با اینکه از منتقدای مجیدی هستم اما امسال فقط لیگ برای من مهمهدر كل چون حذف شديم ميشه همه جور انتقاد كرد
دقیقا منم یکساله دارم همینو میگم...دقیقا یه همچین روزی رو میدیدماما مهاجم بدرد بخور گلزن نداريم
اون به کنار...دروازه بانی که اخرین بازیش برای 1 2 ماه پیش بوده بعد حسینی که بازی قبلی 4 5تا موقعیت گل رو میگیره و نباختن تو اون بازیرو مدیونش بودیم رو گذاشته رو نیمکت.تیم ها حسرت دروازه بان مارو میخورن بعد تو بازی حساس میزاریمش رو نیمکت..ما تو ضربات پنالتی به مجیدی باختیم نه کسه دیگه.این فرهاد عقل تو کله اش نیست ؟ وقتی حسینی گلر خوبی بوده ( پنالتی دبل سیوی که جلو العین داشت بیاد بیارید ) رو نیمکت داره چرا دروازه بان جوان میزاره رو پنالتی هارو بگیره
مرتیکه به جای تمرکز رو توپ برمیگرده ورد و دعا میخونه
اصلا با فرض این که این بازی تو لیگ بود بازم گل نزدیم !! من به اینا نمیبازم نمیبازی ! اما نمیتونه گل بزنی 300+ دقیقه به نساجی گل نزدی
خب بازی قبلش همین رضایی باعث صعود شد.اون به کنار...دروازه بانی که اخرین بازیش برای 1 2 ماه پیش بوده بعد حسینی که بازی قبلی 4 5تا موقعیت گل رو میگیره و نباختن تو اون بازیرو مدیونش بودیم رو گذاشته رو نیمکت.تیم ها حسرت دروازه بان مارو میخورن بعد تو بازی حساس میزاریمش رو نیمکت..ما تو ضربات پنالتی به مجیدی باختیم نه کسه دیگه.
دیشب نباختیم ؟ ضربات پنالتی جزیی از بازی نیست ؟باخت هم جزیی از بازی هست هر چند ما هنوز نباختیم
اسطوره شاه فرهاد میاد ویدیو میزاره مجدد اینستا من تو وقت قانونی نباختم !دیشب نباختیم ؟ ضربات پنالتی جزیی از بازی نیست ؟
تو هم که فکر میکنی بازی دیشب در جام حذفی مساوی شدمنطق استقلالی های افراطی جالبه ! پرسپولیس رو تو پنالتی میبرن میگن شش تایی کردیم ! تو پنالتی میبازن میگن هنوز نباختیم !
----------
شش بازی 4 مساوی آوردیم !