Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
احساس میکنم رد گم کنیه این اسم ها و قراره از یکی دیگه رونمایی بشه
منم احساس میکنم تا پرونده نقل و انتقالات پیروزی بسته نشه اجازه انتخاب سرمربی استقلال رو نمیدناحساس میکنم رد گم کنیه این اسم ها و قراره از یکی دیگه رونمایی بشه
من نقل و انتقالات رقیب رو هم تا الان چیز خاصی ندیدم که به درد تیم ما بخوره!!!منم احساس میکنم تا پرونده نقل و انتقالات پیروزی بسته نشه اجازه انتخاب سرمربی استقلال رو نمیدن
دو هفته اول نقل و انتقالات خیلی زمان مهمیه چون میتونی از بین بهترین های لیگ با بهترین قیمت با کمال خونسردی انتخاب کنی
الان بازیکن ها اکثرا جذب شدن و فقط اونایی که رقم خیلی بالا داشتن موندن یا بدرد نخورهایی که دلالشون دنیال انداختنشون هست
عملا بستن قرارداد با این رقم های بالا و بی اساس یعنی بی پولی بعدش یعنی اعتصاب بابت ندادن قرارداد بازیکن ها یعنی شکایت و پرونده جدید یعنی نداشتن امکانات
متاسفانه زمان طلایی رو از دست دادیم و از الان هم دیگه باید بی خیال گزینه های داخلی 20 و 30 میلیاردی بشن و فقط گزینه خارجی بیارن
بعد هم بچسبن به بدنسازی که نتیجه لیگ رو تا حدود زیادی تعیین میکنه
بحث اینه میترسیم اجرلو وسط راه بره برای فدراسیون و بیخی استقلال بشه ...من کلا با پرتقالی جماعت مشکل دارم خیلی هم قلدر هستن از کیروش و رونالدو و.... یه عده شون اجدادشون برمیگرده به دزدان درآیی کارائیب و جک گنجشکه که تبرئه شد
ولی میگم یادمون بیاد زمانی که آجرلو اومد مدیرعامل شد نه تنها فرهاد رو برکنار نکرد بلکه سه ساله باهاش قرارداد بست، تازه همون سال اول قهرمان شدیم! پس اینقدر درایت و مدیریت داره که اینکار رو کرد، انتخاب ریکاردو ساپینتو رو بذاریم به حساب همون درایت و مدیریتش... آجرلو کسی نیست که بخواد هوادار بهش فحش بده، حتما سبک سنگیناشو کرده
ایشالا که این پرتقالی چرخش برامون بچرخه، دیگه مربی خارجی مثل هندونه دربسته س.. میگن رزومه اش از ماچونی بهتره... در هر صورت تا نیومده نمیشه قضاوتش کرد
حتما آجرلو مشورت گرفته و ناخن های ساپینتو رو نگاه کرده که یوخ پنجول نکشه! امیدوارم همینطور باشه.. حتما ساپینتو با کیروش مشورت کرده و آجرلو خیلی باید حواسش جمع باشه تا تو استقلال کارلوس کیروش شماره 2 درست نشه و نشه همه کاره باشگاه!
فعلا از این پرتقالی حمایت میکنیم بامید روزهای قشنگتر و آبی تر....
دقیقا نظر منم همینه ، تا الان که مورد خاصی که مثلا به درد ما میخورد نگرفته ، فقط چند تا اسم با قیمت فوق نجومی اوردن که بعدا همینا برای پرداختشون داستان میشه براشون . . .من نقل و انتقالات رقیب رو هم تا الان چیز خاصی ندیدم که به درد تیم ما بخوره!!!
امیدوارم بتونه جای خالی مجیدی رو پرکنه هر چند خیلی سخته!خب بسلامتی پیج باشگاه هم تایید کرد.مبارکه
من به اینا مربی خوشبینم
حداقل یه سر و گردن از مربی های لیگ بهتره
از نظر رزومه در چند سال آخر کارش که مربی موفقی نبوده و خوب وقتی دنبال سرمربی ارزون بری باید بری سراغ کسی که اخیرا موفق نبوده و واسه احیا شدن فوتبالش دنبال تیم میگرده ... دستیار ایرانی هم بسیار مهمه که یک آدم کاربلد باشه و قرار نیست کار فنی کنه فقط قراره حواشی تیم رو جمع کنه دست دلال ها رو کوتاه کنه حواسش به درون تیم باشه . اینجور کارها که سرمربی خارجی نمیتونه بکنهخبر ورزشی بدجوری این روزها زوم کرده رو استقلال!
اولا که میخواد وریا غفوری رو از تیم جدا کنه و اشکان دژاگه رو بجاش بیاره....نظر باشگاه و هوادار و ساپینتو هم که هیچ، شیر آب هم وا....
بعد میگه سعید عزت اللهی مصدوم رو الغرافه نمیخواد و استقلال میتونه از عزت اللهی استفاده کنه(پروژه چسباندن بازیکنان بازنشسته و مصدوم تیم ملی به استقلال!)
عملکرد ساپینتوخان رو هم بررسی کرده و میگه تو هیچ تیمی یکسال دووم نیاورده !که اینو بد نیست بدونیم
البته پیشنهاد میکنم برای اینکه دستمون تو پوست گردو نمونه، آجرلو رو گزینه ایرانی مثل نامجو مطلق به عنوان دستیار پافشاری کنه(البته شاید عنایتی از قبل بعنوان دستیار انتخاب شده باشه)
اسپورتینگ پرتغال (۲۳۳ روز)]۳۰ بازی: ۱۵ پیروزی، ۷ تساوی و ۸ باخت
رداستار بلگراد (۲۳۳ روز)۱۱ بازی: ۸ پیروزی و ۳ باخت
او.اف.آی کرته یونان (۲۵۷ روز)۳۴ بازی: ۱۵ پیروزی، ۷ تساوی و ۱۲ باخت
آترومیتوس آتن (۲۷۷ روز)۳۲ بازی: ۱۰ پیروزی، ۱۱ تساوی و ۱۱ باخت
بلننزس پرتغال (۱۶۷ روز)۲۸ بازی: ۸ پیروزی، ۸ تساوی و ۱۰ باخت
الفاتح عربستان (۸۴ روز)۵ بازی: ۱ پیروزی، ۱ تساوی و ۳ باخت
استاندارد لیژ بلژیک (۳۶۴ روز)۴۲ بازی: ۲۰ پیروزی، ۱۳ تساوی و ۹ باخت
لگیا ورشو لهستان (۲۳۱ روز)۲۸ بازی: ۱۶ پیروزی، ۶ تساوی و ۶ باخت
براگا پرتغال (۱۷۳ روز)۳۰ بازی: ۱۸ پیروزی، ۵ تساوی و ۷ باخت
واسکودوگاما برزیل (۷۶ روز)۱۵ بازی: ۳ پیروزی، ۶ تساوی و ۶ باخت
غازی عینتاب ترکیه (۱۱۶ روز)۱۷ بازی: ۵ پیروزی، ۵ تساوی و ۷ باخت
موریرنسه پرتغال (۱۷۵ روز)۱۷ بازی: ۵ پیروزی، یک تساوی و ۱۱ باخت
این مجله پرتغالی به ما تیکه انداخته یا به ساپینتو؟
نشریه «desporto.sapo» پرتغال در واکنش به انتقال مربی پرتغالی نوشت: قهرمان فوتبال ایران اعلام کرد ریکاردو سا پینتو پرتغالی که فصل گذشته نتوانست مانع از سقوط موریرنزه به لیگ دسته دوم شود، سرمربی جدید استقلال شد.
این موفق نبودنش تو سالای آخر خیلی بده...از آجرلو انتظار بیشتری داشتم..مگر اینکه چیزی تو در این سرمربی دیده که ما نمی بینیم یا مشاوراش چیزای دیگه ای بهش گفتن..از نظر رزومه در چند سال آخر کارش که مربی موفقی نبوده و خوب وقتی دنبال سرمربی ارزون بری باید بری سراغ کسی که اخیرا موفق نبوده و واسه احیا شدن فوتبالش دنبال تیم میگرده ... دستیار ایرانی هم بسیار مهمه که یک آدم کاربلد باشه و قرار نیست کار فنی کنه فقط قراره حواشی تیم رو جمع کنه دست دلال ها رو کوتاه کنه حواسش به درون تیم باشه . اینجور کارها که سرمربی خارجی نمیتونه بکنه