dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
تو اینستا معتبرترین کانال خبری خوندم البته برای 3 سال هست.. امسال قیمتا خیلی رفته بالا سازمان لیگ گفته میخوام دخالت کنم دور از جون شما هیچ غلطی نمیتونه بکنهکی گفته دانشگر 50 گرفته
من میگم این ساپینتو هم پرسپولیسیه!این سرمربیه از الان معلومه چیکاره هست ... کسی که خیلی راحت و بی خیال میزاره همه تیمش جدا بشن و تیمش بپاشه معلومه نیومده که نتیجه بگیره اینم بعد 10 تا بازی میاد 450 هزار دلارش رو نقد میگیره و میره و به ریش هوادار میخنده
آجرلو هم که تا شروع لیگ دیگه میره برای فدراسیون و هوادار میمونه و تیم نداشتش
فقط یادتون باشه اگر کسی هر جایی اومد گفت اینا همه تقصیر مجیدی هست با دست بکوبید تو دهنش
متاسفانه تیمی که مظلومی بخواد براش تصمیم بگیره و مغز متفکر نقل و انتقالاتش بشه و بخوان با تیکه انداختن به بازیکن ها و تیم هایی که بازیکن جذب کردن سوزش هوادار و خودشون رو کم کنن به هیج دردی نمیخورهتو اینستا معتبرترین کانال خبری خوندم البته برای 3 سال هست.. امسال قیمتا خیلی رفته بالا سازمان لیگ گفته میخوام دخالت کنم دور از جون شما هیچ غلطی نمیتونه بکنه
من میگم این ساپینتو هم پرسپولیسیه!
منظورت از لیگ دیگه همین فصل جدیده؟
ما که از همون روز اول گفتیم البته نکوبوندیم یعنی مجیدی بزرگترین خدمت رو کرد به این تیم با این شرایطش
من فکر کنم همون روزی که سردار نتونست سربازی مرادمند و سیاوش ذو درست کنه فهمید چه خبره و تصمیمش گرفت و رفت
سلاممیثم منیعی، مشاور مدیرعامل استقلال: آقای هوادار! اگر کیفیت تیم در بازی اول خوب نبود آنوقت حق اعتراض دارید
بازیکنانی که پارسال در تیممان بودند همه قرارداد دارند یا اینکه قراردادشان تمدید شده یا بهزودی تمدید میشود.
مدیری مثل آجرلو که آمده و پس از 9 سال برای استقلال قهرمانی آورده این حقش نیست که امروز با وی اینطور برخورد شود.
ردپای برخی مدیران سابق بابت خیلی از کارهایی که کردند هنوز وجود دارد. بازیکنانی که با دلالی به تیم آوردند و حالا میبینیم همان دلالی که تا این اندازه بزرگش کردند، سبب شد یکی از بازیکنان خوب نقلوانتقالات از دست ما بپرد.
پ.ن: دیگه آجرلویی نیست که کسی بخواد ازش انتقاد کنه میره فدراسیون
بازی اولم نتیجه نگیرن میگن حداقل 10 بازی فرصت بدید بعد 10 بازی میگن تا نیم فصل فرصت بدید و نیم فصل هم میگن این فصل که به فنا رفته بزارید فصل تموم شه فصل بعد جبران کنیم... آخر فصل هم باز سرمربی اخراج میکنن تا شرایط فعلی مجدد تکرار شه
اتفاقا از همین الان باید به فکر بود... منیعی هم حرف مفت میزنه چون اگر آجرلو تو باشگاه نباشه امثال منیعی هیچ جایی ندارهمیثم منیعی، مشاور مدیرعامل استقلال: آقای هوادار! اگر کیفیت تیم در بازی اول خوب نبود آنوقت حق اعتراض دارید
بازیکنانی که پارسال در تیممان بودند همه قرارداد دارند یا اینکه قراردادشان تمدید شده یا بهزودی تمدید میشود.
مدیری مثل آجرلو که آمده و پس از 9 سال برای استقلال قهرمانی آورده این حقش نیست که امروز با وی اینطور برخورد شود.
ردپای برخی مدیران سابق بابت خیلی از کارهایی که کردند هنوز وجود دارد. بازیکنانی که با دلالی به تیم آوردند و حالا میبینیم همان دلالی که تا این اندازه بزرگش کردند، سبب شد یکی از بازیکنان خوب نقلوانتقالات از دست ما بپرد.
پ.ن: دیگه آجرلویی نیست که کسی بخواد ازش انتقاد کنه میره فدراسیون
بازی اولم نتیجه نگیرن میگن حداقل 10 بازی فرصت بدید بعد 10 بازی میگن تا نیم فصل فرصت بدید و نیم فصل هم میگن این فصل که به فنا رفته بزارید فصل تموم شه فصل بعد جبران کنیم... آخر فصل هم باز سرمربی اخراج میکنن تا شرایط فعلی مجدد تکرار شه
ضمنا پست سیاوش یزدانی هم در جای خودش قابل تامل هست ظاهرا به دانشگر تیکه انداخته! معلومه کرم از خود دانشگر بوده! فصل قبل هم رفته بود سپاهان مجیدی ازش خواسته برگرده
آره از معدود دفعاتی بود که محکوم نشدیم . . .یادتونه همیشه ما محکوم میشدیم؟ ایندفعه نشدیم
خب کسی گردنش نمیگره ، مجبوریم برگردهامین قاسمی نژاد رو هم دارن برمیگردن! اینو کجای دلم بذارم!؟
این بشر پارسال هم میخواست بره..ضمن اینکه اگر باشگاه داسیلوا رو تمدید کنه و سیاوش یزدانی هم کارش درست بشه، ما با داشتن داسیلو- یزدانی - مرادمند مشکلی نخواهیم داشتمهدی پور استوری گذاشته بود ادم خانوادش رو ول نمیکنه بره پیش پولدارا(به دانشگر تکه انداخته)
یزدانی (هم اتاقی دانشگر تو استقلال) هم به مهدی پور جواب داد. یعنی به خاطر بازیکن سپاهان ، به هم تیمیش تو استقلال(اگه سیاوس بمونه) تکه انداخت
مال بد؟ بیخ ریش صاحابشخب کسی گردنش نمیگره ، مجبوریم برگرده