در بازیهای باقیمانده مجبوریم داورها رو هم دریبل بزنیماین تیم قهرمانه سال بعد هم فرهاد هست با یه تیم بهتر از امسال
کاملا با شما موافقم نمیدونم چرا اخر فصل دوستان همه دنبال سرمربی جدید هستنداین تیم قهرمانه سال بعد هم فرهاد هست با یه تیم بهتر از امسال
ما که از خدامونهاین تیم قهرمانه سال بعد هم فرهاد هست با یه تیم بهتر از امسال
چون عادت کردیم! چون هر سال برامون زدن! همین حذفی با نساجی با دو گلی که زدیم حقمون برد بود، من دیگه طاقت ناکامی استقلال و فرهاد سوزی رو ندارمکاملا با شما موافقم نمیدونم چرا اخر فصل دوستان همه دنبال سرمربی جدید هستند
ما از فرهاد تا همینجا ش هم ممنونیم. من میگم امید ندارم این فرق میکنه با سنگ اندازی و تخریبحالا داریم میگیم همه مقابل استقلال قرار گرفتند داوری و تیم حریف و ...همه تا بتونن تخریب میکنن از هر روشی استفاده میکنن دیگه هوادار چرا؟مگه تیم بدی ساخت فرهاد؟گل میزد میباخت یه عده میگفتن گل زیاد نزنه ببریم.کم رکورد نزدیم تا همین الان و اتفاقا همین تیم جام رو میگیره چون تیم رقیب واقعا توانش رو نداره بازی ها رو ببره باز هم امتیاز میده
امسال به نظرم خیلی سال سختی بود با همه این مشکلات فوق العاده نتیجه گرفت تیم جوون و اینده داری داریم
باید فصل بعد فرهاد باشه و نتیجه این تلاشها رو بگیره
هنوز که تیم با اختلاف اول هست یه عده دارن این حرفا رو میزنن خدا رحم کنه اگه دست بعضیا باشه هفته ای یک مربی باید بیاریم
شما فکر میکنی مربی دیگه بیاریم این اتفاقات نیست؟درسته هر مربی ایرانی باشه همینطور میزنن براش و اجازه نمیدن جایگاه خوبی داشته باشه نمیتونن موفقیت یکیو ببیننچون عادت کردیم! چون هر سال برامون زدن! همین حذفی با نساجی با دو گلی که زدیم حقمون برد بود، من دیگه طاقت ناکامی استقلال و فرهاد سوزی رو ندارم
دوباره رسیدیم به پارادوکس بازی زیبا نتیجه زیباشما فکر میکنی مربی دیگه بیاریم این اتفاقات نیست؟درسته هر مربی ایرانی باشه همینطور میزنن براش و اجازه نمیدن جایگاه خوبی داشته باشه نمیتونن موفقیت یکیو ببینن
ولی مربی خارجی هم دردسرهای خودش رو داره اینکه بتونیم یک مربی خوب بیاریم و با شرایط کشور و مشکلاتش دوام بیاره بعیده
من همچنان بهترین گزینه رو فرهاد میدونم حداقل کم کاری نمیکنه و تمام توانش رو میزاره.متاسفانه جو و شرایط فوتبال تو کشور الوده اس
امیدوارم سال دیگه فرهاد سرمربی باشه و دوباره تغییر و تحول نداشته باشیم بهترین کار همین ثبات هست الان یک جام هم بگیریم سال دیگه انتظارات از فرهاد بالاتر میره و هوادار بیشتر میخواد باید قبول کنیم همین که تیم بعد از مدتها منسجم و بدون فراز و نشیب بازی میکنه خودش موفقیت هست.
فقط در صورتی باید بمونه که در پایان این فصل قهرمان لیگ بشیمباید فصل بعد فرهاد باشه و نتیجه این تلاشها رو بگیره
ببینم با اون صحبتهایی که فرهاد کرد الان همه داورا متنبه شدن و رفتن اتاقشون دارن به کارای بدشون فکر میکنن؟درست نيست بگيم حاشيه رو فرهاد درست كرد. داره از حق تيم دفاع ميكنه كه داور و فدراسيون فاسد به راحتي حق تيم رو نخورن...
آجرلو ساكت بود همه انتقاد مي كردن چرا ساكته!!! كسي هم حرف بزنه ميگن حاشيه سازي ميكنه!!!
تیم سوم پایتخت و سپاهان هم بناست همه بازیهاشو ببازه که ما قهرمان شیم؟؟؟!!!سپاهان يك مساوي بگيريم كافيه
نفت مسجد سليمان و پديده رو ببريم بقيه مساوي بشيم تمومه
اجرلو اینکاره بود وسط فصل دفاع اصلیا سرباز نمیشدن( خودش حاشیه اصلی )درست نيست بگيم حاشيه رو فرهاد درست كرد. داره از حق تيم دفاع ميكنه كه داور و فدراسيون فاسد به راحتي حق تيم رو نخورن...
آجرلو ساكت بود همه انتقاد مي كردن چرا ساكته!!! كسي هم حرف بزنه ميگن حاشيه سازي ميكنه!!!