• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ژستد و یامگا از قرار معلوم نمیتونن بازی کنن ...

ببینیم شایعه است یا ...
«شایعه‌ای که درباره مجوز کار ژستد و یامگا و محرومیت آنها از بازی امروز توسط برخی از خبرنگاران تيم رقيب ساخته شده است، صحت ندارد و شامل شیطنت‌های‌ روز بازی محسوب می‌شود.»

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ساکت الهامی با همین مصاحبه نشون داد تو فوتبال ما اگر ادم های بیشرف زیادی پست و مقام گرفتن و جایگاهی پیدا کردن ، ادم های فهمیده و با شرفی هنوز پیدا میشن که آلوده نشدن و به وجودشون میشه امید داشت که این لکه های ننگ رو از بین ببرن ....
شاید هم نیم نگاهی به صندلی فرهاد مجیدی داره... تو این دورزه زمونه هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازی با نساجی مازندارن هست ولی باید تو مشهد بازی کنیم؟ مگه میشه؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سیاوش.. بخاطر همه زحماتت برای تیم محبوبم ممنونم ازت...تو هم چوب آبی بودن رو خوردی!

qw2zmg9yc11x.jpg

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
نساجی بخاطر آماده نبودن زمین ورزشگاه قائمشهر و ساری فعلا تو خونه خودش بازی نمیکنه
به همین دلیل باید تو فاصله 722 کیلومتری بازی کنه؟ (فاصله مشهد- قائمشهر=722 کیلومتر!)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنظرم با رفتن رشید مظاهری خیلی هم ضرر نکردیم !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پنالتی بود رو مطهری
هر تیم دیگه ای بود براش پنالتی گرفته بودن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ما به افکار اشتباه فرهاد مجیدی در ترکیب، مساوی کردیم!...و نوار 6 تا پیروزی پشت سرهممون قطع شد
گفتم بالاخره یه روزی این یه دونه گل هامون که تو هر بازی میزدیم ته میکشه!
ترکیب واقعا بیخودی بود! آمانوف باید از اول میومد تو بازی..باید کار رو تو نیمه اول تموم میکردیم
این فرانسوی بی خاصیت(ژستد) هم بهیچ کارمون نمیاد!
یامگا خیلی افت کرده بود
الهامی کاملا دست فرهاد رو خونده بود
ارسلان مطهری تو 10 دقیقه نمیتونه شق القمر کنه که
حیف که نتونستیم فاصله مون رو زیاد کنیم:(

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازی سختی بود ، نساجی خوب بازی میکرد اما پنالتی روی ارسلان هم نگرفتن ...

تعویض ها بنظرم بازدهی لازم رو نداشتن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم رقیب داره فاصله شو کم میکنه، هر چند تا هم گل بخواد میزنه، ما رو همون یه دونه گلمون موندیم این بازی هم که گل نزدیم!

فقط مهم اینه که ژستد بی خاصیت بازی کنه و بازیکنا دلشون با استقلال باشه

هر کی خواست بره از تیم گفتیم بفرما...هوادار کیلویی چند؟!

با این تفکرات مجیدی امسال هم قهرمان نمیشیم

آمانوف رو نیمه اول گذاشته رو نیمکت، غفوری اخ شده، حردانی نیومده شده همه کاره تیم!

قهرمانی لیگ، فقط از عهده قلعه نوعی برمیاد

رها کنید این مسخره بازیا رو

این فصلم چیزی نمیشیم!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازی بعدی هم حتما میخوایم گل گهر قلعه نوعی رو ببریم!

نا امید نیستم ولی اینجوری نمیشه قهرمان شد!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
راست گفتن باخت صاحب نداره ولی پیروزی هزارتا صاحب پیدا میکنه
تا تیم نتیجه نمیگیره اینجا میشه خانه ارواح!!
کادر فنی و بازیکنا خیلی زحمت کشیدن تا رسیدیم اینجا

خیلی هم بلا سرمون آوردن حسودا
همین آخریش دو مهره اصلی مون رو از صفحه شطرنج بازی‌ها پرت کردن بیرون!
ولی قبول کنیم مجیدی هم اشتباهاتی داره که باید اصلاح کنه
قهرمانی امسال خیلی مهمه

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
تیم خوب بازی کرد تلاش کرد موقعیت ساخت و نشد
یبار با یک فرصت گل برنده میشیم و یبار هم پیش میاد هر چی میزنیم به در بسته بخوره
هنوز خوشبختانه اوضاع دفاع خوبه و اگه یکی دو بازی دیگه گل نخوریم اعتماد بنفس بچه ها تو دفاع بالا میره
من با نظر دوستانی که از فرهاد خورده میگیرن مخالفم همین بازی سه گل زده بودیم همه بهبه چهچه میکردن.مشخصه تیم تحت فشار روانیه مربی دید گل نزدیم تعویض هایی کرد که در نهایت جواب نداد.با این شرایطی این هفته ها برا تیم درست کردن همینکه بچه ها حاشیه نرفتن و رو بازیشون تاثیر نداشته واقعا کار بزرگی کردن.یه مربی خارجی بود تیم رفته بود حاشیه و یبازی سه گل خورده بودیم اون وقت هوادار چی میگفت
در ضمن فرهاد خیلی با تجربه شده اینکه دید بخواد مصاحبه کنه احتمالا نتونه خودشو کنترل کنه و حرفهاش بعدا مشکل ساز بشه شرکت نکرد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا جای تاسف داره
هنوز خوشبختانه اوضاع دفاع خوبه و اگه یکی دو بازی دیگه گل نخوریم اعتماد بنفس بچه ها تو دفاع بالا میره
من با نظر دوستانی که از فرهاد خورده میگیرن مخالفم همین بازی سه گل زده بودیم همه بهبه چهچه میکردن.مشخصه تیم تحت فشار روانیه مربی دید گل نزدیم تعویض هایی کرد که در نهایت جواب نداد.با این شرایطی این هفته ها برا تیم درست کردن همینکه بچه ها حاشیه نرفتن و رو بازیشون تاثیر نداشته واقعا کار بزرگی کردن.یه مربی خارجی بود تیم رفته بود حاشیه و یبازی سه گل خورده بودیم اون وقت هوادار چی میگفت
در ضمن فرهاد خیلی با تجربه شده اینکه دید بخواد مصاحبه کنه احتمالا نتونه خودشو کنترل کنه و حرفهاش بعدا مشکل ساز بشه شرکت نکرد
واقعا بازی رو شما دیدی؟
شما به بازیکن تمام کننده اعتقاد دارید؟میتونید بازیکن تمام کننده را توضیح بدید؟
هیچ کس تو این تاپیک مثل من از فرهاد حمایت نکرده، ولی شما لطفا بفرمایید دلیل فنی نیمکت نشینی تا دقیقه 55 امانوف چی بود؟
من اصلا فوتبال متوجه نمیشم، لطف بفرمایید دقایقی که بازیکن مهم و تاثیر گذار تیممون یعنی جناب رودی ژستد به توپ رسیدن یا از موقعیت استفاده کردن یا خلق موقعیت کردن و به شدت تاثیر گذار بودن رو به من یادآوری کنید؟
مجیدی هر چی بازیکن خوب بود یا پِر داد رفت ، یا روی نیمکت میذاره! خدائیش موندم این چه جور نتیجه گرایی هست؟!
بازیهای سختمون مونده
استقلال-گل گهر 15 اسفند
استقلال-صنعت نفت 20 اسفند
پرسپولیس-استقلال 26 اسفند

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
واقعا بازی رو شما دیدی؟
شما به بازیکن تمام کننده اعتقاد دارید؟میتونید بازیکن تمام کننده را توضیح بدید؟
هیچ کس تو این تاپیک مثل من از فرهاد حمایت نکرده، ولی شما لطفا بفرمایید دلیل فنی نیمکت نشینی تا دقیقه 55 امانوف چی بود؟
من اصلا فوتبال متوجه نمیشم، لطف بفرمایید دقایقی که بازیکن مهم و تاثیر گذار تیممون یعنی جناب رودی ژستد خلق موقعیت کردن و به شدت تاثیر گذار بودن رو به من یادآوری کنید؟
مجیدی هر چی بازیکن خوب بود یا پِر داد رفت ، یا روی نیمکت میذاره! خدائیش موندم این چه جور نتیجه گرایی هست؟!
بازیهای سختمون مونده
استقلال-گل گهر 15 اسفند
استقلال-صنعت نفت 20 اسفند
پرسپولیس-استقلال 26 اسفند
سلام
بله بازی رو دیدم.اول اینکه شما کلا روی ژستد حساس شدید و تماما نکات منفی رو در موردش میبینید.اینکه تمام سرها رو زده و دوندگی بالا داره دفاع رو خسته میکنه و...در مورد اینکه گل نزده حق با شماست ولی دلایل کافی داشته سرمربی که این بازیکن رو میفرسته زمین من همچنان بازی ژستد رو میپسندم اگه تو خط حمله با بچه ها چفت بشه سرهایی میزنه میتونه تو خیلی بازی ها مشکل گشا باشه
در مورد امانوف هم بازیکن تازه اومده تیم و فکر میکنم میخواد اروم اروم بهش زمان بده با شرایط و فضای تیم هماهنگ بشه.بازیکنی تازه اومده قطعا قرار نیست معجزه کنه برامون
من در مورد ارسلان با شما موافقم و از اول نظر خودم هم این بود ارسلان باید بیشتر بازی کنه
مشکل اصلی ما بعد از قایدی نداشتن زوج حمله خوب و هماهنگه
ولی شما چطور میگین تیم خوب نبود؟بازی که هر دو تیم پرس داشتند هر دو تیم پا به توپ بودند اینهمه موقعیت ساختیم
بازی به نظرم بازی سختی بود و میشد با دو یا سه گل برنده بشیم که نشد
در نهایت همون حرف قبلا رو میزنم تیم تا الان خوب نتیجه گرفته حاشیه هم کم نساختن برامون به نظرم تو این موقعیت ما به دشمن خوراک ندیم و حمایت کنیم از سرمربی
بازم میگم مجیدی تا به الان خیلی سنجیده و صبورانه کار کرده یک مربی دیگه حتی قلعه نویی بود با مصاحبه ها و حرف هاش کلی حاشیه میساخت
فکر کنید حرفی قلعه نویی از چهل سال گذشته گفت اگه تو تیم استقلال بود و میگفت احتمالا ممنوع الکار شده بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سلام
بله بازی رو دیدم.اول اینکه شما کلا روی ژستد حساس شدید و تماما نکات منفی رو در موردش میبینید.اینکه تمام سرها رو زده و دوندگی بالا داره دفاع رو خسته میکنه و...در مورد اینکه گل نزده حق با شماست ولی دلایل کافی داشته سرمربی که این بازیکن رو میفرسته زمین من همچنان بازی ژستد رو میپسندم اگه تو خط حمله با بچه ها چفت بشه سرهایی میزنه میتونه تو خیلی بازی ها مشکل گشا باشه
در مورد امانوف هم بازیکن تازه اومده تیم و فکر میکنم میخواد اروم اروم بهش زمان بده با شرایط و فضای تیم هماهنگ بشه.بازیکنی تازه اومده قطعا قرار نیست معجزه کنه برامون
من در مورد ارسلان با شما موافقم و از اول نظر خودم هم این بود ارسلان باید بیشتر بازی کنه
مشکل اصلی ما بعد از قایدی نداشتن زوج حمله خوب و هماهنگه
ولی شما چطور میگین تیم خوب نبود؟بازی که هر دو تیم پرس داشتند هر دو تیم پا به توپ بودند اینهمه موقعیت ساختیم
بازی به نظرم بازی سختی بود و میشد با دو یا سه گل برنده بشیم که نشد
در نهایت همون حرف قبلا رو میزنم تیم تا الان خوب نتیجه گرفته حاشیه هم کم نساختن برامون به نظرم تو این موقعیت ما به دشمن خوراک ندیم و حمایت کنیم از سرمربی
بازم میگم مجیدی تا به الان خیلی سنجیده و صبورانه کار کرده یک مربی دیگه حتی قلعه نویی بود با مصاحبه ها و حرف هاش کلی حاشیه میساخت
فکر کنید حرفی قلعه نویی از چهل سال گذشته گفت اگه تو تیم استقلال بود و میگفت احتمالا ممنوع الکار شده بود
1- من روی ژستد حساس نیستم، من گل میخوام، تیم رقیب به مس رفسنجان که تیم پروپاقرصیه 3 تا زده، من از مهاجم نوک تیمم گل میخوام، کله نمیخوام! دیگه 10 تا بازی مونده که لیگ تموم بشه، کی میخواد چفت بشه؟ ضمن اینکه جواب سوال منو در مورد مهاجم تمام کننده ندادید!
2- امانوف بازی قبلی بازی کرده بود اگر بازی رو دیده باشید...الان شرایط ما جوریه که آروم آروم زمان بدیم؟ عارف غلامی رو اتفاقا باید بازی قبلی بازی میداد که این بازی از دقیقه اول بهش بازی داد و ریسک بالایی داشت!
3- من هیچ کجا نگفتم تیم خوب نبود..اصلا کاری هم ندارم تیم میخواد خوب باشه میخواد خوب نباشه..بنظر من استقلال خوب بازی میکنه، ولی من نتیجه میخوام که قهرمان شیم که دهن بعضیا بسته بشه...
4- بازی سختی بود حقیقی عالی بود، داور پنالتی نگرفت، همه اینارو میدونم، بازیها سخت تر هم میشن، اینا هیچکدوم دلیل نمیشه
5- اینجا یه تاپیک ورزشیه که هر کسی آزاده نظراتشو بگه، الان دشمن کو که من بهش خوراک بدم؟ یه جمع خودمونیه که 4-5 نفر بیشتر نیستیم !! بنظرم بیشتر ما دشمن خودمونیم...با کارای اشتباه، ترکیب اشتباه و تصمیمات اشتباه! دیروز یامگا خوب نبود، اگر قاسمی نژاد رو رد نکرده بود شاید بهترین گزینه برای تعویض بود...سربازی سیاوش راه حل داشت اگر نداشت بدبخت رو میفرستادن فجر تو بازه نقل و انتقالات بازیکن بجاش میگرفتن، نساجی رو زمین بازی میکرد، آرمان رمضانی و وریا اگر دیروز تو بازی بودن شانس ما برای گل بیشتر بود...و دهها مورد دیگه
6- بحث مصاحبه یه بحث کاملا روانیه وربطی به مسائلی که گفتم نداره، در این مورد صالح مصطفوی خیلی بهتر از فرهاد صحبت میکنه و منم موافقم فعلا فرهاد دور و بر میکروفون پیداش نشه بهتره

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

با امید گل ۱.۸ گل نزدیم ، اونطرف یه تیمی با امید گل ۱.۳ سه تاگل زد !

ساکت خیلی خوب تیم رو آنالیز کرده بود از طرفی بازیکنای نساجی سنگ تمام گذاشتن ، از ساقای پاشون مشخص بود دیگه نای راه رفتن ندارن و نیمه دوم اشتباهات فردیشون بالا رفته بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدائیش مدیرعامل فقط فتح الله زاده،
من روی آجورلو خیلی حساب باز کرده بودم!
هر چند جدای از قضیه سیاوش و مرادمند، جزیره ثباتی ساخته برای استقلال که سالها ازش بی بهره بودیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
هر تیمی با استقلال بازی داره تمام انرژیشو میذاره تا رکورد شکست ناپذیری استقلال رو بشکنه یا حداقل روند بردهای استقلال رو مختل کنه ....

جالب اینکه آمانوف هنوز توجیه نشده که یامگا بهترین گلزنمون هست و باید بهش پاس بده ...

وریا غفوری با اینکه کاپیتان تیم هست زحمات همه رو نادیده گرفت و در روزی که دو بازیکن تاثیرگذارمون رو از دست دادیم شد عامل حاشیه زمان محمود فکری بود که لگد انداخت به تابلوهای تبلیغاتی اشتباه نکنم با همین نساجی بازی داشتیم ، این رفتارهای بچگانه به هیچ عنوان از کاپیتان تیم قابل قبول نیست ، هوادار اون احترامی که قبلا واسش قائل بود رو نداره خصوصا با افتی که کرد بهتره بچه بازیاش رو کنار بذاره ، چند تا بازی سخت و مهم داریم امیدوارم این عصبی بازیاش رو کنار بذاره و جبران کنه ..

ژستد حساسیت همه رو بر انگیخته ، هیچکی هم حواسش نیست بعد تعویض به زور از زمین خودمون بیرون میایم ، روی مهارت های گلزنیش بیشتر باید تمرین کنه و یکی دو بازی نیمکت نشین بشه ...

یامگا افت نکرد بلکه خوب مهار شده بود و بعد از تعویض حردانی رسما توپ خوبی بهش نمیرسید ، متوجه نشدم چرا باید جای حردانی مطهری میومد تو زمین ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا