نتیجه خوبیهبازی منطقی بود
یک امتیاز در اصفهان نتیجه بدی نیست
من احساس میکنم حضور تماشاگرها به تیم استرس میدهاز وقتی که بازی ها تماشاگردار شده، نبردیم
تمام بازیهای باقیمانده استرس دارن !این بازی خیلی استرس داره
بازی فولاد رو جا انداختی که از همه سخت تره بنظرمبا توجه به نحوه بازی تیم مهم ترین بازیهای تیم از نظر من نفت و پدیده هست که باید حتما جفتشون رو ببریم
متاسفانه استقلال تجربه بسیار بدی داره و بارها و بارها تا هفته های پایانی صدر بوده ولی بخاطر استرس و فشار هوادار و یکم هم جدی نگرفتن خود بازیکن ها قهرمانی رو از دست داده البته دست های پشت پرده ناداروی ها هم بوده که قطعا این فصل هم خواهد بودمن احساس میکنم حضور تماشاگرها به تیم استرس میده
نه با توجه به نحوه بازي تيم گفتمبازی فولاد رو جا انداختی که از همه سخت تره بنظرم
حسینی رو چرا نداریم؟؟!!!بازیکن ها از این جا به بعد باید توجیه بشن که نباختن مهم نیست دیگه باید ببرید
امروز مشخصا تیم برای تساوی و نباختن وارد زمین شده بود
بازی بعدی حسینی رو هم در دروازه نداریم
منم خیلی حالم گرفته شد!اين توپو كي لو داد ضدحمله داد؟
الومینیوم هم جا انداختیدبازی فولاد رو جا انداختی که از همه سخت تره بنظرم
با بازی دادن به ژستد، 5 تا بازی بعد رو هم مساوی می کنیم!الومینیوم هم جا انداختید
بازیهای ما 4تاش با تیمهای بالای جدوله
ولی بازی اونا یه دونه فقط با سپاهان
امروز ژستد نباید بازی میکرد
خیلی بیحاله /خدایش ارمان رمضانی پرتلاش تر هست
و اینکه صالح حردانی خیلی بهتر از وریاست /چیه هی تعویضش میکنه
و اینکه حسین زاده و یامگا ارسلان باهم بازی کنن خیلی بهتر هست تا اینکه جدا جدا باشن
نمیدونم احسااس میکنم اینطوری استقلال بازیاش بیشتر گل میزنه
اینقدری که تو به قهرمانی تیم حریف امیدواری، خودشون امیدوار نیستن!!!با بازی دادن به ژستد، 5 تا بازی بعد رو هم مساوی می کنیم!
تیم رقیب هم 6 تا بازیشو میبره، بازی با سپاهان شون تو آزادیه
یادمه عرفان گفت اگر 6 تا بازی شونو بردن قهرمانی نوش جونشون!
اتفاقا میخوام بگم 6 تا بازی شونو میبرن و قهرمان هم میشن! قهرمانی هم نوش جونشون!
نایب قهرمانی هم کوفت جونمون!
خدائیش این تفکرات مجیدی از بازی با نساجی گرفته تا این فیکس بازی کردن ژستد رو نمیتونم تحمل کنم!
هر سال مفت مذلل جامی که تو مشت مونه رو تقدیم تیمای تازه به دوران رسیده میکنیم
هیچکس مثل من از فرهاد حمایت نکرد از اول فصل!
دلیلش اینه اونا بلدن ببرن، ما فقط با ژستد بلدیم مساوی کنیماینقدری که تو به قهرمانی تیم حریف امیدواری، خودشون امیدوار نیستن!!!
اقا اینو یجا یادداشت کن برا فصل دیگه یا فصلی که فرهاد نبود دوباره بخونید این متن روفقط کافیه به نفر اینجا پست بزنه امسال هم جام نگرفتیم اشکالی نداره!
فرهاد مشکلات زیادی داشت!
چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیشه!
همین که تا الان نباختیم هنر کردیم!
رکورد زدیم!
بازیکن نداشتیم!
راههای باختونتن استقلال زیاده!
زمین کج بود و......
فقط بگه تا خودم با دستای خودم خفه اش کنم!!
فرهاد امسال همه چیز داشت، اگر جام نگیره فقط عرضه نداشت!