• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
همه پست ها تو تاپیک هست!!!

بله همه پستها هست.....البته کلی وقت منو گرفتی تا زیرخاکی تو پیدا کنم.....نمیدونم چقدر دوست داری تا برگردی به قضیه نادرشاه!. ضمنا من از تیم نامید بودم و واقعا فکر نمیکردم قهرمان بشه..چون کسی گل نمیزد....این الان ایرادش کجاست؟ الان مشکل چیه هر دفعه میگی پست ها هست...فکر نمیکردم قهرمان بشه قهرمان شد...خدا رو شکر...این گناهه؟ والا خوبه مملکت رو ندادن دست تو والا همه رو دار میزدی!
ضمنا الان که فرهاد فرهاد میکنی، بفرما تحویل بگیر...اینم پست حضرتعالی:
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

چرا یه عده هوادار فکر میکنن فرهاد پول واسش مهم نیست؟ ولی اگر نوبت به بقیه میرسه میگن تو استقلال قرارداد خوب داشتن و گرنه تیم رو ول میکردن میرفتن!!!
وسط فصل ول کرد رفت غرافه باز هم گفتن پول واسش مهم نیست... پول واسش مهم نبود اینقدر پولدار نبود
الانم تو امارات هم بیشتر میگیره، هم پیش خانوادشه و هم منافع بسیار دیگر احتمالا... اما کاملا واضحه تو این رفتن نه منافع باشگاه هست نه هوادار و نه هیچ پشت پرده ای... اون زمان هم که رفت غرافه پشت پرده ای نبود فقط منافع شخصی و پول بود

بعد میشه اینو بیشتر توضیح بدید چرا مربی که تونسته تیم رو قاطعانه قهرمان کنه و همه رکوردها رو بزنه موندنش به تیم کمک نمیکنه؟!
واقعا برای فرهاد پول مهم نیست، چون اولا نیاز نداره، ثانیا بارها از این بخشش ها داشته چه زمانی که بازیکن بود چه زمانی که مربی بوده..ضمن اینکه تو امارات بساز و بنداز داره درآمدش اونجا عالیه...میلیارد براش پول خورده!
فرهاد خاصه و حساس...همه کاراش با بقیه فرق میکنه
نکونام و فکری از خونه به خونه و شیرین فراز باید شروع کنن ولی فرهاد از دستیاری شفر!
فرهاد دو سال جام نیاورد ولی هوادار بازم پذیرفت فرهاد رو... فکری یه فصل هم بهش فرصت ندادن و هنوز تیم بالای جدول بود استعفا داد...البته مسیرش کاملا اشتباه بود..
اینا تفاوت های فرهاد با بقیه است..تا صبحم بگم کم گفتم
مشکل تو ورفیق فابت اینه که فرهاد رو با امیرحسین صادقی و نیکبخت واحدی یکی گرفتی و هنوز جایگاه فرهاد رو نمیدونی و نمیخوای بدونی....
فرهاد برای هوادار یه چیز دیگه است..شماها فرهاد رو نشناختید....اگر تیم روبرو فرهاد و قلعه نوعی و ..داشت مجسمه شو میساخت
برای فرهاد یه قهرمانی پاک کافیه...مثل قلعه نوعی نیست چند سال تو یه تیم بمونه
اینکه میگم فصل بعد نمیتونه قهرمان بشه برمیگرده به ظرفیت خود فرهاد..بنظرم دیگه نمیتونه بمونه و یه فصل ییگه رو تحمل کنه چون می بُره
اعصاب و کشش قلعه نوعی رو نداره..شامورتی بازیای قلعه نوعی رو هم بلد نیست..همین فصل هم که تیمو قهرمان کرد شاهکار کرد

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
فرهاد دیگه رفت که رفت!

۱- باشگاه استقلال پس از دریافت درخواست جدایی جناب آقای فرهاد مجیدی، جلسات فشرده و مداومی با ایشان برگزار کرده که آخرین آن مربوط به روز گذشته در امارات بوده است. در این جلسات آقای مجیدی ضمن ابراز علاقه فراوان به باشگاه بزرگ استقلال و هواداران عزیز، فرصت مربیگری در امارات را باز شدن پنجره جدیدی برای آینده حرفه‌ای خود عنوان کردند و همان طور که در بیانیه ایشان هم تاکید شده بود خواستار موافقت مدیریت باشگاه برای ورود به این مسیر جدید شدند. در مذاکرات اخیر، ایشان همچنان بر این موضوع تاکید داشتند و در نهایت با وجود تلاش و مذاکره باشگاه نظر ایشان تغییر نکرد.

۲/ باشگاه استقلال در ابتدای فصل با ایمان به توانایی‌های فرهاد مجیدی به عنوان یک جوان مستعد و موفق ایرانی و به عنوان سرمایه باشگاه استقلال، مسیری بلندمدت را برای موفقیت ترسیم کرد که قهرمانی در لیگ برتر نشانه بزرگی برای درستی این مسیر بود. با وجود تمایل فراوان باشگاه برای ادامه این مسیر با فرهاد مجیدی اما اکنون ایشان مایل به تجربیات جدیدی در حرفه خود است و باشگاه از آنجا که مجیدی را سرمایه بزرگ و آینده او را متعلق به استقلال می‌داند با نظر و تصميم اعضاى محترم هيات مديره ضمن تشکر و تقدیر از زحمات فراوان او برای ایشان در ادامه مسیر حرفه‌ای آرزوی موفقیت می‌کند.

۳- باشگاه استقلال به لطف خداوند و حمایت همه جانبه هواداران عزیز و گرانقدر خود به مسیر پیش‌رو با قدرت برای فصل آینده ادامه خواهد داد و به همین منظور برای از دست ندادن زمان نقل و انتقالات و آماده‌سازی تیم، هیات مدیره پس از بحث و تبادل نظر مصوب کرد که مدیر عامل باشگاه پس از مذاکره، سرمربی جدید را در اسرع وقت انتخاب و‌ معرفی نمایند تا فرصت جهت نقل و انتقالات مغتنم شمرده شود.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیم روبرو داره بمب مبترکونه، آقای آجورلو دست بجنبون..یامگا و داسیلوا هم میخوان برن!
بزن تو گوش نکونام نهایتش استراماچونی...من به پرویز مظلومی هم راضیم

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
خدائیش تیپش بدرد خواستگاری رفتن میخوره....بیخود نیست هوادار ولش نمیکرد....ولی من دیگه ازش خوشم نمیاد..من حدس میزنم آجورلو با استرا تموم کرده و گذاشته یکی دو روز دیگه اعلام کنه...فرهاد به شدت به استراماچونی اعتقاد داشت...بعید غیر این بیاد...الان دوباره کاربرای بازپرس و مچگیر میان میگن تو گفتی استراماچونی، چرا نیومد؟ آقا من غیب گو نیستم که..نوسترآداموس هم نیستم........ احتمال میدم...یا میشه یا نمیشه...شما ها چرا نیمذارید آدم حدس و گمانشو بگه؟!!!

nhpgemoc.jpg

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بله همه پستها هست.....البته کلی وقت منو گرفتی تا زیرخاکی تو پیدا کنم.....نمیدونم چقدر دوست داری تا برگردی به قضیه نادرشاه!. ضمنا من از تیم نامید بودم و واقعا فکر نمیکردم قهرمان بشه..چون کسی گل نمیزد....این الان ایرادش کجاست؟ الان مشکل چیه هر دفعه میگی پست ها هست...فکر نمیکردم قهرمان بشه قهرمان شد...خدا رو شکر...این گناهه؟ والا خوبه مملکت رو ندادن دست تو والا همه رو دار میزدی!
ضمنا الان که فرهاد فرهاد میکنی، بفرما تحویل بگیر...اینم پست حضرتعالی:

واقعا برای فرهاد پول مهم نیست، چون اولا نیاز نداره، ثانیا بارها از این بخشش ها داشته چه زمانی که بازیکن بود چه زمانی که مربی بوده..ضمن اینکه تو امارات بساز و بنداز داره درآمدش اونجا عالیه...میلیارد براش پول خورده!
فرهاد خاصه و حساس...همه کاراش با بقیه فرق میکنه
نکونام و فکری از خونه به خونه و شیرین فراز باید شروع کنن ولی فرهاد از دستیاری شفر!
فرهاد دو سال جام نیاورد ولی هوادار بازم پذیرفت فرهاد رو... فکری یه فصل هم بهش فرصت ندادن و هنوز تیم بالای جدول بود استعفا داد...البته مسیرش کاملا اشتباه بود..
اینا تفاوت های فرهاد با بقیه است..تا صبحم بگم کم گفتم
مشکل تو ورفیق فابت اینه که فرهاد رو با امیرحسین صادقی و نیکبخت واحدی یکی گرفتی و هنوز جایگاه فرهاد رو نمیدونی و نمیخوای بدونی....
فرهاد برای هوادار یه چیز دیگه است..شماها فرهاد رو نشناختید....اگر تیم روبرو فرهاد و قلعه نوعی و ..داشت مجسمه شو میساخت
برای فرهاد یه قهرمانی پاک کافیه...مثل قلعه نوعی نیست چند سال تو یه تیم بمونه
اینکه میگم فصل بعد نمیتونه قهرمان بشه برمیگرده به ظرفیت خود فرهاد..بنظرم دیگه نمیتونه بمونه و یه فصل ییگه رو تحمل کنه چون می بُره
اعصاب و کشش قلعه نوعی رو نداره..شامورتی بازیای قلعه نوعی رو هم بلد نیست..همین فصل هم که تیمو قهرمان کرد شاهکار کرد
گشتی دیدی چیزی نبود!!! در روزگاری که گیر میدادی ما حمایت میکردیم همونطوری که تو پست های قبلیم دیدی هنوزم میگم فرهاد از لحاظ فنی مربی قابل اطمینانی هست. چیزی نبود که شما فکر میکردی 5 بازیه آخر مساوی کنه و از فولاد و سپاهان ببازه...

این پست هم به قول خودت زیر خاکی دیدی دقیق همون شد؟! پیشنهاد از امارات داشت و رفت!!! همین پیشنهادها رو خسرو و وریا هم داشتن ولی موندن!!!
فرهاد حساسه؟ هوادار حساس نیست؟! حساسه 3ساله نباید ببنده و هروقت دلش خواست بای بای

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
گشتی دیدی چیزی نبود!!! در روزگاری که گیر میدادی ما حمایت میکردیم همونطوری که تو پست های قبلیم دیدی هنوزم میگم فرهاد از لحاظ فنی مربی قابل اطمینانی هست. چیزی نبود که شما فکر میکردی 5 بازیه آخر مساوی کنه و از فولاد و سپاهان ببازه...

این پست هم به قول خودت زیر خاکی دیدی دقیق همون شد؟! پیشنهاد از امارات داشت و رفت!!! همین پیشنهادها رو خسرو و وریا هم داشتن ولی موندن!!!
فرهاد حساسه؟ هوادار حساس نیست؟! حساسه 3ساله نباید ببنده و هروقت دلش خواست بای بای
شما گفتی ایمان داری من برات پست پیدا کردم که ایمان نداری و از اول طرفدارش نبودی..چرا میزنی جاده خاکی؟ بحث ما امارات رفتن نبود که..همه میدونن فرهاد رو ول کنی مثل کش میره امارات!
آقا دست از سر کچل ما بردار تو رو خدا..احتمال میدم شب جمعه خوبی نداشتی گیر میدی به این و اون..آقا تو درست میگی....اصلا فرهاد همونیه که تو میگی...قهرمان کرد رفت تموم شد و رفت! ما اشتباه کردیم که علم غیب نداشتیم از 5 هفته قبل برای استقلال سرود قهرمانی بخونیم..شما علم غیب داری دمت گرم داداش...شما کارت درسته....ما درست پیش بینی نکردیم..ما اشتباه کردیم.شما به بزرگواری خودت ببخش...من باید ایندفعه در علم غییبم تجدید نظر کنم که بتونم برد مقابل فولاد رو پیش بینی کنم..از اینکه شرط بندی بوده و شرط رو باختم هم عذرمیخوام....یه شماره کارت ملت بده برات کارت به کارت کنم داداش!!!.....
فرهاد رو هم شما به بزرگیت ببخش که تیمتو بادست خالی و 68 امتیاز قهرمان کرد ورفت....شخصا بهش زنگ میزنم برگرده تهران از شما عذر خواهی بکنه! مرد مومن استراماچونی نیمفصل نشده وسط کار ول کرد رفت هوادار دیگه داشت به زنِ استرماچونی التماس میکرد تو روخدا شوهرت وردار بیار نیومد! اونموقع ککت نگزید..حالا برای فرهاد تعین تکلیف میکنی؟ اونموقع که اون الدنگ مدیرعامل پیزوری برای تیم انتخاب میکرد همه اعصابا خورد بود هیشکی هیچ پناهی نداشت و تیم افتاده بود دست خلیل زاده یه مرد اومد به اسم فرهاد مجیدی و همه مشکلات رو بجون خرید..اونموقع کجا بودی؟ عوض تشکرته؟ یادت رفته چه اوضاعی داشتیم؟ تو کرونا با اون همه بدبختی...خم به ابرو نیاورد این مرد بزرگ(مجیدی) حالا شدی طلبکار؟ انصافم خوب چیزیه بخدا

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تنها نگرانی من بابت نکونام استقلالی نبودن یا کم استقلالی بودنشه....همین عامل هم باعث شده تا با کله نیاد استقلال...
یه استقلالی اینقدر برای تیم محبوش کلاس نمیذاره و فولاد که سهله رئال مادرید رو هم ول میکنه میاد استقلال..بشرط اینکه عاشق استقلال باشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شما گفتی ایمان داری من برات پست پیدا کردم که ایمان نداری و از اول طرفدارش نبودی..چرا میزنی جاده خاکی؟ بحث ما امارات رفتن نبود که..همه میدونن فرهاد رو ول کنی مثل کش میره امارات!
آقا دست از سر کچل ما بردار تو رو خدا..احتمال میدم شب جمعه خوبی نداشتی گیر میدی به این و اون..آقا تو درست میگی....اصلا فرهاد همونیه که تو میگی...قهرمان کرد رفت تموم شد و رفت! ما اشتباه کردیم که علم غیب نداشتیم از 5 هفته قبل برای استقلال سرود قهرمانی بخونیم..شما علم غیب داری دمت گرم داداش...شما کارت درسته....ما درست پیش بینی نکردیم..ما اشتباه کردیم.شما به بزرگواری خودت ببخش...من باید ایندفعه در علم غییبم تجدید نظر کنم که بتونم برد مقابل فولاد رو پیش بینی کنم..از اینکه شرط بندی بوده و شرط رو باختم هم عذرمیخوام....یه شماره کارت ملت بده برات کارت به کارت کنم داداش!!!.....
فرهاد رو هم شما به بزرگیت ببخش که تیمتو بادست خالی و 68 امتیاز قهرمان کرد ورفت....شخصا بهش زنگ میزنم برگرده تهران از شما عذر خواهی بکنه! مرد مومن استراماچونی نیمفصل نشده وسط کار ول کرد رفت هوادار دیگه داشت به زنِ استرماچونی التماس میکرد تو روخدا شوهرت وردار بیار نیومد! وانموقع ککت نگیزید..حالا برای فرهاد تعین تکلیف میکنی؟ اونموقع که اون الدنگ مدیرعامل پیزوری برای تیم انتخاب میکرد همه اعصابا خورد بود هیشکی هیچ پناهی نداشت و تیم افتاده بود دست خلیل زاده یه مرد اومد به اسم فرهاد مجیدی و همه مشکلات رو بجون خرید..اونموقع کجا بودی؟ عوض تشکرته؟ یادت رفته چه اوضاعی داشتیم؟ تو کرونا با اون همه بدبختی...خم به ابرو نیواورد این مرد بزرگ(مجیدی) حالا شدی طلبکار؟ انصافم خوب چیزیه بخدا

بالا هم گفتم مسائل فنی با اخلاقی فرق میکنه پستی هم که بیرون آوردی دقیق بحث راجع به همین بوده که به من میگفتید چرا سنگ فرهاد رو به سینه میزنی!!! که گفتم طرفدار فرهاد نیستم ولی وقتی داره نتیجه میگیره چرا غر بزنم
کسی که تو این برهه داره از فرهاد انتقاد میکنه چرا قرارداد داره و میزنه زیرش معنیش این نیست که فرهاد رو از لحاظ فنی قبول نداره!!!

یک رنگ باش!!!
اونقدی که ما فرهاد مجیدی رو حمایت کردیم و طرفدارش بودیم شما یک دهمش هم حداقل چیزی که تو این تاپیک نشون دادی نبودی...
کل پستهام رو زحمت کشیدی سرچ زدی حتی یک پست هم پیدا نکردی که بگم فرهاد ضعیفه اخراجش کنند مظلومی رو بیارن!!!

مسائل رو قاطی نکن لطفا اینم چندتا از پستات راجع به فرهاد
فرهاد غلط کرد!

6 تا سکه طلا داشتیم، 2 تاش رفت، حالا چند تا میمونه؟
فاصله مون با تیم دوم کمتر شد!
هر بازی دو تا سکه طلا بدیم بازم نایب قهرمان میشیم!!!
ولی فقط باید حمایت کنیم حمایت حمایت حمایت
ولی امسال نایب قهرمانیم، من میدونم:)
فرهاد جام بدستش نمی چسبه!

دلیلش اینه اونا بلدن ببرن، ما فقط با ژستد بلدیم مساوی کنیم
خدائیش هر چی فلسفه فوتبال و دلایل موفقیت تیم‌ها رو تو این چند سال دیده بودیم و تجزیه و تحلیل میکردم با این بازی‌ای استقلال پنبه شد!
5 تا بازی مونده که بناست مساوی کنیم نهایتش میشیم 62 امتیاز!
تیم رقیب دو تا بازیشو ببره و 3 تا رو هم مساوی کنه اونم میشه 62 امتیاز! که من میگم 3 تا میبره 2 تا مساوی میکنه که میشه 64 امتیاز!
آقا ما نایب قهرمانیم بی برو برگرد! جمع کنیم بریم تو رو قرآن!
فرهادم جمع کنه بره دبی به تجارت‌ش برسه! دست این ژستد جونش رو هم بگیره و محوش کنه از استقلال! از فرهاد جام در نمیاد!!!
امیرخان قلعه نوعی که دیگه نمیاد استقلال، بشخصه حاضرم منتشو بکشم بیاد استقلال! من به پرویز مظلومی هم راضیم بخدا، اینقدر که به فرهاد فرصت دادن به پرویز فرصت میدادن دو تا جام الان تو مشت مون بود!
کاش این 5 تا بازی رو مظلومی سرمربیگری می‌کرد!

انجماد فکری یه سرمربی که اتفاقا اسطوره مونه و دوستش داشتیم و داریم!
حیف که پله های پیشرفت رو به ترتیب طی نکرد و بخاطر محبوبیتش دچار مقبولیت شد و سه ساله بی‌صبرانه انتظار جام داریم ازش ولی او در حال سپری کردن دوران کارآموزی در یک تیم بزرگ است، مهمترین مشکل او ضعف تاکتیکی، اعتماد بیش‌از حد به بازیکنان خارجی، عدم شناخت کافی از بازیکنان فعلی و از دست دادن یک چهارم تیم در نیم فصل و مهمتر از همه سودای جام است!

الان هم نبردیم
مساوی با باخت خیلی فرق نمیکنه
2 امتیاز مفت از کفمون رفته
2 یا سه امتیاز هم تو بازی با فولاد از دست میدیم
فقط خدا بهمون رحم کنه
خدا بفریاد مجیدی برسه امیدوارم مادرش براش دست از دعا بر نداره خدا مجیدی رو هم برامون نگه داره

همون بازی با سپاهان رو تیم رقیب میبره
مطمئن باش
من انتظار داشتم بازی با پیکان رو مساوی کنه ولی برد
یادته تیم ما جلوی پیکان خودشو کشت تا یه مساوی گرفت؟
سرمربی تیم رقیب بلده چطور تیمشو از بحران بیاره بیرون ولی ما نه
هنوز پیدا نکردم گلی که تو بازی سپاهان خوردیم دسته گل کدوم یکی از بازیکنامون بود؟

فرهاد 10 تا سخنرانی هم بکنه
هوشش هم فواره بزنه
ولی تیم گل نزنه هیچ فایده ای نداره
مطمئن باش با 5 تا مساوی در بهترین شرایط نایب القهرمانیم!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بالا هم گفتم مسائل فنی با اخلاقی فرق میکنه پستی هم که بیرون آوردی دقیق بحث راجع به همین بوده که به من میگفتید چرا سنگ فرهاد رو به سینه میزنی!!! که گفتم طرفدار فرهاد نیستم ولی وقتی داره نتیجه میگیره چرا غر بزنم
کسی که تو این برهه داره از فرهاد انتقاد میکنه چرا قرارداد داره و میزنه زیرش معنیش این نیست که فرهاد رو از لحاظ فنی قبول نداره!!!

یک رنگ باش!!!
اونقدی که ما فرهاد مجیدی رو حمایت کردیم و طرفدارش بودیم شما یک دهمش هم حداقل چیزی که تو این تاپیک نشون دادی نبودی...
کل پستهام رو زحمت کشیدی سرچ زدی حتی یک پست هم پیدا نکردی که بگم فرهاد ضعیفه اخراجش کنند مظلومی رو بیارن!!!

مسائل رو قاطی نکن لطفا اینم چندتا از پستات راجع به فرهاد
شرمنده کردید....زحمتتون شد...راضی نبودم بخدا
اولا که جواب سوالای منو نمیدی بعد پست کوت میکنی
هیچکدوم از این پستها به معنی تخریب فرهاد نیست...نقد دلسوزانه ست...از روی دلسوزی تو یه خانواده ممکنه آدم یه چیزی هم بگه
اون روزایی که فرهاد رو دار میزدید و من از فرهاد حمایت میکردم رو چرا کوت نکردی؟
تمام این پستها برمیگرده به چند هفته پر استرس آخر که ما اینجا استرسمونو تخلیه میکردیم.. چون واقعا تحت فشار بودیم...واقعا اگر فرهاد امسال جام نمیاورد و شمشین قهرمانی رو تقدیم پرسپولیس میکرد باید برکنار میشد..این جام اینقدر اهمیت داشت که بخاطرش 5 تا بازی آخر رو مظلومی سرمربیگری کنه...شاید شما برات مهم نبود..ولی این جام برای ما خیلی مهم بود!
تعریفامون از اسطوره و حمایت فرق میکنه
شما و دوستات حمایت رو در این میدونید که از گل بالاتر به فرهاد چیزی نگیم..من تعریفم چیز دیگه ایه..مثل تماشای یه بازی فوتبال که ممکنه که به بازیکن محبوبت بد و بیراه هم بگی که چرا توپی رو گل نکرده....این یعنی عدم حمایت؟ نه...ممکنه تیمت ببازه یه چیز هم بگی....این یعنی تیمتو انداختی دور؟ نه...من اسم اینا رو میذارم انتقاد..تو بگو غر اون یکی یه خزعبل دیگه بگه!
من از اول به فرهاد اعتقاد داشتم و هنوزم دارم... ولی بازیهای تیم و گل نزدناش ناامیدم کرده بود.ژستد رو نِرو بود.....این تاپیک تنها جایی بود که میتونستیم تخلیه بشیم....حالا این یعنی عدم حمایت؟ نه.....

شما انصاف داشته باش
.ولی فکر کنم حمایت یعنی این که شما بگی:
به نقل از Erfan_Buffon :
من برخلاف شما هیچ موقع طرفدار فرهاد مجیدی نبودم به خاطر اینکه تیم رو وسط فصل ول کرد و رفت و کفش امثال وریا و خسرو حیدری رو با فرهاد مجیدی عوض نمیکنم!!! همین الانم از امارات پیشنهاد بگیره ول میکنه و میره...

من که گفتم شما نوسترآداموس. ....ما آدامس خروس نشان...

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شرمنده کردید....زحمتتون شد...راضی نبودم بخدا
اولا که جواب سوالای منو نمیدی بعد پست کوت میکنی
هیچکدوم از این پستها به معنی تخریب فرهاد نیست...نقد دلسوزانه ست...از روی دلسوزی تو یه خانواده ممکنه آدم یه چیزی هم بگه
اون روزایی که فرهاد رو دار میزدید و من از فرهاد حمایت میکردم رو چرا کوت نکردی؟
تمام این پستها برمیگرده به چند هفته پر استرس آخر که ما اینجا استرسمونو تخلیه میکردیم.. چون واقعا تحت فشار بودیم...واقعا اگر فرهاد امسال جام نمیاورد و شمشین قهرمانی رو تقدیم پرسپولیس میکرد باید برکنار میشد..این جام اینقدر اهمیت داشت که بخاطرش 5 تا بازی آخر رو مظلومی سرمربیگری کنه...شاید شما برات مهم نبود..ولی این جام برای ما خیلی مهم بود!
تعریفامون از اسطوره و حمایت فرق میکنه
شما و دوستات حمایت رو در این میدونید که از گل بالاتر به فرهاد چیزی نگیم..من تعریفم چیز دیگه ایه..مثل تماشای یه بازی فوتبال که ممکنه که به بازیکن محبوبت بد و بیراه هم بگی که چرا توپی رو گل نکرده....این یعنی عدم حمایت؟ نه...ممکنه تیمت ببازه یه چیز هم بگی....این یعنی تیمتو انداختی دور؟ نه...من اسم اینا رو میذارم انتقاد..تو بگو غر اون یکی یه خزعبل دیگه بگه!
من از اول به فرهاد اعتقاد داشتم و هنوزم دارم... ولی بازیهای تیم و گل نزدناش ناامیدم کرده بود.ژستد رو نِرو بود.....این تاپیک تنها جایی بود که میتونستیم تخلیه بشیم....حالا این یعنی عدم حمایت؟ نه.....

شما انصاف داشته باش
.ولی فکر کنم حمایت یعنی این که شما بگی:

من که گفتم شما نوسترآداموس. ....ما آدامس خروس نشان...
شما سازمان حمایت از فرهاد مجیدی.....
شما سوپر استار تو سال نود، آآ منم قوچلی خدا بیامرز کوجا تو فیلم سمد
شما معروف شما خارجی شما جنیفرلوپز،من شاگرد اول کی …
شما قوی شما گنده شما گلادیاتور، من کوچولو ریز میزه من ایران رادیاتور
شما آخرین مدل بنز بی ام و و فراری، من قفل فرمون ژیان داریم

استرس داشتی چون فرهاد رو مربی نمیدونستی!!! چون احساس میکردی مربی رقیب خیلی از فرهاد بیشتر بارشه

من برخلاف شما میگم قبل قهرمانی هم گفتم فرهاد جام هم نمی آورد تیم قابل احترامی ساخته بود و امسالم باید بهش وقت میدادن

این هم درجواب شما که صد بار هم گفتم ولی دوباره بر میگردی اول داستان
هنوزم هم میگم حمایت کردن به معنای طرفداری نیست...
فرهاد رو از لحاظ فنی قبول دارم و حتی تیم رو هم قهرمان نمیکرد با توجه به سطح فنی تیم امسالم باید بهش وقت میدادن... ولی از لحاظ شخصیتی به هیچ عنوان قبولش ندارم
سینه چاک هیچ بازیکن ایرانی هم نیستم... چه برسه به فرهاد مجیدی که بیشتر استقلال رو سکوی پرتاب قرار داده

فرهاد مجیدی از لحاظ شخصیتی و مسئولیت پذیری در حد محمود فکری هم نیست... فکری خونشو فروخت بیاد مربی بشه!!! مجیدی قرارداد داره ول میکنه میره
قرار بود بیاد همه چی رو بگه واسه بچش چی پیش اومد تیم رو ول کرد رفت غرافه... اما مثل این که هنوز هم وقتش نرسیده

اگر قبلا کفش وریا و خسرو رو با فرهاد عوض نمیکردم الان کت قلعه نویی هم روش بزار که این همه قهرمانی آورد و تا وقتی باشگاه خواست موند و کمک کرد و ناز نکرد
البته چیزی که خوشبختانه تو فضای مجازی هم هست کسی با این کار فرهاد موافق نیست به جز عده معدودی که احتمالا از فرهاد مجیدی بزرگتر تو این باشگاه ندیدن

شما هم احساس میکنم بیشتر دوست دارید هرکسی اینجا کامنت گذاشت از در مخالفت دربیاید باهاش و گرنه دلیلی نمیبینم موافق رفتن مربی ای باشید که تیم رو قهرمان کرده و همه رکوردها رو جابه جا کرده...

بازم میگم فرهاد مجیدی امسال شاهکار کرد و قبل قهرانی هم گفتم اگر این کار رو استراماچونی میکرد اسمش رو هوادار تو استادیوم حک میکرد ولی به هیچ عنوان توجیه کننده این حرکت بچه گانه نیست که با داشتن قرارداد تیم رو ول کنه بره به خصوص اینکه اولین باری هم نیست همچین حرکتی میزنه!!!

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استرس داشتی چون فرهاد رو مربی نمیدونستی!!! چون احساس میکردی مربی رقیب خیلی از فرهاد بیشتر بارشه

من برخلاف شما میگم قبل قهرمانی هم گفتم فرهاد جام هم نمی آورد تیم قابل احترامی ساخته بود و امسالم باید بهش وقت میدادن

این هم درجواب شما که صد بار هم گفتم ولی دوباره بر میگردی اول داستان
هنوزم هم میگم حمایت کردن به معنای طرفداری نیست...
فرهاد رو از لحاظ فنی قبول دارم و حتی تیم رو هم قهرمان نمیکرد با توجه به سطح فنی تیم امسالم باید بهش وقت میدادن... ولی از لحاظ شخصیتی به هیچ عنوان قبولش ندارم
سینه چاک هیچ بازیکن ایرانی هم نیستم... چه برسه به فرهاد مجیدی که بیشتر استقلال رو سکوی پرتاب قرار داده

فرهاد مجیدی از لحاظ شخصیتی و مسئولیت پذیری در حد محمود فکری هم نیست... فکری خونشو فروخت بیاد مربی بشه!!! مجیدی قرارداد داره ول میکنه میره
قرار بود بیاد همه چی رو بگه واسه بچش چی پیش اومد تیم رو ول کرد رفت غرافه... اما مثل این که هنوز هم وقتش نرسیده

اگر قبلا کفش وریا و خسرو رو با فرهاد عوض نمیکردم الان کت قلعه نویی هم روش بزار که این همه قهرمانی آورد و تا وقتی باشگاه خواست موند و کمک کرد و ناز نکرد
البته چیزی که خوشبختانه تو فضای مجازی هم هست کسی با این کار فرهاد موافق نیست به جز عده معدودی که احتمالا از فرهاد مجیدی بزرگتر تو این باشگاه ندیدن

شما هم احساس میکنم بیشتر دوست دارید هرکسی اینجا کامنت گذاشت از در مخالفت دربیاید باهاش و گرنه دلیلی نمیبینم موافق رفتن مربی ای باشید که تیم رو قهرمان کرده و همه رکوردها رو جابه جا کرده...

بازم میگم فرهاد مجیدی امسال شاهکار کرد و قبل قهرانی هم گفتم اگر این کار رو استراماچونی میکرد اسمش رو هوادار تو استادیوم حک میکرد ولی به هیچ عنوان توجیه کننده این حرکت بچه گانه نیست که با داشتن قرارداد تیم رو ول کنه بره به خصوص اینکه اولین باری هم نیست همچین حرکتی میزنه!!!
چه حوصله ای داری بخدا نصفه شبی این همه تایپ میکنی
چند تا جمله میگم اینا اعتقاد شخصیمه
1. فرهاد رو از لحاظ فنی خیلی قبولش دارم و بنظرم امتحانشو تو مربیگری پس داده، اینو بارها تو این تاپیک گفتم
2.من از لحاظ شخصیتی هم فرهاد رو قبول دارم کافیه به این نکته دقت کنی که آدما همه شبیه هم نیستن.. از خودگذشتگی فکری رو یادمه و قبول دارم. ولی فرهاد خاصه اینو بارها گفتم... شخصیت فرهاد یه تیپ خاصیه اینو باید هضمش کنی، از فرهاد انتظار مصاحبه نداشته باش. گل میزنه قهرمان میکنه برمیگرده امارات.. آدما رو همونطور که هستن بپذیریم
4. قطعا گنده تر از فرهاد تو باشگاه زیاد دیدیم .. دمش گرم. شیر مادر کیک پدر حلالش
5.من اینقدر بیکار نیستم با کسی مخالفت کنم. من فوتبال و این تاپیک رو بخاطر افزایش اعتماد بنفس پیگیری میکنم. رو نظرم هستم و سعی میکنم نظرمو بگم
6. بازم میگم فرهاد باید بره هم بنفع هوادار هم خود مجیدی... شما مجیدی رو در چارچوب آدمای دیگه نبین... مجیدی خاصه... با هیچ رسانه ای مصاحبه نمیکنه این بمعنی بی احترامی به هوادار نیست... تیم رو موفق میکنه و یا علی امارات... این بمعنی بی احترامی نیست.....از نظر فرهاد احترام به هوادار یعنی تیمشو قهرمان کن برو.. از لحاظ فرهاد احترام به هوادار... یکم فرهاد شناس باشید تو رو خدا
همه یه جور نیستن.. این اخلاقش همینه.. عوض هم نمیشخ
دستشم درد نکنه که با 68 امتیاز قهرمان مون کرد و رفت
حالا شما بشین تا بیاد به قرارداد 3 ساله اش عمل کنه... آدمای بزرگ هدفهای بزرگ دارن..
من بشخصه درکش میکنم
اجازه میفرمایید برم کپه ی مرگم بخوابم؟ :)

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
به همین دلیل مذاکره با آندره استراماچونی را در دستور کار خود قرار داده اند. گفته می شود این مربی مشکلی برای جدایی از الغرافه ندارد اما او در مذاکرات ابتدایی خود با آبی ها رقم بالایی درخواست کرده که فعلا ا مخالفت مدیران این تیم مواجه شده است.
با این حال مذاکرات بین نمایندگان دو طرف همچنان ادامه دارد. یکی از نگرانی های استراماچونی موضوعات مالی است و از باشگاه استقلال به نوعی تضمین خواسته و البته بخش زیادی از رقم درخواستی خود را هم اعلام کرده که در همان ابتدای کار دریافت خواهد کرد.
باید منتظر ماند و دید در نهایت باشگاه استقلال می تواند رضایت مربی سابق خود را برای بازگشت جلب کند یا نه. استراماچونی البته دو سال قبل شکایتی از استقلال انجام داد و آبی ها باید غرامت قرارداد ۲ ساله او را پرداخت کنند.
موضوعی که البته ارتباطی به قرارداد جدید او با این باشگاه نخواهد داشت.
این آدم عوض بشو نیست...بنظرم سنگین تریم غرامت شو بپردازیم و برای همیشه فراموشش کنیم! این اگر بیاد باز یه بامبول جدید در میاره!
نکونام یا شفر بهتر باشن بنظرم

Last edited:

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
Last edited:

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دوستان دیگه بحث اینکه فرهاد چرا رفت و خوب بود یا بد نکنیم
من هم از فرهاد ناراحتم و توقع نداشتم اینطوری بره
ولی همش از دید خودمون به قضیه نگاه نکنیم از دید فرهاد هم ببینید
اون خانواده اش امارات هستند دوری از خانواده
شرایط کاری خیلی سخت تو ایران و خستگی یک فصل
احتمال اینکه فصل اینده شرایط براش سخت تر از امسال میشد(همه شمشیر از رو بسته بودن)
نداشتن انگیزه بخاطر حذف از آسیا
به نظرم بهتر که رفت تا شاید چند سال دیگه با اعتماد به نفس بالاتر و قدرت و انگیزه بیشتر بیاد برا ستاره سوم
الان نگرانی فقط مربی ایرانی هست که بیارن سر تیم
مربی ایرانی اگه هفته های اول نتیجه نگیره فشار زیادی روش هست و میره به حاشیه و نمی تونه تیم رو جمع کنه
امیدوارم استرا بیاد نشد یه مربی خارجی متوسط رو به بالا بهتر از یک ایرانی هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فعلا که اخبار میگه بین استرا و نکونام یکی سرمربی استقلال میشه گزینه اول هم استرا هست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این ضد جو ضد نکونامی هم که از اول بین استقلالی ها راه افتاد خیلی عجیبه
از سال های سال قبل که نکونام گفت استقلالی هست همه در برابرش موضع گرفتن
بنده خدا منفعتی هم از اینکه بگه استقلالی هست گیرش نیومد از روزی هم که اومد استقلال هوادار باهاش بد برخورد کرد
بالاخره کاپیتان تیم ملی بود و بازیکن خوبی هم بود دنبال پول و محبوبیت هم نبود چون میتونست بره تیم رقیب خیلی بیشتر تحویلش میگرفتن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خدائیش تیپش بدرد خواستگاری رفتن میخوره....بیخود نیست هوادار ولش نمیکرد....ولی من دیگه ازش خوشم نمیاد..من حدس میزنم آجورلو با استرا تموم کرده و گذاشته یکی دو روز دیگه اعلام کنه...فرهاد به شدت به استراماچونی اعتقاد داشت...بعید غیر این بیاد...الان دوباره کاربرای بازپرس و مچگیر میان میگن تو گفتی استراماچونی، چرا نیومد؟ آقا من غیب گو نیستم که..نوسترآداموس هم نیستم........ احتمال میدم...یا میشه یا نمیشه...شما ها چرا نیمذارید آدم حدس و گمانشو بگه؟!!!

nhpgemoc.jpg
الان هر کی سرمربی بشه بنده خدا داستان داره با این هوادار
هواداری که یک فصل باخت ندیده و کلا رده اول بوده الان دو سه تا بازی باخت ببینده و رده پایین توی جدول دیگه به اون سرمربی رحم نمیکنه مخصوصا اگر سرمربی ایرانی باشه
الان استرا هم بیاد که با لیگ اخیر ایران آشنا نیست کی می خواد براش تیم ببنده و یار بگیره ؟؟؟ سرمربی که خودش تیمش رو نبنده چقدر میتونه موفق باشه ؟ اگر استرا بیاد باید حداقل تا نیم فصل بی خیال باشیم و برای فصل آینده روش حساب کنیم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نکونام بدش نمیاد سرمربی استقلال بشه ، هر چند تکذیب میکنه اما پیشنهاد گرفتن نیمکت تیم قهرمان وسوسه کننده است ...

جواد با فولاد یه جام حذفی از استقلال و یه سوپر جام از تیم سوم ایران گرفته ....

نکو با استرا تو لیگ قهرمانان یه مساوی داشتن و یه برد به نفع نکو ، جالبه بدونید با شباب الاهلی که هشت تا به الغرافه استرا زد دو تا یک یک داشته و صدرنشین شده ..

قرار به مربی ایرانی باشه نکو بهترین گزینه است ، هر چند هوادار از سبک بازی مربی ایرانی دیگه خسته شده و سرمربی خارجی میخواد که به تیمش یه چیزی اضافه کنه ...

به برگشت رئیس خوش بین نیستم هر چند دوسش دارم ، اما نتایجی که با الغرافه گرفته واقعا افتضاحه خصوصا اینکه گل زیاد میخوره ...

+ سرمربی تیم هر کی شده ، باید حمایت کرد ، سردار تا حالا خودشو ثابت کرده ببینیم نیمکت تیم رو دست کی میده ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا