Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
منم مثل شما فعلا کاری به سایر مسایل ندارم تا ببینیم چی میشه اما:آقا من کاری به مباحث سیاسی وریا ندارم..وریا مردمیه منم قبول دارم..اگراین مباحثو بذاریم کنار...
ولی از لحاظ فنی وریا واقعا چقدر بدرد تیم میخوره؟ جدا از حاشیه ای که فصل قبل درست شد و یکی دو هفته از بازیا دور بود، و مجددا برگشت،
مجیدی تو چند بازی مهم از وریا استفاده کرد؟ چقدر وریا برای ما بازی کرده؟ من خودم حامی وریا هستم که برگرده
رفتن وریا یعنی سایر مراجع دارن برای تیم تصمیمات غیر فوتبالی میگیرن و این به معنی بی اعتنایی به مصالح تیم و هوادار هست که از نظر من خیلی مهمه!!
مورد دوم، این هم واسم روشنه بودنش از نبودنش خیلی مفیدتره!!! من جمله ماندن وریا احتمال زیاد کاوه رضایی رو هم استقلالی کنه و خیلی موارد دیگه که بمونه به وقت خودش
مورد آخر تیم رقیب هرجوری هست کاپیتانشون رو حفظ کرده حتی به عنوان مربی!!! در حالی که اونم چند ساله افت شدید داشته اما میدونن که بودنش به نفع تیم هست و این حرکت از نظر من خیلی قابل تحسینه اما اینور رسانه خیلی راحت از الان دارن میگن که وریا غفوری بره استقلال متضرر نمیشه!!! جالبه واسه پژمان منتظری هم همینو میگفتن...