• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
باور کن منفعت باشگاه و هوادار در رفتن مجیدیه
اگر هم بمونه عمرا دیگه بذارن قهرمان بشه، اصلا خودش دیگه نمیکشه... همین فصل هم خیلی مایه گذاشت و مردونگی کرد..
خوب پس مي خوايد بگيد تيم رو اتفاقي قهرمان كرده... يا شايد پين قهرمان كرده!!!

هيچ منطقي نيست وقتي قرارداد داره بايد بمونه اگر قرارداد نداشت حرفي نبود...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ما تاجی-رئالی ها یه خصوصیت خیلی خوب داریم که هیچ بازیکن و مربی ای رو بزرگتر از باشگاه محبوبمون نمیدونیم
رونالدو رفت اما باز هم رئال قهرمان اروپا شد ...
برادر من اون مال شرایط عادلانه ای هست که در فوتبال اروپا وجود داره نه ایرانی که همه چی از قبل برنامه ریزی میشه
وگرنه بالاتر از استقلال نداریم اما توی این فوتبال نامرد ایران یکی باید بالای سر تیم باشه که حق تیم رو بتونه بگیره

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
هر مربی خارجی بیاد فصل اول نمیتونه تیمو قهرمان کنه
فقط از جواد نکونام تکرار قهرمانی بر میاد

شما اینطور حساب کن شانسی قهرمان شدیم.. اصلا با جادو جنبل قهرمان شدیم.. آزادی هر جور فکر کنی
خوبه حالا بازیا رو دونه به دونه با حرص و جوش دنبال میکردیم.. چقدر خون دل خوردیم تا تیم قهرمان شد... اونوخ میگی شانسی؟! بابا مصّبو تو شکر.. انصاف تو شکر!
شاید فرهاد فصل بعد هم بمونه تیم قهرمان بشه من علم غیب ندارم. ولی تو این 3 سال که دور و بر تیم بوده بنظرم دیگه کافیه.. نه فرهاد توانشو داره و نه هوادار... با آجورلو هم هماهنگن..حالا شما میگی باید برگرده به قراردادش عمل کنه.. باشه شما برو امارات فرهاد رو راضی کن بیار

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

مجیدی این که رفت کار بسیار زشتی بود و باعث ناراحتی همه استقلالی ها شد اما ما از پشت پرده ها خبر نداریم شاید اگر فوتبال ایران هم مثل همه دنیا بود و مجیدی می تونست پشت پرده ها رو بگه و دلایل واقعی رفتنش رو هم بگه ما هم قانع میشدیم
اما به هر حال اگر دفعه ی بعدی بخواد برگرده استقلال باید اول فصل برای هوادار معلوم کنه قراره چقدر بمونه و به قراردادش پایبند باشه اگر دفعه ی بعدی هم بخواد این کار رو تکرار بکنه با همه ی علاقه ای که به این پسر دارم دیگه هیچ وقت اسمی ازش نمیبرم و دیگه در استقلال باید روش بسته بشه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
هر مربی خارجی بیاد فصل اول نمیتونه تیمو قهرمان کنه
فقط از جواد نکونام تکرار قهرمانی بر میاد

شما اینطور حساب کن شانسی قهرمان شدیم.. اصلا با جادو جنبل قهرمان شدیم.. آزادی هر جور فکر کنی
خوبه حالا بازیا رو دونه به دونه با حرص و جوش دنبال میکردیم.. چقدر خون دل خوردیم تا تیم قهرمان شد... اونوخ میگی شانسی؟! بابا مصّبو تو شکر.. انصاف تو شکر!
شاید فرهاد فصل بعد هم بمونه تیم قهرمان بشه من علم غیب ندارم. ولی تو این 3 سال که دور و بر تیم بوده بنظرم دیگه کافیه.. نه فرهاد توانشو داره و نه هوادار... با آجورلو هم هماهنگن..حالا شما میگی باید برگرده به قراردادش عمل کنه.. باشه شما برو امارات فرهاد رو راضی کن بیار
گفتم از کلامتون برمیاد که بگید شانسی قهرمان شده و توانایی موفقیت دوباره رو نداره
و گرنه همون روزایی که شما میگفتید تیم رقیب قهرمان میشه و با این طرز بازی به جایی نمیرسیم، با قدرت پشت تیم بودم و از لحاظ فنی هم به فرهاد ایمان داشتم ودارم!!!

اما این کارا هم درست نیست هردفعه تیم رو ول کنه و بره اونم مربی که هیچ رزومه ای نداشت و هوادار بهش اعتماد کرد و قدم اول از همون استقلال شروع به کار کرد!!!
بحث مجیدی پول و منافع شخصیه... از امارات پیشنهاد نداشت مطمئن باش می موند و تو همین استقلال کار میکرد!!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
برادر من اون مال شرایط عادلانه ای هست که در فوتبال اروپا وجود داره نه ایرانی که همه چی از قبل برنامه ریزی میشه
در فوتبال اروپا هم کالچوپولی داشتیم ...
دوران محمود و مسعود تموم شد ...

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مجیدی این که رفت کار بسیار زشتی بود و باعث ناراحتی همه استقلالی ها شد اما ما از پشت پرده ها خبر نداریم شاید اگر فوتبال ایران هم مثل همه دنیا بود و مجیدی می تونست پشت پرده ها رو بگه و دلایل واقعی رفتنش رو هم بگه ما هم قانع میشدیم
اما به هر حال اگر دفعه ی بعدی بخواد برگرده استقلال باید اول فصل برای هوادار معلوم کنه قراره چقدر بمونه و به قراردادش پایبند باشه اگر دفعه ی بعدی هم بخواد این کار رو تکرار بکنه با همه ی علاقه ای که به این پسر دارم دیگه هیچ وقت اسمی ازش نمیبرم و دیگه در استقلال باید روش بسته بشه
سه چهار هفته پیش تو همین تاپیک گفتم مجیدی پیشنهاد بهتر داشته باشه میره!!! فکر کنم در بحثی هم بود که با خودتون داشتم
شخصا از لحاط فنی و کاریزما قبولش دارم اما این کارا بچه بازیه
فرهاد استراماچونی نیست از فضای فوتبال ایران چیزی نفهمه... روز اولی که میاد سه ساله میبنده میدونه چه خبره و مطمئن باش از من و شما پشت پرده ها رو هم بهتر میدونه و کاملا آگاه هم هست که قطع به یقین تو این سه سالش ممکنه چندتا مدیر عامل هم عوض بشه

همین الان این تصمیمش ممکنه تیم رو واسه چند سال از هم بپاشونه... هوادار بیچاره بازیچه نیست

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
باید منتظر بود و دید فرهاد پین رو هم با خودش به تیم بعدیش میبره
من با این دیدگاه مخالفم
فرهاد از لحاظ فنی حرفی واسه گفتن داشته
من شخصا شکست و پیروزی رو به حساب سرمربی مینویسم حالا ایران باشه یا اروپا
انتخاب دستیار خوب هم درایت سرمربیه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اما این کارا هم درست نیست هردفعه تیم رو ول کنه و بره اونم مربی که هیچ رزومه ای نداشت و هوادار بهش اعتماد کرد و قدم اول از همون استقلال شروع به کار کرد!!!
مگه هواداران مجیدی رو آوردن ؟
یادتون رفته که هوادارها فقط استرا رو میخواستن ؟

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مگه هواداران مجیدی رو آوردن ؟
یادتون رفته که هوادارها فقط استرا رو میخواستن ؟
بعد اینکه دیدن استرا و مربی خوب خارجی منتفیه... هوادار به فرهاد مجیدی راضی بود
فصل قبل هم بعد فکری هیچ کس با اومدن فرهاد مخالف نبود و حمایت هم شد و با اینکه حذفی رو هم باخت ولی باز هوادر پشتش بود و راضی شدن این فصل هم مربی باشه... من یادم نمیاد تو این چند ساله به چز استرا از هیچ مربی اینقدر حمایت شده باشه و هوادار پشتش بوده باشه

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گفتم از کلامتون برمیاد که بگید شانسی قهرمان شده و توانایی موفقیت دوباره رو نداره
و گرنه همون روزایی که شما میگفتید تیم رقیب قهرمان میشه و با این طرز بازی به جایی نمیرسیم، با قدرت پشت تیم بودم و از لحاظ فنی هم به فرهاد ایمان داشتم ودارم!!!

بحث مجیدی پول و منافع شخصیه... از امارات پیشنهاد نداشت مطمئن باش می موند و تو همین استقلال کار میکرد!!!
همون دغدغه ها و انتقادات من نبود همین قهرمانی رو هم نداشتیم، انرژی مثبتی که با انتقاداتمون ساطع کردیم باعث شد تیم قهرمان بشه:)
راستی شما به فرهاد ایمان داشتی؟ قبلا که یه چیز دیگه میگفتی... خدا رو شکر اگر هم ایمان نداشتی ایمان پیدا کردی
هر تیکه ای بچسبون به فرهاد غیر پولکی بودن! فرهاد پولکی بود تو این شرایط سرمربی نمیشد از آبروش مایه گذاشت
درسته قبلا فرهاد رزومه ای نداشت ولی الان اولین لژیونر استقلال برای سرمربیگری و تو رزومه اش قهرمانی استقلال بزرگ رو با 68 امتیاز داره
اینو فراموش نکنیم
بنظرم موندن فرهاد به استقلال کمکی نمیکرد..

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
بعد اینکه دیدن استرا و مربی خوب خارجی منتفیه... هوادار به فرهاد مجیدی راضی بود
پس بهش اعتماد نکردن و فقط از سر ناچاری بود

فصل قبل هم بعد فکری هیچ کس با اومدن فرهاد مخالف نبود و حمایت هم شد و با اینکه حذفی رو هم باخت ولی باز هوادر پشتش بود و راضی شدن این فصل هم مربی باشه... من یادم نمیاد تو این چند ساله به چز استرا از هیچ مربی اینقدر حمایت شده باشه و هوادار پشتش بوده باشه
درسته

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
واقعا نمیدونم وقتی فرهاد رفته و آجورلو دنبال مربی خارجیه اینوسط یه عده برای چی دنبال قاتل بروسلی می‌گردن؟!!
الان اولویت تیم باید حفظ بازیکنا باشه.. یه جا خوندم یامگا و داسیلوا دارن میرن. امیدوارم خبر درست نباشه
این آجورلو هم یه بار مصاحبه کنه و با هوادارا حرف بزنه بد نیستا

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
به نظرم عوامل مهم تری در جدایی فرهاد نقش دارن.
شما بعد از آخرین بازی هر صحنه ای ببینی ازش متوجه میشی این بشر حواس و فکرش یه جای دیگه اس. انگار نه انگار که تموم شده و تیم قهرمان شده

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
همون دغدغه ها و انتقادات من نبود همین قهرمانی رو هم نداشتیم، انرژی مثبتی که با انتقاداتمون ساطع کردیم باعث شد تیم قهرمان بشه:)
راستی شما به فرهاد ایمان داشتی؟ قبلا که یه چیز دیگه میگفتی... خدا رو شکر اگر هم ایمان نداشتی ایمان پیدا کردی
هر تیکه ای بچسبون به فرهاد غیر پولکی بودن! فرهاد پولکی بود تو این شرایط سرمربی نمیشد از آبروش مایه گذاشت
درسته قبلا فرهاد رزومه ای نداشت ولی الان اولین لژیونر استقلال برای سرمربیگری و تو رزومه اش قهرمانی استقلال بزرگ رو با 68 امتیاز داره
اینو فراموش نکنیم
بنظرم موندن فرهاد به استقلال کمکی نمیکرد..
همه پست ها تو تاپیک هست!!!

چرا یه عده هوادار فکر میکنن فرهاد پول واسش مهم نیست؟ ولی اگر نوبت به بقیه میرسه میگن تو استقلال قرارداد خوب داشتن و گرنه تیم رو ول میکردن میرفتن!!!
وسط فصل ول کرد رفت غرافه باز هم گفتن پول واسش مهم نیست... پول واسش مهم نبود اینقدر پولدار نبود
الانم تو امارات هم بیشتر میگیره، هم پیش خانوادشه و هم منافع بسیار دیگر احتمالا... اما کاملا واضحه تو این رفتن نه منافع باشگاه هست نه هوادار و نه هیچ پشت پرده ای... اون زمان هم که رفت غرافه پشت پرده ای نبود فقط منافع شخصی و پول بود

بعد میشه اینو بیشتر توضیح بدید چرا مربی که تونسته تیم رو قاطعانه قهرمان کنه و همه رکوردها رو بزنه موندنش به تیم کمک نمیکنه؟!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
اونجور كه گفتن هيئت مديره با رفتن موافقت كرده...
نكونام هم تا اين لحظه گفته نميام

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خبر رسمي باشگاه اينه كه تا دوشنبه با يك گزينه خارجي مذاكره مي كنند و اگر نشد با نكونام...

خبر غير رسمي هم اينه كه نكونام از هفته پيش با باشگاه تموم كرده و مشغول تيم بستن هستن!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا