• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
همين روند مساوي رو هم ادامه بديم و نبازيم قهرمانيم
٥ مساوي و ١ برد احتمال زياد قهرمانمون كنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همين روند مساوي رو هم ادامه بديم و نبازيم قهرمانيم
٥ مساوي و ١ برد احتمال زياد قهرمانمون كنه
توجه شما رو به ادامه بازیها جلب میکنم...به محل مسابقه هم دقت بفرمایید:

سپاهان- استقلال
استقلال
- شهر خودرو
فولاد-استقلال
استقلال
-آلومینیوم اراک
مس رفسنجان-استقلال
استقلال
-نفت مسجد سلیمان

با توجه به اینکه دو تا از سخت ترین بازیهامون (فولاد و سپاهان)مهمان هستیم، بازی با آلومینیوم جویای نام هم ساده نیست، هر چند بازیهای دیگه هم ساده نیستند چون همه برای بقا میجنگن! خوبیش اینه که تیم رقیب هم بازیهای سختی با پیکان و سپاهان داره که مهمان هست، شاید خستگی تیم های سپاهان و فولاد که تو آسیا بازی میکنن به ما کمک کنه..البته شاید..شاید هم اونا تو آسیا ضعفاشونو متوجه بشن و بهتر بازی کنن
در کل با توجه به تیم گل نزن فرهاد، بنظرم قهرمانی خیلی سخته..

من 6 تا بازی آینده رو بر اساس حساسیت بازیها و تیم گل نزن فرهاد تو این چند هفته اخیر، اینطور پیش بینی میکنم (کلا 8 امتیاز) و از همین الان نایب قهرمانیمون رو تبریک و تسلیت عرض میکنم! :

سپاهان- استقلال 1-0
استقلال- شهر خودرو 1-0
فولاد-استقلال 2-1
استقلال-آلومینیوم اراک 1-1
مس رفسنجان-استقلال 2-2
استقلال-نفت مسجد سلیمان 3-2

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
توجه شما رو به ادامه بازیها جلب میکنم...به محل مسابقه هم دقت بفرمایید:

سپاهان- استقلال
استقلال
- شهر خودرو
فولاد-استقلال
استقلال
-آلومینیوم اراک
مس رفسنجان-استقلال
استقلال
-نفت مسجد سلیمان

با توجه به اینکه دو تا از سخت ترین بازیهامون (فولاد و سپاهان)مهمان هستیم، بازی با آلومینیوم جویای نام هم ساده نیست، هر چند بازیهای دیگه هم ساده نیستند چون همه برای بقا میجنگن! خوبیش اینه که تیم رقیب هم بازیهای سختی با پیکان و سپاهان داره که مهمان هست، شاید خستگی تیم های سپاهان و فولاد که تو آسیا بازی میکنن به ما کمک کنه..البته شاید..شاید هم اونا تو آسیا ضعفاشونو متوجه بشن و بهتر بازی کنن
در کل با توجه به تیم گل نزن فرهاد، بنظرم قهرمانی خیلی سخته..

من 6 تا بازی آینده رو بر اساس حساسیت بازیها و تیم گل نزن فرهاد تو این چند هفته اخیر، اینطور پیش بینی میکنم (کلا 8 امتیاز) و از همین الان نایب قهرمانیمون رو تبریک و تسلیت عرض میکنم! :

سپاهان- استقلال 1-0
استقلال- شهر خودرو 1-0
فولاد-استقلال 2-1
استقلال-آلومینیوم اراک 1-1
مس رفسنجان-استقلال 2-2
استقلال-نفت مسجد سلیمان 3-2
كل بازي نساجي ١٢٠ دقيقه يك موقعيت درست حسابي نداشتن بعد نفت مسجد سليمان چجوري دوتا به ما ميزنه؟!
بعد بازي با ٩٠ اروميه هم همه رفته بودن تو فاز نااميدي...

مقابل نساجي درسته حذف شديم ولي با تمام ايراداتي هم كه داشتيم يه بازي خوب انجام داديم كه اگر بدشانسي و بي دقتي نبود برنده بوديم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
كل بازي نساجي ١٢٠ دقيقه يك موقعيت درست حسابي نداشتن بعد نفت مسجد سليمان چجوري دوتا به ما ميزنه؟!
بعد بازي با ٩٠ اروميه هم همه رفته بودن تو فاز نااميدي...

مقابل نساجي درسته حذف شديم ولي با تمام ايراداتي هم كه داشتيم يه بازي خوب انجام داديم كه اگر بدشانسي و بي دقتي نبود برنده بوديم
نساجی با نفت مسجد سلیمان فرق میکنه! نفت مسجد سلیمان الان مکان 14 جدوله و در خطر سقوط..مطمئن باش هفته آخر میشه رئال بتیس!
مجیدی کلا با این تیم دومش تو حذفی خیلی با روح و روان هوادار بازی کرد!

باز هم رسیدیم به پارادوکس قدیمی "بازی خوب/ نتیجه خوب"..
بنظرت آیا وقت اون نرسیده بیخیال بازی خوب بشیم؟ اصلا اهمیتی نداره ما جلوی نساجی چطور بودیم؟ کاش 90 دقیقه دفاع کرده بودیم و الان جزو 4 تا تیم بودیم.. الان کت تن ماست یا نساجی؟

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
نساجی با نفت مسجد سلیمان فرق میکنه! نفت مسجد سلیمان الان مکان 17 جدوله و در خطر سقوط..مطمئن باش هفته آخر میشه رئال بتیس!
مجیدی کلا با این تیم دومش تو حذفی خیلی با روح و روان هوادار بازی کرد!

باز هم رسیدیم به پارادوکس قدیمی "بازی خوب/ نتیجه خوب"..
بنظرت آیا وقت اون نرسیده بیخیال بازی خوب بشیم؟ اصلا اهمیتی نداره ما جلوی نساجی چطور بودیم؟ کاش 90 دقیقه دفاع کرده بودیم و الان جزو 4 تا تیم بودیم.. الان کت تن ماست یا نساجی؟
من به شخصه امسال هيچ انتظاري ندارم تيم خوب بازي كنه
اما فوتبال همينه نبايد با يك بازي احساسي بشيم. بازي كه با نود اروميه داشتيم خيلي افتضاح بوديم اما چون تو پنالتي برديم همه فراموش كردن...
اگر ما از حذفي حذف شديم بقيه تيم هاي بالا جدول هم حذف شدن پس شرايط اونا هم مثل ماست. هرچند باهات موافقم و نميشه چيزي رو پيش بيني كرد و از الان بگيم قطعا قهرمانيم...
اما چيزي كه مسلمه از لحاظ فني از همه مدعيا سرتريم و ٦امتياز هم جلويم...
با اينكه تيم سخت گل ميزنه اما سخت هم موقعيت ميده و حتي اگر به برد فولاد و سپاهان اميدوار نباشيم ميتونيم به مساوي اميدوار باشيم!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اما چيزي كه مسلمه از لحاظ فني از همه مدعيا سرتريم و ٦امتياز هم جلويم...
با اينكه تيم سخت گل ميزنه اما سخت هم موقعيت ميده و حتي اگر به برد فولاد و سپاهان اميدوار نباشيم ميتونيم به مساوي اميدوار باشيم!!!
این دو خط آخرت یکم امیدبخش بود...دمت گرم...شال و کلاه کرده بودم برم حسین زاده رو کتک بزنم:)
ولی مطمئن باش که ما 6 هفته جهنّمی خواهیم داشت و همه برامون میزنن!!..
مجیدی باید مصاحبه هاشو بیخیال شه و یکم از اون استارت هایی که دوران بازیگریش میزد رو به مهاجما یاد بده و براشون خصوصا برای حسین زاده کلاس چارچوب شناسی بذاره و به آرمان و ارسلان بیشتر بازی بده

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
الان اشکان دژاگه رو کجای دلم بذارم؟ بعید میدونم بدردمون بخوره برای فصل بعد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فکرشو بکن سید مهدی رحمتی هنوز دو سه هفته است اومده آلومینیوم، بزنه و قهرمان حذفی بشه!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سر داستان داوری و خسروی و... پیشکسوتان ماهم خیلی مقصرن همه دارن نگاه میکنن و هیچ حمایتی از تیم نکردن
از اونور خسروی افتخار آسیایش داور چهارم ترکمنستان و قرقیزستان بوده فغانی میاد از افتخارات فوتبالیش میگه... اما از اینور همه سکوت کردن و حرف نمیزنن
امیدوارم هوادار متحدتر باشه و اسیر نام ها نباشه...مهم قهرمانی تیمه حالا فرهاد باشه یا با قلعه نویی یا هرکسی
چیزی که الان مهمه کادری هست که بالاسر باشگاه هست و باید حداقل تا آخر فصل حمایت بشن.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

جالبه یه عده مثل ایشون چند روزه اومدن نظر کارشناسی میدن که باید فرهاد حسینی رو اواخر بازی میاورد که پنالتی بگیره
جام ملتها امیر قلعه نویی موقع پنالتی رودباریان رو تعویض کرد و بجاش طالبلو رو آورد زمین... که بعد بازیها همین فردوسی پوری که الان سینه چاکاش کم نیستن برنامه تلویزیونی راه انداخت و قلعه نویی رو محاکمه فنی میکردن!!! یکی از مواردی که ازش با لفظ آماتور حرف میزدن همین تعویض دروازبان بود!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

جالبه یه عده مثل ایشون چند روزه اومدن نظر کارشناسی میدن که باید فرهاد حسینی رو اواخر بازی میاورد که پنالتی بگیره
جام ملتها امیر قلعه نویی موقع پنالتی رودباریان رو تعویض کرد و بجاش طالبلو رو آورد زمین... که بعد بازیها همین فردوسی پوری که الان سینه چاکاش کم نیستن برنامه تلویزیونی راه انداخت و قلعه نویی رو محاکمه فنی میکردن!!! یکی از مواردی که ازش با لفظ آماتور حرف میزدن همین تعویض دروازبان بود!!!
چه خوب یادت هست!
چه تیمی چه بازیکنایی یادش بخیر
کاش به قلعه نوعی بیشتر فرصت میدادن
من تیم پرویز مظلومی رو هم دوست داشتم، تیم ملی ب، رفتن غرب آسیا، عنایتی چه گلایی میزد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هنوز برام سواله چرا آمانوف اونجوری پنالتی زد!
، چرا یامگا افت کرده بود؟
چرا حسین زاده همش تو اوت میزد؟
چرا آرمان رمضانی رو زودتر بازی نداد؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
چه خوب یادت هست!
چه تیمی چه بازیکنایی یادش بخیر
کاش به قلعه نوعی بیشتر فرصت میدادن
من تیم پرویز مظلومی رو هم دوست داشتم، تیم ملی ب، رفتن غرب آسیا، عنایتی چه گلایی میزد
حالا این بنده خدا با نیت خیر اومده اینو گفته
ولی اگر حسینی هم میومد و تو پنالتی میباختیم انتقادها خیلی شدیدتر بود
میگفتن چرا رضایی که دو پنالتی گرفته تو بازی 90، باید آخرای بازی تعویض بشه؟!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
حالا این بنده خدا با نیت خیر اومده اینو گفته
ولی اگر حسینی هم میومد و تو پنالتی میباختیم انتقادها خیلی شدیدتر بود
میگفتن چرا رضایی که دو پنالتی گرفته تو بازی 90، باید آخرای بازی تعویض بشه؟!
در مورد ترکیب منم خیلی حرف داشتم
مثلا اگر من بودم بیشتر به آرمان رمضانی بازی میدادم
مهدی پور رو از اول نیمه اول بازی میدادم
برای پنالتی ها از سید استفاده میکردم
ولی استراتژی فرهاد استفاده از بازی‌ای نیمکت نشین بود و ریسک کرد، من بودم با توجه به اینکه تعطیلات زیادی داریم تا هفته 25 لیگ، از بیشتر بازیکنای ترکیب اصلی استفاده میکردم
ولی دیگه گذشته ها گذشته
اون بازی به تاریخ پیوست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا