Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
آجرلو احتمالا موندگارهمن با شفر هم موافقم... فتح ا... زاده بشه مدیرعامل نکونام یا شفر بشه سرمربی
رفتن به فدراسیون قماره واسش و شاید ترجیح بده فعلا بمونه
اما مثل اینکه آجرلو پارسال هم بی میل نبود نکونام رو مربی کنه
آجرلو احتمالا موندگارهمن با شفر هم موافقم... فتح ا... زاده بشه مدیرعامل نکونام یا شفر بشه سرمربی
آجرلو اصلا اومد استقلال که برسه به ریاست فدراسیونآجرلو احتمالا موندگاره
رفتن به فدراسیون قماره واسش و شاید ترجیح بده فعلا بمونه
اما مثل اینکه آجرلو پارسال هم بی میل نبود نکونام رو مربی کنه
تقصیر مدیر عامل هم هست که قرارداد درست و حسابی باهاش نبسته ...ناز و نازکشی نمیخواد همین الان باید بهش بگن خوش اومدی
استقلال از امثال مجیدی خیلی بزرگتر بوده اما نباید وقت رو هدر داد و فوری مربی باید انتخاب بشه حتی اگر شده گابریل پین رو بزارن
شايد ولي احتمالا بزارن واسه بعد جام جهاني...آجرلو اصلا اومد استقلال که برسه به ریاست فدراسیون
چون پشتش خیلی گرمه و مدیریتش هم خوبه خیالش هم راحته سال های سال میتونه رئیس فدراسیون بمونه
قرارداد هست اما نميشه زوري نگه داشتتقصیر مدیر عامل هم هست که قرارداد درست و حسابی باهاش نبسته ...
اصلا تغییر نکردهمهم نیست بره اخلاقش از اول این بوده و قابل پیشبینی بود...
شان باشگاه بزرگ تاج رو پایین میارن با این کاراشونيه عده هوادار هم دوباره رفتن تو نخ استراماچوني
استراماچونی با همون 8 تا گلی که تیمش خورد به زباله دان تاریخ پیوستاجرلو هم قطره
يه عده هوادار هم دوباره رفتن تو نخ استراماچوني
منبع؟اما مثل اینکه آجرلو پارسال هم بی میل نبود نکونام رو مربی کنه
خودم!!! به نقل از نزديكان باشگاه...منبع؟
شاید دلیل رفتن فرهاد این بود که پین نمیخواست بمونهاستقلال از امثال مجیدی خیلی بزرگتر بوده اما نباید وقت رو هدر داد و فوری مربی باید انتخاب بشه حتی اگر شده گابریل پین رو بزارن
من اينو قبول ندارم!!!شاید دلیل رفتن فرهاد این بود که پین نمیخواست بمونه
داداش زودتر میگفتی از بچه های بالا هستی.. دست ما رو هم بگیر.. اگر فامیل آجورلو یی ما یه فامیل داریم میخواد بره سربازی.. از دستت کاری برمیاد؟خودم!!! به نقل از نزديكان باشگاه...
چرا بعد از جدا شد کمالوند و اضافه شدن پین به کادر فنی سبک بازی تیم اینقدر تغییر کرد ؟؟من اينو قبول ندارم!!!
فرهاد تو گروه مرگ آسيا هم خوب نتيجه گرفت گفتن تاثيرات كمالونده... كمالوند هم جوگير شد جدا شد گفت سرمربي ميشم... نتايج درخشانش رو همه ديديم!!!
خدايي اگر قرار بر اومدن شفر باشه همون استراماچوني برگرده بهترهمربی خارجی بگیر نگیر داره.. تا بیاد جا بیفته دربی رو باختیم کلی هم امتیاز از دست دادیم... من -نظرم رو شفره البته اگر تیم ما رو یادش بیاد
من از شفر خوشم میاد موهاش خیلی قشنگهخدايي اگر قرار بر اومدن شفر باشه همون استراماچوني برگرده بهتره
شفر تيم خوبي داشت ولي بگير نگير داشت سنشم زياده طفلك