اینکه یه جام از دست رفت و تمام شد دیگه فکر بهش نکنیم بهتره
جام مهمی هم نبود خصوصا اینکه تیم رقیب هم حذف شد
از دید دیگه به این قضیه نگاه کنیم خیلی بهتر شد بخاطر اینکه فرهاد میدونه حالا واقعا نیاز داره یک جام بگیره و اتفاقا بیشتر از هر زمانی به این جام نیاز داره و تمرکز کامل روی این 6 تا بازی باقیمونده میتونه جام رو تضمین کنه
من شدیدا اعتقاد دارم تیم حریف حتی تیم های دیگه و حتی گاهی داوران و فدراسیون شاید تمام تلاششون رو میکنند که فشار هوادار رو بزارن رو تیم و ارامش تیم رو بگیرن.این 6 تا بازی هوادار فقط حمایت کنه و اعتراض و انتقاد رو بزاره برا بعد از اتمام لیگ.امانوف هم بازی دلنشینی داره حداقل شکل بازیش زیباست ولی هنور جا نیوفتاده تو تیم میتونه مهره کلیدی بشه در اینده
چرا جام مهمی نبود؟ بعد چند سال که حذفی جام نبردیم مهم نبود؟
بهترین فرصت بود، همه مدعیا حذف شده بودند، خلیج فارس بود و آلومینیوم و مس کرمان راحت جام تو مشت مون بود!
تیم روحیه میگرفت، فشار از روی تیم کم میشد و با تمرکز بیشتری میرفتیم برای قهرمانی لیگ.
مجیدی اگر از سید استفاده کرده بود، حسین زاده چشماشو باز میکرد و آمانوف پنالتی شو گل میکرد شاید الان جام تو مشتمون بود
تا 14 اردیبهشت تیم بازی نداره من نمیدونم چه اصراری بود از علیرضا رضایی استفاده کنیم؟؟ بهش بدهکار بودیم یا دلمون برای قیافه اش تنگ شده بود؟
اتفاقا وقتی جام حذفی رو نگرفتی استرس رو تیم بیشتره چون مجبوری حتما تو لیگ قهرمان بشی، استرس به ساق پای بازیکنا منتقل میشه و کار سخت میشه. اونم جای که عالم و آدم برای استقلال میزنن!
آمانوف تو حذفی تکروی زیاد داشت پاس نمیداد تو کار گروهی کمتر شرکت کرد و نهایتا پنالتی رو خراب کرد
همین که پست گذاشت و عذرخواهی کرد بدونیم که مقصر بوده
باز هم تو پارادکس بازی دلنشین(زیبا) و نتیجه زیبا نیفتیم!
بشخصه من هوادار امسال یعنی 1401 از تیمم جام میخوام! برای بازی زیبا میزنم کانال دیگه بازی تیمای اروپایی رو نگاه میکنم!
نکنه میخواید امسال هم با حسرت شاهد ششمین قهرمانی تیم رقیب بدون بابامسعود باشید!