همین هم هست که تیم ملی خوب نتیجه گرفته اما خوب مثل اکثر مربی های کروات ترسو هست و از تغییر ترکیب میترسه
منم اسکوچیچ رو دوست داشتم و دیشب هم خوشحال شدم که سنگال برد و فرعونیان(تیم مصر با سرمربیگری کیروش) ، حذف شد! من مخالف کیروش و استراتژی اتوبوسی اش بودم....زمانی که رفتیم جام جهانی و جلوی همه اتوبوسی دفاع کردیم در حالیکه کره جنوبی، آلمان رو 2-0 برد، احساس کردم کیروش کلاه بزرگی سر تیم ملی ما گذاشته و واقعا چیز زیادی به تیم ما اضافه نکرده!... بنظرم اسکوچیچ با 0.1 قیمت کیروش موفق شد در سریعترین زمان ممکن تیم ملی رو ببره جام جهانی...ولی حیف که اسکوچیچ از باشگاه استقلال خاطره خوشی نداره و احتمالا چون با ما نتونست به توافق برسه و شایدم اصلا دوست نداره بازیهای تیم ما رو ببینه،به شدت تیم ملی رو تک قطبی کرده!، بنظرم الان تو تیم ملی، رقابت واقعی بین لژیونرها و بازیکنای پرسپولیسه(ببینید هر دفعه چندتا پرسپولیسی دعوت میشه!)...اگر هم بازیکنی از استقلال دعوت بشه برای رو نیمکت و بستن دهن هواداراست..نمونه اش تو این چند سال: مهدی قایدی!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چرا فرهاد کند کاری که باز آرد پشیمانی!

قبل از این‌که درباره بازی فردا صحبت کنم، باید درباره نشست قبلی و صحبت‌هایم درخصوص سرمربی تیم ملی حرف بزنم. اعتراف می‌کنم و می‌پذیرم که مقداری تند صحبت کردم. من سرمربی تیم هستم و باید از حق بازیکنان دفاع کنم و ناراحتی بازیکنان بعد از پیروزی در رختکن مزید بر علت شد. از سرمربی تیم ملی تقاضا دارم که ناراحتی من را جور دیگری فرض کند. می‌دانم نباید در کار سرمربی تیم ملی دخالت کرد. ایشان سرمربی تیم ملی است و اختیار دارد چیدمانش را هر طور که دوست دارد، بگذارد.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
منم اسکوچیچ رو دوست داشتم و دیشب هم خوشحال شدم که سنگال برد و فرعونیان(تیم مصر با سرمربیگری کیروش) ، حذف شد! من مخالف کیروش و استراتژی اتوبوسی اش بودم....زمانی که رفتیم جام جهانی و جلوی همه اتوبوسی دفاع کردیم در حالیکه کره جنوبی، آلمان رو 2-0 برد، احساس کردم کیروش کلاه بزرگی سر تیم ملی ما گذاشته و واقعا چیز زیادی به تیم ما اضافه نکرده!... بنظرم اسکوچیچ با 0.1 قیمت کیروش موفق شد در سریعترین زمان ممکن تیم ملی رو ببره جام جهانی...ولی حیف که اسکوچیچ از باشگاه استقلال خاطره خوشی نداره و احتمالا چون با ما نتونست به توافق برسه و شایدم اصلا دوست نداره بازیهای تیم ما رو ببینه،به شدت تیم ملی رو تک قطبی کرده!، بنظرم الان تو تیم ملی، رقابت واقعی بین لژیونرها و بازیکنای پرسپولیسه(ببینید هر دفعه چندتا پرسپولیسی دعوت میشه!)...اگر هم بازیکنی از استقلال دعوت بشه برای رو نیمکت و بستن دهن هواداراست..نمونه اش تو این چند سال: مهدی قایدی!
کیروش شاید نتیجه خوب نگرفت ولی نسل فوتبال ما رو عوض کرد و الان هم ثمرشو داریم میبینیم... اما خوب مربی مورد علاقه مسعود بود و دوره قلعه نویی که داشتیم واسه قهرمانی آسیا می جنگیدیم تیم رو نابود کرد و بعد اون هم شروع به دشمنی با تیم کرد و یه عده هم رفتن پشت کیروش که آخرش به اونها هم رحم نکرد!!! در کل منصفانه بگیم همین الان هم با مصر خوب نتیجه گرفت و با همون سبک دفاعیش یقه غولهای آفریقایی رو گرفت با اینکه مدت کمی هم هست با مصر داره کار میکنه...ولی به نظرم اسکوچیچ رنگی نیست شاید سلیقش این باشه. تا موقعی هم نتیجه بگیره کسی نمیتونه بگه چرا فلانی دعوت میشه یا نمیشه... البته نبود آقا سلطانی فر هم بی تاثیر نبوده!!!

جالبه سلطانیفر رفت تیم ملی هم نتایج خوبش شروع شد!!!

چرا فرهاد کند کاری که باز آرد پشیمانی!

قبل از این‌که درباره بازی فردا صحبت کنم، باید درباره نشست قبلی و صحبت‌هایم درخصوص سرمربی تیم ملی حرف بزنم. اعتراف می‌کنم و می‌پذیرم که مقداری تند صحبت کردم. من سرمربی تیم هستم و باید از حق بازیکنان دفاع کنم و ناراحتی بازیکنان بعد از پیروزی در رختکن مزید بر علت شد. از سرمربی تیم ملی تقاضا دارم که ناراحتی من را جور دیگری فرض کند. می‌دانم نباید در کار سرمربی تیم ملی دخالت کرد. ایشان سرمربی تیم ملی است و اختیار دارد چیدمانش را هر طور که دوست دارد، بگذارد.
فرهاد باهوش نشون داده هم به میخ زده هم به نعل...
اسکوچیچ هم بدترین باختش تو لیگ ایران مقابل استقلال بود!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کیروش شاید نتیجه خوب نگرفت ولی نسل فوتبال ما رو عوض کرد و الان هم ثمرشو داریم میبینیم... اما خوب مربی مورد علاقه مسعود بود و دوره قلعه نویی که داشتیم واسه قهرمانی آسیا می جنگیدیم تیم رو نابود کرد و بعد اون هم شروع به دشمنی با تیم کرد و یه عده هم رفتن پشت کیروش که آخرش به اونها هم رحم نکرد!!! در کل منصفانه بگیم همین الان هم با مصر خوب نتیجه گرفت و با همون سبک دفاعیش یقه غولهای آفریقایی رو گرفت با اینکه مدت کمی هم هست با مصر داره کار میکنه...ولی به نظرم اسکوچیچ رنگی نیست شاید سلیقش این باشه. تا موقعی هم نتیجه بگیره کسی نمیتونه بگه چرا فلانی دعوت میشه یا نمیشه... البته نبود آقا سلطانی فر هم بی تاثیر نبوده!!!

جالبه سلطانیفر رفت تیم ملی هم نتایج خوبش شروع شد!!!

فرهاد باهوش نشون داده هم به میخ زده هم به نعل...
اسکوچیچ هم بدترین باختش تو لیگ ایران مقابل استقلال بود!!!
نسل فوتبال ما قاعدتا عوض میشد حالا چه با کیروش چه بی کیروش...ما معدن طلای بازیکن هستیم و همیشه بودیم..مگر سرمربی خیلی بلانسبت خنگ باشه که نتونه از این معدن طلا استفاده کنه...نمونه اش امروز استراماچونی از قایدی خواسته بیاد تیمش...کیروش ستاره سوم استقلال رو نابود کرد...پول هنگفتی گرفت..آدمایی مثل رحمتی و عقیلی رو از تیم ملی دور کرد.....گذشته ها درگذشته...ولی اسکوچیچ حتی اگر رنگی نباشه داره رنگی عمل میکنه...سلطانیفر هم که امیدوارم خدا جوابشو بده با این بلایی که سر تیم ما آورد..
بنظرم آجورلو بخاطر تجربه اش، فرهاد رو اینجوری مجبور کرده که صحبت کنه

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
کیروش خیلی خدمت کرد به فوتبال ما
واقعا نمیشه منکر شد کیروش بود خیلی تابو ها رو شکست بازیکن خارجی و تتو و خیلی چیزای دیگه بخاطر کیروش بود.
دخالتهای زیادی که قبل از کیروش تو تیم ملی بود نظم و دیسیپلینی داشت که الان هم تیم نداره و در اینده هم فکر نکنم داشته باشه
به نظرم اگه صادقانه بخوام حرف بزنم کیروش بهترین مربی تاریخ فوتبال ما بود
همین دفاع که دوستان عیب میگیرن ازش کم کاری نبود تیمی بسازی به راحتی گل نخوره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خدایی ترکیب مصر و سنگال رو دارید با هم مقایسه میکنید ؟

کیروش تو پنالتی ها باخت نه در جریان مسابقه ، با اینکه بازیکنی نداشت به اون صورت ...
کیروش مربی خوبی بود و زمانی که بابا مسعود به همه رشته های ورزشی نه میگفت و ورزش ایران رو نابود میکرد ایستادگی کرد و نسل طلایی الان رو تقدیم ما کرد ....

خدایی ماستا رو نریزید تو قیمه ها

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
قصد ندارم تیم ملی رو تخریب کنم اینکه بازیکنها عالی هستند و خیلی کیفیت بالاتری از سالهای پیش دارند شکی نیست
ولی صبر کنید با همین تیم تو جام جهانی جلو دو تا تیم اروپایی خوب قرار بگیریم ببینید چه دسته گلی به آب میدن اون وقت شاید کاری کیروش کرد رو درک کنیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ضمن احترام به دوستان، کاملا مخالفم...فوتبال همش دفاع نیست، تیم کره جنوبی هیچوقت با تیمای دیگه تو جام جهانی مثل ما اتوبوسی بازی نکرد...تازه آلمان رو هم برد!...سرمربی کره برخلاف کیروش که همیشه ما رو از اسمای کوچیک و بزرگ میترسوند، به تیمش شجاعت و شهامت داد تا بتونه آلمان رو ببره..والا اگر اونم مثل ایران اتوبوسی دفاع میکرد قطعا می باخت! بازیکنای ما خودشونو تو دفاع باور کرده بودند و شجاعتشون رو تو دفاع کردنشون دیده بودند، و هیچ وقت به مخیله شون هم خطور نمیکرد که علاوه بر اینکه خوب دفاع میکنن و گل نمیخورن تو حمله هم اون شجاعت رو داشته باشند...بهمین خاطر تا موقعیتی براشون پیش میومد، یا دستپاچه میشدن یا خراب میکردند..کلا دو تا گل زدیم ، یکی به مراکش بود که گل بخودی بود..یکی هم به پرتقال که توپ خورد به دست بازیکن پرتقال و پنالتی شد و انصاری فرد پنالتی رو گل کرد.....میخوام بگم ایده آل و غایت بازیهای ما در جام جهانی 0-0 بود همین رو هم به تماشاچی القا کرده بودند که ما تا مساوی گرفتیم با پرتقال همه ریختن بیرون! البته کسی هم انتظار نداشت ما پرتقال رو ببریم.....ولی از بسته بازی کردن تیم ایرانمقابل پرتقال در مقایسه با بازی کره جنوبی مقابل آلمان شرمنده شدم! کیروش هم پول زیادی از ما به جیب زد، هم سرمون کلاه گذاشت و هم شجاعت رو از بازیکنا گرفت...همه رو هم به جون هم انداخت....تو همه چی مون هم دخالت کرد..همه هم شده بودن بله قربانگوی لات نیوزلندی!.کلا منم با داریوش مصطفوی و امیرقلعه نوعی و مایلی کهن و خیلی های دیگه موافقم که واقعا کیروش چیزی به فوتبال ما نداد..نگاه نکنید که اون موقع کیروشی پور هی جو میداد چقدر خوبیم ما..چقدر خوبیم ما..اگر ما خوب بودیم کره پس سوپرعالی بود!

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کیروش خوبی و بدی های خودش رو داشت و کلا با تیم ما خوب نبود و اولین بار بین این همه مربی مقابل قلعه نویی ایستاد. نتیجه گیریش مبتنی بر دفاع محض بود.
اما تنها چیزی که حرف زیادی واسش داشت تغییر نسل فوتبال ما بود و این کار رو هم در پرتغال انجام داد.
اینکه بگیم کشور ما استعداد خوب داره اکی ولی این استعدادا چرا زمان برانکو همش سوخته شدن و علی دایی 36 ساله مهاجم ما بود و تا قبل اومدن کیروش هم هیچکس حتی قلعه نویی هم نتونست این تیم رو عوض کنه؟!

در مجموع من خودم به خاطر دیدرنگیش موافقش نبودم ولی نمیشه چشم رو هم بر یک سری واقعیتا بست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کیروش خوبی و بدی های خودش رو داشت و کلا با تیم ما خوب نبود و اولین بار بین این همه مربی مقابل قلعه نویی ایستاد. نتیجه گیریش مبتنی بر دفاع محض بود.
اما تنها چیزی که حرف زیادی واسش داشت تغییر نسل فوتبال ما بود و این کار رو هم در پرتغال انجام داد.
اینکه بگیم کشور ما استعداد خوب داره اکی ولی این استعدادا چرا زمان برانکو همش سوخته شدن و علی دایی 36 ساله مهاجم ما بود و تا قبل اومدن کیروش هم هیچکس حتی قلعه نویی هم نتونست این تیم رو عوض کنه؟!

در مجموع من خودم به خاطر دیدرنگیش موافقش نبودم ولی نمیشه چشم رو هم بر یک سری واقعیتا بست
بله منم موافقم همه رو باید با هم دید..ما اصطلاحا یه واژه ای داریم به اسم ویتینگ یا وزن دهی..بنظرم وزن تاکتیک سرمربی، پرورش مربیان و بازیکنا، وزن بالایی هست( که کیروش هیچ مربی ایرانی رو پرورش نداد! منصوریان بیچاره رو فرستاده بود بره جاسوس تیمای دیگه بشه:) این پرورش مربی اسمش نیست)...بردن تیم به جام جهانی و نتیجه گرفتن تو جام آسیا و جام جهانی هم برای خودش وزن داره....
بازیکنایی مثل اشکان دژاگه، قوچان نژاد و قدوس رو کیروش آورد..کلا هر کی یه رگه و ژنی ایرانی داشت تو سرتاسر جهان رو جمع میکرد..در کل بد نبود..ولی نباید به قیمت سوختن استعدادهای داخل کشور هم تموم میشد..قوچان نژاد خوب بود..اشکان هم اوایل خوب بود..اینا کم کم افت کردند..رویهمرفته به همه این فاکتورا وزن بدیم و مقایسه کنیم با پولی که پرداخت کردیم به کیروش بنظرم ما باختیم بدم باختیم...چون کیروش چیزی به فوتبال ما اضافه نکرد... 8 سال فوتبال مملکت رو دربست تحویلش دادیم با کلی پول، که من حساب کردم پول، چه گلی به سر ما زد؟ .....ما با برانکو و جلالی هم رفته بودیم جام جهانی....تازه با جلالی آمریکا رو بردیم...کیروش نه برای ما مربی پرورش داد نه نسبت به جام جهانی قبلی پیشرفتی کردیم و نه الان میراثی از کیروش باقی مونده که بهش افتخار کنیم! اگر اتوبوسی دفاع کردن، میراث و آورده محسوب میشه، کلا فوتبال رو ببوسیم بذاریم کنار بهتره!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا