این توقع زیادیه از فرهادحذفی مفت ازدست رفت
لیگ و حذفی میگرفتیم ! سوپرجامم ذاتا برای ما بود !!
سه جام در یک فصل !!! مشتی بر دهان بابا مسعود
لیگ امسال رو بگیره کافیه
این توقع زیادیه از فرهادحذفی مفت ازدست رفت
دقیقا حق مطلب را عدا کردید مفت مفت از دست دادیم .حذفی مفت ازدست رفت
توجه شما رو به ادامه بازیها جلب میکنم...به محل مسابقه هم دقت بفرمایید:همين روند مساوي رو هم ادامه بديم و نبازيم قهرمانيم
٥ مساوي و ١ برد احتمال زياد قهرمانمون كنه
كل بازي نساجي ١٢٠ دقيقه يك موقعيت درست حسابي نداشتن بعد نفت مسجد سليمان چجوري دوتا به ما ميزنه؟!توجه شما رو به ادامه بازیها جلب میکنم...به محل مسابقه هم دقت بفرمایید:
سپاهان- استقلال
استقلال- شهر خودرو
فولاد-استقلال
استقلال-آلومینیوم اراک
مس رفسنجان-استقلال
استقلال-نفت مسجد سلیمان
با توجه به اینکه دو تا از سخت ترین بازیهامون (فولاد و سپاهان)مهمان هستیم، بازی با آلومینیوم جویای نام هم ساده نیست، هر چند بازیهای دیگه هم ساده نیستند چون همه برای بقا میجنگن! خوبیش اینه که تیم رقیب هم بازیهای سختی با پیکان و سپاهان داره که مهمان هست، شاید خستگی تیم های سپاهان و فولاد که تو آسیا بازی میکنن به ما کمک کنه..البته شاید..شاید هم اونا تو آسیا ضعفاشونو متوجه بشن و بهتر بازی کنن
در کل با توجه به تیم گل نزن فرهاد، بنظرم قهرمانی خیلی سخته..
من 6 تا بازی آینده رو بر اساس حساسیت بازیها و تیم گل نزن فرهاد تو این چند هفته اخیر، اینطور پیش بینی میکنم (کلا 8 امتیاز) و از همین الان نایب قهرمانیمون رو تبریک و تسلیت عرض میکنم! :
سپاهان- استقلال 1-0
استقلال- شهر خودرو 1-0
فولاد-استقلال 2-1
استقلال-آلومینیوم اراک 1-1
مس رفسنجان-استقلال 2-2
استقلال-نفت مسجد سلیمان 3-2
نساجی با نفت مسجد سلیمان فرق میکنه! نفت مسجد سلیمان الان مکان 14 جدوله و در خطر سقوط..مطمئن باش هفته آخر میشه رئال بتیس!كل بازي نساجي ١٢٠ دقيقه يك موقعيت درست حسابي نداشتن بعد نفت مسجد سليمان چجوري دوتا به ما ميزنه؟!
بعد بازي با ٩٠ اروميه هم همه رفته بودن تو فاز نااميدي...
مقابل نساجي درسته حذف شديم ولي با تمام ايراداتي هم كه داشتيم يه بازي خوب انجام داديم كه اگر بدشانسي و بي دقتي نبود برنده بوديم
من به شخصه امسال هيچ انتظاري ندارم تيم خوب بازي كنهنساجی با نفت مسجد سلیمان فرق میکنه! نفت مسجد سلیمان الان مکان 17 جدوله و در خطر سقوط..مطمئن باش هفته آخر میشه رئال بتیس!
مجیدی کلا با این تیم دومش تو حذفی خیلی با روح و روان هوادار بازی کرد!
باز هم رسیدیم به پارادوکس قدیمی "بازی خوب/ نتیجه خوب"..
بنظرت آیا وقت اون نرسیده بیخیال بازی خوب بشیم؟ اصلا اهمیتی نداره ما جلوی نساجی چطور بودیم؟ کاش 90 دقیقه دفاع کرده بودیم و الان جزو 4 تا تیم بودیم.. الان کت تن ماست یا نساجی؟
این دو خط آخرت یکم امیدبخش بود...دمت گرم...شال و کلاه کرده بودم برم حسین زاده رو کتک بزنماما چيزي كه مسلمه از لحاظ فني از همه مدعيا سرتريم و ٦امتياز هم جلويم...
با اينكه تيم سخت گل ميزنه اما سخت هم موقعيت ميده و حتي اگر به برد فولاد و سپاهان اميدوار نباشيم ميتونيم به مساوي اميدوار باشيم!!!
حالم از این مردک به هم میخورهفرهاد که اسم نبرد علی خسروی چرا به خودش گرفته؟!
چه خوب یادت هست!حرف های عزیزیان درباره گوهری و علیرضا رضایی
دروازهبان اسبق سرخابیها معتقد است فرهاد مجیدی باید در ضربات پنالتی دیدار استقلال و نساجی، از سید حسین حسینی درون دروازه استفاده میکرد.www.varzesh3.com
جالبه یه عده مثل ایشون چند روزه اومدن نظر کارشناسی میدن که باید فرهاد حسینی رو اواخر بازی میاورد که پنالتی بگیره
جام ملتها امیر قلعه نویی موقع پنالتی رودباریان رو تعویض کرد و بجاش طالبلو رو آورد زمین... که بعد بازیها همین فردوسی پوری که الان سینه چاکاش کم نیستن برنامه تلویزیونی راه انداخت و قلعه نویی رو محاکمه فنی میکردن!!! یکی از مواردی که ازش با لفظ آماتور حرف میزدن همین تعویض دروازبان بود!!!
حالا این بنده خدا با نیت خیر اومده اینو گفتهچه خوب یادت هست!
چه تیمی چه بازیکنایی یادش بخیر
کاش به قلعه نوعی بیشتر فرصت میدادن
من تیم پرویز مظلومی رو هم دوست داشتم، تیم ملی ب، رفتن غرب آسیا، عنایتی چه گلایی میزد
در مورد ترکیب منم خیلی حرف داشتمحالا این بنده خدا با نیت خیر اومده اینو گفته
ولی اگر حسینی هم میومد و تو پنالتی میباختیم انتقادها خیلی شدیدتر بود
میگفتن چرا رضایی که دو پنالتی گرفته تو بازی 90، باید آخرای بازی تعویض بشه؟!