• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دیروز یامگا خسته بود...باید تعویض میشد..یامگا کسی نیست که حتی مهارشم کنن نتونه خلق موقعیت کنه..خیلی خلاقه..بهترین خرید مجیدی بنظرم یامگا بود..ولی دیروز خسته بود!
بازی رو گذاشتن تو مشهد! کدوم آدم عاقلی بجای قائمشهر که ورزشگاهش آماده نیست بازی رو منتقل میکنه به یه شهر دور
وریا همینه، نمیشه براش کلاس اخلاق گذاشت...مربی باید بتونه باهاش کار کنه
من کاریزمای علیمنصوریان رو خیلی قبول دارم....با همه بازیکنا رفیقه.......حیف که بعضی وقتا زیاده روی میکنه و از لحاظ فنی هم پخته نیست
مجیدی محبوبیت بسیار بالاتری داره ولی کاریزمای علیمنصور رو نداره..یه همین خاطر نمیتونه با بیشتر بازیکنا دوست باشه، همین هم شد که اکثرا گذاشتن رفتن...صحبت های دیشب بابک مرادی رو بشنویم..ما به همه بازیکنامون نیاز داشتیم..فرهاد بخاطر نداشتن کاریزما و آینده گری مناسب رهاشون کرد رفتن!
اینکه کسی دلش با استقلال باشه قبول، ولی سرمربی هم باید جوری رفتار کنه که بتونه با بازیکن کار کنه و تو تیم نگهش داره.....با من "آن گلبرگ مغروم .."که نمیشه قهرمان شد اونم با همین همه دشمن!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همه سرمربی ها و مدیرعاملای تیم ما نقاط قوت و نقاط ضعفی تو دانش فنی و اخلاق و رفتاراشون دارند
تیم ما هم فعلا با زحمات سرمربی و مدیرعامل فعلی فعلا صدر جدول هست
بیان انتقادات در این تاپیک به معنی حمایت نکردن از تیم نیست بلکه هدف بهتر شدن شرایط تیمه
این انتقاد ها هم نه به گوش فرهاد میرسه و نه به گوش رقیبان فرهاد
ولی باید جایی باشه که ما حرفامونو بزنیم که شکر خدا هست
من همچنان از تیم و کادر فنی و بازیکنای تیمم حمایت میکنم و امیدوارم تیم قهرمان بشه
و باز هم فرهاد سرمربی تیممون باقی بمونه، هر چند اگر قهرمان شدیم و فرهاد موند باید در برخی رفتاراش تجدیدنظر کنه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
در سه بازی متوالی استقلال ، گلر حریف بهترین بازیکن زمین شده ..

فرهاد قطعا شخصیت محبوب استقلاله همونطور که ناصر خان حجازی اسم فرهاد و علیمنصور رو با هم آورد ، هر دو محبوبن و از هم جدا نیستن ...

به استقلال فرهاد به هیچ عنوان نمیشه خرده گرفت و بابت ساخت این تیم باید به فرهاد تبریک گفت 💙💙💙💙

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
علمینصور بنده خدا حیف که مجبوبیت فرهاد رو نداره! اگر این فرصتی که در اختیار فرهاد مجیدی گذاشته شده را منصوریان داشت، تا الان یکی دو تا جام برای استقلال آورده بود..البته اون بازی العین هم یکی از نقاط تاریک علیمنصور هست...در کل از لحاظ روحی روانی علمینصور رو خیلی بیشتر قبول دارم...دیروز گفته رو حرف قلعه نوعی که نمیشه حرف زد و این یعنی احترام به بزرگتر رو بلده....ولی از نظر فنی بنظرم از فرهاد مجیدی پایین تره و هوش فرهاد بیشتر از علیمنصوره

استقلال فرهاد قطعا خالی از اشکال نیست و من نقدهای جدی بهش دارم ولی در عین حال با مشکلات موجود که چندین هفته است نباخته و الان صدر جدولیم منم بهش تبریک میگم..هر چند بارفتن سیاوش و مرادمند و سوتی هایی که آجورلو میده و این ترکیب های فرهاد، دیگه امیدی به قهرمانی این فصل استقلال ندارم!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
کاپیتان تیم(وریا) شست پاش رفته تو چشمش، دراومده یه دری بری گفته حالا شب قبلش غذای فلفل دار خورده یا شب جمعه خوبی نداشته یا چیز دیگه رو نمیدونم!
سرمربی(فرهاد) معرفیش کرده کمیته انضباطی و یه تیم در کوران مسابقات و میلیون ها هوادار رو از حضور وریا محروم کرده!
خب میمردی گذشت میکردی یا نادید میگرفتی؟!!!
ما دشمن که زیاد داریم خودمونم با خودمون بلد نیستیم کنار بیایم!
بازی دیروز خوراک وریا بود با سانترهاش

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
وریا رو نمیتونست ببخشه و از کنارش بگذره چون بزرگتر تیم هست ونگاه همه به وریا هست !

مجیدی برادر خودشو چند جلسه محروم کرد تا نظم تو تیم برقرار بشه ، بنظر اگر وریا رو توبیخ نمیکرد در ادامه که بازی های سخت و نفس گیری داریم قطعا تو تیم این اتفاقات تکرار میشد و شاید بازیکنایی مثل ممد دانشگر الان که بازیکن باب طبع هوادار هست دوباره طغیان میکرد ...

یه زمانی توی تیم چند تا حکومت برقرار بود و مربی باید از بازیکن اجازه میگرفت که فلانی رو تو لیست مازاد بذاریم یا نه !!

اشتباه وریا شاید کمتر به چشم میومد اگر علیه کادر فنی مصاحبه نمیکرد و منزلت خودشو حفظ میکرد بهرحال وقتی بازوبند میبندی وظایفت خیلی سنگین تر میشه ، کاپیتان یک تیم نقش پر رنگی داره واسه قهرمانی ...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وریا کُرده..با کردا تا کردن لم داره که فرهاد بلد نیست..جالبه هنوز فرهاد نمیدونه تقصیر با کیه وریا رو فرستاده کمیته انضباطی!!!
اینم از وریا
آقا ظاهرا اینجا خیلی در فرهاد ذوب شدید!
هر چی میگیم طرف فرهاد رو میگیرید...منم دوستش دارم و از خدامه استقلال قهرمان شه
ولی خدائیش جای دیگه بودید جنبه انتقاد داشته باشید
بازم میگم ژستد بدردمون نمیخوره و تو بازی دیروز وریا خیلی بدردمون میخورد....انصاف داشته باشید و ژستد رو مقایسه کنید با این بشر!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
کاپیتان تیم(وریا) شست پاش رفته تو چشمش، دراومده یه دری بری گفته حالا شب قبلش غذای فلفل دار خورده یا شب جمعه خوبی نداشته یا چیز دیگه رو نمیدونم!
سرمربی(فرهاد) معرفیش کرده کمیته انضباطی و یه تیم در کوران مسابقات و میلیون ها هوادار رو از حضور وریا محروم کرده!
خب میمردی گذشت میکردی یا نادید میگرفتی؟!!!
ما دشمن که زیاد داریم خودمونم با خودمون بلد نیستیم کنار بیایم!
بازی دیروز خوراک وریا بود با سانترهاش
تنها همین مورد نبوده گفتند چند روز با هم صحبت نمیکردن و احتمالا ناراحتی بوده بینشون اونجا خودشو نشون داده
من خودم از وریا انتظار نداشتم تو این شرایط با دو سه بازی نیمکت نشینی اینکارو کنه
اینکه به اینجا رسیده حتی میتونست با یک عذرخواهی و تمکین از سرمربی قضیه رو کش نده که متاسفانه به هر دلیلی اینکارو نکرد
هر دلیلی هم کاپیتان تیم داشته باشه باز هم حق با سرمربی هست و بازیکن نباید حاشیه درست کنه برا تیم خصوصا کاپیتان
جایی که دانشگر اینقدر سربراه شده و در خدمت تیم از وریا انتظار خیلی بیشتری بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تنها همین مورد نبوده گفتند چند روز با هم صحبت نمیکردن و احتمالا ناراحتی بوده بینشون اونجا خودشو نشون داده
من خودم از وریا انتظار نداشتم تو این شرایط با دو سه بازی نیمکت نشینی اینکارو کنه
اینکه به اینجا رسیده حتی میتونست با یک عذرخواهی و تمکین از سرمربی قضیه رو کش نده که متاسفانه به هر دلیلی اینکارو نکرد
هر دلیلی هم کاپیتان تیم داشته باشه باز هم حق با سرمربی هست و بازیکن نباید حاشیه درست کنه برا تیم خصوصا کاپیتان
جایی که دانشگر اینقدر سربراه شده و در خدمت تیم از وریا انتظار خیلی بیشتری بود
اولا که وریا با دانشگر قابل قیاس نیست!
دانشگر فصل قبل یه یاغی بود....هر چه باهاش راه میومدن کار خودشو میکرد!
نمیدونم چی بخوردش دادن این فصل خیلی بچه خوبی شده.....کامل در خدمت تیمه
وریا یه درگیری کوچیک براش اتفاق افتاد، فرهاد نه گذاشت نه برداشت فرستادش کمیته انضباطی
بنظرم خیلی زیاده روی کرد فرهاد..اصلا جاش نبود!
بابک مرادی که به تفکرات تیم نمیخورد! قاسمی نژاد دلش با تیم نبود! احمد موسوی بازی بلد نبود! آغاسی مشکل خانوادگی داشت،سیاوش و مرادمند سربازن، مطهری بازیکن دقیقه 85 به بعده! وریا هم که حاشیه درست میکنه!
پس همه رو بکنیم بیرون خود فرهاد مشتاشو بگیره جلوی دهنش بره برامون گل بزنه! اینکه نشد که
با دست خالی نمیشد قهرمان شد که..یه مدیر یا سرمربی خوب باید بتونه با بیشتر آدما کار کنه!
منم اگر تو پست من صالح حردانی رو میاوردن بهم میریختم وریا غفوری با این سابقه که جای خود داره
سه ساله دارم از فرهاد حمایت میکنم بی چون و چرا..امسال من از فرهاد حداقل یک جام میخوام نیاره باید بزنه کنار باد بیاد...
هوادار معطل یک نفر آدم نمیمونه..حتی اگر اون آدم فرهاد محیدی ، امیر قلعه نوعی یا مرحوم ناصر حجازی باشه !

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
وریا کُرده..با کردا تا کردن لم داره که فرهاد بلد نیست..جالبه هنوز فرهاد نمیدونه تقصیر با کیه وریا رو فرستاده کمیته انضباطی!!!
اینم از وریا
آقا ظاهرا اینجا خیلی در فرهاد ذوب شدید!
هر چی میگیم طرف فرهاد رو میگیرید...منم دوستش دارم و از خدامه استقلال قهرمان شه
ولی خدائیش جای دیگه بودید جنبه انتقاد داشته باشید
بازم میگم ژستد بدردمون نمیخوره و تو بازی دیروز وریا خیلی بدردمون میخورد....انصاف داشته باشید و ژستد رو مقایسه کنید با این بشر!
حالا در اینده مشخص میشه چرا از فرهاد حمایت میکنیم.من اینکه فرهاد سرمربی تیم باشه یا یک مربی جوون خارجی یا حتی یک مربی ایرانی که استقلالی هم نباشه فرقی نداره برام
من میگم یک سرمربی داشته باشیم چند خصوصیت داشته باشه
جوون باشه پرتلاش باشه دنبال پیشرفت باشه و آرزوهای بزرگ داشته باشه
این فرهاد میتونه سالها سرمربی تیم استقلال باشه ما میتونیم اسطوره اش کنیم و نگهش داریم میتونیم مث منصوریان فکری و... فراریش بدیم که بعدا دیگه جرات نکنه سرمربی تیم بشه.خصوصیات اخلاقی خوب و تشنه یادگیری بودن و کلی نکات مثبت دیگه داره که میتونه اینده تیم ما باشه
قطعا اشتباه داره هر موقع با تمام مشکلات دیدیم نمره پایینی گرفت میتونیم اعتراض کنیم ولی وقتی تیم تو تمام نقاط حرفی برا گفتن داره و خوب کار کرده امار هم فوق العاده اس دیگه اینو برداریم کیو جاش بزاریم بهتر نتیجه میگیره؟پس وقتی تصمیم بر این شد فرهاد باشه باید حمایت بشه ازش.هوادار باید قبول کنه اون هم اشتباه میکنه
به من باشه سال دیگه قطعا فرهاد رو حمایت میکنم حتی اگه بازیهای اینده شرایط عوض بشه.ما نیاز داریم تو کادر فنی ثبات داشته باشیم
اینهمه سال جام نگرفتیم چی شد؟الان بهترین گزینه رو داریم چه کسی بیاد تضمین میده سال دیگه جام دستمون باشه؟اونم با اینهمه مشکلات که تیم داره و حسادتها و ..
قطعا حرف اخر رو باید سرمربی بزنه یجا کوتاه بیاد دیگه نمیتونه یک تیم رو کنار هم نگهداره
این انتقادهای شما اشکالی بهش نیست ولی قبول کنیم یجا باید فقط حمایت باشه نه انتقاد.اگه سرمربی تو شرایط عالی و خوب بود قبول دارم انتقاد کنیم
ولی وقتی تنش تو تیم هست سرمربی نمیتونه مصاحبه کنه تو صحبت هاش مشخصه ارامش فکری نداره اون موقع انتظار داریم کنار زمین تصمیم اشتباه هم نگیره؟ربات که نیست ادمه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حالا در اینده مشخص میشه چرا از فرهاد حمایت میکنیم.من اینکه فرهاد سرمربی تیم باشه یا یک مربی جوون خارجی یا حتی یک مربی ایرانی که استقلالی هم نباشه فرقی نداره برام
من میگم یک سرمربی داشته باشیم چند خصوصیت داشته باشه
جوون باشه پرتلاش باشه دنبال پیشرفت باشه و آرزوهای بزرگ داشته باشه
این فرهاد میتونه سالها سرمربی تیم استقلال باشه ما میتونیم اسطوره اش کنیم و نگهش داریم میتونیم مث منصوریان فکری و... فراریش بدیم که بعدا دیگه جرات نکنه سرمربی تیم بشه.خصوصیات اخلاقی خوب و تشنه یادگیری بودن و کلی نکات مثبت دیگه داره که میتونه اینده تیم ما باشه
قطعا اشتباه داره هر موقع با تمام مشکلات دیدیم نمره پایینی گرفت میتونیم اعتراض کنیم ولی وقتی تیم تو تمام نقاط حرفی برا گفتن داره و خوب کار کرده امار هم فوق العاده اس دیگه اینو برداریم کیو جاش بزاریم بهتر نتیجه میگیره؟پس وقتی تصمیم بر این شد فرهاد باشه باید حمایت بشه ازش.هوادار باید قبول کنه اون هم اشتباه میکنه
به من باشه سال دیگه قطعا فرهاد رو حمایت میکنم حتی اگه بازیهای اینده شرایط عوض بشه.ما نیاز داریم تو کادر فنی ثبات داشته باشیم
اینهمه سال جام نگرفتیم چی شد؟الان بهترین گزینه رو داریم چه کسی بیاد تضمین میده سال دیگه جام دستمون باشه؟اونم با اینهمه مشکلات که تیم داره و حسادتها و ..
قطعا حرف اخر رو باید سرمربی بزنه یجا کوتاه بیاد دیگه نمیتونه یک تیم رو کنار هم نگهداره
این انتقادهای شما اشکالی بهش نیست ولی قبول کنیم یجا باید فقط حمایت باشه نه انتقاد.اگه سرمربی تو شرایط عالی و خوب بود قبول دارم انتقاد کنیم
ولی وقتی تنش تو تیم هست سرمربی نمیتونه مصاحبه کنه تو صحبت هاش مشخصه ارامش فکری نداره اون موقع انتظار داریم کنار زمین تصمیم اشتباه هم نگیره؟ربات که نیست ادمه
به عقب که برمیگیردیم حرف شما درسته خصوصا زمان سعادتمند و استراماچونی و حتی شفر
واقعا تو شرایط سختی اومد و تو همون شرایط سخت بازیهای خوبی هم داشتیم
تو همین یکی دو فصل اخیر هم تیم روبرو رو میبردیم یا حذف میکردیم و حداقلش نمیباختیم
ولی این فصل بابامسعودی نیست، آجورلو با فرهاد 3 ساله بسته و کاملا حمایتش میکنه
فرهاد خودشه و خودش......با دست خودش داره همه اتفاقای خوب این فصل رو از دست میده!
قبول دارم رفتن سیاوش و مرادمند ضربه سختی خوردیم...فرهاد هم خیلی عصبانی شد
ولی همه حرفم اینه که تو این چند هفته ایکه نمیباختیم چرا مشکل گلزنی تیم رو حل نمیکنه
چرا به یه بازیکن خاص خیلی اعتقاد داره و به یکی اصلا اعتقاد نداره
چرا ریسک پذیر نیست و هزار چرای دیگه
ببینید الان بازیها بدون تماشاگر بازی میشه، جدیدا گفتن ورزشگاهها 30درصد بروی تماشاچی ها باز بشه
ممطمئن باشید اونموقع شرایط سخت تر میشه
با قرارداد 3 ساله ای که آجرولو با فرهاد بسته فرهاد موندنیه حتی اگر هوادار نخواد که فرهاد بمونه
ما هم دوست داریم فرهاد سالها بمونه
ولی با این روندی که داره میترسم از روزی که دربی رو ببازیم و تماشاچی نه هوادار روسکوها فرهاد حیا کن استقلال رو رها کن سر بده
البته فرهاد نشون داده که به انتقادها گوش میکنه وسریع ترتیب اثر میده ولی برام سئواله چرا مشکل گلزنی تیم رو حل نمیکنه و اینقدر هوادار بدبخت رو زجر میده!
خود من دیگه خسته شدم

Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
ولی با این روندی که داره میترسم از روی که دربی رو ببازیم و تماشاچی نه هوادار روسکوها فرهاد حیا کن استقلال رو رها کن سر بده
البته فرهاد نشون داده که به انتقادها گوش میکنه وسریع ترتیب اثر میده ولی برام سئواله چرا مشکل گلزنی تیم رو حل نمیکنه و اینقدر هوادار بدبخت رو زجر میده!
خود من دیگه خسته شدم
باور کنید منم از همین میترسم.اینکه یه عده بیان دانسته یا ندانسته شرایط رو انقدر برا فرهاد و تیم سخت کنن که تو داربی تیم نتونه 50 درصد توان واقعیش رو بزاره و بعد با خط دادن به هوادار و شعارهای رها کن و..تیم بره جایی که دیگه امیدی بهش نیست.
در مورد مشکل گلزنی کاملا حق با شماست همینطور گفتم ما زوج حمله هماهنگ نداریم تا به الان.این نقطه ضعف بزرگ تیم ماست و دقیقا در اینده میتونیم به فرهاد خورده بگیریم بگیم زمان داشتی و اینکارو نکردی ولی الان؟نه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
باور کنید منم از همین میترسم.اینکه یه عده بیان دانسته یا ندانسته شرایط رو انقدر برا فرهاد و تیم سخت کنن که تو داربی تیم نتونه 50 درصد توان واقعیش رو بزاره و بعد با خط دادن به هوادار و شعارهای رها کن و..تیم بره جایی که دیگه امیدی بهش نیست.
در مورد مشکل گلزنی کاملا حق با شماست همینطور گفتم ما زوج حمله هماهنگ نداریم تا به الان.این نقطه ضعف بزرگ تیم ماست و دقیقا در اینده میتونیم به فرهاد خورده بگیریم بگیم زمان داشتی و اینکارو نکردی ولی الان؟نه
میتونست و وقت داشت که زوج سازی بکنه و نکرد
تو رفتن قایدی و دیاباته هم بنظرم فرهاد بی تقصیر نیست!
دیگه آینده ای که جام از کفمون رفته باشه انتقاد چه فایده ای داره؟؟
الان میشه کاری کرد..ولی اخر فصل، نه!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا رو شکر...از خر شیطون اومد پایین فرهاد!! نمیشد یکی دو روز زودتر این اتفاق میافتاد؟؟!!

هیچی! شما فقط بگردید سربازای تیم ما رو پیدا کنید!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
واقعا تیم بد بازی میکنه قبول.ولی حتی امید گل ما از تیمهای دیگر بیشتر بود.بد شانس و بی دقتی مهاجم ها خصوصا ژستد.
کاش ی بازی دو بازی نیمکت نشینش کنن.
ولی تیم الان صدر جدوله:/۳ امتیاز اختلاف داره .باور کنید حمایت کنیم ضرر نمیکنیم.فرهاد بره هرکی دیگه ام بیاد باید با کل مشکلات از خبرگذاری ها بگیر تا بی پولی و بی زمین تمرین و ... بسازه.
دقیقا استقلال رو انداختن تو حاشیه.
دیروز یکی از مدیرهای تیم رقیب گفت ما به حاشیه ها کار نداریم.من بازیشون با مس رو دیدم اسکواد کاملی دارن برعکس ما.اما توی خبرگذاری چی میاد؟استقلال تیم کامل×_×

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پیج مدافع جدید استقلال 💙💙💙💙

احتمالا پیراهن شماره چهار استقلال واسه ایشونه ، و اینکه به تازگی فسخ کرده و از نظر آمادگی بدنی در سطح قابل قبولیه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فدراسیون فوتبال برزیل اعلام کرده وضعیت سربازی رافائل سیلوا محرمانه است 😕

#شنبه #مدافع_استقلال #رافائل_سیلوا

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
تبریک میگم چه بازی قشنگی شد این بازی
عالی بودن بچه ها