• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدا به دادمون برسه با به آفرین!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ارسلان خیلی آماده اس.کاش حداقل ۲۵ دقیقه در هر بازی بهش مهلت بده فرهاد☹
چه بسا بیشتر از 25 دقیقه
اگر بیشتر ازش استفاده می‌شد الان اختلافمون با تیم دوم بیشتر بود شاید جام حذفی رو هم گرفته بودیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بازیکن آماده باشه بهش بازی میرسه
ارسلان تو دربی 79 دقیقه بازی کرد خیلی ضعیف بود
2 دقیقه ژستد اومد گل تساوی رو زد

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازیکن آماده باشه بهش بازی میرسه
ارسلان تو دربی 79 دقیقه بازی کرد خیلی ضعیف بود
2 دقیقه ژستد اومد گل تساوی رو زد
اشکالش چیه همیشه ارسلان 79 دقیقه بازی کنه و ژستد 2 دقیقه بازی کنه ولی گل بزنه؟ درست مثل دربی!
طرف اسمش بازیکن خارجیه و با کلی اهن و تلپ، بعد18 تا بازی 3 تا گل زده که از شانسش یکیش تو دربی بوده! اونم چون فشاری نبوده روش و فرقی بین دربی و بقیه بازیها نداشته براش!
من که از اول فصل گفتم ارسلان بیشتر باید بازی کنه و ژستد به نیمکت منتقل بشه...امیدوارم فصل بعد هم این بازیکن بی خاصیت رو تو تیمم نبینم!
امین قاسمی نژاد، آرمان رمضانی یا هرکس دیگه بود بیشتر از این بی خاصیت برامون گل زده بود! اونم با توجه به اینکه تو بیشتر بازیها فیکس بوده

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اشکالش چیه همیشه ارسلان 79 دقیقه بازی کنه و ژستد 2 دقیقه بازی کنه ولی گل بزنه؟ درست مثل دربی!
طرف اسمش بازیکن خارجیه و با کلی اهن و تلپ، بعد18 تا بازی 3 تا گل زده که از شانسش یکیش تو دربی بوده! اونم چون فشاری نبوده روش و فرقی بین دربی و بقیه بازیها نداشته براش!
من که از اول فصل گفتم ارسلان بیشتر باید بازی کنه و ژستد به نیمکت منتقل بشه...امیدوارم فصل بعد هم این بازیکن بی خاصیت رو تو تیمم نبینم!
امین قاسمی نژاد، آرمان رمضانی یا هرکس دیگه بود بیشتر از این بی خاصیت برامون گل زده بود! اونم با توجه به اینکه تو بیشتر بازیها فیکس بوده
اماده باشه بازی بهش میرسه
امین قاسمی نژاد تو تیم قلعه نویی هم بهش بازی نمیرسه
اونایی هم که رفتن هیچکدومشون بازیکن نشدن...بابک مرادی متین کریمزاده احمد موسوی و...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اماده باشه بازی بهش میرسه
امین قاسمی نژاد تو تیم قلعه نویی هم بهش بازی نمیرسه
اونایی هم که رفتن هیچکدومشون بازیکن نشدن...بابک مرادی متین کریمزاده احمد موسوی و...
من روی صحبتم با ژستد بود....ژستد خیلی آماده بود؟
منم قبلا همین نظر رو داشتم ولی استثنا هم کم نداره..مثل آرش رضاوند که تو گل آسیایی شون تو فولاد موثر بود
امین قاسمی نژاد از همه اینا با انگیزه تر بود فقط بخاطر سنش عجله داشت و بنظرم حق داشت
من جای مجیدی باشم از ارسلان و آرمان رمضانی بیشتر استفاده میکنم...ژستد بخاطر سنش نمیتونه از تله مدافعان حریف فرار کنه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من روی صحبتم با ژستد بود....ژستد خیلی آماده بود؟
منم قبلا همین نظر رو داشتم ولی استثنا هم کم نداره..مثل آرش رضاوند که تو گل آسیایی شون تو فولاد موثر بود
امین قاسمی نژاد از همه اینا با انگیزه تر بود فقط بخاطر سنش عجله داشت و بنظرم حق داشت
من جای مجیدی باشم از ارسلان و آرمان رمضانی بیشتر استفاده میکنم...ژستد بخاطر سنش نمیتونه از تله مدافعان حریف فرار کنه
تنها بازيكني كه فرهاد اجازه جدايي نداد و قرضي داد همين رضاوند بود
اتفاقا تنها بازيكني هم بود كه همه اتفاق نظر داشتن بره و برنگرده!!! كه الان ستاره فولاده!!!

به خاطر موسوي اول فصل چقدر فرهاد رو كوبيدند؟ الان تو گلگهر جزو ١٨ هم نيست خيلي بازيا!!!
اسير جو رسانه ها نشيم مطمئن باشيد كادر فني از همه هوادارا بيشتر به بازيكنا نزديكتره و هركي هم آماده باشه بازي ميكنه...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تنها بازيكني كه فرهاد اجازه جدايي نداد و قرضي داد همين رضاوند بود
اتفاقا تنها بازيكني هم بود كه همه اتفاق نظر داشتن بره و برنگرده!!! كه الان ستاره فولاده!!!

به خاطر موسوي اول فصل چقدر فرهاد رو كوبيدند؟ الان تو گلگهر جزو ١٨ هم نيست خيلي بازيا!!!
اسير جو رسانه ها نشيم مطمئن باشيد كادر فني از همه هوادارا بيشتر به بازيكنا نزديكتره و هركي هم آماده باشه بازي ميكنه...
درسته من خودم از منتقدای سرسخت آرش رضاوند بودم و اینکه فرهاد همه رو به خوبی میشناسه هم حرف غلطی نیست
ولی باور کنیم که از همین رضاوند یا خوب بازی نمیگرفت یا رضاوند نمیتونست تو اون پست مثمر ثمر باشه..
همینطور ژستد که خروجی یعنی گل نداره..در هر صورت اینکه باید به سرمربی تیم اعتماد کرد ضامن موفقیت تیمه
ولی در مورد ژستد من انتظارم از مجیدی بیشتر بود..با توجه به اینکه مجیدی خودش مهاجم بوده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
پسر، تو دیگه کی هستی؟؟؟!!! روحشم آبیه..بابا دمت گرم:)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
درسته من خودم از منتقدای سرسخت آرش رضاوند بودم و اینکه فرهاد همه رو به خوبی میشناسه هم حرف غلطی نیست
ولی باور کنیم که از همین رضاوند یا خوب بازی نمیگرفت یا رضاوند نمیتونست تو اون پست مثمر ثمر باشه..
همینطور ژستد که خروجی یعنی گل نداره..در هر صورت اینکه باید به سرمربی تیم اعتماد کرد ضامن موفقیت تیمه
ولی در مورد ژستد من انتظارم از مجیدی بیشتر بود..با توجه به اینکه مجیدی خودش مهاجم بوده
من خودم جنازه دیاباته و تیام رو واسه مهاجم نوک به ژستد و حتی یامگا هم ترجیح میدم...
ژستد درسته زیاد هم موقعیت سازی واسش نکردن اما خودش هم گلزن نشون نداده
ما به مهاجمی نیاز داریم مثل ژستد دربی... از موقعیت مرده گل بسازه
در مجموع گلی که تو دربی زد یه جوری حال داد که تا آخر فصل هم گل نزنه من حلالش کردم :)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من خودم جنازه دیاباته و تیام رو واسه مهاجم نوک به ژستد و حتی یامگا هم ترجیح میدم...
ژستد درسته زیاد هم موقعیت سازی واسش نکردن اما خودش هم گلزن نشون نداده
ما به مهاجمی نیاز داریم مثل ژستد دربی... از موقعیت مرده گل بسازه
در مجموع گلی که تو دربی زد یه جوری حال داد که تا آخر فصل هم گل نزنه من حلالش کردم :)
گل مهمی زد..
ولی فرهاد نباید خیال ژستد رو راحت میکرد و فیکسش میکرد..باید رقابت ایجاد میکرد تا خیال ژست راحت نباشه
18 تا بازی فقط 3 گل؟؟ والا هر بازیکن دیگه ای بود با این همه هزینه تا الان کلی زیرعلامت سوال بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینم که گرد و خاک کرده...بعید میدونم از توش چیزی در بیاد..میخوان فرهادو بزنن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
در هر صورت هر چی باشه این فصل به تیم ما نمیرسن و موفق شدن دو تا مدافع ما رو از ما جدا کنن!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
در هر صورت هر چی باشه این فصل به تیم ما نمیرسن و موفق شدن دو تا مدافع ما رو از ما جدا کنن!

اينچيزا رو كاش هوادار بيشتر روش فكر كنه و اتحادش رو بيشتر كنه...
چرا اگر به اين راحتي معاف شدند اونا رو از تيم گرفتن؟! يه موقعايي كه كسي بياد بگه نميخوان اين تيم قهرمان بشه بقيه متمهم ميكنند به جو سازي و توهم!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اينچيزا رو كاش هوادار بيشتر روش فكر كنه و اتحادش رو بيشتر كنه...
چرا اگر به اين راحتي معاف شدند اونا رو از تيم گرفتن؟! يه موقعايي كه كسي بياد بگه نميخوان اين تيم قهرمان بشه بقيه متمهم ميكنند به جو سازي و توهم!!!
هوادار بنده خدا همش تو فکره!
آخر فصل هم هیشکی به این چیزا فکر نمیکنه! همین بلاهایی که سر استقلال اومد، بازیکنای خارجی که تو گل گهر نذاشتن بازی بکنن، پنالتی های دربی رفت، گلای حذفی تو بازی با نساجی و....
خدا کنه قهرمان شیم والا کمتر هواداری رضایت میده مجیدی بمونه تو تیم! اونموقع است که شعار حیاکن رهاکن شروع میشه!
خود مجیدی هم نخواهد موند!
یه فیلمی بود اسرای جنگ جهانی دوم باید مقابل تیم آلمان نازی فوتبال بازی میکردن! خوب هم بازی میکردن، پله هم بود، اما آخرش که داشتن میبردن با گلوله سربازای آلمانی مواجه شدن! ولی بازم تلاش میکردن!
الان اون تیم اسرا تیم ماست!
ما باید احتمالا بدیم هر بازی 2-0 از داور عقبیم 1-0 هم از تیم روبرو
فرهاد هر چی داره و نداره باید رو کنه و هر بازیکنی که موقعیت خراب کرد رو با گان شات بزنه یا نهایتش بکشتش بیرون!
ما فرصت اشتباه دیگه نداریم!
دوستانی که انتظاری از فرهاد و تیمش در این فصل ندارن و چشمشون دنبال بازی دلنواز و زیباست، لطفا رو اعصاب ما راه ندارن، منظورم شما نیستی کلی میگم، برای مشاهده فوتبال زیبا و تیکی تاکا و... بزنن یه کانالی که فوتبال جزیره یا لالیگا داره تماشا کنن، این 6 تا بازی رو بیخیال بشن، ما تو این 6 تا بازی باید بجنگیم تا آخرین قطره خون!
های هیتلر(ببخشید های فرهاد):)

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم استرماچاونی(الغرافه) دیشب 4 تا هم از آخال ترکمنستان خورده با احتساب بقیه بازیها 14 تا گل خوردن! کلا 7 تا گل زدن...
و این سزای ناسپاسی است در مقابل شور هواداران استقلال بزرگ..
واقعا برام سواله هنوز کسی هست استراماچونی رو به فرهاد ترجیح بده؟
کم مونده بود استقلال رو بفروشیم که ایشون تشریف بیارن!
البته الانم چند روز مونده تا حکم دادگاه استراماچونی! واقعا تو این شرایط پول دادن به استراماچونی خیلی سخته! چه کردی با تیم ما علی خطیر؟!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
هوادار مبتلا به سندروم داون استقلال امروز در تمرین این تیم حضور یافت.

esrczzlb.jpg
letdeqgp.jpg
ejx0lq2v.jpg
mm2r4kyp.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا