واقعا بازی رو شما دیدی؟
شما به بازیکن تمام کننده اعتقاد دارید؟میتونید بازیکن تمام کننده را توضیح بدید؟
هیچ کس تو این تاپیک مثل من از فرهاد حمایت نکرده، ولی شما لطفا بفرمایید دلیل فنی نیمکت نشینی تا دقیقه 55 امانوف چی بود؟
من اصلا فوتبال متوجه نمیشم، لطف بفرمایید دقایقی که بازیکن مهم و تاثیر گذار تیممون یعنی جناب رودی ژستد خلق موقعیت کردن و به شدت تاثیر گذار بودن رو به من یادآوری کنید؟
مجیدی هر چی بازیکن خوب بود یا پِر داد رفت ، یا روی نیمکت میذاره! خدائیش موندم این چه جور نتیجه گرایی هست؟!
بازیهای سختمون مونده
استقلال-گل گهر 15 اسفند
استقلال-صنعت نفت 20 اسفند
پرسپولیس-استقلال 26 اسفند
سلام
بله بازی رو دیدم.اول اینکه شما کلا روی ژستد حساس شدید و تماما نکات منفی رو در موردش میبینید.اینکه تمام سرها رو زده و دوندگی بالا داره دفاع رو خسته میکنه و...در مورد اینکه گل نزده حق با شماست ولی دلایل کافی داشته سرمربی که این بازیکن رو میفرسته زمین من همچنان بازی ژستد رو میپسندم اگه تو خط حمله با بچه ها چفت بشه سرهایی میزنه میتونه تو خیلی بازی ها مشکل گشا باشه
در مورد امانوف هم بازیکن تازه اومده تیم و فکر میکنم میخواد اروم اروم بهش زمان بده با شرایط و فضای تیم هماهنگ بشه.بازیکنی تازه اومده قطعا قرار نیست معجزه کنه برامون
من در مورد ارسلان با شما موافقم و از اول نظر خودم هم این بود ارسلان باید بیشتر بازی کنه
مشکل اصلی ما بعد از قایدی نداشتن زوج حمله خوب و هماهنگه
ولی شما چطور میگین تیم خوب نبود؟بازی که هر دو تیم پرس داشتند هر دو تیم پا به توپ بودند اینهمه موقعیت ساختیم
بازی به نظرم بازی سختی بود و میشد با دو یا سه گل برنده بشیم که نشد
در نهایت همون حرف قبلا رو میزنم تیم تا الان خوب نتیجه گرفته حاشیه هم کم نساختن برامون به نظرم تو این موقعیت ما به دشمن خوراک ندیم و حمایت کنیم از سرمربی
بازم میگم مجیدی تا به الان خیلی سنجیده و صبورانه کار کرده یک مربی دیگه حتی قلعه نویی بود با مصاحبه ها و حرف هاش کلی حاشیه میساخت
فکر کنید حرفی قلعه نویی از چهل سال گذشته گفت اگه تو تیم استقلال بود و میگفت احتمالا ممنوع الکار شده بود