همه پست ها تو تاپیک هست!!!
بله همه پستها هست.....البته کلی وقت منو گرفتی تا زیرخاکی تو پیدا کنم.....نمیدونم چقدر دوست داری تا برگردی به قضیه نادرشاه!. ضمنا من از تیم نامید بودم و واقعا فکر نمیکردم قهرمان بشه..چون کسی گل نمیزد....این الان ایرادش کجاست؟ الان مشکل چیه هر دفعه میگی پست ها هست...فکر نمیکردم قهرمان بشه قهرمان شد...خدا رو شکر...این گناهه؟ والا خوبه مملکت رو ندادن دست تو والا همه رو دار میزدی!
ضمنا الان که فرهاد فرهاد میکنی، بفرما تحویل بگیر...اینم پست حضرتعالی:
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...
واقعا برای فرهاد پول مهم نیست، چون اولا نیاز نداره، ثانیا بارها از این بخشش ها داشته چه زمانی که بازیکن بود چه زمانی که مربی بوده..ضمن اینکه تو امارات بساز و بنداز داره درآمدش اونجا عالیه...میلیارد براش پول خورده!چرا یه عده هوادار فکر میکنن فرهاد پول واسش مهم نیست؟ ولی اگر نوبت به بقیه میرسه میگن تو استقلال قرارداد خوب داشتن و گرنه تیم رو ول میکردن میرفتن!!!
وسط فصل ول کرد رفت غرافه باز هم گفتن پول واسش مهم نیست... پول واسش مهم نبود اینقدر پولدار نبود
الانم تو امارات هم بیشتر میگیره، هم پیش خانوادشه و هم منافع بسیار دیگر احتمالا... اما کاملا واضحه تو این رفتن نه منافع باشگاه هست نه هوادار و نه هیچ پشت پرده ای... اون زمان هم که رفت غرافه پشت پرده ای نبود فقط منافع شخصی و پول بود
بعد میشه اینو بیشتر توضیح بدید چرا مربی که تونسته تیم رو قاطعانه قهرمان کنه و همه رکوردها رو بزنه موندنش به تیم کمک نمیکنه؟!
فرهاد خاصه و حساس...همه کاراش با بقیه فرق میکنه
نکونام و فکری از خونه به خونه و شیرین فراز باید شروع کنن ولی فرهاد از دستیاری شفر!
فرهاد دو سال جام نیاورد ولی هوادار بازم پذیرفت فرهاد رو... فکری یه فصل هم بهش فرصت ندادن و هنوز تیم بالای جدول بود استعفا داد...البته مسیرش کاملا اشتباه بود..
اینا تفاوت های فرهاد با بقیه است..تا صبحم بگم کم گفتم
مشکل تو ورفیق فابت اینه که فرهاد رو با امیرحسین صادقی و نیکبخت واحدی یکی گرفتی و هنوز جایگاه فرهاد رو نمیدونی و نمیخوای بدونی....
فرهاد برای هوادار یه چیز دیگه است..شماها فرهاد رو نشناختید....اگر تیم روبرو فرهاد و قلعه نوعی و ..داشت مجسمه شو میساخت
برای فرهاد یه قهرمانی پاک کافیه...مثل قلعه نوعی نیست چند سال تو یه تیم بمونه
اینکه میگم فصل بعد نمیتونه قهرمان بشه برمیگرده به ظرفیت خود فرهاد..بنظرم دیگه نمیتونه بمونه و یه فصل ییگه رو تحمل کنه چون می بُره
اعصاب و کشش قلعه نوعی رو نداره..شامورتی بازیای قلعه نوعی رو هم بلد نیست..همین فصل هم که تیمو قهرمان کرد شاهکار کرد
Last edited: