باشگاه نمیخواد با قراردادی بیشتر از یکسال و رقم بالا باهاش تمدید کنه که منطقی هم هستاگه واقعا اینطور باشه و باشگاه با وریا تمدید نکنه من شک ندارم این پروژه ممنوع الکاری فرهاد و حذف وریا شایعه نبوده
باقی حرفها شایعه-ست
باشگاه نمیخواد با قراردادی بیشتر از یکسال و رقم بالا باهاش تمدید کنه که منطقی هم هستاگه واقعا اینطور باشه و باشگاه با وریا تمدید نکنه من شک ندارم این پروژه ممنوع الکاری فرهاد و حذف وریا شایعه نبوده
دلش میخواست اما عقلش نخواستمنم همین حدسو میزنم ضمن اینکه امروز خوندم حسین زاده گفته فرهاد دلش میخواست بمونه تو تیم
فرهاد چرا ممنوع الکار شده چیکار کرده چی گفته؟اگه واقعا اینطور باشه و باشگاه با وریا تمدید نکنه من شک ندارم این پروژه ممنوع الکاری فرهاد و حذف وریا شایعه نبوده
اقدام علیه امنیت ملیفرهاد چرا ممنوع الکار شده چیکار کرده چی گفته؟
فردوسی پور چرا ممنوع الکار شد؟اختلاف با شبکه سهفرهاد چرا ممنوع الکار شده چیکار کرده چی گفته؟
وریا قراردادش تموم شده داستانش خیلی فرق میکنه
چون التزام عملی نداشت !فردوسی پور چرا ممنوع الکار شد؟اختلاف با شبکه سه
اگه اینطور بود وریا غفوری رو خیلی وقت پیش (حداقل) از استقلال مینداختن بیرونفرهاد هم گفت مصاحبه نکردم و به برنامه هاشون نرفتم هر چند فشار اوردن و...سر قضیه وریا و عکسش هم به صدا و سیما حمله کرد به نظرم به همین خاطر تحت فشار گذاشتنش که بره
فردوسی پور ممنوع الکار نشده ، برنامه 90 رو تعطیل کردند!فردوسی پور چرا ممنوع الکار شد؟اختلاف با شبکه سه
این تو عربستان با اون همه امکانات نتونسته کار کنه، بیاد استقلال لابد میخواد به زمین و زمان گیر بده!چالشی ترین تجربه سرمربی جدید استقلال، کار در لژیا ورشو لهستان بود. او اعتقاد دارد کار کردن به عنوان خارجی در این کشور سخت و دشوار است چرا که لهستانی ها به ایده های خودشان اعتقاد دارند. به گفته ساپینتو تجربه او در عربستان خیلی افتضاح بوده به این دلیل که شرایط در آنجا بسیار بد و غیرحرفه ای بوده است. به گفته این مربی او در عربستان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده و در نهایت خیلی زود این کشور را ترک کرد.
بخداهنوز خبر موثقی وجود نداره
تنها چیزی که هست فشار و استرسه که رو هواداره
من کلا با پرتقالی جماعت مشکل دارم خیلی هم قلدر هستن از کیروش و رونالدو و.... یه عده شون اجدادشون برمیگرده به دزدان درآیی کارائیب و جک گنجشکه که تبرئه شدبخدا
من بازیکن نمیخوام (البته میخواستیم هم تراز اولا رفتند ...)
همین بازیکنارو تمدید کنند با دوتا بازیکن و یه مربی خیلی خوب.... راضی هستند هوادارا .
یعنی آجرلو این ساپینتو رو از کجا پیدا کرد ... اسمشو تو گوگل زدم ... همه تیمها گفته بودند
ساپینتو بری دیگه برنگردی
یه خوبی که داره اینه که تحصیل کرده است و کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی داره اگر اشتباه نکنم..آدم تحصیل کرده فرق میکنهاتفاقا من به این مربی خوشبینم.کلا بازیکن های ایرانی با مربی سرسخت و با شخصیت قوی بهتر کار میکنن و بقولی حساب میبرن.این مربی هم کاملا مشخصه یه کاریزمای جدی و حتی خشنی داره که بازیکن حتی فکر مخالفت و کم کاری نکنه.امیدوارم شرایط وریا و بازیکنهای دیگه اوکی بشه و بچه ها رو از دست ندیم