• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کیروشم بیکاره !!!
آقا چرا فکر میکنی اینا مربی بین المللی برای استقلال میارن ... سرمربی نمیتونن بیارن که از سرمربی تیم ملی بزرگتر باشه چون اون وقت کل فدراسیونشون زیر سوال میره
استراماچونی رو که آوردن تا دیدن داره نتیجه میگیره زیر پاش رو خالی کردن و شرایطی درست کردن که فرار کنه
بازیکن های خارجی پدیده ی لیگ رو که دیدن دارن برامون عالی کار میکنن همه رو بعد یک سال فراری دادن

همین الان در کانال های استقلالی حرفه اینه که افتادن دنبال چند تا مربی کرواسی تبار و از این ویچ دارا ...
اما در نهایت بنظرم شرایط رو طوری پیش میبرن که قبل شروع لیگ استقلالی ها به یک مربی داخلی تازه به دوران رسیده هم اعتماد کنن و بگن فقط یکی بیاد 4 تا بازیکن بگیره !!! کاری که در همه ی این چند سال تکرار کردن که تیم یا سرمربی نداشته یا مدیر عامل یا هیئت مدیره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نظر من این نیست ! اما این واقعیته که نقش کمک مربی در بعضی از کادرهای فنی خیلی پررنگه
بعضی وقتا خون به مغز سرمربی نمیرسه
مربی میاد کمکش میکنه
وگرنه سرمربی کشمش که نیست 😅😂😂😂
خیلی ساده
ولی فرهاد همیشه بعد موقع رفت
اینبارم نذاشت 4روز خوشحال باشیم بعد بره
درهر صورت بنظرم رفتن دنبال فرهاد مجیدی اشتباهه
به گزینه های دیگه باید فکر کرد و تکلیف سرمبی رو باید مشخص کنیم
و بخصوص بازیکنهایی خروجی و ورودی
تو نقل و انتقالات بد عمل نکنیم

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آقا چرا فکر میکنی اینا مربی بین المللی برای استقلال میارن ... سرمربی نمیتونن بیارن که از سرمربی تیم ملی بزرگتر باشه چون اون وقت کل فدراسیونشون زیر سوال میره
استراماچونی رو که آوردن تا دیدن داره نتیجه میگیره زیر پاش رو خالی کردن و شرایطی درست کردن که فرار کنه
بازیکن های خارجی پدیده ی لیگ رو که دیدن دارن برامون عالی کار میکنن همه رو بعد یک سال فراری دادن

همین الان در کانال های استقلالی حرفه اینه که افتادن دنبال چند تا مربی کرواسی تبار و از این ویچ دارا ...
اما در نهایت بنظرم شرایط رو طوری پیش میبرن که قبل شروع لیگ استقلالی ها به یک مربی داخلی تازه به دوران رسیده هم اعتماد کنن و بگن فقط یکی بیاد 4 تا بازیکن بگیره !!! کاری که در همه ی این چند سال تکرار کردن که تیم یا سرمربی نداشته یا مدیر عامل یا هیئت مدیره
من كه گفتم حسم اينه با نكونام تمام كردن
اما خوب اونور قضيه هم اينه اگر آجرلو بخواد رييس فدراسيون بشه يا ريسش كنن بايد اينجا خودش رو نشون بده

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
خب متاسفانه فرهاد هم رفت
من نمیتونم بگم کار اشتباهی کرد یا نه ولی میدونم تو ایران کار کردن سخته و اتفاقا وقتی بخوای سالم کار کنی
خیلی فشار زیادی رو تیم و فرهاد بود و از این جهت میشه بهش حق داد
ولی با این شرایط خیلی سخته استقلال روی ارامش ببینه
کاش یک سرمربی با دانش بیاد و چهار سال بمونه
بدترین اتفاق همینه که دایما دنبال سرمربی باشی الان هر کسی بیاد میگه من بازیکنها رو انتخاب نکردم ترکیب با تفکر من هماهنگ نیست و ...
حسابی حالمون گرفته شد ولی تو جایی که همه تلاش میکنن بچسبن به صندلی و پست و مقامشون سرمربی ها برا جایگاهشون از هر حیله و جادو و...استفاده میکنن بازم دم فرهاد گرم.کاش یروز انقدر فضا فوتبال سالم بشه که ادما بتونن با ارامش کار کنن

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اتفاق خاصي نيوفته حدود ساعت ١١ باشگاه جلسه رو برگزار ميكنه و نظرش رو ميگه
ولي من بودم مخالفت مي كردم با رفتن فرهاد
به هرحال قرارداد داره و اين كار حرفه اي نيست يا حداقل تيم جديدش بايد پول رضايت نامه بده

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اتفاق خاصي نيوفته حدود ساعت ١١ باشگاه جلسه رو برگزار ميكنه و نظرش رو ميگه
ولي من بودم مخالفت مي كردم با رفتن فرهاد
به هرحال قرارداد داره و اين كار حرفه اي نيست يا حداقل تيم جديدش بايد پول رضايت نامه بده
موندنش نه به صلاح ماست نه به صلاح خودش..جسته و گریخته نزدیک سه ساله داره میاد و میره
امسال هم خیلی انرژی صرف کرد، خیلی خودخوری کرد و خیلی جلوی خودشو گرفت خیلی حرفا رو نزنه
بازم دمش گرم که یه قهرمانی تاریخی با کلی رکورد برامون اورد...تا همینجا دستش درد نکنه
ما سال دیگه یه حذفی میخوایم که با نکونام یا استراماچونی هم بدست میاد
مسائل قراراداد و ....رو نگران نباش..همه چی با آجورلو هماهنگه و با هم تفاهم کردن...البته اینو شما که به بچه های بالا وصلی باید بگی:)

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
موندنش نه به صلاح ماست نه به صلاح خودش..جسته و گریخته نزدیک سه ساله داره میاد و میره
امسال هم خیلی انرژی صرف کرد، خیلی خودخوری کرد و خیلی جلوی خودشو گرفت خیلی حرفا رو نزنه
بازم دمش گرم که یه قهرمانی تاریخی با کلی رکورد برامون اورد...تا همینجا دستش درد نکنه
ما سال دیگه یه حذفی میخوایم که با نکونام یا استراماچونی هم بدست میاد
مسائل قراراداد و ....رو نگران نباش..همه چی با آجورلو هماهنگه و با هم تفاهم کردن...البته اینو شما که به بچه های بالا وصلی باید بگی:)
آجرلو هم مثل اينكه هست و جايي نرفته

استرا بعيده بياد به نظرم با غرافه قرارداد داره اگر غرافه ميخواست از دستش بده خيلي وقت بود اخراجش كرده بود

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
آجرلو هم مثل اينكه هست و جايي نرفته

استرا بعيده بياد به نظرم با غرافه قرارداد داره اگر غرافه ميخواست از دستش بده خيلي وقت بود اخراجش كرده بود
کی بود دیشب می گفت با نکونام تموم کردن؟ لوچسکو هم تا پیج ها خیلی مطرح شده ولی فکر کنم اخرش یا قلعه نوعی بیاد یا پرویز مظلومی...شاید هم فرهاد مجیدی برگرده....شاید هم محمود فکری بشه یا سیروس دین محمدی یا نهایتش آرش برهانی:)
ما سالی یه مربی عوض میکنیم...نمیدونم چرا همش هم بالای جدولیم..
ماچونی بیاد از لحاظ حکم دادگاه بین المللی ما برد کردیم....

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کی بود دیشب می گفت با نکونام تموم کردن؟ لوچسکو هم تا پیج ها خیلی مطرح شده ولی فکر کنم اخرش یا قلعه نوعی بیاد یا پرویز مظلومی...شاید هم فرهاد مجیدی برگرده....شاید هم محمود فکری بشه یا سیروس دین محمدی یا نهایتش آرش برهانی:)
ما سالی یه مربی عوض میکنیم...نمیدونم چرا همش هم بالای جدولیم..
ماچونی بیاد از لحاظ حکم دادگاه بین المللی ما برد کردیم....
من نگفتم تموم کردن گفتم احساس میکنم و نظر خودم رو گفتم!!! تنها گزینه ایرانی هم که بدرد بخوره همون نکونام است...
تمامی گزینه هایی هم که مطرح شدن قرارداد دارند... لوچسکو و استرا نمیدونم رو چه حسابی خبر ورزشی گفته
به نظرم باتوجه به سبک بازی این چند ساله تیم مربی ایتالیایی گزینه خوبی هست

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
من نگفتم تموم کردن گفتم احساس میکنم و نظر خودم رو گفتم!!! تنها گزینه ایرانی هم که بدرد بخوره همون نکونام است...
تمامی گزینه هایی هم که مطرح شدن قرارداد دارند... لوچسکو و استرا نمیدونم رو چه حسابی خبر ورزشی گفته
به نظرم باتوجه به سبک بازی این چند ساله تیم مربی ایتالیایی گزینه خوبی هست
منم نگفتم شما گفتی..یادم نیست کجا خوندم...بله واقعا نکونام الان بدرد تیم ما میخوره..ولی ظاهرا میگه اصلا با من صحبت نشده
این وسط از جواب سید مهدی رحمتی خیلی خوشم نیومد..
درسته سیستم ما ایتالیایی تره.....کاش پین بمونه حداقل که سیستم تیم از هم نپاشه...

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
"ارادت دارم حاج آقا..چشم"
این جواب فرهاد مجیدیه به حاجی فتح الله زاده که بهش پیام داده: برگرد هوادار منتظره
امروز آجورلو داره با یه مربی بزرگ صحبت میکنه(منبع آسوشیتد فتح الله زاده)

Last edited:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بعضی وقتا خون به مغز سرمربی نمیرسه
مربی میاد کمکش میکنه
وگرنه سرمربی کشمش که نیست 😅😂😂😂
خیلی ساده
مغالطه نکنید ! من نگفتم همه سرمربی ها کشمش هستن !
بعضی از سرمربی ها از دانش کافی و به روز برخوردار نیستن و نیاز به کمکی با دانش بالا دارن !
اینو گذر زمان و تغییر دستیارانشون به وضوح نشون میده اگه بدون تعصب نگاه کنیم !
خیلی ساده ...

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد مجیدی اگر چیزی تو چنته نداشت تو این چند سالی که در کنار استقلال بود تا حالا سوتی های وحشتناکی داده بود درست مثل همون بازی با العین زمان علیمنصور
الکی نیست سرمربیگری تیم بزرگی مثل استقلال..اونم بعد دو تا مربی خارجی که جفتشون محبوب بودن هم شفر هم ماچونی
الکیه بدون دانش سرمربیگیری بیای کار رو بعد این آدما تحویل بگیری ، دربی رو نبازی، با الهلال اونطور بازی کنی؟
تیمت تو یه فصل 30 تا بازی نبازه!
همین گابریل پین یا همون صالح مصطفوی یا حتی مجید نامجومطلق کافی بود که متوجه بشن فرهاد چیزی در چنته نداره! دورش میزدن کامل!
فرهاد امتحان خودشو بعد استراماچونی به خوبی پس داد
مربی با دانشیه و آدم اهل مطالعه ای هست..خوبه جام هم گرفته و این همه رکورد زده اینطوری در موردش میگیم!
انتقادات زیاده خود منم کم انتقاد نکردم ولی تیمش هیچوقت به بن بست تاکتیکی مثل زمان فکری نرسید
همیشه تمیش حرف برای گفتن داشته...
ضمنا فرهاد آدم علافی نیست که بیاد فرتی سرجای کسی بشینه..هم خودش شخصیت داره و هم تیمش....هیچوقت هم خودشو تحمیل نکرد
از نظر من دو تا عادت بد داشت که الان شد یکی...یکی جام نگرفتن بود که امسال گرفت..یکی هم ول میکنه میره..اونم بخاطر خصوصیات اخلاقیشه
به عنوان یه هوادار استقلال از فرهاد مجیدی واقعا ممنونم...تولدشو هم تبریک میگم....بهترین زمان ممکن هم رفت..میذاشت مثل بعضیا اول مهر امسال میرفت خوب بود؟
الان مدیرعامل و هیئت مدیره بدون هیچ اتلاف وقتی با دست باز میتونن جایگزین مناسبشو انتخاب کنن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فرهاد مجیدی اگر چیزی تو چنته نداشت تو این چند سالی که در کنار استقلال بود تا حالا سوتی های وحشتناکی داده بود درست مثل همون بازی با العین زمان علیمنصور
الکی نیست سرمربیگری تیم بزرگی مثل استقلال..اونم بعد دو تا مربی خارجی که جفتشون محبوب بودن هم شفر هم ماچونی
الکیه بدون دانش سرمربیگیری بیای کار رو بعد این آدما تحویل بگیری ، دربی رو نبازی، با الهلال اونطور بازی کنی؟
تیمت تو یه فصل 30 تا بازی نبازه!
همین گابریل پین یا همون صالح مصطفوی یا حتی مجید نامجومطلق کافی بود که متوجه بشن فرهاد چیزی در چنته نداره! دورش میزدن کامل!
فرهاد امتحان خودشو بعد استراماچونی به خوبی پس داد
مربی با دانشیه و آدم اهل مطالعه ای هست..خوبه جام هم گرفته و این همه رکورد زده اینطوری در موردش میگیم!
انتقادات زیاده خود منم کم انتقاد نکردم ولی تیمش هیچوقت به بن بست تاکتیکی مثل زمان فکری نرسید
همیشه تمیش حرف برای گفتن داشته...
ضمنا فرهاد آدم علافی نیست که بیاد فرتی سرجای کسی بشینه..هم خودش شخصیت داره و هم تیمش....هیچوقت هم خودشو تحمیل نکرد
از نظر من دو تا عادت بد داشت که الان شد یکی...یکی جام نگرفتن بود که امسال گرفت..یکی هم ول میکنه میره..اونم بخاطر خصوصیات اخلاقیشه
به عنوان یه هوادار استقلال از فرهاد مجیدی واقعا ممنونم...تولدشو هم تبریک میگم....بهترین زمان ممکن هم رفت..میذاشت مثل بعضیا اول مهر امسال میرفت خوب بود؟
الان مدیرعامل و هیئت مدیره بدون هیچ اتلاف وقتی با دست باز میتونن جایگزین مناسبشو انتخاب کنن
فرهاد مجیدی خصوصیت اخلاقیش اینه که هر وقت حس کنه ممکنه دیگه در اوج نباشه و محبوبیتش کم بشه ول میکنه میره
هر دفعه هم که ول کرده رفته دقیقا در نقطه اوج اش بوده برای همین همیشه هوادار به وجود مجیدی تشنه هست چه در دوران بازیگری چه دوران مربیگری
و الانم هر مربی بیاد یکم نتایج ضعیف باشه همه دنبال برگردوندن فرهاد مجیدی می افتن و در ورزشگاه مجیدی تشویق میشه و دوران بقیه رو با دوران مجیدی مقایسه میکنن
اینکه بگن مجیدی دنبال پول هست رو که من قبول ندارم چون همین مجیدی هم میتونست مدیر عامل رو برای یک قرارداد 30 میلیاردی تحت فشار بزاره و مجبور هم بودن بهش بدن چون دارن به سرمربی تیم نایب قهرمان همین پول رو میدن ولی خوب به آینده استقلال مطمئن نبود شایدم فهمیده بود با توجه به اینکه آجرلو 3 ماهه دیگه میره الان دیگه اون وقت و توان رو برای جذب بازیکن نمیزاره و مدیر عامل بعدی هم ممکنه مثل اون قبلی ها در بیاد و ممکنه فصل بعد به مشکل بخوره دید بره که در اوج رفته باشه بهتره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این اخباری هم که از انخاب سرمربی میاد رو خیلی دنبال نکنید
همیشه از آنجلوتی شروع میشد به فکری و منصوریان ختم میشد !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تف به شرف نداشتت مجیدی یک ماه نزاشتی از بردن جام یک رضایت قلبی داشته باشیم

استوری تقوی عالی بود

وضعیت