• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
به عنوان یه هوادار استقلال از فرهاد مجیدی واقعا ممنونم...تولدشو هم تبریک میگم....بهترین زمان ممکن هم رفت..میذاشت مثل بعضیا اول مهر امسال میرفت خوب بود؟
چطور لیست خرید داده

قرارداد سه ساله داره
ول میکنه میره ؟

این چیزارو قرار نیست فن های شاه ببینه ؟

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ضمنا فرهاد آدم علافی نیست که بیاد فرتی سرجای کسی بشینه..هم خودش شخصیت داره و هم تیمش....هیچوقت هم خودشو تحمیل نکرد

سرمربی سابق استقلال وینفرد شفر در بخش جنجالی صحبت هایش در مورد انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان دستیار گفت:

باشگاه همیشه به من می گفت پول نداریم، اما از فرهاد که در امارات بازیکن من بودم شنیدم که کسانی در ایران هستند که شاید بتوانند به عنوان اسپانسر به باشگاه کمک کنند اما در نهایت این اتفاق رخ ندادپیش از این که فرهاد بیاید، من می‌خواستم مجتبی جباری را به عنوان یکی از دستیارانم باشد چون خیلی پسر خوبی بود و شخصیت خوبی داشت. من برای داشتن جباری جنگیدم اما به من گفتند غیرممکن است و برای همین مجیدی را به عنوان دستیارم پذیرفتم. فرهاد در اسپانیا مربی تیم جوانان بود و می‌خواستم او در تیم جدید نکات جدیدی را بیاموزد که بتواند در آینده از آن استفاده کند. اما الان شنیده‌ام که در حال حاضر باشگاه جایگاه مناسبی ندارد، شاید اشتباه کردم که او را پذیرفتم اما الان دیگر گذشته است و مشکلی نیست.

بارها با جباری در تهران به گفتگو پرداختم اما مدیرعامل باشگاه می‌گفت که غیرممکن است بتوانم جباری را داشته باشم. جباری نمی‌تواند به باشگاه بیاید چرا که هیچکس در تیم او را نمی‌خواهد نمی‌دانم مشکل چه بود اما جباری نفر شماره یک من بود و او را می‌خواستم و نفر بعدی فرهاد بود. چون فکر می‌کردم با آوردن اسپانسر به باشگاه بتواند مشکلات اقتصادی تیم را حل کند و بتوانیم دستمزد بازیکنان را بدهیم؛ این دلیل اصلی آوردن فرهاد بود. او تجربه مربیگری در تیم‌های زیر 16 سال و زیر 20 سال را داشت اما این موضوع متعلق به گذشته بوده و الان دیگر تمام شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چطور لیست خرید داده

قرارداد سه ساله داره
ول میکنه میره ؟

این چیزارو قرار نیست فن های شاه ببینه ؟
شما چرا وقتی استراماچونی وسط فصل تیم رو ول کن رفت رگ غیرتت نزد بیرون؟!!!!!

لیست خرید هم مثل قرارداد.......اگر لیست رو دیدی قرارداد رو هم ببین..صرفا یه آرامش خاطری بود که آجورلو به هوادار داد...

همین که تو این اوضاع فرهاد تیم رو قهرمان کرد و رکورد زد دمش گرم...خیلی هم باید ممنونش باشیم..دم فرهاد گرم که با احترام و سلام و صلوات و با هماهنگی آجورلو بعد از قهرمانی لیگ رفت.
دیگه میخواستی چکار کنه؟ سال دیگه هم تو آسیا نیسیتم......ببینم بره تو مریخ لیگ برگزار کنه قهرمان بشه راضی میشی؟

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
ضمنا شفر و استرماچونی چرت و پرت زیاد میگن...اونا بفکر بازار گرمی خودشون هستن...من تو زمین چمن برام مهمه...3 تا بازیکن تعویضی فرهاد تو بازی با شهرخودرو جریان بازی رو عوض کرد و شد نقطه عطف قهرمانی لیگ....اینا مهمه...هیچ وقت به پرسپولیس نباخت..دوبار هم تو حذفی حذفشون کرد.....بازی با الهلال اینقدر خوب بازی کردیم جلوی الهلال به گواه کارشناسا...همون الهلال تیم سوم پایتخت رو 3 تا زد بهشون..سرمربیگری فرهاد برای من اثبات شده است..حالا شما باهاش پدر گشتگی دارید بحثش جداست.....فرهاد به قولش عمل کرد و من ازش بعنوان یه هوادار راضی هستم......برای فصل بعد برید مجتبی جباری و ساکت الهامی رو بیارید، برای تنوع هم که شده بریم ته جدول زور بزنیم بیایم بالا!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما چرا وقتی استراماچونی وسط فصل تیم رو ول کن رفت رگ غیرتت نزد بیرون؟!!!!!

لیست خرید هم مثل قرارداد.......اگر لیست رو دیدی قرارداد رو هم ببین..صرفا یه آرامش خاطری بود که آجورلو به هوادار داد...

همین که تو این اوضاع فرهاد تیم رو قهرمان کرد و رکورد زد دمش گرم...خیلی هم باید ممنونش باشیم..دم فرهاد گرم که با احترام و سلام و صلوات و با هماهنگی آجورلو بعد از قهرمانی لیگ رفت.
دیگه میخواستی چکار کنه؟ سال دیگه هم تو آسیا نیسیتم......ببینم بره تو مریخ لیگ برگزار کنه قهرمان بشه راضی میشی؟
چرا متوجه نمیشی ! یک فرقی بین استرا و مجیدی باید باشه که میگه فرزند حجازیم !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
چرا متوجه نمیشی ! یک فرقی بین استرا و مجیدی باید باشه که میگه فرزند حجازیم !
هیچ کجا مرحوم حجازی نگفته هر جا رفتید 4-5 سال بمونید تا هوادار با کف گیر پرتتون کنه بیرون! فرهاد مثل ناصرحجازی پاک بود، به کسیی باج نداد و قهرمانی پاک هم برامون آورد...
مهمترین فرقشون این بود که ماچونی پولو بهانه کرد و با چراغ سبز خطیر تیمو ول کرد..فرهاد از جیبش خرج کرد....موند.تیمو قهرمان کردو رفت...رکورد هم زد برامون....اگر تو برهه ای هم رفت بخاطر مدیرعاملی سعادتی بود که رفت..الان موندنش به نفع دوطرف نیست..........دیگه این هیئت مدیره و آجورلو هستند که با استعفای مجیدی موافقت کنن که ظاهرا میکنن و مشکلی ندارن..شما مشکل داری برو خیابون علامه جلوی باشگاه بست بشین...هوادار دلش خیلی چیزا میخواد یکیش قهرمانی پاک بود که شد، موندن فرهاد بود که نشد...ایشالا یکی دیگه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
یادش بخیر..خیلیا سن شون قد نمیده تو این تاپیک..همون زمان که ناصرخان زنده بود خیلیا اونو استقلالی نمیدونستن و بهش توهین میکردن..خصوصا زمانی که تیم سیزدهم چهاردهم بود که بعدش فیروزکریمی اومد..دقیقا 13 آبان 86! اونموقع خیلی فحش میدادن به ناصر...با یه مشت جماعت مرده پرست اهل کوفه به قول امیرخان طرفیم که قدر ذخیره های باشگاه و آدمایی که برای تیمشون زحمت میکشن رو نمیدونن...تا بوده همین بوده...دورد به روح ناصر خان و درود به شرفت ، فرهاد مجیدی عزیز

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
مسايل نبايد قاطي بشه... اینکه بیایم به مجیدی به خاطر اینکه تصمیم گرفته به هردلیلی بره فحش بدیم در شان یک استقلالی نیست واقعا
فرهاد بعد از سال ها تیم رو به بهترین شکل قهرمان کرد و در زمان بازیکنی هم بارها دل هوادار رو شاد کرده...یادمون نره دو بازیکن رو وسط فصل گرفتن و چه طرح و برنامه ای واسه تیم داشتن ولی بازهم با اقتدار و سه هفته مونده به پایان لیگ تیم رو قهرمان کرد

از اونور اینکه بیایم از این تصمیمش هم به خاطر اینکه حالا تیم رو قهرمان کرده دفاع کنیم به نظرم منطقی نیست... اگر جنبه منفعت شخصیش باشه قابل دفاعه پول خوبی بهش میدن . اولین مربیه لژیونر هم میشه و حتی میتونه سکوی پرتابش بشه ( ممکنه به قهقرا هم بره!!!)..اما چیزی که واضحه در این تصمیمش منافع باشگاه و هوادار لحاظ نشده و گرنه ابزار تکرار موفقیت امسالم دستش هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اسطوره پوشالی و ترسو !
اتفاقا مجیدی تنها اسطوره ی زنده ی استقلال هست. اینقدر که فرهاد مجیدی در فوتبال ایران دشمن داره هیچ آدمی یا تیمی نداره
تنها فرمانده ی استقلالی هست که هوادارها و بازیکن ها بهش اعتقاد قلبی دارن و بهترین میدون برای استقلال و میدونن تنها استقلالی هست که میتونه براشون قهرمانی بیاره
فکری و منصوریان و قلعه نوعی و مرفاوی و بقیه رو نوبتی امتحان کردیم تنها چیزی که دیدیم یک تیم بی انگیزه که به باخت عادت کرده بود . هواداری که بی خیال بود . غیرتی که از بین رفته بود ... هیچ کس نمیگه فرهاد مجیدی چجوری تیم بدون ستاره و بی انگیزه رو تحویل گرفت قهرمانش کرد 4 تا رکورد هم شکست
بدون فرهاد مجیدی ممکن بود 10 سال دیگم قهرمان نشیم امکان نداشت بدون مجیدی استقلال بتونه به امتیاز تیم دوم لیگ هم برسه !!!
قدر نشناس نباشیم . مجیدی وظیفش رو انجام داده . مثل مربی تیم حریف نیومد بگه قهرمان کردم جای 500 میلیون 30 میلیارد بهم بدید
نزاشت دستش با دلال ها توی یک کاسه بره مثل شفر و چند تا دیگه
مجیدی برای من و بقیه هوادارها قابل احترام هست و هر وقت هم برگرده استقلال وقتی میدونیم برامون جام میاره چرا باید مخالفت کنیم ؟؟؟؟
نمیتونیم بگیم فقط وقتی که روی سکو ها فحش خوردی باید بری !!!

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
و گرنه ابزار تکرار موفقیت امسالم دستش هست
اگه گابریله پین رو صرفا بعنوان ابزار تکرار موفقیت در نظر بگیریم (که به نظر من نقشش خیلی بیشتر بوده) دیگه با چندرغاز نمیشد نگه داشت

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
مسايل نبايد قاطي بشه... اینکه بیایم به مجیدی به خاطر اینکه تصمیم گرفته به هردلیلی بره فحش بدیم در شان یک استقلالی نیست واقعا
فرهاد بعد از سال ها تیم رو به بهترین شکل قهرمان کرد و در زمان بازیکنی هم بارها دل هوادار رو شاد کرده...یادمون نره دو بازیکن رو وسط فصل گرفتن و چه طرح و برنامه ای واسه تیم داشتن ولی بازهم با اقتدار و سه هفته مونده به پایان لیگ تیم رو قهرمان کرد

از اونور اینکه بیایم از این تصمیمش هم به خاطر اینکه حالا تیم رو قهرمان کرده دفاع کنیم به نظرم منطقی نیست... اگر جنبه منفعت شخصیش باشه قابل دفاعه پول خوبی بهش میدن . اولین مربیه لژیونر هم میشه و حتی میتونه سکوی پرتابش بشه ( ممکنه به قهقرا هم بره!!!)..اما چیزی که واضحه در این تصمیمش منافع باشگاه و هوادار لحاظ نشده و گرنه ابزار تکرار موفقیت امسالم دستش هست
باور کن منفعت باشگاه و هوادار در رفتن مجیدیه
اگر هم بمونه عمرا دیگه بذارن قهرمان بشه، اصلا خودش دیگه نمیکشه... همین فصل هم خیلی مایه گذاشت و مردونگی کرد..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یادش بخیر..خیلیا سن شون قد نمیده تو این تاپیک..همون زمان که ناصرخان زنده بود خیلیا اونو استقلالی نمیدونستن و بهش توهین میکردن..خصوصا زمانی که تیم سیزدهم چهاردهم بود که بعدش فیروزکریمی اومد..دقیقا 13 آبان 86! اونموقع خیلی فحش میدادن به ناصر...با یه مشت جماعت مرده پرست اهل کوفه به قول امیرخان طرفیم که قدر ذخیره های باشگاه و آدمایی که برای تیمشون زحمت میکشن رو نمیدونن...تا بوده همین بوده...دورد به روح ناصر خان و درود به شرفت ، فرهاد مجیدی عزیز
دقیقا مشکل استقلالی ها همینه . تا حالا کسی نبوده که توی استقلال خدمت کرده باشه و فحش نخورده باشه
همین قلعه نوعی اخ و بد قبول اما دو تا قهرمانی براتون آورد که بهش افتخار میکنید اما باز جز فحش بهش هیچی نمیگید
منصور پورحیدری و ناصر حجازی هم تا دلتون بخواد فحش خوردن قبل مرگشونم کسی بهشون نمیگفت اسطوره !!! بعضی ها حتی معترض بودن که چرا منصور پورحیدری که سنش بالاست و توان بدنیش کمه توی استقلال پست گرفته و داره پول مفت میگیره
فرهاد مجیدی هم همینه الان فحش اش میدن فردا اگر اتفاقی براش بیفته عکس اش رو سردر بالای باشگاه میزنن همه میگن یادش بخیر اسطوره اخلاق و غیرت بود !!!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
باور کن منفعت باشگاه و هوادار در رفتن مجیدیه
اگر هم بمونه عمرا دیگه بذارن قهرمان بشه، اصلا خودش دیگه نمیکشه... همین فصل هم خیلی مایه گذاشت و مردونگی کرد..
یک تیمی هست 30 درصد راه قهرمانی رو خودش میره و 70 درصد هم عوامل بیرونی و داوری و وزیر سابق و پول و اسپانسر و ... کمکش میکنن 5 تا جام هم میاره فشاری هم بهش نمیاد . یک تیمی هست که عوامل بیرونی و داوری و مسئولین ورزشی و ... مخالف قهرمانیش هستن و هر کاری میکنن که امتیاز از دست بده پس بجای 100 درصد توانش باید یک چیزی اضافه هم روش بزاره که بتونه از پس این عوامل بر بیاد
مجیدی فشاری که بهش اومد چند برابر سرمربی تیم رقیب بود . کنفرانس های بعد بازیش رو ببینید متوجه میشید چه بلاهایی سر این پسر آوردن که اونجوری عصبی و پرخاشگر میشد
مجیدی خیلی خسته هست . وقتی جام رو بهش میدن چهره اش رو ببینید متوجه میشید دیگه توان رقابت ناجوانمردانه نداشت

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اتفاقا مجیدی تنها اسطوره ی زنده ی استقلال هست. اینقدر که فرهاد مجیدی در فوتبال ایران دشمن داره هیچ آدمی یا تیمی نداره
تنها فرمانده ی استقلالی هست که هوادارها و بازیکن ها بهش اعتقاد قلبی دارن و بهترین میدون برای استقلال و میدونن تنها استقلالی هست که میتونه براشون قهرمانی بیاره
فکری و منصوریان و قلعه نوعی و مرفاوی و بقیه رو نوبتی امتحان کردیم تنها چیزی که دیدیم یک تیم بی انگیزه که به باخت عادت کرده بود . هواداری که بی خیال بود . غیرتی که از بین رفته بود ... هیچ کس نمیگه فرهاد مجیدی چجوری تیم بدون ستاره و بی انگیزه رو تحویل گرفت قهرمانش کرد 4 تا رکورد هم شکست
بدون فرهاد مجیدی ممکن بود 10 سال دیگم قهرمان نشیم امکان نداشت بدون مجیدی استقلال بتونه به امتیاز تیم دوم لیگ هم برسه !!!
قدر نشناس نباشیم . مجیدی وظیفش رو انجام داده . مثل مربی تیم حریف نیومد بگه قهرمان کردم جای 500 میلیون 30 میلیارد بهم بدید
نزاشت دستش با دلال ها توی یک کاسه بره مثل شفر و چند تا دیگه
مجیدی برای من و بقیه هوادارها قابل احترام هست و هر وقت هم برگرده استقلال وقتی میدونیم برامون جام میاره چرا باید مخالفت کنیم ؟؟؟؟
نمیتونیم بگیم فقط وقتی که روی سکو ها فحش خوردی باید بری !!!
حتی متعصب ترین هوادار رقیب سنتی هم اینطور شان و جایگاه باشگاه تاج رو پایین نمیاره !!!

پ.ن: قلعه فن ها کم بودن فرهاد فن ها هم اضافه شدن ...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حتی متعصب ترین هوادار رقیب سنتی هم اینطور شان و جایگاه باشگاه تاج رو پایین نمیاره !!!
شما استقلالی تر از من پیدا نمیکنید اما قبل مجیدی توی این چند سال جایگاه استقلال کجا بوده چرا خودمون رو گول بزنیم ؟؟؟ توی آسیا کجا بودیم ؟ خود هوادار ها نمیگفتن غیرت تیم کجا رفته !!! تیم چرا بی نظم شده.
قهرمانی امسال استقلال مستقیم تاثیرات مجیدی و آجرلو بوده و بس

در ضمن کسانی که نام بردی برای استقلال زحمت کشیدن و افتخار کسب کردن و جام های استقلال رو آوردن که شما با افتخار امروز بگی استقلالی ام

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
قبل مجیدی توی این چند سال جایگاه استقلال کجا بوده چرا خودمون رو گول بزنیم ؟؟؟ خود هوادار ها نمیگفتن غیرت تیم کجا رفته !!! تیم چرا بی نظم شده.
قهرمانی امسال استقلال مستقیم تاثیرات مجیدی و آجرلو بوده و بس
ما تاجی-رئالی ها یه خصوصیت خیلی خوب داریم که هیچ بازیکن و مربی ای رو بزرگتر از باشگاه محبوبمون نمیدونیم
رونالدو رفت اما باز هم رئال قهرمان اروپا شد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا