• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یا خدا!

تیم اتحاد کلباء امارات دیگه کجا بود؟ ترجمه اش چی میشه؟ یه جور دعا ست؟

درسته مجیدی آدم باهوشیه و میخواد در اوج خداحافظی کنه ولی تکلیف ما چی میشه که در اوج تیممون از هم میپاشه؟!

215244.jpg

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
دیگه این حرفا برای ما نخ نما شده...قرارداد 3 ساله هزارتا بند و تبصره و راه در رو داره!
من اولا امیدوارم مجیدی بمونه تو استقلال در غیر اینصورت هر کی سرمربی میخواد بشه بشه بجز محمود فکری، استراماچونی و ساکت الهامی و صمد مرفاوی!
انتخاب من جواد نکونام یا امیرخان قلعه نوعیه(ضمنا امیرخان قهرمانی استقلال رو هم بالاخره تبریک گفت:))
ایشالاه که مجیدی میمونه ولی اگر نموند حدسم اینه که چون آجورلو قبلا مدیرعامل پاس بود جواد نکونام رو هم که تو پاس بازی کرده انتخاب کنه
البته احتمالا آجورلو باهوش تر و با درایت تر از این خواهد بود که چون ترکه بره سراغ ساکت الهامی...مطمئنم این اتفاق نخواهد افتاد

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تو تاریخ سابقه نداشته لیگ تموم بشه و بلافاصله با بازیکنای خارجی تیم تسویه بشه. آجورلو برای اولین بار این کار رو کرد
هر کی میخواد سرمربی بشه کاری ندارم ولی دیاباته رو باید برگردونن سپاهان جدی دنبالشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من مطمئن بودم که فرهاد جدا میشه، بنظرم کار درستی کرد..یک قهرمانی پاک میارزه به صدتا قهرمانی های دیگه....خیلی سختی کشید..خیلی مایه گذاشت
خیلی مرد بود..امیدوارم هر جا هست موفق باشه..واقعا شاگرد شایسته ناصرخان حجازیه
"به وقتِ جدایی، آنچه بیشتر از جام قهرمانی و رکوردهای طلایی به آینده‌ی استقلال امیدوارم می‌کند، ساختن تیمی است که رویای ساختنش همیشه با من بوده. این یادگار کوچک را برای جبران گوشه‌ای از دینِ بزرگی که استقلال بر گردن من دارد، تقدیم هواداران می‌کنم.
در میانه‌ی پلشتی‌ها و ‌کم‌خردی‌ها و بی‌اخلاقی‌هایی که پاسخگویی به آنها را در شأن سرمربی استقلال نمی‌دانستم، کارم را با اعتماد پدرانه مدیر عامل محترم و حمایت هواداران عزیز شروع کردم و حالا که درخواست جدایی از تیم محبوبم را دارم، خوشحالم که با هم اعتماد و امید را ساختیم. به یاد دارم که وقتی کارم را در استقلال شروع کردم، گفتند مجیدی با سرمربیگری در استقلال می‌سوزد اما ما با هم توانستیم امید، جام، رکوردها و از همه مهمتر شخصیت تیمی استقلال را پس بگیریم.
از کاپیتان تا جوان‌ترین بازیکن استقلال با تمام قلب‌شان برای این پیراهن بازی کردند. پیام ارادت و احترام من برای تک تک شاگردانم است که می‌دانند فرزندان چه باشگاه بزرگی هستند و مسئولیت‌های خود را می‌شناسند.
مثل همگی شما به قهرمانی غرورانگیز و بدون شکست این تیم با شخصیت افتخار می‌کنم. افتخاری که محصول هنر شاگردانم است که قهرمانان اصلی هستند. افتخاری که با مدیریت حرفه‌ای و تعامل ارکان مختلف این باشگاه بزرگ و با آرامش و اعتمادی که آقای آجورلو در اطراف تیم و باشگاه استقلال به وجود آورد و بهبود شرایط اقتصادی باشگاه که واقعا امیدبخش بود، به دست آمد. افتخاری که با تصمیم‌ها و دانش همکارانم در کادرفنی و اجرایی تیم و تلاش شبانه‌روزی اعضای محترم باشگاه استقلال به دست آمد.
مربیگری در امارات تجربه تازه‌ای برای مربی ایرانی است و از این منظر پیشنهاد کار جدیدم را دریافت کردم و طی نامه‌ای درخواست جدایی خود را تقدیم مدیریت کردم. از باشگاه می‌خواهم که با موافقت خود، من را در مسیر آینده‌ام حمایت کند.
روزهایی خوب و پرامید برای استقلال آرزو می‌کنم و همین که شما را لحظه‌ای از موفقیت اخیر استقلال شاد دیده‌ام، بزرگ‌ترین دستآورد و پاداش برای من است. خداحافظی بخشی از چالش شغل ماست. من را در کار تازه‌ام همچنان همدل با خود بدانید. گوشه‌ی قلب‌تان اگر جایی دارم، آن بزرگ‌ترین جایگاهی است که در عمر ورزشی‌ام به دست آورده‌ام. شک ندارم روزی خواهد رسید که با تجربه بیشتر و پخته‌تر استقلال را به قهرمانی آسیا می‌رسانم. فرزند باشگاه استقلال، فرهاد مجیدی"

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
زمانی که فرهاد بازیکن استقلال هم بود مختصر و مفید میومد تو زمین و گلشو میزد میرفت
استعداد یعنی این
بنظرم بهترین کار رو کرد...ما سال دیگه آسیا نیستیم و با این مدیریت لیگ قهرمانی آسیا هم خیلی بعیده
فرهاد در اوج رفت..کار درستی کرد....هر چند اگر غیر از جوادنکونام سرمربی تیم ما بشه دست ما رو گذاشته تو پوست گردو

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تیم هایی که سه جام پشت هم داشتن

پنج جام پشت هم داشتن

تو با از دست دادن دو فینال حذفی و یک لیگ گرفتن ارضا شدی !! پس تو مربی نیستی

نوشته برمیگردم استقلال قهرمان آسیا میکردم خوب بی شرف بمون و چندتا بازی کن خوب دیگه بگیر یک جام دیگه بگیر برامون

تیم تازه داشت شخصیت قهرمان بودن شکل میداد به خودش

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112

پنج جام پشت هم داشتن

نوشته برمیگردم استقلال قهرمان آسیا میکردم خوب بی شرف بمون و چندتا بازی کن خوب دیگه بگیر یک جام دیگه بگیر برامون

مگر جام ندیده ایم؟این جام رو نکونام هم میتونه بگیره برامون
الان سال بعد آسیامون مالیده است بمونه که چی؟
کم برامون بازی رو ناداوری کردن؟ مدیرعاملای قبلی کم اذیتش کردن؟
تو کرونا، تو سختترین شرایط با تیم بود..خرج کرد برای تیم....آبروشو گذاشت
تیم شخصیت قهرمانی پیدا کرد و دوشنبه قهرمان شد..مگر خبر نداری؟
تیم و قهرمان کرد و رفت، دیگه چی میخواید؟
قهرمانی آسیا با این ساختار فوتبال ما غیر ممکنه..ضمن اینکه آجورلو هم بناست رئیس فدراسیون بشه
بنظرم کار درستی کرد فرهاد

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

پنج جام پشت هم داشتن

تند نرید داستان بیشتر از این حرف ها هست
آجرلو داره جدا میشه و قراره رئیس فدراسیون بشه و باز دوران بی مدیر عاملی و بی پولی و مدیر عامل بدرد نخور در استقلال شروع میشه
از طرف دیگه این خرجی که تیم رقیب در بازار نقل و انتقالات داره میکنه و حمایت هایی که داره میشه امسال به هر شکلی ناجوان مردانه اون تیم رو قهرمان خواهند کرد
در ضمن در ایران با مجیدی مشکل جدی دارن و به نفع خودش هست در ایران نمونه چون معلوم نیست چه آینده ای براش بسازن خیلی ها بودن که یک شبه از فوتبال ایران حذف شدن نمونه اش حتی توی استقلال هم بود . از علی دایی که بزرگتر در فوتبال آسیا نداریم میگن اونم ممنوع الکارش کردن بخاطر حرفهایی که زده
در ضمن قرارداد گل محمدی 30 میلیارد بوده بنظرتون با 500 میلیونی که می خواستن به مجیدی بدن کی حاضر میشه کار کنه .
تیم اگر در حقش جفا نشه با یک مربی معمولی در حد قلعه نوعی هم میتونه قهرمان ایران بشه ولی همه میدونیم امسال قراره چه بلایی سرمون بیارن کافیه داوری چند بازی آخر استقلال و تیم رقیب رو ببینید می فهمید چجوری می خواستن امتیازات رو جابجا کنن

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
آجرلو داره جدا میشه و قراره رئیس فدراسیون بشه و باز دوران بی مدیر عاملی و بی پولی و مدیر عامل بدرد نخور در استقلال شروع میشه
از طرف دیگه این خرجی که تیم رقیب در بازار نقل و انتقالات داره میکنه و حمایت هایی که داره میشه امسال به هر شکلی ناجوان مردانه اون تیم رو قهرمان خواهند کرد
در ضمن در ایران با مجیدی مشکل جدی دارن و به نفع خودش هست در ایران نمونه چون معلوم نیست چه آینده ای براش بسازن خیلی ها بودن که یک شبه از فوتبال ایران حذف شدن نمونه اش حتی توی استقلال هم بود . از علی دایی که بزرگتر در فوتبال آسیا نداریم میگن اونم ممنوع الکارش کردن بخاطر حرفهایی که زده
در ضمن قرارداد گل محمدی 30 میلیارد بوده بنظرتون با 500 میلیونی که می خواستن به مجیدی بدن کی حاضر میشه کار کنه .
تیم اگر در حقش جفا نشه با یک مربی معمولی در حد قلعه نوعی هم میتونه قهرمان ایران بشه ولی همه میدونیم امسال قراره چه بلایی سرمون بیارن
با احترام

اینا توهم توطئه هستش

جام حذفی داشتیم میگرفتیم میگفتید نمیزارن دیگه لیگو بگیریم

جام حذفی حذف شدیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آجرلو داره جدا میشه و قراره رئیس فدراسیون بشه و باز دوران بی مدیر عاملی و مدیر عامل بدرد نخور در استقلال شروع میشه
در ضمن در ایران با مجیدی مشکل جدی دارن و به نفع خودش هست در ایران نمونه چون معلوم نیست چه آینده ای براش بسازن خیلی ها بودن که یک شبه از فوتبال ایران حذف شدن نمونه اش حتی توی استقلال هم بود
فرهاد هیچ وقت مشکلش پول نبوده..اینقدر پول داره که نیازی نداره
همونطور که خودش گفته بود به این تیم دین داشت..استقلال رو قهرمان کرد و رفت
خدا کنه نکونام سرمربی ما باشه و اونی که اسم بردی مربی اون تیم...سال دیگه هم قهرمانیم:)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
با احترام

اینا توهم توطئه هستش

جام حذفی داشتیم میگرفتیم میگفتید نمیزارن دیگه لیگو بگیریم

جام حذفی حذف شدیم
آقا یه دو تا جام حذفی با اسنپ بیارن برات رضایت میدی؟!
استقلال خدای جام حذفیه
میخوایم چیکار؟
خوبه که تا فینال حدفی هم رفتیم تو پالتی باختیم..تازه پرسپولیس رو هم 6 تایی کردیم و دوبار حذفشون کردیم
قهرمان لیگ شدیم با 68 امتیاز بدون باخت..برو حالشو ببر

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فرهاد هیچ وقت مشکلش پول نبوده..اینقدر پول داره که نیازی نداره
همونطور که خودش گفته بود به این تیم دین داشت..استقلال رو قهرمان کرد و رفت
خدا کنه نکونام سرمربی ما باشه و اونی که اسم بردی مربی اون تیم...سال دیگه هم قهرمانیم:)
ببینید درسته مشکل مجیدی پول نبوده اما حقش که بوده بخوان حداقل نصف سرمربی نایب قهرمان لیگ بهش بدن !!!
مجیدی اسطوره ی زنده ی استقلال هست . مجیدی و استقلال از هم اعتبار میگیرن . کسی که در انتهای فصل اونجوری گریه میکنه قلبش و خونش با استقلال هست
جنگ اصلی مجیدی بیرون زمین بود با دلال ها . حاشیه سازها و نشریات پولی و زرد - با کمیته داوران - با اسپانسر - با مدیر عامل که ازش بتونه امکانات بگیره
مجیدی اومده میگه با زور و تهدید می خواستن ببرنش توی یک برنامه تلویزیونی دیگه بالاتر از این !!!
بنظر من دیگه ظرفیت اش تکمیل شده بود و توان مبارزه ی بیشتر از این رو نداشت حتما به این نتیجه رسیده که نیاز داره که یکی دو فصل دور از فوتبال ایران استراحت کنه
مجیدی هم میتونست مثل قلعه نوعی یا منصوریان یا فکری قرارداد چند ساله ببندن و تا وقتی چند تا بازی شعار حیا کن و رها کن و فحش و بطری آب نخورن از تیم جدا نشه پولشم بگیره و بعد هم مثل قلعه نوعی بعد بازی مصاحبه کنه بگه هوادارهای تیم رقیب شرف دارن به هوادارهای استقلال !!!

Last edited:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
در نگاه اول ، نخستین چیزی که به ذهن آدم میرسه اینه که مجیدی همون کار همیشگی رو انجام داد و دقیقا موقعی که باید بمونه تا موفقیت های استقلال استمرار داشته باشه ، تیم رو ترک کرد رفت. خداحافظی در اوج . . . شاید هم خسته شده و میخواست در قله افتخار بره ، ولی اون قسمتش که من دوباره بر میگردم یه سایه سنگینی رو مربی بعدی میزاره

ولی اگه بیشتر فکر کنیم ، شاید مسائل دیگه ای هم باشه. اگر شفر و استراماچونی رو مربی هایی در نظر بگیریم که میتونستن استقلال رو قهرمان کنند ، تفاوت اصلیشون با این فصل در چیه؟ مدیر عامل و شخص آجرلو ! آرامش روانی که برای سرمربی و بازیکنان ایجاد کرد. برای همین اگه آجرلو به هر طریقی از استقلال بره ، دوباره شرایط متفاوت میشه.

راحت ترین راه برای بردن آجرلو از استقلال اینه که از بالا به آجرلو بگن که فدراسیون فوتبال داره نابود میشه و آبروی ایران داره میره ، تو برو فدراسیون رو جمع کن و سر و سامان بده ، وظیفه ملی و شرعیت اینو حکم میکنه! . . . شاید شاید شاید مجیدی اینو زودتر شنیده یا فهمیده!

حالا به هر دلیلی فرهاد رفت ، ار بین گزینه های داخلی فکر کنم نکونام خیلی بهتر از بقیه باشه ، عنایتی و رحمتی که هنوز اول راه هستند و خیلی جای کار دارن. بقیشونم که اومدنشون باعث سقوط استقلاله از همه لحاظ!

چون فصل بعد جام باشگاه های آسیا و جام بین المللی دیگه ای در آسیا برگزار نمیشه ، مربی خارجی خوب هم یه مقدار مشکله راضی کردنش. مگه این که کسی باشه که تو حوزه کشورهای خلیج فارس وحتی ایران! قبلا مربی گری کرده باشه.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مهم نیست بره اخلاقش از اول این بوده و قابل پیشبینی بود...
دمش گرم تیم رو قهرمان کرد
درصد زیادی از موفقیت امسال رو باید مدیون آجرلو باشیم امیدوارم بمونه

بهترین گزینه نکونامه که البته اونم مثل فکری و منصوریان جوگیر نیست و با کله پاشه بیاد تیمش تو آسیا هست و پذیرش مربی گری تیم قهرمان هم ریسک هست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من با شفر هم موافقم... فتح ا... زاده بشه مدیرعامل نکونام یا شفر بشه سرمربی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
ناز و نازکشی نمیخواد همین الان باید بهش بگن خوش اومدی
استقلال از امثال مجیدی خیلی بزرگتر بوده اما نباید وقت رو هدر داد و فوری مربی باید انتخاب بشه حتی اگر شده گابریل پین رو بزارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا