• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظر من این وقفه ای که در طول مسابقات افتاد خیلی به تیم ضربه زد - استقلال نشون داده وقتی توی دور بیفته همه رو میبره اما وقتی هم از وضعیت خوبش فاصله بگیره خیلی امتیاز از دست میده
از دیروز هم حاشیه ساختن ها شروع شد و خبر درگیری غفوری با حسینی و مجیدی رو سر بازوبند دارن همه جا پخش میکنن
بنظر من اگر ما لیاقت قهرمانی داشته باشیم برد 4 بازی از 5 بازی کار سختی نباید باشه اگر هم نتونیم ببریم که لیاقت قهرمانی نداشتیم به همین راحتی
ولی نظر من اینه اگر فرهاد مجیدی همون فرهاد همیشگی باشه و هجومی بازی کنه با اختلاف همین 4 امتیاز با تیم بعدی هم قهرمان میشیم و امتیازی از دست نمیدیم
من از سال ها قبل طرفدار سرمربی شدن مجیدی در استقلال بودم و الانم میگم قطعا قهرمان میشیم .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در واقعیت جلوی سپاهان نتیجه بدی نگرفتیم بیشتر شکل بازی من رو نگران کرد که بازی های بعدی دیگه باید کاملا هجومی بازی کنیم . سپاهان یک بازی هم با تیم رقیب داره من قول میدم نتیجه ای بهتر از مساوی گیرشون نمیاد و دوباره اختلافمون همون 6 امتیاز خواهد شد همه چی برای قهرمانی جور میشه نگران نباشید

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
در واقعیت جلوی سپاهان نتیجه بدی نگرفتیم بیشتر شکل بازی من رو نگران کرد که بازی های بعدی دیگه باید کاملا هجومی بازی کنیم . سپاهان یک بازی هم با تیم رقیب داره من قول میدم نتیجه ای بهتر از مساوی گیرشون نمیاد و دوباره اختلافمون همون 6 امتیاز خواهد شد همه چی برای قهرمانی جور میشه نگران نباشید
همون بازی با سپاهان رو تیم رقیب میبره
مطمئن باش
من انتظار داشتم بازی با پیکان رو مساوی کنه ولی برد
یادته تیم ما جلوی پیکان خودشو کشت تا یه مساوی گرفت؟
سرمربی تیم رقیب بلده چطور تیمشو از بحران بیاره بیرون ولی ما نه
هنوز پیدا نکردم گلی که تو بازی سپاهان خوردیم دسته گل کدوم یکی از بازیکنامون بود؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من شخصا به هیچ عنوان کاری به تیم رقیب ندارم و اصلا نتایجشون مهم نیست که پیگیری کنیم و این داستان کاملا برعکسه اونا لحظه به لحظه پیگیرن چون سرنوشتشون دست ماست. ما همه چی فعلا دست خودمونه حتی اگر هم امتیاز هم بشیم.
فوتبال هم پیشبینی ناپذیره امکان داره همه بازی ها رو هم ببریم امکان داره همشون رو هم ببیازیم...

از نظر من بازی پدیده خیلی مهمه و بردش حداقل 30 درصد قهرمانی رو لود میکنه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من شخصا به هیچ عنوان کاری به تیم رقیب ندارم و اصلا نتایجشون مهم نیست که پیگیری کنیم و این داستان کاملا برعکسه اونا لحظه به لحظه پیگیرن چون سرنوشتشون دست ماست. ما همه چی فعلا دست خودمونه حتی اگر هم امتیاز هم بشیم.
فوتبال هم پیشبینی ناپذیره امکان داره همه بازی ها رو هم ببریم امکان داره همشون رو هم ببیازیم...

از نظر من بازی پدیده خیلی مهمه و بردش حداقل 30 درصد قهرمانی رو لود میکنه
دور از جون بلا نسبت دو تا اسب هم با هم مسابقه میدن رقیب مهمه چرا مهم نیست؟
‌اتفاقا بديش اینه که نتیجه کار دست خودمونه، با این گل نزدن هامون خودمون با دست خودمون تیم رقیب رو قهرمان میکنیم
هر بازی 20 درصد تاثیر داره نه بیشتر نه کمتر

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دور از جون بلا نسبت دو تا اسب هم با هم مسابقه میدن رقیب مهمه چرا مهم نیست؟
‌اتفاقا بديش اینه که نتیجه کار دست خودمونه، با این گل نزدن هامون خودمون با دست خودمون تیم رقیب رو قهرمان میکنیم
هر بازی 20 درصد تاثیر داره نه بیشتر نه کمتر
قیاست اشتباست تو مسابقه اسب سواری هر اسبی به رقیبش تو اون مسابقه که مثلا 10 تا اسب دیگست نگاه میکنه نه به یک مسابقه تو یک شهر دیگر که 10 اسب دیگه دارن رقابت میکنن...
اصلا اونا همه بازیهاشون رو ببرن!!! به ما چه ارتباطی داره واقعا؟! ما حتی اگه همه بازیهامون رو هم نبریم قهرمانیم!!!

ما همین فرمون بریم جلو قهرمانیم بازیهای خانگی رو ببریم خارج از خونه هم تساوی... حالا اونا هر بازی 10 گل بزنن به ما چه؟!

بازیه سپاهان عالی بودیم با همین نحو بازی کردن صد درصد قهرمانیم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
همون بازی با سپاهان رو تیم رقیب میبره
مطمئن باش
من انتظار داشتم بازی با پیکان رو مساوی کنه ولی برد
یادته تیم ما جلوی پیکان خودشو کشت تا یه مساوی گرفت؟
سرمربی تیم رقیب بلده چطور تیمشو از بحران بیاره بیرون ولی ما نه
هنوز پیدا نکردم گلی که تو بازی سپاهان خوردیم دسته گل کدوم یکی از بازیکنامون بود؟
بحث تبانی در فوتبال ایتالیا یا همون کالچو پولی رو که قطعا یادته ... وقتی یک تیم خیالش از اینکه از بیرون زمین فوتبال و حتی داخل زمین فوتبال حمایت میشه راحت باشه خوب تیمش با آرامش بازی میکنه و میبره و حتی قهرمان میشه ...سال های سال هست که بازی های استقلال رو دنبال میکنم به جرات میتونم بگم حق هیچ تیمی اندازه استقلال در بازی های آخر فصل خورده نشده که این ها هم اصلا تصادفی نیست ...حمله ای که مجیدی و آجرلو به کمیته داوران کردن اگر به موقع نبود قطعا این فصل هم همون داستان ها تکرار میشد
سرمربی اون تیم هم قطعا از مجیدی در رده ی پایین تری هست شک نکن اگر خوب بود که حرف از رفتنش ته فصل نمیزدن ... ولی همونطور که گفتم حمایت خیلی مهمه که اونا دارن ما نداریم که اونم نتایج اش در بازی ها خودش رو نشون میده

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
نگاه کنید دوستان باید واقع بین باشیم
بازی هایی که ما داریم : شهرخودرو - فولاد - آلومینیوم- مس رفسنجان -نفت مسجد سلیمان
اگه میخوایم قهرمانی دست خودمون باشه فقط جای یک تساوی (یا باخت ) داریم . فولاد و نکونام که جلوی استقلال و مجیدی! همیشه از جون و دل بازی میکنند . آلومینیوم و مس هم که تیم های جون داری هستند و واقعا بازی های سختی داریم و نباید مهاجمین فرصت سوزی کنند.
در مقابل تیم رقیبمون با توجه به تیم هایی که باهاشون بازی داره و همت دوستان! غیر از بازی با سپاهان،تمام بازی هاش رو از پیش برنده هست.

امیدوارم بازیکنان فکر کنن این 5 بازی باقی مونده ، بازی های دوستانه هست تا با گل های زیاد برنده بشن!

ما که خیلی امیدواریم استقلال قهرمان بشه ولی . . . !!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بنظر من استقلال توی چندین بازی آخر توی فاز هجومی مشکل داشته . ما گل زن خوب مثل فصل های گذشته نداریم
اگر یک تیمی بره توی فاز دفاعی مطلق یا گل از تیمی عقب بیفتیم گل زدن خیلی سخت برامون
خط دفاعمون هم در این چند بازی آخر یکم ناهماهنگ بود . متاسفانه فرصت گل زدن به رقیبا میدیم که بده

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نگاه کنید دوستان باید واقع بین باشیم
بازی هایی که ما داریم : شهرخودرو - فولاد - آلومینیوم- مس رفسنجان -نفت مسجد سلیمان
اگه میخوایم قهرمانی دست خودمون باشه فقط جای یک تساوی (یا باخت ) داریم . فولاد و نکونام که جلوی استقلال و مجیدی! همیشه از جون و دل بازی میکنند . آلومینیوم و مس هم که تیم های جون داری هستند و واقعا بازی های سختی داریم و نباید مهاجمین فرصت سوزی کنند.
در مقابل تیم رقیبمون با توجه به تیم هایی که باهاشون بازی داره و همت دوستان! غیر از بازی با سپاهان،تمام بازی هاش رو از پیش برنده هست.

امیدوارم بازیکنان فکر کنن این 5 بازی باقی مونده ، بازی های دوستانه هست تا با گل های زیاد برنده بشن!

ما که خیلی امیدواریم استقلال قهرمان بشه ولی . . . !!!
من شخصا پیش بینی هام معمولا درست بوده و فصل هایی بوده که همه وسط فصل گفتن قهرمانیم من گفتم نمیشیم بخاطر فلان دلایل
اما این فصل استقلال قهرمان میشه این رو مطمئن هستم ولی بحث اینه به هفته آخر و استرس هوادار نکشه

توی بازی با سپاهان شخصیت قهرمانی نداشتیم برای همین فرهاد مجیدی امروز بازیکن ها رو جمع کرده مفصل باهاشون صحبت کرده
مهمترین دلیل موفقیت فرهاد مجیدی در استقلال هوش بالاش هست در کنار کاریزمایی که داره .. قطعا میدونه الان مهمترین برگ برنده استقلال در بازی های آینده داشتن شخصیت قهرمانی هست

از اینجای کار به بعد مساوی و شکست فرقی نداره تیم باید فقط و فقط برای برد بره حالا می خواد فولاد و آلمینیوم باشه یا تیم ته جدولی چی چی خودرو
اگر کادر فنی توی بازی فولاد یا آلمینیوم دنبال مساوی باشن قطعا جام رو از دست میدیم البته میدونم فرهاد همچین آدمی نیست و فرقش با قلعه نوعی دقیقا همین جاست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
قیاست اشتباست تو مسابقه اسب سواری هر اسبی به رقیبش تو اون مسابقه که مثلا 10 تا اسب دیگست نگاه میکنه نه به یک مسابقه تو یک شهر دیگر که 10 اسب دیگه دارن رقابت میکنن...
اصلا اونا همه بازیهاشون رو ببرن!!! به ما چه ارتباطی داره واقعا؟! ما حتی اگه همه بازیهامون رو هم نبریم قهرمانیم!!!

ما همین فرمون بریم جلو قهرمانیم بازیهای خانگی رو ببریم خارج از خونه هم تساوی... حالا اونا هر بازی 10 گل بزنن به ما چه؟!

بازیه سپاهان عالی بودیم با همین نحو بازی کردن صد درصد قهرمانیم
داداش شرمنده الان خسته رو تختم هستم دوبار خوندم پستتو متوجه نشدم کلا چند تا اسب هستن و کدوم اسب به کدوم اسب دیگه نگاه میکنه و الان چهارنعل دارن میرن شهر دیگه یا دارن برمیگردن:)
ولی خب یه جمله از پستتو گرفتم که خارج خونه مساو داخل خونه ببریم، نشستم دونه دونه حساب کردم 57 تا داریم با 11 تا میشه 68 امتیاز
تیم رقیب هم حالا یا خودش یا با کمک داور 5 تا رو ببره، 53 تا داره با 15 تا میشه 68 تا
امتیازا یکی میشه
چون این فصل دیگه تفاضل گل نیست و بازی‌های رودرو مهمه و ما چون ممهان بودیم تو دربی 1-1 کردیم اگر امتیازها یکسان بشه بخاطر همون یک امتیاز به کارمون میاد و قهرمانیم
ولی بشرطی که با فولاد میزبان مساو کنیم نه ببازیم!
آلومینیوم رو ببریم نه مساو کنیم!
اینا کارای راحتی نیست
دارم فکر میکنم کی بناست برامون گل میخواد بزنه؟ شاید گل بخودی شاید هم نیروهای غیبی یا اجنه! خلاصه خیلی سخته

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بحث تبانی در فوتبال ایتالیا یا همون کالچو پولی رو که قطعا یادته ... وقتی یک تیم خیالش از اینکه از بیرون زمین فوتبال و حتی داخل زمین فوتبال حمایت میشه راحت باشه خوب تیمش با آرامش بازی میکنه و میبره و حتی قهرمان میشه ...سال های سال هست که بازی های استقلال رو دنبال میکنم به جرات میتونم بگم حق هیچ تیمی اندازه استقلال در بازی های آخر فصل خورده نشده که این ها هم اصلا تصادفی نیست ...حمله ای که مجیدی و آجرلو به کمیته داوران کردن اگر به موقع نبود قطعا این فصل هم همون داستان ها تکرار میشد
سرمربی اون تیم هم قطعا از مجیدی در رده ی پایین تری هست شک نکن اگر خوب بود که حرف از رفتنش ته فصل نمیزدن ... ولی همونطور که گفتم حمایت خیلی مهمه که اونا دارن ما نداریم که اونم نتایج اش در بازی ها خودش رو نشون میده
مجیدی تا الان بدکار نکرده ولی هنوز نتونسته گره گلزنی تیم رو باز کنه و من ناامیدم ازش!
مجیدی تو 5 تا بازی دیگه هم نمیتونه این مشکلو حل کنه
حالا هی ما حمایت کنیم مگر تو بازی با نساجی هوادار حمایت نکرد؟
گل زدیم؟
جامو باختیم
تیم باید گل بزنه که نمیتونه
من یه قرنه دارم داد میزنم
امین قاسمی نژاد از این بیخاصیتا با انگیزه تر و بهتر بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من شخصا پیش بینی هام معمولا درست بوده و فصل هایی بوده که همه وسط فصل گفتن قهرمانیم من گفتم نمیشیم بخاطر فلان دلایل
اما این فصل استقلال قهرمان میشه این رو مطمئن هستم ولی بحث اینه به هفته آخر و استرس هوادار نکشه

توی بازی با سپاهان شخصیت قهرمانی نداشتیم برای همین فرهاد مجیدی امروز بازیکن ها رو جمع کرده مفصل باهاشون صحبت کرده
مهمترین دلیل موفقیت فرهاد مجیدی در استقلال هوش بالاش هست در کنار کاریزمایی که داره .. قطعا میدونه الان مهمترین برگ برنده استقلال در بازی های آینده داشتن شخصیت قهرمانی هست

از اینجای کار به بعد مساوی و شکست فرقی نداره تیم باید فقط و فقط برای برد بره حالا می خواد فولاد و آلمینیوم باشه یا تیم ته جدولی چی چی خودرو
اگر کادر فنی توی بازی فولاد یا آلمینیوم دنبال مساوی باشن قطعا جام رو از دست میدیم البته میدونم فرهاد همچین آدمی نیست و فرقش با قلعه نوعی دقیقا همین جاست
فرهاد 10 تا سخنرانی هم بکنه
هوشش هم فواره بزنه
ولی تیم گل نزنه هیچ فایده ای نداره
مطمئن باش با 5 تا مساوی در بهترین شرایط نایب القهرمانیم!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
من به شخصه کلا امیدوارم و دلیلی هم نمیبینم این همه بد بین باشم
تیم دوتا بازیه دیگر رو هم مساوی کنه بازم صدرنشینیم

ترجیح هم میدم از صدرنشینی تیم لذت ببرم و تا روزی هم که هم امتیاز نشیم هیچ استرس خاصی ندارم!!!
بازی سپاهان به اون چیزی که میخواستیم رسیدیم. ایشالا پدیده رو هم میبریم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من به شخصه کلا امیدوارم و دلیلی هم نمیبینم این همه بد بین باشم
تیم دوتا بازیه دیگر رو هم مساوی کنه بازم صدرنشینیم

ترجیح هم میدم از صدرنشینی تیم لذت ببرم و تا روزی هم که هم امتیاز نشیم هیچ استرس خاصی ندارم!!!
بازی سپاهان به اون چیزی که میخواستیم رسیدیم. ایشالا پدیده رو هم میبریم
ایشالا بی حرف پیش
ما هم می شینیم مثل شما از صدرنشيني تیم لذت میبریم
قد و بالای رعناتو بنازم... تو گل باغ تمنا رو بنازم!!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تو لیگ یک، ملوان 6 امتیاز از مس کرمان جلو بود
دو سه تا بازی طول نکشید که الان هم امتیاز شدن!
دیشب ملوان از خوشه طلایی ساوه باخته!
خدا کنه چنین بلایی سر تیم ما نیاد
الان 6 امتیاز فاصله ماهم شده 4 امتیاز!
اونوخ یه عده اینجا جشن قهرمانی گرفتن
آقا کار خیلی سخته خیلی

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
سلام
اصلا بحث خوشبینی و بدبینی نیست اخه الان وقت این حرفا نیست
من میگم چه خوب چه بد بهرحال این تیم یه نقاط قوتی داره یه نقاط ضعفی فرهاد هم کامل نیست و نقاط ضعفی داره همه ما هم میدونیم تیم گل نمیزنه و ایراداتی هم هست
ولی حرف من اینه الان وقت گلایه و نقد و انتقاد نیست.الان یه بازی میتونه سرنوشت رو عوض کنه تیم رو به حاشیه ببره
باز خوبه به سپاهان نباختیم و این همه حرف و حدیث هست
الان به عنوان یک هوادار واقعی باید فقط حمایت کنیم و انتقاد رو بزاریم برا اخر فصل.چه جام گرفتیم چه نگرفتیم من هم نقد دارم به تیم خیلی های دیگه هم دارن اینطور نباشه با یک جام بگیم اوکی دیگه همه چی خوبه.نه این تیم بهترین باشگاه ایرانه قرار نیست با اینهمه استرس و فشار جام بگیره.قرار نیست با یک گل بازی ها رو ببره و...
الان هواداری نیست که نگران نباشه و احتمالات رو هم در نظر نگرفته باشه همه ما اما و اگر ها رو میدونیم اگه اینطور بشه اگه اونطور بشه...
ولی خواهش میکنم فعلا صبوری کنید و این نگرانی ها رو بیان نکنید 5 تا بازی دیگه تحمل کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا