• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اقا اینو یجا یادداشت کن برا فصل دیگه یا فصلی که فرهاد نبود دوباره بخونید این متن رو
مطمین باشید اون روز افسوس همین روزا رو میخورین
الان هم اگه تیم با چهار تا جوون خوب بازی میکنه نه بخاطر فرهاد بخاطر این ارامش و ثبات نسبی بود که تیم داشت.برسیم به زمانی که مربی هو کنیم و مربی عوض بشه و دست دلال و...دیگه باید فاتحه خوند
گیر دادیم به ژستد و مساوی و چرا چهار تا جلوییم فقط از تیم دوم؟دیگه نهایت با تیم دوم برابر هم باشیم بازم اول میشیم و می جنگیم
الان اصلا زمان تغییر تو ترکیب تیم نیست بهترین کار همینه با تیمی که تا الان نتیجه گرفته ادامه بدیم و این 5 تا بازی رو هم تموم کنیم.فکر کنید با این استرس بازیکنها یک اختلاف کوچیک پیش بیاد و فرهاد دو تا بازیکن رو هم بزاره کنار
هوادار هم آب تو آسیاب دشمن نریزه باور کنین هر چقدر به آخر فصل میرسه بازینکن ها و مربی استرسشون بیشتر میشه اگه حواشی هم زیاد باشه که دیگه بدتر.
همین بازی هم گل نخوردیم و بازم پنالتی گل زدن بهمون هنوزم تیمی داریم که گل نمیخوره مگه این کمه؟
جام رو هم میگیریم ولی مهم اینه در هر شرایط پشت تیم باشیم
اولا که اینقدر بیکار نیستیم پست شما رو یادداشت کنیم برای فصل دیگه که فرهاد نیست!
اونم تاپیک 4 هزار صفحه ای!
نمیدونم از کی هوادار استقلال شدی ولی محضر شریف عرض کنم این تیم بیشتر سالا تو کورس قهرمانی بوده!
الان میدونی چند ساله جام نگرفتیم؟
میدونی چند ساله فرهاد سرمربیه؟
بحث ما یه بازیکن دو بازیکن نیست
مسیر غلطه، تفکر اشتباهه!
با این دست فرمون نایب قهرمانی هم بزور بگیریم!
تفکری که سبحان خاقانی رو میاره تو زمین! ژستد رو فیکس میکنه و نمیتونه یامگا رو احیا کنه، 5-6 تا بازیکن براحتی از دست میده نیم فصل و سر دعواش با یه مدیرعامل جام حذفی رو مفت از دست میده!
این تفکر جام بگیر نیست
خواهشا تا این 5 تا بازی باقیمونده آمپر منو نچسبون و بیخیال بازی زیبا باشید! گور بابای بازی زیبا! بازی زیبامون کجا بود؟
شما بشین تا هم امتیاز بشیم با تیم رقیب!
تیم رقیب بردن رو بلده ما مساوی کردن رو
بریم شاد باشیم که تیممون تا حالا نباخته!
جام حذفی که به چوخ رفت، لیگ برتر هم به چوخ میره من مطمئنم!
تا 25 اردیبهشت مجبور صبر میکنیم چون مجبوریم
ولی تیم بزرگ سرمربی بزرگ میخواد! مثل شفر
فعلا تیم ما شده محل کارآموزی بازیکنای سابق!!!
اینجا هم تاپیکه هواداریه محل تعیین سرنوشت تیم نیست! از این چرت و پرتای حمایت حمایت گوشمون پره!
با این همین حرفا 10 ساله داریم جامو از دست میدیم

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
فوتبال قابل پیش بینی نیست !
روی کاغذ با توجه به بازی هایی که داریم و وضعیت داوری ، متاسفانه شانس قهرمانیمون خیلی کمه!
ولی همونطور که گفتی فوتبال قابل پیش بینی نیست!

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
اولا که اینقدر بیکار نیستیم پست شما رو یادداشت کنیم برای فصل دیگه که فرهاد نیست!
اونم تاپیک 4 هزار صفحه ای!
نمیدونم از کی هوادار استقلال شدی ولی محضر شریف عرض کنم این تیم بیشتر سالا تو کورس قهرمانی بوده!
الان میدونی چند ساله جام نگرفتیم؟
میدونی چند ساله فرهاد سرمربیه؟
بحث ما یه بازیکن دو بازیکن نیست
مسیر غلطه، تفکر اشتباهه!
با این دست فرمون نایب قهرمانی هم بزور بگیریم!
تفکری که سبحان خاقانی رو میاره تو زمین! ژستد رو فیکس میکنه و نمیتونه یامگا رو احیا کنه، 5-6 تا بازیکن براحتی از دست میده نیم فصل و سر دعواش با یه مدیرعامل جام حذفی رو مفت از دست میده!
این تفکر جام بگیر نیست
خواهشا تا این 5 تا بازی باقیمونده آمپر منو نچسبون و بیخیال بازی زیبا باشید! گور بابای بازی زیبا! بازی زیبامون کجا بود؟
شما بشین تا هم امتیاز بشیم با تیم رقیب!
تیم رقیب بردن رو بلده ما مساوی کردن رو
بریم شاد باشیم که تیممون تا حالا نباخته!
جام حذفی که به چوخ رفت، لیگ برتر هم به چوخ میره من مطمئنم!
تا 25 اردیبهشت مجبور صبر میکنیم چون مجبوریم
ولی تیم بزرگ سرمربی بزرگ میخواد! مثل شفر
فعلا تیم ما شده محل کارآموزی بازیکنای سابق!!!
اینجا هم تاپیکه هواداریه محل تعیین سرنوشت تیم نیست! از این چرت و پرتای حمایت حمایت گوشمون پره!
با این همین حرفا 10 ساله داریم جامو از دست میدیم
برادر خیلی تند نرو صب کن یلحظه هنو شما دنیا نیومده بودی من استقلالی بودم
من نگفتم پست من رو یادداشت کنی
گفتم پست خودت رو یادداشت کن که بعدا یادت باشه چیا گفتی و بعد چیا میگی
ما از این موارد زیاد دیدیم ناصر حجازی خدابیامرز سرمربی بود و هوادار برا چند تا بازی و یک فصل بد شعار میداد حیا کن شما میگی مهم استقلال هست بله مهم استقلاله شکی نیست ولی استقلال رو کیا ساختن همین اسطوره ها اگه اسطوره ها نباشین استقلال هم میشد مث پاس یا هر تیم دیگه ای
ماشالله ما ایرانی ها استعداد خوبی تو تخریب ادمها داریم زود بزنیم طرف رو بترکونیم فکر میکنیم خودمون بزرگ میشیم
شما بیای با من بحث کنی چی بهت میرسه؟
من میگم یه سرمربی داریم نه دلال نه مافیاس نه زد و بند بلده و نیازمند دوزار دلالی هم نیست.یه جنتلمن واقعی حالا هم تو این چند سال از همیشه به قهرمانی نزدیکتره
دیگه بیای از ترکیبش ایراد بگیره نوبره
فردا بگیم شما رو بزارن سرمربی تیم رو ببندی
نه برادر این تیم قهرمان میشه ولی حالا چه قهرمان شد چه نشد فرهاد رو میزان کنار با این هوادار که هر روز جهت باد هست خیالتون راحت تیم یه روز آروم و خوب نمیبینه
فقط باید هر چی پول از بورس در میاد بره جیب چهار تا دزد که هی برامون سرمربی ایتالیایی و اروپایی بیارن و بعد فسخ قراداد و مشکلات بعدش
کسی مث فرهاد بدرد اینا نمیخوره نه میتونن کمیسیون بگیرن نه دزدی و نه فرهاد کسیه شکایت کنه و دنبال پول یامفت باشه
هیمن شفر که میگید با همین تیم باورکنین نتیجه نمیگیره فقط جیب خودشون رو پر میکنن ما مدیر خوب میخوایم که دارایی باشگاه رو به باد نده و بتونیم چهار تا بازیکن خوب بگیریم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ما از این موارد زیاد دیدیم ناصر حجازی خدابیامرز سرمربی بود و هوادار برا چند تا بازی و یک فصل بد شعار میداد حیا کن شما میگی مهم استقلال هست بله مهم استقلاله شکی نیست ولی استقلال رو کیا ساختن همین اسطوره ها اگه اسطوره ها نباشین استقلال هم میشد مث پاس یا هر تیم دیگه ای
ماشالله ما ایرانی ها استعداد خوبی تو تخریب ادمها داریم زود بزنیم طرف رو بترکونیم فکر میکنیم خودمون بزرگ میشیم
من میگم یه سرمربی داریم نه دلال نه مافیاس نه زد و بند بلده و نیازمند دوزار دلالی هم نیست.یه جنتلمن واقعی حالا هم تو این چند سال از همیشه به قهرمانی نزدیکتره
نه برادر این تیم قهرمان میشه ولی حالا چه قهرمان شد چه نشد فرهاد رو میزان کنار با این هوادار که هر روز جهت باد هست خیالتون راحت تیم یه روز آروم و خوب نمیبینه
فقط باید هر چی پول از بورس در میاد بره جیب چهار تا دزد که هی برامون سرمربی ایتالیایی و اروپایی بیارن و بعد فسخ قراداد و مشکلات بعدش
کسی مث فرهاد بدرد اینا نمیخوره نه میتونن کمیسیون بگیرن نه دزدی و نه فرهاد کسیه شکایت کنه و دنبال پول یامفت باشه
هیمن شفر که میگید با همین تیم باورکنین نتیجه نمیگیره فقط جیب خودشون رو پر میکنن ما مدیر خوب میخوایم که دارایی باشگاه رو به باد نده و بتونیم چهار تا بازیکن خوب بگیریم.
با شما موافق ترم😇
حمایت کنید دوستان
۵ بازی باقیمونده لطفا حمایت کنید از تیم.
هرکی میخواد بازی کنه.
فقط حمایت کنید
اخر فصل نقد کنید

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دیگه رایکوف و جام تخت جمشید رو هر وقت بیاد آوردی بیا با من سر سابقه استقلالیت بحث کن!!
چرا بحث رو منحرف میکنی؟
بحث من سر دلال بازی و پاک بودن فرهاد بود یا سر مسیر غلطی که مفت داریم دونه دونه جام ها رو از دست میدیم و حسرت رو برای هوادار میذاریم؟
اون موقع که همه داشتن فرهاد رو اینجا دار میزدن من از فرهاد یه تنه داشتم حمایت میکردم
همینطور پرویز مظلومی، منصوریان
هیشکی مثل من حامی سرمربی ای تیم نیست
ولی فرهاد با ناشی گری داره جام رو مفت از دست میده!
اینه که آدمو آتیش میزنه!
اون از جام حذفی
اینم از لیگ
بازی بعدی با پدیده هم مساویم
مثلا خود فرهاد مهاجم بوده، یه تاکتیکی یه تغییری یه تنوعی
هیچی
هیشکی برای 5 تا بازی بی عقل نیست سرمربی عوض کنه
فرهاد هم تا سه سال قرارداد داره. آجورلو هم بعیده عوضش کنه
شاید شما به روند تیم راضی هستی، 3 سال دیگه هم بدون جام عین خیالت نباشه! مضافا اینکه سال دیگه هم تو آسیا نیستیم
ولی من دارم از حرص و جوش اینجا زمینو گاز میگیرم!
با به به چه چه و طرفدار حمایت حمایت هم فرهاد درست بشو نیست
آخرشم ما نایب القهرمان میشیم
شما میتونی خوشحال باشی ولی حواست جفت باشه که امسال تیم رقیب قهرمان شد ششمین قهرمانی شه!!! خواهشا یکم رو این جمله آخر من فکر کن

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آخ آخ بازی با فولاد هم باید بریم فولاد آرنا!!! اون بازی هم مهمانیم!!!!
روی کاغذ، روی مقوا، روی شیشه، روی چوب، روی گچ، روی هوا، تو عالم واقعیت، در هر حالت نایب القهرمانیم!!!
حیف شد
چقدر به این تیم دل بستیم اول فصل:(

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
روی کاغذ با توجه به بازی هایی که داریم و وضعیت داوری ، متاسفانه شانس قهرمانیمون خیلی کمه!
ولی همونطور که گفتی فوتبال قابل پیش بینی نیست!
چرا کمه ؟ سپاهان با همین پرسپولیس بازی داره !!

ما سه سهمیه مساوی داشتیم یکیش پر شد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سه امتیاز راحت از دست دادیم و استرس هم به تیم برگشته !

البته شهرخودرو راحت میبریم برمیگردیم رو نوار پیروزی ! یک مساوی هم با فولاد بد نیست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
سه امتیاز راحت از دست دادیم و استرس هم به تیم برگشته !

البته شهرخودرو راحت میبریم برمیگردیم رو نوار پیروزی ! یک مساوی هم با فولاد بد نیست
بشین تا پدیده رو ببریم، با فولاد هم مساوی کنیم!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فرهاد چی تو این مهری میبینه که ما نمیبینیم !

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

بازی رفت که بردیمشون ! برگشتم مساوی خیلی هم خوبه ! با این بازی که جلو سپاهان کردیم ! یکم اعتماد به نفس کاذب نداشته باشند دفاع ! فولادم میبریم

برد فولاد راحت تر از سپاهان هست ! حداقل مساوی گارانتی هست چون میل به حمله نداره فولاد
---
شهرخودرو نمیبریم ؟ درمورد کدوم تیم اینجا داریم بحث میکنیم؟!

صدرنشین هستیم ها !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بازی رفت که بردیمشون ! برگشتم مساوی خیلی هم خوبه ! با این بازی که جلو سپاهان کردیم ! یکم اعتماد به نفس کاذب نداشته باشند دفاع ! فولادم میبریم

برد فولاد راحت تر از سپاهان هست ! حداقل مساوی گارانتی هست چون میل به حمله نداره فولاد
---
شهرخودرو نمیبریم ؟ درمورد کدوم تیم اینجا داریم بحث میکنیم؟!

صدرنشین هستیم ها !
دو هفته دیگه بهت میگم کی صدر نشینه!

شهر خودرو قعر جدولی برای رهایی از سقوط جلوی ما مثل بایرن مونیخ بازی میکنه حالا ببین
خداکنه مساوی بتونیم بگیریم تو اون بازی!
فولاد؟ فولاد رو میخوای ببری؟ اونوخ کی گل بزنه برامون؟ ژستد بی خاصیت؟ یا حسین زاده که یه قل دو قل بازی میکنه؟
بابا دست بردار! فولاد الان بهترین فولاد یکی دو سال اخیرشه، تو آسیا هم که رفت مرحله بالاتر
فان این جمله ات خیلی بالا بود خواهشا اینجا گفتی جای دیگه نگو!
"فولاد میل به بردن نداره! "
پس میل به چی داره؟ فولاد و نکونام ما رو نبره؟؟
بهت پیشنهاد میکنم بازیاشونو حتما ببین، خصوصا شیمبا و پاتوسی، اون گل که با پشت پا پاس داد و گل شد! امیدوارم با اختلاف بیشتر از یه گل از فولاد نبازیم!
به این تیم هیچ امیدی نیست هیچ امیدی!

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد چی تو این مهری میبینه که ما نمیبینیم !
انجماد فکری یه سرمربی که اتفاقا اسطوره مونه و دوستش داشتیم و داریم!
حیف که پله های پیشرفت رو به ترتیب طی نکرد و بخاطر محبوبیتش دچار مقبولیت شد و سه ساله بی‌صبرانه انتظار جام داریم ازش ولی او در حال سپری کردن دوران کارآموزی در یک تیم بزرگ است، مهمترین مشکل او ضعف تاکتیکی، اعتماد بیش‌از حد به بازیکنان خارجی، عدم شناخت کافی از بازیکنان فعلی و از دست دادن یک چهارم تیم در نیم فصل و مهمتر از همه سودای جام است!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مي گفتي از سپاهان هم مي بازيم!!!

بازي پديده خيلي مهمه واسمون با اينكه قعر نشينه ولي ٥ بازيه نباخته و محكوم به برد هستيم...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مي گفتي از سپاهان هم مي بازيم!!!

بازي پديده خيلي مهمه واسمون با اينكه قعر نشينه ولي ٥ بازيه نباخته و محكوم به برد هستيم...
الان هم نبردیم
مساوی با باخت خیلی فرق نمیکنه
2 امتیاز مفت از کفمون رفته
2 یا سه امتیاز هم تو بازی با فولاد از دست میدیم
فقط خدا بهمون رحم کنه
خدا بفریاد مجیدی برسه امیدوارم مادرش براش دست از دعا بر نداره خدا مجیدی رو هم برامون نگه داره

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
الان هم نبردیم
مساوی با باخت خیلی فرق نمیکنه
2 امتیاز مفت از کفمون رفته
2 یا سه امتیاز هم تو بازی با فولاد از دست میدیم
فقط خدا بهمون رحم کنه
خدا بفریاد مجیدی برسه امیدوارم مادرش براش دست از دعا بر نداره خدا مجیدی رو هم برامون نگه داره
مساوي با باخت خيلي فرق ميكنه اتفاقا هم از لحاظ روحي هم از لحاظ امتيازي...
ديروز باخته بوديم الان فاصله سه امتياز شده بود و روحيه تيم و هوادار هم داغون!!!

قرار هم نيست اختلاف امتياز هميشه حفظ بشه طبيعيه بازيهاي سخت تر امتياز از دست بديم
چيزي كه مهمه صدرنشيني و قهرمانيه كه به اميد خدا بهش ميرسيم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مساوي با باخت خيلي فرق ميكنه اتفاقا هم از لحاظ روحي هم از لحاظ امتيازي...
ديروز باخته بوديم الان فاصله سه امتياز شده بود و روحيه تيم و هوادار هم داغون!!!

قرار هم نيست اختلاف امتياز هميشه حفظ بشه طبيعيه بازيهاي سخت تر امتياز از دست بديم
چيزي كه مهمه صدرنشيني و قهرمانيه كه به اميد خدا بهش ميرسيم
باشه ایشالا همینه که تو میگی
ایشالا که معجزه میشه و از همین فردا همه بازیا رو میبریم و قهرمان میشیم!
منم به کمتر از این راضی نیستم
و چقدر عبارت زشتی است: نایب القهرمان!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا